Eiköhän tämä ollu tässä? Miten Baxterista eroon?

  • 328 614
  • 1 066
Tila
Viestiketju on suljettu.

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Luin tuon HIFKn sivuilla olleen jutun moneen kertaan, enkä vieläkään oikein usko silmiäni. Kunnon ylimielistä meininkiä tuollainen, että kun protesti ei ole tullut viralliselta fan clubilta, niin sillä ei ole silloin painoarvoa. Paljonkohan Matikainen on maksanut Mederille noista kommenteista.

Faniklubin johtajalta odottaisi tietty jotain enemmän, kuin sokeaa palvontaa. Meder teki kyllä itsestään aika pellen olemalla noin mielin kielin. Pitää tukea joukkuetta päläpäläpälä loukkaantumiset vaivaavat päläpäläpälä...

Vittu mitä paskaa, Max Meder. Uskotko oikeasti tuohon sössötykseen?


Terv. Adressin omalla nimellään allekirjoittanut.
 

Maalituomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Joopa joo, Meder ei edusta IFK:n fan clubin jäsenistöä vaan itseään

No näistä Mederin perseennuolemisista ei kannata ottaa pulttia. Jokainen fan clubin toiminnassa pitempään ollut tietää mitkä ovat miehen meriitit fan clubissa. Suurin osa ei edes tunnista häntä jos vastaan tulisi. Eihän hän ole vuosikausiin mm.osallistunut vierasreissujen vetämisiin, vuosittaista megamatkaa lukuunottamatta, ei istu fan clubilaisille osoitetussa katsomossa muiden fanien kanssa. Muutenkin täysin erillään koko fanitoiminnasta, onhan se tietenkin hienoa kulkea virallisesti fan-clubin puheenjohtajan nimikkeellä. Kuka on nähnyt Mederin fanitiskin takana ottamassa esim. nimiä vierasreissuille?

Niin, sen verran vielä että vuosia sitten kun oli näitä lakanavirityksiä hallissa, niin arvatkaapa kuka tuli uhkailemaan porttikielloilla lakanoiden virittämisestä B-fanipäätyyn? Penan pikku apulainen, kyllä.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ymmärtääkseni addressilla ei kritisoida vai yhden kauden tuloksia, vaan HIFKin jatkuvaa tarpomista pohjamudissa. Meder antaa kuvan kuin me ''yksittäiset kannattajat'' kritisoisimme vain tätä kautta. Itse laitoin nimeni listaan juuri HIFKin jatkuvan tarpomisen takia. Ei itseäni nyt hirveästi huolestuttaisi, JOS tälläistä muniinpuhaltelua tapahtuisi todella harvoin. Mutta näinhän asiat eivät ole, vaan harvoin HIFK taistelee tosissaan mestaruudesta, maineesta ja kunniasta.

Meillä on nyt monena vuotena ollut trendinä hävitä(ei voittaa mestaruutta), joka kausi ennen kuin se on ehtinyt edes alkaakaan. Tällä kaudella piti olla realistiset mahdollisuudet HIFKn uutisoinnin ansiosta ''Eskelinen vahvistaa HIFK:ta'' yms. Ja valmentajakin ehti flopata, mitä muuta voimme tehdä kuin pistää vastaan HIFKin johdolle?

“Me emme auta joukkuetta eteenpäin perustamalla turhia nimilistoja internettiin. Paras tapa omien tukemiseen on olla katsomossa kannustamassa punaisia voittoon.'' -Max Meder-

Tämä taas on kaksipiippuinen juttu omasta mielestäni. HIFKin pitäisi autaa kannattajia kannustamaan pelaamalla paremmin ja brändimäisemmin. Ei kannattajia voi vaatia ottamaan kaikkea paskaa mukisematta vastaan. Täysin absurdi ajatus minulle.

Itse allekirjoitin addressin ja toivon, että HIFK antaisi sille painoarvoa, vaikka välinpitämättömästi sitä kommentoivatkin.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Toi teksti Mederiltä on ihan samaa skeidaa kuin 1995-96 vuonnakin fanclubilta. Silloin tuli telkkarista lätkäohjelma, jonka nimeä en nyt muista, jossa oli joka kerta jonkun joukkueen fanit mukana. Silloin siellä oli Moberg, joka puolusteli Mäki-Kokkiloitansa ja muitakin huippuhankintoja, ja fanclubi taputti taustalla.
Todella IDIOOTTIMAISTA tekstiä Mederiltä, ilmeisesti vain munaton neiti, joka Pelle-Penan käskystä on tekstin tehnyt. Mederille ei ilmeisestikään ole mitään väliä, kuinka surkeasti joukkue pelaa, tai kuinka surkeasti se kasataan. Tämä mielipiteetön neiti ei uskalla mitään vastaansanoa, tyytyväisenä vaan maksaa vuodesta toiseen, nähdäkseen moista skeidaa. Lieneekö sitten pelkkää tyhmyyttä vai neitimäisyyttä?

Häpeä MEDER, vai pitäisikö sanoa rouva Fööni?

t: Myös omalla nimellään adressin allekirjoittanut
 

mtuq

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
“Me emme auta joukkuetta eteenpäin perustamalla turhia nimilistoja internettiin. Paras tapa omien tukemiseen on olla katsomossa kannustamassa punaisia voittoon.''
-Max Meder-
Heh-vitun-heh Meder.

Ymmärrän sinänsä mitä Meder tuossa luulee sanovansa, mutta ilmeisesti Max alkaa olla niin vieraantunut jääkiekosta, että ei tunnista sellaista vaikka se kävelisi vastaan tyhjällä torilla.

Me emme auta joukkuetta kannustamalla turhaan 0-10 tappioasemassa hallilla. Paras tapa omien tukemiseen on olla menemättä katsomoon ja kirjoittaa nimensä nykyisen johdon vastaiseen addressiin.

Kaikki muutos vanhasta on kivuliasta, mutta se on joukkueen hyväksi.

-minä-
 

Erämaavaris

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK ja suuret sympatiat Saipalle
Faniklubin johtajalta odottaisi tietty jotain enemmän, kuin sokeaa palvontaa. Meder teki kyllä itsestään aika pellen olemalla noin mielin kielin. Pitää tukea joukkuetta päläpäläpälä loukkaantumiset vaivaavat päläpäläpälä...

Vittu mitä paskaa, Max Meder. Uskotko oikeasti tuohon sössötykseen.

Ohhoh mitä tekstiä! Mederiä vielä hiukan lainaten: "Tällaisissa tilanteissa testataan niin fanien kuin pelaajienkin kärsivällisyyttä ja uskoa, mutta olen varma, että alavireinen jakso kääntyy nopeasti nousukiidoksi”, Meder näpäyttää."

Jos, arvon Meder,et ole huomannut, niin kyllä me fanit olemme olleet kärsivällisiä. Nyt vaan alkaa *aska valumaan saavista ulos ja muutoksia halutaan laajalla rintamalla hallituksessa. Olikos se 2000 vai 2001 vai milloin nyt olikaan, kun Fööni tuli puikkoihin ja tuona aikana emme todellakaan ole saaneet menestyksestä nauttia. Sen sijaan siltoja on poltettu urakalla ja uskoakseni niitä ei ole pahemmin rakenneltu (asiasta tietävät voinevat oikaista). Nyt pitäisi vaan hallitus päivittää edes tälle vuosituhannelle ja aloittaa homma puhtaalta pöydältä, tosissaan.
 

Red Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Sihvosen Petteri & Tammisen Juhani
Fan Clubin puheenjohtajan on aivan turhaa alkaa tekemään "virallisesta fan clubista" jotain elämää suurempaa järjestöä ja kannattajien virallista äänitorvea. Ei ole kyllä yhtään hajua, mutta veikkaampa että ks. adressin on allekirjoittanut useampi ihminen kuin fan clubissa on jäseniä. Näkeehän se hallillakin että suurimman osan istuimista täyttävät muut kuin fan clubin jäsenet. Fan clubit tekevät halleissa paljon hyvää työtä ja luovat matseihin tunnelmaa, mutta kannattaisi miettiä pari kertaa ennen kuin päästää suustaan noinkin ylimielisiä kannanottoja.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Noh, noh, pitäähän sitä olla sellaisiakin kannattajia, joille kelpaa kaikki. Se, että he luulevat olevansa ns. "oikeita" faneja on tietysti todella säälittävää yksisilmäisyyttä, mutta kukin tyylillään. HIFK tarvitsee kaikki kannattajansa, toivottavasti seura ei tee sitä megaluokan virhettä, että alkaa lajittelemaan kannattajiaan oikeisiin ja vääriin. Silloin on seuran lopullinen tuho lähellä ja en sellaiseen usko.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Olipa aikamoista paskaa Mederiltä. Olen kyllä sitä mieltä, että silloin kun kritisoitavaa on niin silloin kritisoidaan kuin vaihtoehtoisesti suodatetaan se kaikki paska ja käydään tyytyväisenä hallilla. Jumalauta, me ollaan kuitenkin maksavia asiakkaita ja mikäli IFK-nimisen yrityksen tarjoama tuote ei miellytä, niin kaikki palaute/mielenilmaus on perusteltua.
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Heh heh, heh. Max Meder olet pelle. Yksittäinen fani ilmoittaa virallisilla sivuilla että HIFK-fanit eivät ole tyytymättömiä. Tämä selvä!

Siitä kärsivällisyydestä vielä Max Meder, riittääkö 8 vuotta?
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
En tajunnutkaan, että organisaatio on noin sekaisin, että täytyy ruveta yksittäisen fanin asettamaa adressia kommentoimaan faniyhdistyksen kautta. Adresseja tulee ja menee, mutta en ole ennen nähnyt, että noin pienestä adressista nousee noin iso haloo.
Jos Meder puhuu vain yhdistyksen ja D4-katsomon puolesta, niin pahasti metsään mentiin.
Täytyy harkita vakavasti, voinko olla tuollaisen yhdistyksen jäsen enää tulevaisuudessa.
 
Viimeksi muokattu:

aika epeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
En tajunnutkaan, että organisaatio on noin sekaisin, että täytyy ruveta yksittäisen fanin asettamaa adressia kommentoimaan faniyhdistyksen kautta ...
Jos Meder puhuu yhdistyksen ja D4-katsomon puolesta, niin pahasti metsään mentiin.
Niinpä. Onko IFK:n viralliselle webbisaitille kirjoittamiseen "carte blanche" -oikeudet tietyillä henkilöillä, vai pitääkö julkiset tekstit hyväksyttää jollakin taholla? Jos jälkimmäinen, niin tälle tekstille on saatu firman johdon siunaus. Mielenkiintoista, etten sanoisi.
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pitää tukea joukkuetta päläpäläpälä loukkaantumiset vaivaavat päläpäläpälä...
Heh, loukkaantuneista puhuttaessa Meder muistaakseni mainitsi myös Heikkisen. Eikös se loukkaantunut tyyliin eilen? Tässä on nyt tullut turpaan 10 peliä putkeen, tarkoitan että ei kolmen pisteen voittoja. Noi rankkuvoitot on mun henkisessä kirjanpidossa tasureita. Samoin kuin tappiotkin, luonnollisesti.

Jotenkin Meder vastasi tuohon adressiin niin, että se koskisi vain tämän kauden ja tämän hetken ongelmia. Jos TPS tänään jollain ihmeellä kaatuu, on taas valtakunnassa kaikki hyvin. Kukaan ei edes muista että pelityylikin on aivan perseestä eikä kentällä satu eikä tapahdu.
Periaatteessa ymmärrän ettei Fan Club voi virallisesti alkaa haukkua valmentajaa ja toimitusjohtajaa kusipäiksi, mutta jonkinlaista kyseenalaistusta nykyiselle ja jo pitkään jatkuneelle toiminnalle voisi odottaa.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
1-2 pistettä tuli Turusta, ihan ok mutta ei hyvä juttu. Nyt HIFK nimittäin tarvitsisi 3 pisteen voittoja ja nyt HIFK pelasi 11. pelin peräkkäin ilman voittoa 60 min pelin jälkeen. Tällä tyylillä pääsemme kyllä Baxterista eroon, ennemmin tai myöhemmin.
 

MISTER X

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja ARSENAL
Täällä vaaditaan IFK:n toimitusjohtajan, valmentajan, Fan clubin puheenjohtajan erottamista ja mahdollisesti vielä hieman vaikuttavien Mobergin ja Heinon häätämistä mahdollisimman kauas. Lisäisin tähän joukkoon vielä muutaman nimen. Uuden hallituksen nimittämisen jälkeen ei kauheasti hyvää ole tapahtunut. No katsotaan ensi viikolla tilannetta uudestaan. Pelkään hallitusjäbien olevan niin kiireisiä, että kalenterissa löytyy tilaa IFK:n akuuteille ongelmille joskus kolmen viikon kuluttua. Tässä asiassa olen mielelläni erittäin väärässä. Listaan laittaisin vielä Kiben kapteenin tehtävien osalta. Hänen aikanaan kaikki on mennyt päin helvettiä, joten Murray voisi hoitaa hommat yksinään. Täällä on sanottu, että joukkue tekee kaikkensa pelatakseen Baxterin ulos. Mielestäni tämä osoittaa kykenemättömyyttä puhumiseen, jos ainoa tapa viestittää on pelaamisen lopettaminen. Tällainen toiminta on mielestäni palkanmaksajan, fanien, yhteistyökumppanien ja kaikkien mahdollisten pettämistä enkä voi hyväksyä sellaista. Aletaankohan jossain Nokialla valmistamaan mahdollisimman huonoja puhelimia, jos pomo ei miellytä? Tämä viesti ei tarkoita sitä, etten olisi IFK:n tilanteessa yhtä huolissaan ja ehkä jopa vähän enemmän kuin useimmat täällä kirjoittavat.
3-2 häviö jatkoajalla Turussa lisää tätä huolta entisestään.
 

FalseLeader

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Heh, loukkaantuneista puhuttaessa Meder muistaakseni mainitsi myös Heikkisen. Eikös se loukkaantunut tyyliin eilen? .

Tällähän perustellaan konttaamisen jatkumista. Mutta ei huolta, kyllä se pitkässä juoksussa nousuksi muuttuu. Metkaa että redsien sivuilla ei ole mitään, mutta seuran omilta sivuilta sitten löytyy tämä armahdus. Tässä ei kaiketi ole mitään luottamuslause-kokousta järjestetty? Max on yksin heittänyt kolikon toivomuskaivoon ja nyt sitten käskee muita rauhoittumaan.

Hassu organisaatio. Pistäkää Fööni penkin taakse.
 

filmirulla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mederille ei ilmeisestikään ole mitään väliä, kuinka surkeasti joukkue pelaa, tai kuinka surkeasti se kasataan. Tämä mielipiteetön neiti ei uskalla mitään vastaansanoa, tyytyväisenä vaan maksaa vuodesta toiseen, nähdäkseen moista skeidaa. Lieneekö sitten pelkkää tyhmyyttä vai neitimäisyyttä?

Häpeä MEDER, vai pitäisikö sanoa rouva Fööni?

Olettekos muuten kovasti yllättyneitä jos kerron, että tämä kaikkien perseen-nuolijoiden isä ja äiti Max Meder ei todellakaan maksa kausarista latiakaan. Sitä en sitten tiedä kuinka käy jos Fööni laitetaan kilometritehtaalle jotuuko sitten täm arvon rouva Fööni maksamaan jo itsekkin jotain.

Tapahtui eräänä vuonna (ehkä 2000) Jyväskylän reissulla seuraavaa:
Matkasimme bussilla ihan normaaliin tapaan Jyväskylään peliä katsomaan jota bussia yllätykseksi veti Meder. Normaaliin tapaan avausmaali veikkaukset tehtiin niin kuin aina. Veikkauksen tarkoitushan on, että koko potti jaetaan tasan kaikkien oikein veikanneiden kesken ja niin oli tarkoitus varmaan tälläkin matkalla tai sitten ei. Oikeita veikkauksia oli sitten 4-5 kappaletta ja joukossa myös minun hyvä ystävä joka oli ensimmäistä kertaa vierasreissulla ja heti natsas. Voitto-osuus oli sitten kaikkien hämmästykseksi tasan 100 markkaa per kärsä mutta kaikista käsittämättömintä oli se, että kaverille ei sitten rahaa tullut latiakaan josta tietenkin nostettiin äläkkä joka ratkesi sillä, että Meder kaivoi ns. pennipussin ja antoi sen sitten kokonaan kaverilleni. No onnihan tässä sitten kävi, kun siinä olikin sitten lähes kaksikertainen summa rahaa mutta hämmästys oli jokatapauksessa suuri, kun ruvettiin miettimään mihin tämä summa olisi oikeasti joutunut (ei ainakaan Fan clubille)!

Pari kolme vuotta sitten kysäisin faniristeilyllä Mederiltä kyseisestä tapahtumasta, että mihin ihmeeseen nämä ylmääräiset rahat olisi oikeasti joutuneet johon Max hermostui totaalisesti ja samantien antoi minulle porttikiellon kaikkeen fan clubin toimintaan (Olen ollut senkin jälkeen reissuilla Maxilta salaa). Taisipa vaan tuokin asia osua jotain nilkkaan.

Jos nyt vihdoin päästään eroon Baxteristä ja Matikaisesta niin samalla ovenavauksella vois laittaa Max Mederinkin!
 

Q

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC (kutsuttu kunniajäsen)
Miten Baxterista eroon?

Potku perseelle ja ulos HIFK:n asunnosta. Ei se ole sen kummempaa.
 

Lahtinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, sympatiaa itärajalle
Jumalauta, täällähän alkaa olla meno kuin Pohjois - Koreassa. Mitä seuraavaksi? Pentti golffaa hole-in oneja vai lentää hornetilla??
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuo Meder on täysi luuseri jonka lausunto on pelkkää oman edun tavoittelua. Ei tuhansien maksavien katsojien tarvitse tämän idiootin vetämältä fan clubilta lupaa kysyä, jos haluaa muutosta näkemäänsä paskaan. Ja tuo kritiikkihän on kohdistettu Hifkin johtoon, ei pelaajiin joka sekin on ihan oikein. Taitaa muuten nimiä tulla tähän adressiin moninkertaisesti fan clubilaisten määrään verrattuna. Luuleeko tämä Meder vetävänsä jotain työntekijöiden liittoa jossa hän kuvittelee päättävänsä kaikkien virallisen kannan ja kieltää kritiikin?

Alkaa tuo Hifkin tiedotuspolitiikka lähentelemään Neuvostoliiton lopunajan viimeisten valtaapitävien kommunistien sekoilua.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Varsinainen rimanalitus ja tavallisen ifklaisen pertti perusfanin aliarvioimista jos tämä hra Meder edustaa yksin IFK-faneja hanurista revityillä kommenteillaan joista paistaa samanlainen usko IFK:n nykyjohdon toimintaan kun Yrjö Hakasella on SKP:n tulevaisuuteen.

Itseasiassa jos Meder edustaa julkisuudessa IFK-faneja, en välitä oikeastaan sellainen ollakkaan.
 

Konalan Kettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jaa, että kenkää valmentajalle (TAAS)

Taas ollaan tilanteessa, jossa "joukkue ei pelaa valmentajalle". Kuinkahan monta kertaa lähivuosina ollaan oltu tässä tilanteessa. Onko se valmentajan vaihtaminen todella se viisasten kivi, joka Sheddenin kautta lukuunottamatta pitää aina kaivaa esiin. Jaukkue pelaa alle tasonsa ja TAAS se on valmentajan vika. Saman valmentajan, joka viime kaudella oli se "pelastava enkeli" ja toi pelaajienkin toivoman muutoksen. Olisikohan aika lopettaa perinne, jossa huonosti pelaava joukkue saa aina syninpäästön valmentajan vaihdon muodossa: ei se mitään, vaikka pelataan päinhelvettiä... kohta valmentaja vaihtuu ja sitten kun vähän parannatte, niin se ei ole teidän vika, vaan sen valmentaja" Nyt on jotain muuta vinossa, ei se valmentaja voi vuodesta toiseen olla selitys.

PS. niin ja Sheddenkään ei osalle kelpaa kunnon valmentajaksi... eikä Aravirta, kun sulkukausi hävittiin. Kuka sitten kelpaa.... Malcom Taikuriko?
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Tapahtui eräänä vuonna (ehkä 2000) Jyväskylän reissulla seuraavaa:
.....

Jos nyt vihdoin päästään eroon Baxteristä ja Matikaisesta niin samalla ovenavauksella vois laittaa Max Mederinkin!


Tätä samaa omaan pussiin rahan laittamista on ollut aina Fanclubin johtajilla. Myös 1990-luvun alkupuolella, jolloin itse kiersin lähes kaikki pelit, silloinen johtaja, sanotaan vaikka herra Räkälokki tai herra Harakka, otti suurempia summia maksuina, kuin olisi pitänyt. Asia selvisi kun toinen ihminen olisi vuokrannut dösän samaiselta firmalta jota muutenkin käytettiin, ja ihmetteli että miten hinnat ovat näin alhaiset. Nyt menee aika sekavaksi tää teksti, mutta edelleen herroille Fööni ja Meder, HAISTAKAA V....U!!!
 

filmirulla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Myös 1990-luvun alkupuolella, jolloin itse kiersin lähes kaikki pelit, silloinen johtaja, sanotaan vaikka herra Räkälokki tai herra Harakka,!

Nämä herrathan on ihan legendoja "men in black" rahojen huijauksessa. Taisi olla fan clubi hiukan kuralla, kun tuo kaksikko hääri noihin aikoihin.

No Baxter, Matikainen ja rouva fööni ei, kun Max Mederille kenkää!

Ps. Meder hoiteli muuten joskus HIFK:n jalkapallon rahastoa ja sekin, arvaatte kyllä päin persettä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös