Su 16.3.2008 Jokerit - Pelicans (3. puolivälierä)

  • 51 896
  • 337

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
Gags kirjoitti:
Se että Aravirta yrittää vähätellä tekoa ja peitellä sitä tosiasiaa että Pelicans metsästää Leinoa, ei tietenkään millään lailla lievennä tuota törkeää tekoa.

Eiköhän Pelicansin pelistä ole Leinon metsästys melkoisen kaukana.....eihän kukaan oikein mene edes Leinon lähellekään. Joka kerta kun Leino saa kiekon, Pelicansin pelaajat tekee oikeastaan tilaa hänelle. Jos Leino saa jatkaa tuota vapaata huseeraustaan, eikä lahtelaiset ala oikeasti taklaamaan myös häntä, sarja katkeaa keskiviikkona. Ei muuta kun kunnon pommeja peliin ja miestä kumoon....aika harvoin selällään oleva pelaaja maaleja järkkäilee.
 

saluzci

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On täällä monenlaista jeesustelijaa vääntämässä mielipidettä tapaus Koivunen vastaan Leino. Ja kai se näin pitää ollakin kiihkeiden otteluiden jälkeen. Tahtoo vaan monilta jäädä huomaamatta se itse totuus, kun pitää puolustaa sitä omaa näkemystään, vaikka mitään ei olekaan nähnyt, on vaan lukenut muiden "näkemiä" ja YHDEN toimittajan kirjoituksen keltaisessa lehdessä.

Minä ihmettelen eniten sitä, että miksi kirjoitetaan jotkin säännöt peliä varten ja sitten jätetään ne omaan arvoonsa, kun tapahtuu jotain sääntörikkomuksia.

Olen antanut itselleni ymmärtää, että mailaa saa sääntöjen mukaan käyttää vain ja ainoastaan kiekon siirtelyyn jäätä pitkin. Kaikenlainen muu mailan käyttö sanktioidaan säännöissä selkeästi. Kovimmat rangaistukset pitää antaa, mikäli oikein olen tulkinnut, siitä, kun mailalla yritetään vahingoittaa vastustajan pelaajaa tahallisesti. Tahallisuus syntyy silloin, kun peli on jo vihelletty poikki ja pelaaja sen jälkeen iskee poikittaisella mailalla. Mielestäni sillä ei saa olla ratkaisevaa merkitystä, miten "paljon" vastustaja siitä loukkaantuu, vaan teko itsessään määrittelee rangaistuksen. Tässä tapauksessa sen pitää olla kova.

Tapauksessa toimivat väärinKoivusen lisäksi erotuomarit, antoivat väärän rangaistukse. Tapauksessa toimi väärin otteluvalvoja, ei ollut tehtäviensä tasalla. Siis rangaistavien penkille on ehdottomasti saatava myös Rön ja Rantala, sekä valvoja Juhola. Mikä sitten on Juholan "rangaistus", sen voi liiga erikseen harkita, kuuluuko tämä puusilmä enää valvojien ryhmään vai ei.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Onkohan täällä monikaan nähnyt tilannetta? Itse en, mutta kommentoinpa silti.

- Ei missään nimessä 6 ottelua pelikieltoa... Leino ei loukkaannu tilanteessa (liigan käytäntö on loukkaantuuko vaiko ei)
- Tuskin nyt on lyöty täysillä poikittaisella naamaan kun Leinolla on naamavärkki saman tasoinen kuin ennenkin
- Maalin jälkeen yleensä pelaajat rappaa tekijöitä, jokaisessa playoff-ottelussa... varsinkin jatkoaikamaalin jälkeen.
- En puolustele tekoa, mutta ymmärrän turhautumisen... en vertaisi silti samana päivänä Hirson tilanteeseen.

Jos pelikieltoa laitetaan niin maksimissaan 1-2 ottelua. Ja oikeasti keskustelun taso täällä... luulin että rima on alimmillaan Kärpät-Ilves parissa ;)

No toivottavasti seuraavassa pelissä ei loukkaannu kukaan...
 

SuperStar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Syracuse Crunch
Ihan mielenkiinnosta kysyn, onko se enemmän rangaistavaa, kun kohteena oli Ville Leino? Mitä jos kohteena olisi ollut Samuli jalkanen? Tai tekeekö se siitä tuomittavampaa, että siinä juhlittiin maalia?
Muistaakseni IL julkaisi runkosarjan lopussa jutun Hirson lyötyä Osalaa rumasti käsille pelitilanteesa, että SM-liiga haluaa suojella tähtipelaajia joita maksava yleisä tulee katsomaan... Vihjattiin / kerrottiin että tähtipelaajat on eri arvoisia ja niiden telominen johtaa pitempiin pelikieltoihin.

Omasta mielestäni kaikista tilanteista missä toteutuu vahingoittamisen yrityksen merkit tulis laittaa pitkää penaltia, ei niin seurauksen vaan teon perusteella. Esim. Hirsolle mielestäni aivan oikean pituinen pelikielto vaikka Osala kokikin ihme parannuksen pikkurilliinsä. Koivuselle tulisi antaa 1-2 peliä pannaa ja sitten takaisin boxiin taistelemaan Pelsujen puolesta.

Koivusen teko täyttää mielestäni vahingoittamisen yrityksen, koska se tapahtui pelin jo ollessa poikki eikä pelin ollessa käynnissä. Koivunen varmasti tiesi pelin olevan paketissa ja kasetti hieman rakoili kun antoi Leinolle poikittaista mailaa. Teolla Koivunen ei varmasti halunnut varsinaisesti laittaa Leinoa telakalle vaan laittaa mies maksamaan vielä pikkuisen lisähintaa (kipua) ratkaisu maalista. Teko oli törkeähkö koska se tapahtui pelin taottua, mutta pelin sisällä tälläisesta poikittaisesta mailasta tuskin olisi tullut muuta kuin 2+2min.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Pakko tunnustaa (vaikka Pelicanssia kannatankin) tilanteen sattumalta "aitiopaikalta" hyvin nähneenä, että kyllä teko oli sinänsä törkeä. Useita sekunteja pelin päättymisen jälkeen poikittainen maila vähintäänkin lähelle naamaa (hyvin ylös). Ei tuollaisesta kukaan halvaannu tai edes loukkaannu siten, että kausi olisi ohi, mutta silti tekona hyvin raukkamainen ja sen vuoksi "törkeä". Outoa, että Bobi syyllistyi tuollaiseen, kun ei kuitenkaan ole mikään sika. Ei tuosta mitään useiden ottelujen pannaa pitäisi saada, mutta 1-2 ottelua ei olisi suuri vääryys. Onneksi Leinolle ei käynyt mitenkään (vammat olisivat olleet lähinnä kosmeettisia), mutta olisihan se ollut ärsyttävää, jos legot olisi menneet tuollaisesta raukkamaisesti iskusta.

Tässä ehkä paras kuvaus tilanteesta tähän mennessä ja tämä siis Pelicans-mieheltä. Kyllä noista vastaavista tilanteista on aina tullut pelikieltoa muutama peli.

Ilmeisesti Koivusella vain paloi päreet, kun minuutin verran koitti pysyä Leinon perässä ja sitten seurattuaan Leinoa pari kertaa maalin ympäri, vaihdon päätteeksi kiekko oli maalissa.
 
Tai tekeekö se siitä tuomittavampaa, että siinä juhlittiin maalia? Ilmeisesti, kun sitä pitää korostaa joka kohdassa.

Minun mielestä tuo on se kaikkein tuomittavin asia. Pelaaminen loppuu, kun maali tulee. Näin on aina ollut ja muutamaa yksittäistä poikkeusta lukuunottamatta onkin. Pikkarainen sai myös suurimman penaltin juuri sen takia. Epäurheilijamaisuutta näet.

Mutta voihan se tosiaan olla, ettei Muukkonen käsittele asiaa ollenkaan. Eikä pidäkään ellei kriteerit täyty. Se olisi vasta linjattomuutta, että omin päin ottaisi jutut tutkintaan. Hän tekee työnsä hänelle määritettyjen rajojen puitteissa.

En ole tapausta nähnyt, mutta mikäli kyseessä on vain kahden pelaajan "tökkäys" toisiinsa, kun luistelevat vastaan niin tuskin tulee lisäpenaltia. Mikäli se on sitten ollut se turhautumis-isku, niin lisäpenaltia kyllä kuuluu tulla. Oli se sitten Samuli Jalkanen juhlimassa tai Ville Leino.
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Hehheh, tulipahan tuokin nyt selväksi. Poikkari on ollut kevyt ja se tuskin on satuttanut Leinoa pätkän vertaa. Shedden itkee jostain valtavasta vahingoittamisyrityksestä ja kaikki jokerifanit tilannetta näkemättä komppaavat täällä munat vaahossa. Olisi kiva nähdä mitä oikeasti tapahtui. Sanoisinpa että täällä on ihan turha teidän jauhaa tota paskaa jos ette saa kaikille samaa videota nähtäväksi tästä, sitten vasta voi ehkä uskoa jos siinä on oikeasti ollut joku törkeä poikkari kyseessä.

Eli mielestäsi pelin jälkeen on ok vetäistä poikittaisella mailalla voittomaalia juhlivaa vastustajaa lättyyn, sillein kevyesti ja varmistua ettei vastustajaa satu kauheasti? Sekö ei ole epäurheilijamaista?

Jos liigan kurinpitosysteemi on oikeudenmukainen ja toimi samalla tavalla kaikkia kohtaan, on Koivuselle annettava kolme ottelua pelikieltoa. Tästä on olemassa jo Pikkaraisen ennakkotapaus.
 

Kole13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pakko tunnustaa (vaikka Pelicanssia kannatankin) tilanteen sattumalta "aitiopaikalta" hyvin nähneenä, että kyllä teko oli sinänsä törkeä.....

Tälläiselle fanille nostan hattua ja kumarran, kaveri pystyy myöntämään jos oman joukkueen pelaaja tekee väärin ja ansaitsee siitä rangaistuksen. Kun taas se että omia puolustetaan sokeasti on naurettavaa.

Oikeastaan heki taitaa olla ainoa Pelicans kannattaja joka tuon tilanteen on nähnyt, missä on muiden paikalla olleiden lahtelaisten näköhavainnot tilanteesta?
Vai oliko muille faneille jo kyyneleet nousseet siinä vaiheessa silmään kun eivät tilannetta nähneet?
Olisi oikeasti mukava tietää rehellisesti mitä siinä on käynyt, kun en noihin Flintinkään provoihin usko kuten en oikein tahdo uskoa monen lahtelaisenkaan vähättelyihin.
 

Dogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Eli mielestäsi pelin jälkeen on ok vetäistä poikittaisella mailalla voittomaalia juhlivaa vastustajaa lättyyn, sillein kevyesti ja varmistua ettei vastustajaa satu kauheasti? Sekö ei ole epäurheilijamaista?

Oletko lukenut aikaisemmat viestini, missä olen sanonut, että tällainen käyttäytyminen kaukalossa ei ole ok. Yhdessäkään viestissäni en ole puolustanut Koivusen tekoa. Sitä vaan ihmettelen kun täällä tuota tekoa on ilmeisesti liioiteltu aivan valtavasti. Joku tuolla puhuu, että Koivusen ei pidä saada pelata enää tällä kaudella ja seuraavassa pelissä hänet pitää hoidella. Eli Koivusen teko oli tyhmä, mutta ei niin vakava kun täällä annetaan ymmärtää. Vaikka Leinoa ei yritetty pistää sairaslomille niin ehkä siitä silti pelin tai pari ansaitsee pelikieltoa. Enkä edelleenkään ole nähnyt tapausta.

Kole13: Itselläni ainakin oli katse ihan jossain muualla kun kentällä juuri sen takia että turpaan tuli.
 

dytr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Kings
Tänään voitto ja Heino lasarettiin niin Jokereilla on pullat hyvin uunissa.

Aika kovaa settiä ennen peliä, ja pelin jälkeen kauhea valitus päällä kun käykin toisinpäin. Kaksinaamaisuutta vai? Olisit varmaan puolustelemassa tällä jotain jokerien jämäpelaajaa joka olisi Heinon telonut tässä ottelussa, mikäli olisi niin käynyt?

Okei nyt loppuu provoaminen. Koivusen teko ansaitsee 2-3 ottelun pannan ja piste. Ei tuollaista pitäisi tapahtua ammattilaisjääkiekkoilussa, eikä se ole millään muotoa hyväksyttävää.

Nyt katseet tiistaihin ja keskiviikkoon.
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Oletko lukenut aikaisemmat viestini, missä olen sanonut, että tällainen käyttäytyminen kaukalossa ei ole ok. Yhdessäkään viestissäni en ole puolustanut Koivusen tekoa. Sitä vaan ihmettelen kun täällä tuota tekoa on ilmeisesti liioiteltu aivan valtavasti. Joku tuolla puhuu, että Koivusen ei pidä saada pelata enää tällä kaudella ja seuraavassa pelissä hänet pitää hoidella. Eli Koivusen teko oli tyhmä, mutta ei niin vakava kun täällä annetaan ymmärtää. Vaikka Leinoa ei yritetty pistää sairaslomille niin ehkä siitä silti pelin tai pari ansaitsee pelikieltoa. Enkä edelleenkään ole nähnyt tapausta.

Kole13: Itselläni ainakin oli katse ihan jossain muualla kun kentällä juuri sen takia että turpaan tuli.

Jep, tämä selvä. Se kolme peliä olisi linjanmukainen. Odotellaan...
 

Stolk-2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mikä ero on raportilla ja tutkintapyynnöllä? Oletan, että tuo raportti ja kuvanauha on Jokereiden lähettämä, kun otteluvalvoja ei nähnyt sitä aiheelliseksi. Tämähän ei automaattisesti edes mene Muukkosen käsittelyyn, kun ottelurangaistusta ei tuomittu.

Olettaisin sen, että ottelunvalvoja lähettää raportin aina kun matseissa tapahtuu jotakin. Nyt luultavasti ottelunvalvoja on lähettänyt raportin tyyliin nothing to see move along. Tutkintapyyntö on seurojen oikeus lähettää video jostakin tapahtumasta, kun seura kokee kokeneensa vääryyttä. Jos en muista väärin, niin jokainen seura on velvollinen kuvaamaan kotiottelunsa.
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jep, tämä selvä. Se kolme peliä olisi linjanmukainen. Odotellaan...

Kyllä 3 peliä on jo ehdottomasti liikaa! Teko oli epäurheilijamainen, mutta ei missään nimessä 3 pelin arvoinen. 2 peliäkin on jo kohtuu kova, mutta ei totaalinen vääryys. Jos itse olisin Muukkonen, antaisin 1 pelin ensikertailaisena. Perusteluna epäurheilijamainen käytös. Ankarampaa rangaistusta on vaikea perustella sen vuoksi, ettei uhri olisi voinut missään olosuhteessa loukkaantua vakavasti ja että tekijällä ei ole ns rikosrekisteriä taustalla. Sanoisin, että 2 pelin tai nollan pelin pelikiellot ovat yhtälaisia "vääryyksiä", eli melko lieviä riippuen siitä, onko Jokeri vai Pelicans fani.

Itse näin iskun sellaisesta kulmasta, ettei siitä nähnyt, että osuiko ensin rintaan vai päähän, mutta iskun voimakkuuden näien täysin selvästi. Näkemäni perusteella myös sanoisin, että poikkari osui ensin ylärintaan/kaulan tienoille, ja siitä nousi ylös, mutta myönnän. että tästä en ole varma. Vastaavia poikkareita tulee pelin tiimellyksessä varmaan joka pelissa, ja usein myös vihellyksien jälkeen (tosin heti vihellyksen jälkeen). Eikä niistä yleensä vihelletä kuin 2 min jos sitäkään.

Minusta tämä saa vähän liian isot mittasuhteet sen vuoksi, että kohde oli Leino. Jos samanlainen isku olisi mennyt vaikka Salmelaiseen, ei täällä juuri vaatisi rangaistuksia, koska itse teon fyysinen puoli ei ollut todellakaan niin törkeä, kuin mitä oli epäurheilijaimuus-aspekti. Nyt alkaa heti "salaliittoteoriat", että Leino yritettiin noutaa pois, mistä ei todellakaan ollut kyse.

Ylipäätään eilinen peli oli hyvä peli, molemmin puolin. Erityisesti ensimmäinen erä oli puolin ja toisin loistavaa ja vauhdikasta peliä, jossa oli sopiva määrä tunnetta.
 
Viimeksi muokattu:

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Aika kovaa settiä ennen peliä, ja pelin jälkeen kauhea valitus päällä kun käykin toisinpäin. Kaksinaamaisuutta vai? Olisit varmaan puolustelemassa tällä jotain jokerien jämäpelaajaa joka olisi Heinon telonut tässä ottelussa, mikäli olisi niin käynyt?

Minä ajoin tuolla takaa sitä että jos kerran tuomaristo ei halua viheltää Heinon roikkumista Leinossa pois niin Jokerit hoitaa sitten Heinon Leinon kimpusta muuten. Ja minä olisin hyväksynyt että se Heinon mahdollinen teloja mahdollisesti ansaitsisi teosta pelikieltoa, ansaitsi Hirsokin minusta pelikieltoa.

Ja totta helvetissä minä olen vaatimassa pelikieltoa Koivuselle, kun herra pelin ulkopuolella löi Leinoa poikkarilla saaden siitä jo 5min+pelirangaistuksen. Jos tilanne olisi toisin päin, en tietenkään vaatisi mitään mutta etteköhän te hoitaisi silloin sen vaatimispuolen ja etteköhän te saisi tulitukea ympäri Suomea sillä olisihan teon tehnyt hirveä rikollinen Jokeripelaaja eikä mikään sympaattinen Pelicans herrasmiespelaaja.
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Minä ajoin tuolla takaa sitä että jos kerran tuomaristo ei halua viheltää Heinon roikkumista Leinossa pois niin Jokerit hoitaa sitten Heinon Leinon kimpusta muuten. Ja minä olisin hyväksynyt että se Heinon mahdollinen teloja mahdollisesti ansaitsisi teosta pelikieltoa, ansaitsi Hirsokin minusta pelikieltoa.

Kuka on telonut ja kenet? Lähinnä telomista eilisessä pelissä oli herra Salmelainen! Kukaan muu ei eilen telonut ketään. Lisäksi monet Pelicans-fanit ovat jo sanoneet, että Koivusen poikkari oli ehdottomasti tuomittava teko. Pitäisi riittää...

Ja mitä Heinon pitäisi Leinolle tehdä? Kumartaa ja väistää (jota eilen teki Koivusen ketju ihan kiitettävästi), että herra Leino voi sitten luikerralla ihan vapaasti maalille? Käsittääkseni tiukka iholla olo on jääkiekossa ihan sallittua, ja jopa ihan suotavaa? Voisitko ystävällisesti lopettaa tuon typerän provoilun?
 

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
No toivottavasti seuraavassa pelissä ei loukkaannu kukaan...

Se riippuu aika paljon liigasta. Jos Koivunen saa pelikieltoa, niin en usko että näemme mitään ylilyöntejä, mutta jos tapaus painetaan villaisella pelkään ihan oikeasti, että siellä Isku Areenalla saattaa jää muuttua Jokeripelaajien toimesta punaiseksi. Toivottavasti näin ei käy, vaan liiga hoitaa homman kotiin, mitä kylläkin epäilen.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Se riippuu aika paljon liigasta. Jos Koivunen saa pelikieltoa, niin en usko että näemme mitään ylilyöntejä, mutta jos tapaus painetaan villaisella pelkään ihan oikeasti, että siellä Isku Areenalla saattaa jää muuttua Jokeripelaajien toimesta punaiseksi. Toivottavasti näin ei käy, vaan liiga hoitaa homman kotiin, mitä kylläkin epäilen.
Nojaa, toisaalta olisi hauska jos tästä nyt ei tulisi mitään lisäsanktioita. Sami "tähtipelaajiamme ei saa taklata" Helenius yrittää luistella Koivusen kiinni aina kun pääsee jäälle..

Sheddeniltä naurettavaa mediahöpötystä. Pikku poikkari joita varmasti sattuu pelissä useita.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Se riippuu aika paljon liigasta. Jos Koivunen saa pelikieltoa, niin en usko että näemme mitään ylilyöntejä, mutta jos tapaus painetaan villaisella pelkään ihan oikeasti, että siellä Isku Areenalla saattaa jää muuttua Jokeripelaajien toimesta punaiseksi. Toivottavasti näin ei käy, vaan liiga hoitaa homman kotiin, mitä kylläkin epäilen.

Jos Jokeri-joukkue oikeasti lähtee tuolle linjalle (mitä en kyllä usko) he häviävät tämän sarjan. Aika mauton kommentti kaiken kaikkiaan.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Pikku poikkari joita varmasti sattuu pelissä useita.

Ja joita ei pitäisi pelin jo päätyttyä tapahtua ikinä. Menee "typeryysasteessa" heittämällä ohi esimerkiksi Pikkaraisen huitaisusta Kermaniin. Nämä nyt ovat yksinkertaisesti niitä asioita jotka eivät kuulu urheiluun ja liigan on pakko karsia järjestelmällisesti nämä pelikieltojen muodossa pois.

Kolme peliä olisi tuollaisesta "cheap shotista" itseasiassa aika vähän vaikkei loukkaantuimista aiheuttanutkaan mutta huomattavasti parempi koko pelin kannalta kuin se ettei lisäsanktiota tulisi.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Sheddeniltä naurettavaa mediahöpötystä. Pikku poikkari joita varmasti sattuu pelissä useita.

No toivottavasti Nickersson lyö Hyvöseltä tai Pesoselta hampaat kurkkuun kun kaverit tuulettavat tekemäänsä maalia. Mutta hei näitähän sattuu joka pelissä silloin kun peli on jo loppunut tai se on ainakin poikki.

Saa nähdä millaista naurettavaa mediahöpötystä Jalosen ja sen puolen Suomen joukkueen suunnalta silloin kuuluisi.
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
No toivottavasti Nickersson lyö Hyvöseltä tai Pesoselta hampaat kurkkuun kun kaverit tuulettavat tekemäänsä maalia. Mutta hei näitähän sattuu joka pelissä silloin kun peli on jo loppunut tai se on ainakin poikki.

Oletko Flintstone lukutaidoton vai muuten vaan turha provoaja? Kuka nyt on lyönyt hampaat kurkkuun ja keneltä? Ei ainakaan Koivunen Leinolta... Tietenkin voidaan luetella kaikki maailman törkeydet, ja kysellä niiden perään, mutta ei tuolla sinun esimerkilläsi oli mitään tekemistä sen kanssa, että mitä on tapahtunut.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Oletko Flintstone lukutaidoton vai muuten vaan turha provoaja? Kuka nyt on lyönyt hampaat kurkkuun ja keneltä? Ei ainakaan Koivunen Leinolta...

Koivunen löi Leinoa poikittaisella naamaan pelin jo päätyttyä. Poikittaisella naamaan hakkaamisella saa hyvin helpolla leegot uuteen uskoon, eiköhän Nickersson tuossa onnistuisi vaikka Koivusella ei ihan vielä onnistunutkaan vaikka yritystä siihen olikin.
 

laredo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sipoon Wolf, Malaga, Barcelona, työväen ampujat
Mielenkiintoista seurata totta tosiaan, mitä tuleman pitää. Jos asetelmat olisivat toisinpäin (teon suorittaja HIFK:n tai Jokerien pelaaja) ja tähtipelaaja kehäIII:n ulkopuolelta, tähänkin ketjuun tulisi noin 500 viestiä "muusta Suomesta", jossa vaadittaisiin brändille tai hjalmarin porukalle kaikkea mahdollista. Nyt on sitten hiljaista muiden jengien kirjoittajilta.

Välillä tulee mieleen, että sm-liiga toimii jonkinnäköisenä KeRa:na. Sama käytäntö näkyy myös rangaistuksissa. Eniten tästä on saanut kärsiä IFK kaikkina näinä vuosina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös