Ti 26.2.2008 Jokerit-KalPa

  • 12 743
  • 63

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Huomenna sitten taas yksi vaikea ottelu lisää Jokereille. Jatkoajan ennakossa ottelua ja asetelmia on jonkinverran jo käsiteltykin, mielenkiintoisia Jokereiden puolustaja-arvioita unohtamatta. Tästä olisi tietenkin helppo lähteä ennakoimaan päivänselvää voittoa, mutta hyvällä asenteella ja aktiivisella ja rohkealla pelillään KalPa voi paineettomassa tilanteessaan tehdä ottelusta erittäin vaikean Jokereille. Itse en ole käynyt katsomassa Jokereita sitten taannoisen Ilves-pelin, mutta tähän otteluun uskallaudun paikalle ihan jo vastustajankin takia, niin mielenkiintoinen oli jo viime vierailullaan. Jos KalPa sattuisikin pettämään, yhden miehen kannattajaryhmänsä ei taatusti petä.

Veikkaan että Puurula jatkaa maalilla, toivottavasti ei tarvi Hirsoa nähdä jäällä, ainakaan sellaista Hirsoa jonka näin viimeksi Ilvestä vastaan. Jokerit tarvii näitä pinnoja, joten rohkeasti lähdetään veikkaamaan kotivoittoa.

Game on!
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Seppälältä loistava ennakkopaketti - iso kiitos täältä!

Itse peli? Tuskin pesee ennakkopaketin, mutta jos sentään edes kohtuullista saisimme.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Seppälältä loistava ennakkopaketti - iso kiitos täältä!

Oli kyllä tämmöiseksi pikkupeliksi harvinaisen paljon nähty vaivaa ennakkoon ja haastiksiin molempien puolelta. Wadekin kuulosti äijältä:

-Ei se voi olla niin, että jos Santalan ketju ei onnistu, niin olemme heti kusessa.

-Pitää sanoa, että voi voi. Jos halutaan jatkaa pitkälle kevääseen, ei siellä voi alkaa omista peliajoistaan rutisemaan. Yksikään valmentaja ei peluuta ketään huvikseen. Jos vaihdosta toiseen tekee hommia niin minuutit tulevat aivan varmasti. Kenellekään täällä ei kuulu mitään, vaan kaikki pitää ansaita

Vähän omituista toisaalta tässä vaiheessa kautta lukea tuollaista. Jokerit pelaa 80-luvun lätkää, eli yksilötaidolla ja asenteella ratkaistaan pelit suuntaan tai toiseen. Onhan tämä siinä mielessä jännää Jokereiden kanssa, ettei koskaan tiedä mitä tuleman pitää. Ehkä otin, ehkä en!
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itse peli? Tuskin pesee ennakkopaketin, mutta jos sentään edes kohtuullista saisimme.
Ei varmasti pese, sen verran korkealle ennakko riman asetti.

Nyt on oikeastaan hyvä mahdollisuus viihdyttävään peliin. Kalpan ilme on ainakin Jatkoajan ja lehdistön juttujen perusteella ollut pirteä ja mikäs siinä on pelatessa kun stressi tai paineet eivät turhaa paina. Jokereillakin on taas takana lyhyt tuloksellisesti parempi jakso ja josko tuo taas lähtisi kulkemaan.

Uskotaan siis ihmeeseen eli paljon maaleja, vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Voittajaa on paha lähteä veikkaamaan, mutta sanotaan näin, että maalivahdit ratkaisevat voittajan. Sitähän ei tiedä vielä kukaan keitä nämä veskarit ovat :)
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Pieni mutta mausteeton KalPa tänään:
Bicek-Hämäläinen-Junnila
Jalasvaara-Alastalo

Hämäläinen.A-Laakso-Kiiskinen
Seppänen-Varakas

Stevenson-Kauvosaari-Huohvanainen
Honkaheimo-Pekkarinen

Jokinen-Riekkinen-Virtala
Pulkki 13.h Virtanen

Järvinen
(Oksa)
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Seppälältä loistava ennakkopaketti - iso kiitos täältä!

Itse peli? Tuskin pesee ennakkopaketin, mutta jos sentään edes kohtuullista saisimme.

Aivan ylivertainen ennakko tästä pelistä. En muista kertaakaan KalPa-pelin ennakossa näin hyvää analyysia nähneeni JA:ssä. Tässä tavoitetta muillekin paikkakunnille.

Virtala on sentään tiputettu neloseen, se lisää voitonmahdollisuuksia hivenen. Haluton Vili saa jatkaa ykkösen keskellä. Nyt sitä ammattiylpeyttä peliin, Vili ja Kauvo! Ottakaa Bicekistä mallia miten kausi hoidetaan loppuun vaikka ei välttämättä Kuopiossa jatketakaan ensi kaudella.
 

Jotva

Jäsen
Kalpan pelaajista on mielenkiintoista seurata erityisesti Tuomas Kiiskisen otteita.

Käväisin talvilomalla Kuopiossa ja kävin muutaman paikallisen asukin kanssa katsomassa Lukko-pelin. Kiiskinen esitti siinä ottelussa todella hyviä otteita, pelasi rohkeasti ja hyvällä itseluottamuksella. Siinä olisi sopiva pelaaja Jokereihin niin tyyliltään kuin taidoiltaankin. Kalpa-fanit voinevat kertoa kaverista enemmän.
 

Seti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit tänään

Puurula (Markkanen)

Stapleton - Santala - Leino
Kerman - Hirschovits - Rita
Virta - Wilm - Hussey
Saarinen - Louhi - Koivisto

Kauppinen - Jokela
Tuulola - Kuparinen
Kalteva - Helenius
Kantor - Strömberg

Täsmälleen sama kuin lauantaina.
 

TmiT

Jäsen
Suosikkijoukkue
<Your ad here>
Tjaahas. Melkolailla perushuttua tuo KalPan kokoonpano. Virtala imemässä junnuketjussa energian pois vikkeliltä ketjukavereiltaan. Pekkarinen palaa kokoonpanoon katsomokomennuksen jäljiltä ja kolmosketjun laidoilla havaittavissa pehmeitä käsiä. Toivottavasti Virtanen päästetään jäälle, sillä tällainen kaveri voi hyvinkin hämmentää Jokereiden tähtipelaajien peliä. Virtala nimittäin hämmentää lähinnä omiaan.

Pekkarisen saadessa peliaikaa olisin mieluusti nähnyt Honkaheimon tilalla esim. Tuomaisen. Tässä ilmeisesti kyse kuitenkin rotaatiosta, jotta pojat saavat tasaisesti lepoa ja peliaikaa tulevalla vierasrundilla. Järvinen välillä maaliin, hyvä niin. Tuskin hätkähtänee Areenan isoja valoja maalilla katsellessaan.

Täytyypä höristellä (isoja) korviani radiota kuunnellessa, mitä selostaja sanoo Hämäläisestä. Ja nimenomaan Villestä. Toivottavasti edes jokunen kananmuna rikkoontuisi pelihousuissa, sillä viime viikolla säilyivät ehjinä. Bicekin osalta moista huolta ei ole ollut.
 

Crow23

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KooKoo, Detroit Red Wings
Eikö Varis mahdu kokoonpanoon? Käsitin, että hän oli edellisestä pelistä pois henkilökohtaisen syyn takia, mutta olisi tänään ollut käytettävissä.

Muutenkin tosta kokoonpanosta, mielestäni ois järkevintä mennä 13:lla hyökkääjällä ja 7:llä pakilla. Kantor vaan katsomoon, turhake mikä turhake. 13.hyökkääjä toisi pelin sisälle vaihtoehtoja... Ideaali tilanne ois mielestäni se, että joukkueessa olis 6 pelaavaa pakkia ja mentäis kolmella parilla. Pitää tosin ottaa huomioon tämänhetkinen tilanne, tuuski ja kuparinenhan ovat vielä puolikuntoisia, joten semmoset reilu 20min peliajat ovat näille herroille vielä liikaa...
 

Cmprs

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Kalpan pelaajista on mielenkiintoista seurata erityisesti Tuomas Kiiskisen otteita. Kalpa-fanit voinevat kertoa kaverista enemmän.
Tuomas Kiiskinen, kaveri jonka ensimmäinen liigamaali syntyi sillä legendaarisella tavalla ensimmäisen liigapelin ensimmäisessä vaihdossa, ensimmäisillä kosketuksilla kiekkoon. Niiralan Malkiniksi miestä on nimitetty, eikä syyttä. Peliäly on hyvää luokkaa ja kiekonkäsittely erinomaista. Laukaukset ovat useinmiten teräviä ja tarkkoja rannareita, ja lähtevät pienestäkin tilasta. Koon kanssa on välillä tietysti ongelmia, mitä fyysiseen peliin tulee, mutta toisaalta osaa ottaa taklaukset vastaan melko hyvin, ja sitten vastapainoksi mahtuu menemään kiekon kanssa pienistäkin raoista. Kisua ei varmasti helpolla myydä, ensi kaudella todennäköisesti pelaa kakkosen laidassa vahvistuksista riippuen.

Ennakkoa on jo aika paljon ylistetty ja olihan se kevyesti paras koskaan lukemani. Ennakoinnit ja varsinkin haastattelut erittäin asialliset ja laajat, tällaista olisi mukava lukea useamminkin! Toki tuolla tasolla ei tarvinne kauaa enää ilmaiseksi kirjoitellakaan. Tästähän tuli sen myötä ihan oikeasti mielenkiintoinen ottelu.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tuomas Kiiskinen, kaveri jonka ensimmäinen liigamaali syntyi sillä legendaarisella tavalla ensimmäisen liigapelin ensimmäisessä vaihdossa, ensimmäisillä kosketuksilla kiekkoon. Niiralan Malkiniksi miestä on nimitetty, eikä syyttä.
Eiköhän kuitenkin Niiralan Maltseviksi. No lempinimestä viis, pelimies on kyseessä.
15.9.2005 KalPa kohtasi sarja-avauksessa kotonaan JYPin. Silloin "Niiralan Maltsev" eli Tuomas Kiiskinen iski uransa ensimmäisen SM-liigamaalin 99 sekunnin pelin jälkeen.
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Ennakkoa on jo aika paljon ylistetty ja olihan se kevyesti paras koskaan lukemani. Ennakoinnit ja varsinkin haastattelut erittäin asialliset ja laajat, tällaista olisi mukava lukea useamminkin! Toki tuolla tasolla ei tarvinne kauaa enää ilmaiseksi kirjoitellakaan. Tästähän tuli sen myötä ihan oikeasti mielenkiintoinen ottelu.

Aivan fantastinen ennakko.

Niiralan Maltsev joo...hauska kaveri tuttujen mukaan siviilissä (kaveria en itse tunne) ja loistava pelimies. On toki erittäin taitava kiekollisena mutta kehittyy koko ajan myös karvaajana ja jopa taklaa.
 
Viimeksi muokattu:

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Toivottavasti Virtanen päästetään jäälle, sillä tällainen kaveri voi hyvinkin hämmentää Jokereiden tähtipelaajien peliä.
Eikös tämä tehtävä ole varattu ja suunniteltu Pulkin Simolle?

No Kuopiosta tulee vastustaja, jolle Jokerit ei tällä kaudella vielä ole kärsinyt pakollista kiintiötappiota. KalPalle toivoisin HPK:n ohittamista sarjataulukossa, mutta se taitaa käytännössä vaatia kuopiolaisten voittoa tänään Jokereista. Eli sikäli harmillinen homma kun en tänään vierasvoittoa voi toivoa, mutta ainakaan jumboksi KalPa ei jää tällä kaudella, kävi tänään miten tahansa. Ja voi siinä käydä KalPan kannalta ihan hyvinkin!

Otteluennakko oli erinomainen ja häkellyttävä, varmaan JA:n historian pisin kirjoitus lajissaan? Paikalle en tänään mene - ei johdu mitenkään KalPan "huonoudesta" tms. -, mutta ainakin Susi-Jussi on varmaan huutamassa Kuopion puolesta tänään(kin).
 

TmiT

Jäsen
Suosikkijoukkue
<Your ad here>
Eikös tämä tehtävä ole varattu ja suunniteltu Pulkin Simolle?

Tarkoitin lähinnä sitä, että Virtanen pelaa joka vaihdossaan täysillä ja tilanteet loppuun asti - ajaa poikkeuksetta kun vain saa ukon jyvälle, rouhii ja raastaa. Ei katso nimeä selässä vaan ennemminkin, kuinka se selkä valuu laitaa alaspäin taklauksen jälkeen. Tuskin pääsee paljoakaan kentälle, mutta pitäkääpä hatusta kiinni joka kerran kun pääsee.

Pulkki hoitaa enimmäkseen näitä höpötyspuolen hommia, eli juttelee mukavia. Hakee taklauksia, mutta ei aina ehdi tilanteisiin. Parantanut kyllä peliään loppukautta kohti. Alkukaudesta tuli miestä haukuttua, mutta annan tunnustuksen Simolle tason nostosta. Edelleenkin toki heikoimpia pakkeja pelillisiltä ominaisuuksiltaan...
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Eikö Varis mahdu kokoonpanoon? Käsitin, että hän oli edellisestä pelistä pois henkilökohtaisen syyn takia, mutta olisi tänään ollut käytettävissä.

Ilmeisesti meidän viisaat miehet on sitä mieltä että Peten on turha hakea pitkän loukkaantumisen jäljiltä pelituntumaa mutta jotain 90-vuotiaalta vaikuttavaa Tuulolaa on vastaavasti järkeä pitää kokoonpanossa. En ymmärrä, molemmille pelituntuman haku olisi tärkeää. Varis on myös paljon monipuolisempi pelaaja kuin Louhi joka saa jatkaa kokoonpanossa, Pete pystyi hoitamaan nelosen sentterin hommat siinä missä Louhikin mutta Pete pystyisi tekemään paikoista paljon suuremmalla prosentilla maaleja.

Ja Hirson olisi pikku hiljaa aika näyttää että jätkä haluaa pelata pudotuspeleissä Jokereissa.

Tänään voidaan myös katsoa millainen mies tuo Santalan korvaajaksi meille harkinnassa oleva heinähattu Kauvosaari on.
 

Tommy#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
West Ham, HJK, Urheiluseura Rapakunto
Tänään voidaan myös katsoa millainen mies tuo Santalan korvaajaksi meille harkinnassa oleva heinähattu Kauvosaari on.

Kauvosaari taitaa olla jo Ilveksen miehiä.

Edit: eikä kukaan tosissaan ajattele että Jarkko Kauvosaari paikkaisi Santalaa. Ei millään muotoa, paitsi ehkä puolustusasenteellisesti. Kyllä Masan on taas jostain se iso kala ongittava ens kaudeks. Tai siis aika monta.
 

Wings-

Jäsen
Kauvosaari taitaa olla jo Ilveksen miehiä.

Samaa tietoa on myös omiin korviini kuulunut.

KalPalta tosiaan puuttuu tältä kaudelta voitto Jokereista. Huomattavasti kapeammalla ja köykäisemmällä materiaalilla pelaava KalPa pystyy kuitenkin kiusaamaan suurempaansa. Voittoon saakka voimavarat tuskin kuitenkaan riittävät.

Kiiskinen on ollut viimeisissä peleissä aivan huikea. Jokerien puolustuksella pitää kiirettä Kiiskisen sekä Bicekin kanssa.

Paikan päällä olevat voisivat raportoida, kuinka kovassa vireessä Susi-Jussi tällä kertaa on.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Vaikka A. Hämäläinen - Laakso - Kiiskinen onkin ollut tulessa, niin jotenkin olisi kutkuttanut nähdä ykkösenä:
Bicek - Laakso - Kiiskinen. Ei kukaan ainakaan pilaisi Bicekin peliä ja eiköhän Bicek tossa pisteitä sais tehtailtua jos Adekin saa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Otteluennakko on loistava vaikka en edelleenkään ymmärrä tuota Santalan pelaamisen haukkumista, meillä on siellä jengissä 85% pelaajia jotka saa ennemmin katsoa peiliin kuin Tommi. Santalan pelaaminen on suurimmalta osin ollut erittäin hyvää, Santala on meidän murhaavan ykkösen tärkeä lenkki siinä missä Leino ja Stapletonkin.
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Otteluennakko on loistava vaikka en edelleenkään ymmärrä tuota Santalan pelaamisen haukkumista, meillä on siellä jengissä 85% pelaajia jotka saa ennemmin katsoa peiliin kuin Tommi. Santalan pelaaminen on suurimmalta osin ollut erittäin hyvää, Santala on meidän murhaavan ykkösen tärkeä lenkki siinä missä Leino ja Stapletonkin.
Ehkä Tommin haukkuminen on sellainen juttu, mitä pitää tehdä kaikesta huolimatta. Santalan fleguilu on totuus, jota ei saa muuttaa. Mielestäni Tommi on pelannut omaan päähän erittäin hyvin viime aikoina, vaikkakin Kerho-pelissä Pyllykän maali johtui osittain Santalan syötöstä omalla alueella. Eikä niitä turhia kakkosiakaan viime aikoina ole hirveästi tullut.

Illan pelistä odotettavissa tasaista ja Jokerien pakollinen tappio Kalpalle puuttuu. Parin savolaisen kanssa pitää hallille mennä, joten panosta riittää tässäkin suhteessa. Onneksi Veikkaus lievittää mahdollista tappiota mukavasti tarjoamalla Pitkävedossa suhteellisen pelattavaa kerrointa.
 

BiTe

Jäsen
ei ymmärrä

Otteluennakko on loistava vaikka en edelleenkään ymmärrä tuota Santalan pelaamisen haukkumista, meillä on siellä jengissä 85% pelaajia jotka saa ennemmin katsoa peiliin kuin Tommi. Santalan pelaaminen on suurimmalta osin ollut erittäin hyvää, Santala on meidän murhaavan ykkösen tärkeä lenkki siinä missä Leino ja Stapletonkin.

Täysin samaa mieltä kanssasi! Sama viesti toistuu jo ennakosta toiseen!?

Wadekin voisi ensin miettiä omat kasetit kuntoon ja tutkailla onko hänestä edes ohjastamaan pakistoa (käsittääkseni kuuluisi toimenkuvaan).

Ikävää, mutta jotenkin tuntuu, ettei kaverilla ole muuta mahdollisuutta kuin poistua kotikaupungin rajojen ulkopuolelle etsimään arvostusta pelilleen.
 

Have

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Eikös tämä tehtävä ole varattu ja suunniteltu Pulkin Simolle?

Otteluennakko oli erinomainen ja häkellyttävä, varmaan JA:n historian pisin kirjoitus lajissaan? Paikalle en tänään mene - ei johdu mitenkään KalPan "huonoudesta" tms. -, mutta ainakin Susi-Jussi on varmaan huutamassa Kuopion puolesta tänään(kin).

Pulkki kun ei luistimilla pysy niiden tähtien perässä..

Ennakko tosiaan erinomainen, vaikkakin tainnut jäädä puhtaaksikirjoittamatta, sen verran pieniä yhdys sana virheitä näkyi.

Mutta itse pelistä. Pääsen tänään katsomaan kauden toisen ja viimeisen KalPan pelin, viimeksi hieman etelämpänä kävin todistamassa KalPan 0-2 voittoa ja Stevensonin voittomaalia. Tänäänkin voittoa odotan, KalPan motivaatio-ongelma taitaa kuitenkin olla huomattavasti pienempi kuin Jokereiden, vaikka sarjataulukkoa katsoessa toista luulisikin. Itse veikkaan 1-3 (tulosveto jo sisällä) Bicekin tehdessä vähintään yhden. Torjunnat Puurula 26, Järvinen 31 (joista puolet 3. erässä). x)

Jokereiden asenteesta vielä sen verran, että hra Shedden jutteli eilisessä paneelikeskustelussaan Leinolla olevan hieman liikaa taiteilijanvikaa. Sanoi ettei katso hyvällä kun mies ei suostu tulemaan jäältä pois ja pelaa 90s vaihtoja. (vapaata suomentelua, asia kuitenkin tuossa) Santalasta tuo ei maininnut mitään.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Otteluennakko on loistava vaikka en edelleenkään ymmärrä tuota Santalan pelaamisen haukkumista, meillä on siellä jengissä 85% pelaajia jotka saa ennemmin katsoa peiliin kuin Tommi.

Sinun ei pidä epäilemän suuren ja maineikkaan valmentaja-Waden sanoja. Kun Tommi kerran heittää kuulemma liu'ulle liian usein, niin toki asia on niin. Mitä siitä, että mies on meidän ylivoimaisesti paras sentterimme. Saatana, siellä on niitä liukujia, joita olisi voinut tölväistä mieluummin.

En ymmärrä tuollaista toimintaa valmentajalta. Ehkä Tommi on sitten tehnyt selväksi, että ei jatka organisaatiossa ja saa näin ollen piikkiä muita enemmän. Tietysti Tommin pelissä on sanomista, mutta kun asettaa perspektiiviin koko joukkueen toiminnan, ei paljon kannattaisi shittiä siihen suuntaan heittää.

Wade yrittää esittää kovaa valmentajaa, mutta hänen auktoriteettinsa ja kykynsä valmentajana on nähty.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös