Veti surulliseksi / hiljaiseksi

  • 1 456 936
  • 4 933

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/76535.shtml

Tampere alkaa olla pian Suomen väkivaltaisin kaupunki!

Helvetin helvetti kun vetää vihaiseksi. Hämeenkadun tuntumassa on tehty väkivaltaisia ryöstöjä öiseen aikaan ja nyt sitten tämä.

Pientä lisähiljaisuutta tähän tekee se, että jos olisin lähtenyt eilisiltana naisystäväni luota sillä bussilla, jolla alunperin piti, olisin jäänyt kyydistä aivan tuossa puukotuspaikan vieressä noihin aikoihin. Onneksi myöhästyin ja tulin vasta seuraavalla.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eilen illalla kakkoselta tuli dokumentti jostain bulgarialaisesta lastenkodista. Aloin katselemaan ohjelmaa n. 15 minuutin kohdalta. Pystyin katselemaan ehkä minuutin. Joka sen katsoi, ymmärtää mitä tarkoitan.

Oli kyllä karu dokumentti. Itse katsoin jostain puolesta välistä loppuun, ja kyllä veti surulliseksi lasten kohtalo ja hoitohenkilökunnan kylmyys. Kuinka kukaan täysjärkinen pystyy tollasessa paikassa olemaan töissä? Sängyissä makaa liikuntakyvyttömäksi laihtuneita, makuuhaavaisia lapsia, joista yhdelläkin oli jalka murtunut. Hoitajat oli sen jotenkin vasurilla lastoittaneet ja jättäneet lapsen sitten sänkyynsä kitumaan ja tekemään hitaasti kuolemaa. Ne "onnelliset" lapset jotka vielä kykenivät liikkumaan ryömivät lattioilla tai keinuivat omaan itseensä käpertyneinä kuin häkkiapinat. Hoitajat ihmetteli toimittajan vihaisuutta, kun lapsi jolta oltiin amputoitu peukalo koska poika ei muuten lopettanut sen imemistä, ei saanut hoitoa. "Eihän sillä oo ees kuumetta, mitä tässä hätäilemään.." Hoitolan johtajakin oli sen luokan vittupää että rystyset valkeni kun horo älyvapaita kommenttejaan heitti ja hymyili päälle.

Pahinta oli katsella, kuinka äitinsä hylkäämä, suhteellisen terve nuori tyttö odotteli joka päivä kimpsut ja kampsut valmiina että koska äiti tulee hakemaan tytön takaisin. Hoitajat antoi tytön odottaa vaikka hyvin tiesivät ettei sitä sieltä tultaisi koskaan hakemaan, ja pikkuhiljaa tyttö vaipui samanlaiseksi häkkiapinaksi kuin kaikki muutkin "hoitolan" asukit.. Pala nousi kurkkuun viimeistään siinä vaiheessa kun lopussa näytettiin kuinka dokkarin tehnyt toimittaja meni yhden keinuvan pikkulapsen luo ja otti tätä kädestä kiinni. Lapsi säpsähti moista hellyydenosoitusta, mutta lopetti samantien keinumisen, otti toimittajaa toisestakin kädestä kiinni, nousi ja käpertyi tämän syliin.

Oma nimimerkkikin tuntuu nyt muuten kohtalaisen typerältä.
 

MadMike

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HML Huskies, Fremantle Dockers, Western Force
Pala nousi kurkkuun viimeistään siinä vaiheessa kun lopussa näytettiin kuinka dokkarin tehnyt toimittaja meni yhden keinuvan pikkulapsen luo ja otti tätä kädestä kiinni. Lapsi säpsähti moista hellyydenosoitusta, mutta lopetti samantien keinumisen, otti toimittajaa toisestakin kädestä kiinni, nousi ja käpertyi tämän syliin.

Oma nimimerkkikin tuntuu nyt muuten kohtalaisen typerältä.

Täytyy myöntää, että silmänkulmat kostuivat minullakin tuossa kohtaa. Kyllä meillä Suomessa aika hyvin on asiat tälläkin saralla. Kai niistä maksetuista veroista jotain hyötyä on. Vittu, kyllä yks kärähtäny puola autossa on taas aika pientä.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli...lapsensa+huoltajuuden+Ruotsissa/1135235119702 Tuo vetää hiljaiseksi ja jopa vihaiseksi. "Aiemmin useista rikoksista tuomittu isä käytti tytärtään useita vuosia seksuaalisesti hyväksi ja pakotti tämän muun muassa asumaan kanssaan kylmässä asuntovaunussa keskellä metsää talvella. Hän ei sallinut tyttären käydä koulussa ja pakotti tämän annostelemaan isälleen huumeita." Nyt isukki on psykiatrisessa hoidossa ja totta kai Vetlandan sosiaaliviranomaiset katsovat, että tämän Louise-tyttären huoltajuus kuuluu tälle isälle.
 

Sheed

Jäsen
Veti äsken hiljaiseksi, kun sain puhelun, jossa kerrottiin, että opiskelijakaverini on kuollut liikenneonnettomuudessa. Tuli oikein epätodellinen olo. RIP.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Vetää surulliseksi ja hiljaiseksi tämä ihmissuhteiden vaikeus. Pitäisi oppia olemaan hiljaa silloin kun on tarve puhua, mutta kun ei ossoo niin ei ossoo. Vaan menisikö silloinkaan oikein? Tekee niin taikka näin, aina menee pieleen.

Jonglöörin käsien lukumäärä ei ole suhteessa pallojen lukumäärään. Ja aina kun kumartuu noukkimaan pudonnutta palloa, putoavat loputkin.
 

hanu

Jäsen
Suosikkijoukkue
raitapaita
Sunnuntain Aamulehden teemaliitettä vapaussota/sisällissota/kapina (tarpeeton yliviivataan) tässä aamusella lukiessani on vanha mieskin pyyhkinyt kyyneleitä silmistään useammankin kerran. Omasta historiastani voin kai kertoa sen verran, että virallinen isoisäni on kuollut punaisten vankileirillä v. 1919 kun taas isäukko on syntynyt v. 1921. Ei siis ole aavistustakaan oikeasta isosisästäni, sukunimeenikään ei siten mitään verisiteitä ole. Äidin puoleinen isoisä taas meni talvisodan ensimmäisenä päivänä Imatran voimalaitoksen pommituksissa, pitäisikö sanoa, että tasan on.

No joo, ko lehdessä on montakin koskettavaa tarinaa. Mutta erityisesti minua nappasi lähes sivulauseessa ollut kommentti, että Juho Syrjä (eppujen iso-isoisä) veti sodan jälkeen rälläkällä poikki kaikki talonsa lipputangot (=monta). Kertoen asiasta, että vittu minähän en enää yhdenkään lipun alla nuku. Respect.

t. hanu
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mitä Helvettiä liikkuu ihmisten päässä kun jotain tälläistä lähtee tekemään ?
http://plaza.fi/muropaketti/sairasta-pilaa-hakkerit-ansoittivat-epileptikoiden-foorumin-vilkkuvilla-kuvilla
Perusdorkailua. Netti alkaa olla vaarallinen paikka, kun terveyttä voidaan terrorisoida, vaikka istut turvallisesti kotona ja tietokoneen ääressä.

Valitettavasti tuollaisiin ihmisten sairauksiin ja heikkoihin kohtiin perustuvia typeriä jäyniä tullaan näkemään lisää. Ihmismieli on terävimmillään kun keksitään vahinkoa aiheuttavia juttuja. Ikävä kyllä.
 

NemI

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Entinen poikakaveri on sitten kuulemma ruvennut ryyppäämään. Vetää hiljaiseksi, koska vaikka välit onkin jäissä, niin kyseinen kaveri oli ennen minulle ihan hemmetin tärkeä ystävä. Monta ylä- ja alamäkeä on ehditty nähdä. Hiljaiseksi vetää. Kyseinen ihminen kun tuppaa vähän masentelemaan pitemmillä ränneillä. Toivottavasti pääset X taas jaloillesi, etkä ainakaan tee mitään typerää itselles tai muille.
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Näin tänään jo toisen kerran elokuvan nimeltä pianisti, joka käsittelee holokaustia. Kyllä hiljaiseksi vetää toinen maailmansota ja juutalaisten joukkomurha.

Ihan hyvä elokuva tuo muuten.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Näin tänään jo toisen kerran elokuvan nimeltä pianisti, joka käsittelee holokaustia. Kyllä hiljaiseksi vetää toinen maailmansota ja juutalaisten joukkomurha.

Ihan hyvä elokuva tuo muuten.

Minut veti hieman hiljaiseksi Berliiniin saapunut raiteilla liikuva museo, holokaustijuna. Milloinkohan tulee sen sukupolven vuoro, missä saksalainen ei ole syntymästään asti kollektiivisen häpeän tahraama.

Ja kun Deutsche Bahn vastusti junaa vedoten sen sekoittavan totaalisesti junaliikenteen, vastaus oli tällainen:

"Saksanjuutalaisten johtajiin kuuluva Michael Szentei-Heise on sanonut Deutsche Bahnin johtajan Hartmut Mehdornin olevan "sydämeltään natsi, joka olisi järjestänyt juutalaisten kuljetuksen ilomielin". Deutsche Bahn on uhannut nostaa kunnianloukkaussyytteen Szentei-Heisea vastaan."
-HS

edit: alkaisi kyllä olemaan joillain pienen reality-checkin paikka
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Erik Hämäläisen päätös lopettaa pelaajaura. Jokaisellahan tuo on aina edessä, mutta Hämäläisen tapauksessa sitä vaan odottaa, että "jos se vielä yhden kauden".
 

scholl

Jäsen
Minut veti hieman hiljaiseksi Berliiniin saapunut raiteilla liikuva museo, holokaustijuna. Milloinkohan tulee sen sukupolven vuoro, missä saksalainen ei ole syntymästään asti kollektiivisen häpeän tahraama.

Onhan se jo tapahtunut. 2006 kesällä Saksassa oli mahdollisuus olla aidosti kansallistunteen vallassa ja kannustaa futisjoukkuetta. Samoin nämä Max Mosley etc. touhut kertovat paljon siitä, että asioihin osataan suhtautua jo huumorilla ja ihmiset salaa jossain määrin ihannoivat saksalaisuutta ympäri maailman. Jopa natsisanaa käytetään huumorimielessä. Joku puhuu natsisiwasta, joku käyttää suomalaisesta jalkapalloilijasta nimeä Natsi Kuki jne.

Yksi sota hävitty, tai itseasiassa kaksi, mutta toisesta enemmän porua. Ei siitä kannata olla häpeissään. Enemmänkin ylpeä siitä, että 1900 luvun kaikki merkittävimmät keksinnöt ihan avaruusmeininkiä myöten ovat saksalaisten ansiota.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Jees, piti itsekin tulla mainitsemaan tuosta Auvis-animaatiosta, mutta Ville sen ottikin jo esille. Jotenkin tuo oli jo vähän päässyt painumaan pois ajatuksista, mutta kyllä nyt kun tuosta taas puhutaan, niin hiljaiseksihan se vetää. Pirun hiljaiseksi.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Kieltämättä varsin valju fiilis jäi tuon animaation jälkeen.
 

FreezingHell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämä: http://media.almamedia.fi/id/129474.asx
Tapauksesta saanut kuulla paljon tapauksen jälkeen mutta tällä videolla pysäyttää erityisesti Auvisen tunteettomuus.
Tavallaan, kun ainakin koitti lahdata ns. silmästä silmään. Sen sijaan huomattavasti hiljaisemmaksi vetää mutsin osuus. Siitä olikin puhetta jo aikaisemmin, kun puhuttiin, että vanhemmat olivat ainoat joilla oli todellinen mahdollisuus estää tapahtumat.

Poikani on mielialalääkkeitä epäsäännöllisesti syövä koulukiusattu, jolle tilattiin kouluammuskelukirja, pitää äärimmäisiä väkivallantekoja oikeutettuina tietyissä tilanteissa ja sympatiseeraa Unabomberin ja natsien toimintaa, lisäksi vähän mietitytti joskus, että toivottavasti meille ei käy kuten Myyrmannin pommi-iskussa. Vähän olen tietysti sisäisesti pettynyt ampumisen aloittamiseen, mutta ehkä se kuitenkin on ihan hyvä harrastus.

E:Laitetaan vielä linkki, josta referoin kertomuksen. Sitaatteja en viitsinyt laittaa, kun oli kuitenkin omaa tulkintaa mukana, mutta linkki on varmasti paikallaan.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200804177533653_uu.shtml
 
Viimeksi muokattu:

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Edelliselle vinkiksi, että kannattaisi käyttää sitaatteja tai jotain vastaavaa keinoa erottamaan se, ettei oma poikasi ole mielialalääkkeitä syövä natsifani.

Terveisin nimim. "Jonkin aikaa kelasin".
 

Filatovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & TS

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Veti todella hiljaiseksi kun rupesin tässä fundeeraamaan mitä kaikkea yhdelle ihmiselle voikaan sattua. Parhaan kaverini (jonka olen tuntenut siitä 1. vuoden iästä asti) mutsi on meinaan joutunut kokemaan aika monta tuskaa jos miettii. Ensin kuoli äiti. Tuo oli aika kova pala hälle. Tästä pari vuotta ja kuoli yksi hänen pojistaan. Itsemurha oli kyseessä ja oli todellakin murtunut. Vuosi tuosta eteenpäin toinen poika (sattumalta edellä kuolleen kanssa identtinen kaksonen) kuoli. Kuolinsyy ei oikein ikinä ole auennut. Löytyi sillankupeesta rannasta. Oli jäätynyt veteen vieläpä kiinni. Tästä pari-kolme kuukautta ja hänen isänsä kuoli. Tänä keväänä sitten hänen tyttärensä joutui suljetulle osastolle (Jonkinmoinen burnout). Tähän lisätään se, että hänen miehensä on entinen pultsari, joka ei tee muuta kuin vittuilee hälle. En itsekkään käsitä miksi ei ota eroa, joten turha udella minulta. Pari kertaa on tullut paiskottua tuon parhaan kaverin kanssa ukkoa seinille, mutta eipä tunnu uskovan.
Mutta joo. Ihan liikaa kipua yhdelle ihmiselle, joka ei ole kärpästäkään satuttanut.

e. Anteeksi huonosuomi, mutta näin 39 asteen kuumessa ei ajatus kulje käsiin ihan niin kuin normaalisti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös