Jokereiden päävalmentaja 2008-2009?

  • 153 962
  • 492
Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ottakaa Nokka meiltä. Kärpissä kun on sama tilanne, että ensi kauden valmentajaa ei ole ainakaan virallisesti vielä päätetty. Kojoa on katseltu tämän kauden jälkeen jo yhteensä neljä vuotta joten valmentajan vaihdos alkaa olemaan paikallaan. Sopii myös Harkimon ideologiaan että pitää olla menestynyt valmentaja, vai kelpaako sellainen cv leuattomalle missä lukee neljän viimeisen kauden kohdalla sm-liigasta kolme mestaruutta ja pronssi sekä ECC:stä mestaruus ja kaksi hopeaa? (nooh, tuo on tällä hetkellä vielä vähän auki osittain, mutta mahdollista)

Luulisin että Junnokaan ei ole enää hirveän innokas jatkamaan Nokan sopparia ja Kojo itse taas on jossain haastattelussa jo väläytellyt uusien haasteiden etsimisestä. Olisiko Narreissa haastetta tarpeeksi? Seurajoukkuetasolla taatusti valtakunnan ykköspesti mitä tulee mediahuomioon ja paineisiin. Samoin Narreissa on resurssit antaa rakennuspalikoita voittavan joukkueen kokoamiseksi tarpeeksi, tämä lienee Jalosen vaatimus numero yksi kun seuraavaa joukkuetta etsii.

Joten, arvoisat Narrifanit. Miltä kuulostaisi jos ensi kaudella joukkuettanne valmentaa Kari "Nokka" Jalonen? Rehellinen mielipide, kelpaisiko?
 

Tommy#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
West Ham, HJK, Urheiluseura Rapakunto
Miltä kuulostaisi jos ensi kaudella joukkuettanne valmentaa Kari "Nokka" Jalonen? Rehellinen mielipide, kelpaisiko?

Sen kummempaa kantaa fanina ottamatta, Jalonen sopisi erinomaisesti Jokereihin. Jokerit saisi vihdoin itsensä näköisen valmentajan. Jalosen pelikirjalla on erinomaiset mahdollisuudet luotsata Jokereiden tasoinen joukkue mestariksi, huomattavasti paremmat kuin Sheddenillä.

Jalonen palauttaisi Jokerit sen pelityylin sinne minne se kuuluu. Jokereiden peli on perustunut aina taitokiekkoon ja parhaat vuodet joukkue pelasi häikäisevää jääkiekkoa. Vaikka peli on muuttunut pystyisi Jalonen palauttamaan taitokiekon pasilaan.

Koska Jukka Jalonen ei ole saatavilla, luulisi Hjalliksen ja Virmasen satsaavan tähän, sikäli kuin se on mahdollista, kaikki voimavaransa. Suomalaisista paras vaihtoehto.
 
Suosikkijoukkue
Suomi
Seurajoukkuetasolla taatusti valtakunnan ykköspesti mitä tulee mediahuomioon ja paineisiin. Samoin Narreissa on resurssit antaa rakennuspalikoita voittavan joukkueen kokoamiseksi tarpeeksi, tämä lienee Jalosen vaatimus numero yksi kun seuraavaa joukkuetta etsii.
Ja suora putki maajoukkueen päävalmentajaksi.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Sheddenillä ei vaan ole riittäviä apuja tuohon hommaan ja Jokerit on väärä leikkikenttä harjoitella valmennusta.

Ai viime ja edellisellä kaudella runkosarjassa kakkoseksi Jokerit ja IFK:n valmentanut ja pudotuspeleissä Jokerit finaaleihin ja IFK:n pronssipeliin vienyt valmentaja vasta harjoittelee valmentamista - niinkö? Myös ne Jenkkien alasarjojen mestaruudet on tulleet ihan harjoittelupohjalla.

Minä en muutamasta isosta tappiosta huolimatta ole sitä mieltä etteikö Shedden voisi myös ensi kaudella jatkaa täällä. Aravirta tai Jukka Jalonen olisi ne omat ykkösvaihtoehdot tänne suuntaan tulijoiksi mutta molemmilla on ensi kaudelle jo valmennuspestit joten se jää siihen. Ja ainakin omissa papereissa Shedden on mieluisampi kuin Jortikka. Rautakorpi kelpaisi myös, sen verran vahvasti Tapparalla meni kun tukka-Jukka siellä viimeksi valmensi.
 

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Entäpä Kari Heikkilä?
Tänä vuonna Venäjällä, mutta olisiko hän vapaata kauraa ensi vuonna.
Uskoisin, että Heikkilä pystyisi koutsaamaan Jokerit Suomen mestaruuteen, kuten Kärpät muutama vuosi sitten.

Samaa uskoisin minäkin, mutta johan täällä nimim. cobol kertoi, että Heikkilän esittäjä naurettaisiin ulos Hjalliksen toimesta.

Itse olisin edelleenkin sillä kannalla, että Harkimolla ei pitäisi olla varaa naureskella valmentajalle, joka on viime vuosien aikana luotsannut Kärpät mestariksi ja siinä sivussa pistänyt narripakan pudotuspeleissä laulukuoroon kolmeen eri otteeseen. Jokereiden penkin takana saivat nöyrtyä ensin Westerlund & Summanen, sitten Summanen yksin ja viimeisenä Jortikka.

Eipä sikäli, Hjallishan naureskeli ihan julkisesti Aravirrallekin vielä muutama vuosi takaperin.

Oli miten oli, Brad on epäilemättä oikeassa siinä, että Lehkosen, Mälkiän tai Toivolan osalta spekulointi on turhaa. Ei sinänsä, etteikö joku mainituista herroista voisi Jokereiden päävalmentajana onnistuakin, mutta nykyiset meriitit eivät taatusti Hjalliksen silmissä riitä. Lehkonen esimerkiksi on tehnyt kieltämättömän hyvää jälkeä Tutossa, on hyvä tv-kommentaattori ja muutenkin hyvä tyyppi, mutta kyllähän herran näytöt nimenomaan päävalmentajana SM-liigassa ovat käytännössä nollatasoa.

Edit. Lisättäköön puhtaasti veikkauksena, että Jokereiden ensi kauden päävalmentaja löytyy nelikosta K.Jalonen, Jortikka, Rautakorpi, Shedden. Uskoisin kuitenkin Jalosen jatkavan Oulussa. Shedden olisi muuten todennäköisin vaihtoehto, mutta saattaa pelata itsensä ulos vaatimalla purkupykälää soppariinsa. Jäljelle jäävistä vaihtoehdoista kumpi tahansa saisi aikaan melkoisen parranpärinän ainakin tällä palstalla.

Rautakorvesta, niin kova ammattimies kuin onkin, tulee kyllä väkisinkin mieleen se, että mestaruuskautensa jälkeen hän on kyennyt voittamaan kolmen kauden aikana yhden playoff-sarjan ja tällöinkin vastassa oli pudotuspelien kestofloppaaja HIFK. Jukka Jalosen HPK:ta ja Kari Jalosen Kärppiä vastaan Rautakorven Lukko ei kyennyt voittamaan otteluakaan ja Tapparassa meno pysähtyi Toivolan Ässiin.
 
Viimeksi muokattu:

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Samaa uskoisin minäkin, mutta johan täällä nimim. cobol kertoi, että Heikkilän esittäjä naurettaisiin ulos Hjalliksen toimesta.

Näin pelkään edelleen. Hjallis mittaa Jokerien valmentajan pääasiassa media-arvolla. Hieman värittäen voi sanoa, että Hjallikselle on aivan sama, vaikka Jokereita koutsaisi Sotkamon Jymyn pesisvalmentaja tai Leicester Tigers -rugbyjoukkueen valmentaja, jos se toisi lisää rahaa kirstuun. Asiasta saa hyvän kuvan kun käy läpi Jokerien viime kausien valmentajia. Pelitavallisesti ei löydy kestävää linjaa ja kun pestitkin on parin vuoden mittaisia, aivan eri linjoilla oleva uusi valmentaja siivoaa ekana vuotena rosteria ja valmistautuu jo seuraavana kautena uusiin haasteisiin.

Tuossa on Jokerien suhteellisen menestymättömyyden avainsyy sen lisäksi, että Tommy#8 on pitkälti oikeassa kirjoittaessaan Jokerien luopuneen taitokiekosta brändinä. Tälle kaudelle tehtiin iso korjaussarja taitokiekon puolesta rosteriin, mutta kuten syksyllä ja myöhemminkin nähtiin, päävalmentaja oli tällaisesta kiekosta aivan pihalla. Jokerien kausihan alkoi siten, että ensimmäisissä otteluissa laiturit seisoivat vastustajan sinisellä ja sentteri kuskasi kiekkoa ylös tai puolustaja roiskaisi kiekon keskialueelle. Varsinkin HIFK-ottelu oli tästä loistava esimerkki ja kertoi koruttomasti sen, mitä annettavaa Sheddenille oli taidollisesti Jokereille. (Sheddenillä on kuitenkin muita apuja, ei hän huono valmentaja ole sinänsä).

Pakko tässä on itse muuttaa kantaa Heikkilän suhteen ja todeta, että kuka tahansa taitokiekosta ymmärtävä valmentaja on tervetullut. On vihdoin aika palauttaa Jokerit taitokiekon joukkueeksi ja rakentaa koko organisaatio tämän tavoitteen pohjalle.
 

Kole13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ai viime ja edellisellä kaudella runkosarjassa kakkoseksi Jokerit ja IFK:n valmentanut ja pudotuspeleissä Jokerit finaaleihin ja IFK:n pronssipeliin vienyt valmentaja vasta harjoittelee valmentamista - niinkö? Myös ne Jenkkien alasarjojen mestaruudet on tulleet ihan harjoittelupohjalla.

Tarkoitin että, kuten Cobol tuossa mainitsikin, Sheddenillä on varmasti apuja mutta ei sellaisia joilla Jokereita luotsataan menestyksekkäästi. Minulla ei ole mitään henkilökohtaista Sheddeniä vastaan, enkä halua mitään taistelua häntä vastaan täällä palstalla käydä.

Itse en vaan tahtoisi häntä enää ensi kaudella Jokereissa nähdä ja se on minun mielipiteeni.
Kai ne siellä toimistossa tietävät mitä tekevät.
 

Knower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit+Petteri Nummelin
Kun itse asiaa pohdin, niin tuo Kari Jalonen ei kuulosta olleenkaan huonolta vaihtoehdolta, itse asiassa kun Aravirtaa ei saatu, K. Jalonen olisi varmasti erinomainen valinta.
 

lihaani

Jäsen
Näin pelkään edelleen. Hjallis mittaa Jokerien valmentajan pääasiassa media-arvolla.

Pakko tässä on itse muuttaa kantaa Heikkilän suhteen ja todeta, että kuka tahansa taitokiekosta ymmärtävä valmentaja on tervetullut. On vihdoin aika palauttaa Jokerit taitokiekon joukkueeksi ja rakentaa koko organisaatio tämän tavoitteen pohjalle.

Hjalliksen ongelma on kuten sanoit, ymmärtämättömyys yleensä pallopeleistä.

Jos hän ymmärtäisi, niin hän huomaisi, että jääkiekko on nopeutunut jostain 80-luvulta niin paljon, että siitä on tullut valmentajan peli. Miksi? Yritän selittää siten kun tiedän:

- Jalkapallossa vielä, kun kenttä on pinta-alaltaan nelinkertainen kiekkokaukaloon verrattuna ja juoksunopeus korkeimmillaankin on noin 30 km/h, on varaa pelaajillakin ajatella ja kehitellä luovia ratkaisuja pelin sisällä. Joten lukuisat hieman hitaat, mutta älykkäät pelaajat pääsevät loistamaan.

Jääkiekossa tilannenopeus on noussut niin suureksi, että pelitapa variaatioineen on opeteltava ennakkoon. Suomeksi se on aivan vitusti pelitilanneharjoitteita kuten intissä sulkeisia. Luuleeko kukaan, että Pelsuissa on niin loistavia pelaajia, että he kiekonriiston jälkeen tuosta vaan taikovat sekunnissa organisoidun kaksykkösen tai kolmekakkosen?

Ja tätä on pohdittava luentosalissa ja harjoiteltava jäällä aivan vitusti, että se menee joka pelaajan selkäytimeen. Ja siinä on oltava loukkaantumisten takia myös parhaat junnut mukana.

Tietääkseni tätä kesällä harjoiteltiin Lahdessa paljon ja hartaasti. Miten Ilmalassa?
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Jääkiekossa tilannenopeus on noussut niin suureksi, että pelitapa variaatioineen on opeteltava ennakkoon. Suomeksi se on aivan vitusti pelitilanneharjoitteita kuten intissä sulkeisia. Luuleeko kukaan, että Pelsuissa on niin loistavia pelaajia, että he kiekonriiston jälkeen tuosta vaan taikovat sekunnissa organisoidun kaksykkösen tai kolmekakkosen?

Ja tätä on pohdittava luentosalissa ja harjoiteltava jäällä aivan vitusti, että se menee joka pelaajan selkäytimeen. Ja siinä on oltava loukkaantumisten takia myös parhaat junnut mukana.

Tietääkseni tätä kesällä harjoiteltiin Lahdessa paljon ja hartaasti. Miten Ilmalassa?

Pätkäistään hieman. Eli lyhyesti sanottuna kyse on siitä, että nykypäivän liigassa liikkeiden on tultava suoraan selkäytimestä, ilman sen suurempia miettimisiä. Sivuhuomautuksena pakko todeta, että joillekin ei mene jakeluun "selkäytimeen" tuhansienkaan toistojen jälkeen, miten tietyssä tilanteessa tulee toimia. Ja heidän paikkansa ei sitten olekaan liigaympyröissä.

Jokereiden valmentajasta sen verran, että mielenkiintoinen valinta tulossa. Haastetta ja medianäkyvyyttä ei ainakaan puutu. Heikkilän Blues muistutti välillä puolirampaa jääkiekkojoukkuetta, kun pelaajaa oli poissa urakalla loukkaantumisten vuoksi. Toisaalta onko ero Jokereiden nykytilanteeseen kovinkaan suuri?
 

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hjalliksen ongelma on kuten sanoit, ymmärtämättömyys yleensä pallopeleistä.

Jos hän ymmärtäisi, niin hän huomaisi, että jääkiekko on nopeutunut jostain 80-luvulta niin paljon, että siitä on tullut valmentajan peli.

Kritiikkisi ei mielestäni täysin osu maaliinsa. Onhan Hjallis kai julkisestikin todennut että menestyminen vaatii huippuluokan valmentajan, mistä viime vuosien rekrytoinnitkin (Westerlund & Summanen, Jortikka, Shedden) kielivät, toissakauden sekoilut ehkä säännön vahvistavana poikkeuksena. Eli Hjallis varmasti ymmärtää valmennuspuolen tärkeyden yleisesti ottaen, mutta se, miten linjauksia tuolla puolella käytännössä toteutetaan on toinen juttu, esim. jos huippuvalmentajalta edellytetään myös maksimaalista media-arvoa, jolloin hyviä näyttöjä antaneet matalamman profiilin valmentajat (minun kirjoissani juuri Kari Heikkilä) eivät ole vaihtoehtoja. Toinen ongelma on cobolin mainitsema pitkäjänteisyyden puuttuminen, eli aina kahden vuoden välein puikkoihin hyppää uusi mies ja pistää paketin kokonaan uusiksi, sen sijaan että mietittäisiin pidemmällä aikavälillä millaista kiekkoa halutaan pelata ja valittaisiin sille linjalle sopivat toteuttajat.

Tietääkseni tätä kesällä harjoiteltiin Lahdessa paljon ja hartaasti. Miten Ilmalassa?

Kirjoitat hyviä pointteja, mutta noilla argumenteilla ymmärtäisin kriitikin kohteeksi pikemminkin valmennus- kuin seurajohdon. Hjallista tuskin kannattaa ensisijaisesti syyttää, jos kesäharjoittelua ei ole hoidettu kunnolla.
 

Brad

Jäsen
Toinen ongelma on cobolin mainitsema pitkäjänteisyyden puuttuminen, eli aina kahden vuoden välein puikkoihin hyppää uusi mies ja pistää paketin kokonaan uusiksi, sen sijaan että mietittäisiin pidemmällä aikavälillä millaista kiekkoa halutaan pelata ja valittaisiin sille linjalle sopivat toteuttajat.

Jortikan oli tarkoitus jatkaa meillä kolmaskin kausi putkeen, mutta sairas isä vei Jortsun Turkuun. Wade valittiin jatkamaan Jortsun työtä, mutta vituksi meni.

Viime kaudella oli pakko menestyä, siinä onnistuttiin. Shedden oli onnistunut valinta Hjallikselta.

Mutta kaksi kautta riittää Sheddeniä. Ei Dogilla ole minkäänlaista kiinnostusta nostaa A-junnuista jätkiä edustukseen ja rakentaa Jokerien tulevaisuutta. Ei fiksu koutzi hauku julkisesti A-junnu ikäisiä kun ei tee maaleja. Haloo Dogi, ei voi odottaa ensimmäisellä kaudella edustuksessa pelaavilta heti maaleja. Jortikka antoi koko kauden vastuuta Filppulalle ja Lepistölle, luotti heidän kehitykseen ja seuraavalla kaudella kumpikin oli isossa roolissa Jokereissa.

Luulenpa että Strömberg ja Saarinen eivät kehity toivotulla tavalla Sheddenin valmennuksessa. Toisin olisi jos koutzina olisi Jortikka tai Rautakorpi. Jokerit tarvitsee koutzin joka sitoutuu tänne pitkäksi aikaa ja on kyvykäs kehittämään meidän lahjakkaista junnuista pelimiehiä edustukseen. Ei voi olla joka kausi niin että meidän kolme pelaavaa kenttää ovat täynnä muualta tulleita louheja, virtoja ja hirsoja.
 

Seti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit tarvitsee koutzin joka sitoutuu tänne pitkäksi aikaa ja on kyvykäs kehittämään meidän lahjakkaista junnuista pelimiehiä edustukseen. Ei voi olla joka kausi niin että meidän kolme pelaavaa kenttää ovat täynnä muualta tulleita louheja, virtoja ja hirsoja.

Kolikon toisella puolella on se ikuinen "pakko" menestyä.
Omat pojat projekteja on liki mahdoton viedä maaliin asti.
Pitäisi olla hyvä, muttei tarpeeksi hyvä. Viuhkoloita ei kasva joka oksalla.
Aikanaan Tepsiä ja meillä onnisti Koivun ja Selänteen kanssa. Ja Espootakin Lehtisen kanssa.

Latu suoraksi. Mielestäni tuosta voi katsoa kannattaako huippulupauksen pelata - vielä vuosi - SM-liigassa.

Lähin vertaus tietenkin Filppula. Olisi ollut ykkössentteri. Vastuu jota harvemmin annetaan parikymppiselle. Ei kelvannut. Oliko hyvä ratkaisu ? Ehkä.
Tämä on niin tapauskohtaista.

...

Ja mun jokerikoutsi tuskin tulisi haukkumaan / piilovittuilemaan Arto Koiviston tapaisten pelaajien esityksistä. Tuskin kukaan on nähnyt Artsilta vaihdon, jossa ei ollut 100% liossa. Tulosta on vaan vitun vaikea tehdä niissä kolmessa vaihdossa/erä, joissa käsketään pelaamaan 0-0:aa.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ja mun jokerikoutsi tuskin tulisi haukkumaan / piilovittuilemaan Arto Koiviston tapaisten pelaajien esityksistä. Tuskin kukaan on nähnyt Artsilta vaihdon, jossa ei ollut 100% liossa. Tulosta on vaan vitun vaikea tehdä niissä kolmessa vaihdossa/erä, joissa käsketään pelaamaan 0-0:aa.

Näin juuri. JYP:ä vastaan Koivisto oli yksi parhaista. Asennetta, taistelua ja työntekoa riitti täydet 60 minuuttia. Ei Shedden voi vaatia Koivistolta maaleja, kun saa pelata vain hajavaihtoja ja aina kun pääsee kentälle, niin pitää pelata puolustusvoittoista peliä ja pitää vastustaja kurissa.

Mutta oikein roolitettuna hyvässä pelisysteemissä Koivistokin voisi tehdä kaudessa sellaiset 10-15 maalia. JYP pelissä pari hyvää vetoa, todella monta hyvää taklausta ym. Toivon, että jos meille tulee uusi valmentaja, niin hän antaa Artolle näytönpaikan. Ei tarvitse raahata HPK:sta näitä Virtoja, Louhia ym. (vaikka hyviä pelaajia ovatkin) koska Arto hoitaa saman homman pienemmällä hintalapulla - ja on vielä oma junnu.

Kaksi seikkaa mitä haluisin mahdolliselta uudelta valmentajalta:

1) Jokerikiekko takaisin
2) Omen junnujen hyödyntäminen
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Itse olen entistä vahvemmin sitä mieltä, että kävi tällä kaudella miten tahansa, niin valmentaja vaihtoon keväällä. Shedden on tehnyt paljon hyvääkin ja tälläkin kaudella on vielä mahdollisuuksia, mutta myös puutteet ovat (liian) suuret. Sitten seuraakin se vaikeampi osio, kuka Sheddenin tilalle?

Edellä esitetty Kari Jalonen voisi olla mielenkiintoinen vaihtoehto, kun sitä miettii hetken. Itse en KJ:ta edes ensin ajatellut, kun kuvittelen miehen jatkavan Kärpissä ensi kaudellakin. Oulussa on kuitenkin valmentajan tällä hetkellä Suomessa ehdottomasti parhaat mahdollisuudet tehdä tulosta. Mutta voisi olla mielenkiintoinen vaihtoehto ja näytöt olisi kiistattomat (by Juhani Tamminen). Silti en kuitenkaan usko, että KJ kovin helpolla Oulusta lähtee toiseen seuraan valmentamaan - ainakaan Suomessa.

Ja sitten vastakkainasetteluun, Jortikka vs. Shedden, ehdottomasti Hannu. Jos näistä siis pitää valita. Edelleen toivotan Sheddenille ja Jokereille onnea loppukaudeksi enkä toivo epäonnistumista. Kaikkeen on mahdollisuudet siis edelleen, mutta muuten tämä kausi ei ole kyllä kovin vahvasti mennyt.
 

bunghole

Jäsen
Kaikkeen on mahdollisuudet siis edelleen, mutta muuten tämä kausi ei ole kyllä kovin vahvasti mennyt.

Kuten jo ainakin HIFK-osiossa todettua niin Jokerit on kerännyt derbyjen ulkopuolelta pisteitä tasan saman verran kuin HIFK, tosin yhden pelin vähemmän pelanneena. Hieman vielä huonommalla tuurilla Narrit taistelisi säälipleijaripaikasta, tosin ei nykyinenkään sijoitus varmasti tyydytä.
 

laredo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sipoon Wolf, Malaga, Barcelona, työväen ampujat
Kuten jo ainakin HIFK-osiossa todettua niin Jokerit on kerännyt derbyjen ulkopuolelta pisteitä tasan saman verran kuin HIFK, tosin yhden pelin vähemmän pelanneena. Hieman vielä huonommalla tuurilla Narrit taistelisi säälipleijaripaikasta, tosin ei nykyinenkään sijoitus varmasti tyydytä.


Tästä olenkin jo pariin paikkaan maininnut. Ei kyllä hyvältä näytä homma tällä hetkellä. Konetta ei ole saatu käyntiin, enkä sen usko enää kunnolla käynnistyvänkään. Mitään "väläyksiä" ei ole nähty paremmasta.

Eikä missään tapauksessa Jortikkaa. Nähty ja koettu jo. Piste.
 

Getz-laf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Flyers
Onko lössi sulkenut Rauli Uraman täysin pois kuvioista? Mielestäni tämän kauden jälkeen olisi oiva paikka laittaa vähän pitempi projekti alulle, löydä iso nippu seteleitä pöytään ettei Rauli eksyisi Raumalle ja aloittaa se tarjoamalla kolmen vuoden sopimus Ralelle käteen.

Mitä itse olen nähnyt niin Uraman Tappara pelaa iloista hyökkäävää peliä mistä voisi hioa sitä paljon kaivattua Jokerikiekkoa. Samalla voisi kaikki tonyvirrat ja jyrkilouhet heittää menemään ja antaa reilusti omille junnuille peliaikaa, Uramahan taitaa olla tuttu koutsi junnumaajoukkueista osalle meidän junioreille ja tulee kuulemani perusteella tulee hyvin toimeen junnujen kanssa.

Jos Jokerit kauteen lähtisi edellä mainitulla reseptillä niin Hjalliksen rahoja voisi mielummin käyttää muitten seurojen nuorien, nälkäisien lupauksien värväämiseen (Jokerit tekisi Kerhot) kuin että hankittaisiin Sveitsinmaalta kaiken maailman surffareita.

Mitä mieltä muut olette? Urama & Jokerit eivät kuulosta ollenkaan pahalta duolta minun korvissani.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Mitä mieltä muut olette? Urama & Jokerit eivät kuulosta ollenkaan pahalta duolta minun korvissani.

Päätös valmentajasta on tehty. Pelaajille nimi ilmoitetaan lähiaikoina ja osa tietääkin sen jo. En tiedä onko nimiä alla vielä viimeisen päälle eli mitään muutoksia ei voi tulla puoleen tai toiseen, mutta isoa yllätystä päätetty valinta ei tuo.
 

yyz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä
Päätös valmentajasta on tehty. Pelaajille nimi ilmoitetaan lähiaikoina ja osa tietääkin sen jo. En tiedä onko nimiä alla vielä viimeisen päälle eli mitään muutoksia ei voi tulla puoleen tai toiseen, mutta isoa yllätystä päätetty valinta ei tuo.


Eli Masan sanoin "näillä mennään"...
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Päätös valmentajasta on tehty. Pelaajille nimi ilmoitetaan lähiaikoina ja osa tietääkin sen jo. En tiedä onko nimiä alla vielä viimeisen päälle eli mitään muutoksia ei voi tulla puoleen tai toiseen, mutta isoa yllätystä päätetty valinta ei tuo.

Eli Shedden jatkaa... No, toivottavasti Shedden eurooppalaistaa pelikirjaansa ja aloittaa harjoittelut vähän aikaisemmin ensi kaudella ;)
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Jos valinta on Shedden niin senhän voisi julkistaa vaikka samantien. Jos on joku muu, niin joutuu odottamaan kauden /sopimuksen päättymistä.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Eli Shedden jatkaa... No, toivottavasti Shedden eurooppalaistaa pelikirjaansa ja aloittaa harjoittelut vähän aikaisemmin ensi kaudella ;)

Eiköhän kehitys tule jatkumaan. Tänäänkin oli Jokerien pelissä nähtävissä, että kentällä ainakin yritettiin pelata modernimpaa kiekkoa, mutta koska sitä ei ole treenattu kesästä asti ja juoni ei ole valmiina pelaajien takaraivossa, peli meni sekavaksi sähläämiseksi. Uskon, että tuosta voi vielä tulla jotain, jos kärsivällistä kehitystä jatketaan.

Yksi pointti Sheddenin jatkamisessa on sekin, että mies vapautuu ensi kaudeksi jälleen maajoukkueesta kokonaan Jokerien käyttöön. Jos MM-kisat menisivät hyvin, se saattaisi lisätä imua Jokereihin, koska on "menestynyt MM-valmentaja" ruorissa.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Eiköhän kehitys tule jatkumaan. Tänäänkin oli Jokerien pelissä nähtävissä, että kentällä ainakin yritettiin pelata modernimpaa kiekkoa, mutta koska sitä ei ole treenattu kesästä asti ja juoni ei ole valmiina pelaajien takaraivossa, peli meni sekavaksi sähläämiseksi. Uskon, että tuosta voi vielä tulla jotain, jos kärsivällistä kehitystä jatketaan.
Minä en usko. Pelitavan vaihtamiseen tarvitaan kuitenkin myös taitoa kehittää sellaisia harjoitteita, joilla kyseinen pelitapa saadaan sinne pelaajien takaraivoihin ja selkäytimiin. En usko, että kaksikolla Shedden-Immonen on tähän edellytyksiä.
 

Brad

Jäsen
MM-kultaa Kanadassa ja syksyllä taas SM-liigassa Jokerien koutzina, en usko. Tyhmähän se olisi jos jättäisi tämän valtavan mahdollisuuden käyttämättä päästä NHL:ään päävalmentajaksi. MM-kultaa Kanadassa ja Shedden on HOT ja aika helvetin HOT jos joku NHL-seura on ilman päävalmentajaa.

Jos Shedden on suostunut sopimukseen ilman purkupykälää niin Virmanenhan voi tiedottaa siitä vaikka jo huomenna, mutta jos ei mitään kuulu niin Dogi ei meillä ensi kaudella valmenna.

Sitä en ymmärrä että moni haluaa Sheddenin meillä jatkavan. Yleisömäärät ovat laskussa, Jokerit on alisuorittanut koko kauden, meidän nuoret jätkät se on haukkunu ja meillä ei edelleenkään ole toimivaa pelisysteemiä. Shedden ei ole saanut mitään irti tämän kauden jengistä, koska Kärpiltä, Bluesilta ja Pelicansilta on tullut turpaan. Se on ihan sama kun voitetaan nämä kalpat,saipat ja hifkit. Jokerit voittaisi vaikka pelkällä Wadella kyseiset jengit, Dogi voisi istua vaikka katsomossa.

Ylipalkattu Shedden on nähty ja koettu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös