TPS kaudella 2008-2009

  • 554 947
  • 1 950
Tila
Viestiketju on suljettu.

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
PS: Ehdit näköjään puuttua itse asiaan tuossa edellä, pointti on varmaan se, ettei Elomoa kannata lähtökohtaisesti mollata, mutta varma ykkösketjun kaveri hän ei välttämättä ole

Juu ei, mutta tämäntyyppisistä kokeiluista/hauista TPS loppupeleissä elää nykyään. Eli Elomo tänne jos hotsittaa tulla?

Riskit rekryssä on kuitenkin suht pienet, kaveri on entuudestaan tuttu ja asenteeltaan/fokukseltaan hyvä, kuten aikanaan isoveljensäkin.

Tuokko-Rautee-Suominen!
 
Nyt tästä ei loukkaantumisen jälkeen ollut tietoakaan.

Olin lähes kaikkia runkosarjan lopun matseja katsomassa (paitsi Kärppä- ja HIFK-peliä) ja mielestäni Berg oli koko joukkueen paras avaaja/avauksen rakentaja saatuaan muutaman ottelun alle. Ihan Konttinen ja Sweat mukaan lukien, Kipru oli ulapalla. Kyllä ne puutteet oli oman päädyn pelissä, kun arasteli ja teki kummallisia ratkaisuja. Luistelu oli ehkä myös vähän kohmeessa.
 
Viimeksi muokattu:

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Olin lähes kaikkia runkosarjan lopun matseja katsomassa (paitsi Kärppä ja HIFK-peliä) ja mielestäni Berg oli koko joukkueen paras avaaja/avauksen rakentaja saatuaan muutaman ottelun alle. Ihan Konttinen ja Sweat mukaan lukien, Kipru oli ulapalla. Kyllä ne puutteet oli oman päädyn pelissä, kun arasteli ja teki kummallisia ratkaisuja. Luistelu oli ehkä myös vähän kohmeessa.

Ja ehkäpä myös hyökkäyks on hioutunut kauden aikana toisenlaiseksi kuin se oli harjoituskaudella. Usko pois, että haluan olla väärässä tuon puolustuksemme suhteen. On vaan mennyt niin monta vuotta kun on joutunut tuota katsomaan. Nyt on vaan vati mennyt nurin.
 
Kyllä miehet ihan tervetulleita olisivat, siis kakkos kolmos ketjuun. Jos tulevat en oikein ymmärrä esim Sinisalon jatkoa. Mihin mies meinataan sijoittaa.Tomas tarvii kuitenkin sen roolin pisteitä tekevässä kentässä saadakseen tulosta, ESIM tämänkin miehen tilalle oltaisiin voitu kiinnittaa se fyysinen roolipelaaja. Ykkösketju jätetään auki, jää kakkoseen Suominen ja Erkinjuntti. Kolmoseen Tuokko , Elomo ja Rautee. Neloseen Reivonen Jalo Kokkala Sinisalo. Ahon jatkaessa mahdollisesti Elomo nousisi uusiin rooleihin ylemmäs. Olisi kyllä hyvä ja mielenkiintoinen rouhinta kenttä Tuokko-Rautee-Aho. Kakkoseen saataisiin suoraviivaisuutta ala Suominen-Auk-Elomo, jolloin ykköseen jäisi Erkinjuntti ja toivottavasti tulevat vahvistukset jotka ovat huippu luokka. Pakisto näyttää oikeasti ihan hyvältä. Berg-Konttinen , Kipru-hankinta , Nordlund-Halonen-Järvinen. Elomon ja Tuokon toteutuessa kun nuo kolme pelaaja paikkaa saataisiin vain täytettyä onnistuneesti olisi edessä ihan mielenkiintoinen tiimi ja varmasti onnistuessaa haastaisi muut joukkueet pof paikasta ensikaudella. Se vain vaatii hankintojen onnistumisen ja Salakilta kehittymistä. Tepsin tietäen se tulee varmasti onnistumaan..... NOT


EDIT: Unohdin Hannuksen täysin spekulaatioista. Lisätköön joku sen sinne ken haluaa.
 
Viimeksi muokattu:
Jos tulevat en oikein ymmärrä esim Sinisalon jatkoa.

Sinisalolle kyhättiin hätäisesti sopimus, kun tehoiltaan ihan ok alun jälkeen mentiin siihen vipuun, että kaveri mahdollisesti olisi nyt valmis liigatasolle ja siten sauma tehdä huokea sopimus laatupelaajan kanssa. Tehoilu loppui loukkaantumiseen, ylivoimavastuun poistamiseen ja Rauteesta erottamiseen.
 
Kyl Tuokko ja Elomo ihan tervetulleita kavereita joukkueeseen on. Molemmat pelanneet Ruotsissa heikossa joukkueessa hyvin, omia poikia ja molemmilla myös ikää sen verran, että uran parhaat vuodet ovat käynnistymässä ja vielä edessä.
Teemu omaa nyky liigaan kahdenkymmenen maalin potentiaalia ja Tuokkokin voi läväyttää sen kymmenen häkkiä siinä sivussa, kun omaa rooliansa toteuttaa.

Uusimman "tiedon" mukaan kasassa 23 sopimusta ensi kaudeksi, eli kattellaa miltä se voisi näyttää:

Hannus - AUK - T.Elomo
Suominen - Hattunen - Erkinjuntti
Tuokko - Rautee - Mikkola
Sinisalo - Kokkala/Jalo - Reivonen

Berg - Konttinen
Järvinen - Kiprusoff
Halonen - Nordlund
Kluuskeri - ???

Salak(optio käytetty, mitä tapahtuu?)
Kuokkanen(optio käytetty, mitä tapahtuu?)

Sinisalon sopimus tuntuu hassulta, potentiaalia on, mutta tällä hetkellä syö pelipaikan omalta kaverilta. Mutta kyllä meikäläinen ainakin tästä porukasta enemmän pitää, kun tämän kauden jengistä, ulkkari paikkoja voi sitten täydentää, esim Konttisen tilalle ja "kakkonen" on oikeasti kolmonen, Jalo sekä Kokkala eivät kuitenkaan ole niin huippulahjakuuksia, että heidän pitäisi pelata edutuksessa. Ulkkareita esim. kakkoseen ja Juntti sekä Hattunen neloseen.

Veskari puoli on nyt kuitenkin se kaikkein tärkein satsaus seuraavaksi, Kuokkanen ei pelaisi edes TuTossa, koska Koivisto on parempi ja Salakin tilalla voisi nähdä valmiin kaverin, eikä lupaavaa sälliä(paitsi jos Salak on täällä myös seuraavat 3-4 kautta, eikä tee Sweatteja.) Kososen perään myös turha itkeä, potentiaalia saman verran, kuin Reunasessa ja Santasessa, eli Mestis-tasoa.

Ja joukkuehan vahvistuu entisestään, kun 24, 48 ja 52 ovat poissa. Tällä kokoonpanolla muuten 15 Palloseurataustaista kaveria, joku kutsuu nostalgiaksi, minä kutsun Turkulaiseksi.
 
Tai vaikka:

UV - UV - T.Elomo
Hannus - AUK - Suominen
Tuokko - Rautee - Mikkola
Sinisalo - Jalo/Laine - Erkinjuntti

Junnuissa:
Urpo - Kokkala - Reivonen

Berg - Konttinen/UV
Järvinen - Kiprusoff
Halonen - Nordlund
Konttinen/Kluuskeri

Junnuissa:
Kluuskeri

"Nikkilä"
Kuokkanen
Engren

Kelpaisi vallan hyvin.
 
Uusimman "tiedon" mukaan kasassa 23 sopimusta ensi kaudeksi, eli kattellaa miltä se voisi näyttää:

Hannus - AUK - T.Elomo
Suominen - Hattunen - Erkinjuntti
Tuokko - Rautee - Mikkola
Sinisalo - Kokkala/Jalo - Reivonen

Berg - Konttinen
Järvinen - Kiprusoff
Halonen - Nordlund
Kluuskeri - ???

Salak(optio käytetty, mitä tapahtuu?)
Kuokkanen(optio käytetty, mitä tapahtuu?)

Mielenkiintoiselta näyttää mutta juuri esim tuo Hattusen paikka löytyisi ainakin ensin tuolta nelosen keskelta. Jolloin voitaisiin hankkia sinne hyökkäykseen mahdollisesti se yksi kova sentteri , selkeä joukkueen liideri. Myös mahdollisen spekulaatiot Mikkolan jatkosta kuulostavat hyvältä. Josko kerrankin saataisiin taklauksia ja rytinää kaukaloon kentällä ollessa Tuokko-Rautee-Mikkola kolmikko. Tai sitten Hantta kieltaa senkin. Itse lähtisin mielummim kokoamaan joukkueen heti kauden alusta alkaen valmiiksi. Ja lähtisin myös Salak ykkösvahtina kauteen. Jos tarvitsee niin kesken kauden Salakin vuokraamisella mestikseen saataisiin yksi ulkomaalais paikka vapaaksi jolla voitaisiin vahvistaa sitten puolen vuoden verotus miehella vahti osastoa tai hyökkäystä tai pakistoa jolloin voitaisiin kupata mahdollisuutensa jo menettäneestä jengistä joku suomalainen kova veskari. (harvemmin ne kyllä siellä peräpään jengeissä pelaa) Eli:

T.Elomo-Auk-Suominen
Hannus-"""Metropolit"""-Erkinjuntti
Tuokko-Rautee-Mikkola
Sinisalo-Hattunen-(parasjunnu)

Berg-Konttinen
Kipru-"""Lupachuk"""
Järvinen-Nordlund
Halonen

Salak
Kuokkanen

Toinen vaihtoehto on se että jätetään ulkkari paikkoja auki ja kytätään verotus miehiä sekä kupataan muilta kovia pelaajia keväälle. Mutta ei se sitten auta jos ei päästä edes niihin kevään peleihin. Pelaajat ja niiden nimet ovat sitten ihan tuulesta temmattuja, ihan vain esimerkkinä.
 

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
Toinen vaihtoehto on se että jätetään ulkkari paikkoja auki ja kytätään verotus miehiä sekä kupataan muilta kovia pelaajia keväälle.

Tämä on tällä hetkellä kai todennäköisin vaihtoehto. Hyvällä tuurilla Ulmerin/McDonellin kaltainen vahvistus marras-joulukuussa tulee vahvistamaan piste per/peli tahdilla aika tavalla kapeaa materiaalia. Itse asiassa tämä on jopa järkevin tapa toimia ulkomaalaispaikkojen kanssa.
Kaiken sanelee talous. Mitään "metropolitteja" on turha rustata edes fantasiarostereihin.
Kuusi mummon miljoonaa jakkuun tältä kaudelta asettaa riman ihan aloituskorkeuksiin. Eikä se rima kovin korkealle ole nousemassa. Kunhan nyt saadaan edes jonkulainen joukkue kasaan, joka voi ylisuorittaa syksyn muiden joukkueiden hioessa vielä pelitapaansa kevättä varten.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Uusimman "tiedon" mukaan kasassa 23 sopimusta ensi kaudeksi, eli kattellaa miltä se voisi näyttää:

Hannus - AUK - T.Elomo
Suominen - Hattunen - Erkinjuntti
Tuokko - Rautee - Mikkola
Sinisalo - Kokkala/Jalo - Reivonen

Berg - Konttinen
Järvinen - Kiprusoff
Halonen - Nordlund
Kluuskeri - ???

Noilla jaoilla kolmonen nousisi peluutuksessa hyvin todennäköisesti kakkoseksi kauden edetessä? Rottaketju jyrää Laphin neppailijat? Tosin, onko Rauteella edes diiliä Turkuun?

Entä Hattuset; kumpi sieltä on tulossa, pakki vai sentteri?
 

Wanhajalka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Isot Totovoitot, Gracefull Swamp
Pessimismini perustuu kuluvaan kauteen. Berg täysin susi ja Kipru ei lähelläkään entistä tasoaan. Ensi kaudella vuoden taas vanhempana ja laiskempana. Halonen ok ja Järvinen ok pienellä varauksella. Konttisen lähdöstä järjestettiin porissa juhlat...ja Nordlund on iso, kankea ja kiltti, joka on mulle epäyhtälö. Sairastellutkin vielä. Jos ulkomaan elävä tulee vaikkapa Sweattin tilalle niin saadaanko parempi? Hieman epäilyttää. Onko tämä porukka heikko tämän päivän liigassa...sen tulemme näkemään.

Mutta vaikka ikää tulee, on Kipru ensi vuonna taas vuoden kokeneempi..:)
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Tuohon teidän puolustuskuvioon täytyy jatkossa ottaa Otto Honkaheimo mukaan. Atte Engreniltä kuultuna hänen lisäkseen Honkaheimo ja Nordlund tulevat pelaamaan tepsissä ensi kaudella.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tosin, onko Rauteella edes diiliä Turkuun?
Entä Hattuset; kumpi sieltä on tulossa, pakki vai sentteri?

Missään ei ole Rakun jatkosta vielä tiedotettu. Toivottavasti jatkaa Tepsissä. On saanut tarjouksia muualtakin. Hattusista on tulossa nimenomaan hyökkääjä ellei tässä ole tapahtuntu jonkin sortin dramaattinen käänne?
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Tuohon teidän puolustuskuvioon täytyy jatkossa ottaa Otto Honkaheimo mukaan.

Juu tänne vaan kaikenlaiset tulevaisuuden toivot kehittymään. Meillä vaan ei oikein osata valmentaa näitä hiomattomia daimontseja.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämä Hattusen Jarkkohan on laituri, ei sentteri. Tällöin tarvetta olisi vielä kahdelle sentterille, kakkos- ja kolmosketjun keskelle. Nelosketjun keskelle voi heittää kenet vaan (TOLaine, Jalo, Kokkala).

[size=-2]
Hannus-AUK-Mikkola
Elomo-XXX-Erkinjuntti
Suominen-XXX-Tuokko
Hattunen-TOLaine-Reivonen
Sinisalo-Jalo

Berg-Nordlund
Järvinen-Kiprusoff
Konttinen-Honkaheimo
Halonen[/size]

?
 
TS kirjoittaa tämän päivän lehdessä puolustaja Jonne Hattusesta, huhut ovat koko kevään puhuneet Jarkko Hattusesta, eli hyökkääjästä. Lisäksi meille ei edes mahdu enää puolustukseen, jos kerran Honkaheimokin on tulossa, mitä vastaan itselläni ei ole mitään.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Tämä Hattusen Jarkkohan on laituri, ei sentteri.

Onko tuo pelannut sekä laiturina että sentterinä uransa aikana? Vai muistelenko nyt vain väärin?

Kääpiömittainen kaveri joka tapauksessa. Jaa miten niin hra Lehtilaatikko ei diggaa pikkusättää pelaavista pelaajista.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Jaa miten niin hra Lehtilaatikko ei diggaa pikkusättää pelaavista pelaajista.

TPS on tunnetusti puutarhatonttujen luvattu jengi eli mikäs siinä. Jos maaleja tökkii niin sehän tässä on se pääasia. Jos taas on kädetön ja kääpiö niin voi viddu.
 
Tuli puutarhatontuista mieleen että ainakin spekuloissa ollut vähän aikaa sitten että ilves olisi ensikaudeksi haalimassa Raju Erkkiä sekä Jussi Pesosta takaisin kotiin , tähän lisättynä MArko Antila sekä Sami Torkki. Miksei meillä onnistu tuon tyylisten pelaajien haaliminen, oi miksi?
 

Pyhä Maila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuli puutarhatontuista mieleen että ainakin spekuloissa ollut vähän aikaa sitten että ilves olisi ensikaudeksi haalimassa Raju Erkkiä sekä Jussi Pesosta takaisin kotiin , tähän lisättynä MArko Antila sekä Sami Torkki. Miksei meillä onnistu tuon tyylisten pelaajien haaliminen, oi miksi?

Siksi ettei meillä ole rahaa.

Asiaan liittyen, hyökkääjä-Hattunen on tervetullut kuin myös Tuokko. Elomolla ei oo käyttöä ainakaan mun mielestä, sen homma ei vaan toimi ainakaan Tepsissä. Honkaheimo mielellään kanssa. Sitten ei puutu kuin joku pelaaja-ajaltaan äärettömän vittumainen pakkivalmentaja niin saatais isot korstot pelaamaan niin kuin koko edellyttää.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Sitten ei puutu kuin joku pelaaja-ajaltaan äärettömän vittumainen pakkivalmentaja niin saatais isot korstot pelaamaan niin kuin koko edellyttää.

Herran pieksut sentään, että Pyhä Maila raapaisi sieluani. Kyllä nyt ollaan erittäin syvällä asian ytimessä. Tätä tukea olen odottanut:)

Kiitos!
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
T.Elomo-Auk-Suominen

Helvetin helvetti, en olisi ikinä uskonut - tai toivonut - näkeväni sitä päivää, kun Teemu Elomo pelaa Tepsin ykkösketjussa... saati sitten, että mies toivotetaan tervetulleeksi sen sijaan, että hänet ajettaisiin kaupungista talikoin ja soihduin. Tähän on tultu :<

EDIT:

Juu tänne vaan kaikenlaiset tulevaisuuden toivot kehittymään. Meillä vaan ei oikein osata valmentaa näitä hiomattomia daimontseja.

Ei meillä oikein osata valmentaa paljon mitään muutakaan, joten sekaan vaan.
 
Herran pieksut sentään, että Pyhä Maila raapaisi sieluani. Kyllä nyt ollaan erittäin syvällä asian ytimessä. Tätä tukea olen odottanut:)

Kiitos!

Honkaheimo ja Nordlund, isoja ja kankeita enkeleitä. sanoisinko anti fyysisiä allround pakkeja.

Aika kovaa varustamista määrällisesti pakistoon: Kipru, Honkaheimo, Nordlund, Järvinen, Halonen. Tähän lisätään mahdollinen Konttinen jonka sopimusta ei ole vielä julkistettu. Pahasti enteilee Bergin lähtöä. Toivottavasti olen väärässä. Vielä kun lisätään Sepon huhuilema huippu pakki tuonne.

"Berg-Konttinen"
Kipru-Huippupakki
Järvinen-Nordlund
Halonen-Honkaheimo
Kluuskeri ym

Tai sitten ollaan oikeasti satsaamassa joukkueen pakistoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös