La Liga 2007/08

  • 45 353
  • 303

Kojootti

Jäsen
Itse luulen, että Canizares naulaa hanskat seinälle tämän kauden jälkeen ja Hildebrand tietää sen kyllä.Vastuuta voi tulla jo tälläkin kaudella, mutta eiköhän Timo ole tulevaisuudessa lepakoiden ykkösmaalivahti joka tämän kauden haistelee Espanjan kuvioita.
Olen myös kelaillut asiaa näin. Cani pelaa vielä tämän vuoden ja ensi vuodesta eteenpäin Hildebrand jatkaa ykkösenä, ellei saa sitä paikkaa jo tällä kaudella.

Valencia oli kyllä eilisessä matsissa aivan pihalla. Vaikka Villa on yks suosikeistani, niin oli hänen ulosheitto pihalle täysin oikea ratkaisu. Täytyy kyllä kehua tätä Joaquinia, todella hyvä pelaaja. Vuosi sitten, kun siirtyi Valenciaan, oli hän todella heikko. Kauden puolivälistä alkaen alkoi lunastamaan odotuksiaan, jolloin oli erinomainen. Eilen jatkoi siitä mihin jäi, paitsi tuo punainen kortti. Menee nopeudellaan ja oveluudellaan heittämällä ohi vastustajan laitapakeista.

Valencian paitojen kaulukset olivat kyllä urpoja. Jotenkin häiritsivät kokonaisasua.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
eagle tuntuu olevan tietoinen Valenciasta, niin kysyn että miksi ihmeessä Canizares jatkaa maalinsuulla eikä vastuuta ole annettu jo heti kauden alusta Stuttgartista hankitulle Hildebrandille? Itseäni Canizares ei ole koskaan vakuuttanut

Tähän jo muut vastanneetkin, mutta täydennetään nyt omia ajatuksia asiasta. Valencia jatkoi tämän kauden alun viime kauden rungolla. Esim. eilen aloituksessa ei ollut yhtään uutta pelaajaa, vaikka pelaajia on melkeinpä kymmenkunta hankittuna. Timo tuli tavallaan vuoden "etuajassa", mutta koska kaverin sai ilmaiseksi, niin tämä kausi menee varmaankin sisäänajossa. Tai ainakin tarkoitus näin oli. Kuitenkin kyseessä on uusi maa, maalivahdilla ei ole yhteistä kieltä puolustuksen kanssa ja vielä erilainen pelitapa, jne.

Canizares oli viime kaudella muutenkin pitkälti joukkueen henkinen johtaja, varsinkin kun keskikentän tukipilat(Baraja&Albelda) olivat loukkaantuneena ja pelasi muutenkin ihan kelpo kauden. Canizareksen ongelma tosin on aina ollut se, että niitä lapsuksia sattuu useammin kuin aivan parhaille maalivahdeille.

Tosin eilisen esitykset jos jatkuvat, niin Valencia joutuu väkisinkin hakemaan uutta suuntaa ja silloin voi Hildebrandillekkin löytyä pelipaikka nopeasti.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Itse luulen, että Canizares naulaa hanskat seinälle tämän kauden jälkeen

Tämän osan missasin aiemmin. Piti sen verran puuttua, että Santiago kuitenkin teki sopparin kesään 2009 saakka tuossa reilu puoli vuotta sitten, joten todennäköisempää se lopettaminen on siis vasta ensi kauden jälkeen.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Melko jyrkästi sanottu, ettei koskaan ole vakuuttanut. Vastaan tähän yhtä jyrkästi ja kehun Canizaresin olleen parhaimmillaan huikaisevan loistava maalivahti.

Samaa mieltä ollaan täälläkin. Tosin kuten tossa aikasemminkin mainittiin niin niitä mokiakin on Canille sattunut kuitenkin aina säännöllisin väliajoi. Hieman ailahteva mutta silti todella hyvä maalivahti jolla jo pitkä ja ansioikas ura takana ja juuri tämän Legenda statuksen turvin pysyy sielä maalinsulla Timosta huolimatta.

Itse uskon, että mies sopimuksen jatkosta huolimatta pistää nappulat naulaan ensikesänä ihan molemmin puolisen yhteisymmärryksen merkeissä.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Surullista.

Äärimmäisen. Puertan tyttöystäväkin näytti olleen raskaana joten entistäkin ikävämmän viikatteen elämä Puertan lähipiirille järjesti.

Ikävämpää starttia La Liga kausi 07-08 tuskin olisi voinut saada.


R.I.P
 
Suosikkijoukkue
New York Islanders
R.I.P Puerta---26.11.1984-28.8.2007

Puertan kuolema tuli kyllä aivan puskista meikäläiselle, uskomaton tapahtuma jälleen kerran. Itse en keksi mitään muuta kuin doping tms. syyksi näille jalkapalloilijoiden luhistumisille kentän pintaan, koska normaaliahan tämä tosiaan ei ole, varsinkaan parhaassa iässä oleville urheilijoille.

Tämän ikävän tapauksen johdosta Sevilla on pyytänyt lykkäystä illan Mestareiden liigan karsintaotteluun AEK Atenaa vastaan.

http://plaza.fi/stadion/jalkapallo/euroopan-kentat/la-liga/uutiset/sevillan-antonio-puerta-menehtyi

Edit: Ja tuosta doping-epäilyistäni ei tarvitse hernettä sitten ottaa. Se on vain minun veikkaukseni tähän ja moneen muuhun sairaskohtaukseen viheriöillä. Toki tiedän, että syy voi olla myös mikä muu tahansa.
 
Viimeksi muokattu:

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Edit: Ja tuosta doping-epäilyistäni ei tarvitse hernettä sitten ottaa. Se on vain minun veikkaukseni tähän ja moneen muuhun sairaskohtaukseen viheriöillä. Toki tiedän, että syy voi olla myös mikä muu tahansa.
Ei mitään herneitä vedetä, mutta jotenkin kieltäydyn uskomasta että Puerta olisi niin älyttömästi niitä mömmöjä ehtinyt itseensä pumppamaan ja tankkaamaan, että 22-vuotiaana huippukuntoiselta futaajalta henki lähtisi niiden vuoksi. Ja jos näin tosiaan oli, kaveri lienee ollut melkoinen hormonihirviö.

Maailmassa on noita futaajia ja muita ammattilaisurheilijoita sen verran, että ottaen huomioon ihmisterveyden ja -elimistön vittumaisen luonteen sekä ammattinsa fyysisen kuormittavuuden, ei mielestäni liene aina syytä epäillä dopingia kun näitä sattuu.
 

Shelter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Puertahan oli aikaisemminkin pyörtynyt harjoituksissa ja viime kauden lopussa jossain harjoitusottelussa. Eli ilmeisesti hänellä oli synnynnäinen sydänvika(?)

Luis Fabianon haastattelu

Ja tuo AEK ottelu on siirretty ens maanantaiksi pelattavaksi.

RIP Puerta.
 

Ltk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, LA Kings, Liverpool
Synnynnäinen sydänvika juu, eikä ollut ensimmäinen kerta, kun tuupertui.
Todella hiljaiseksi vetää. Jokohan nämä jalkapallon suru-uutiset tälle viikolle loppuisivat.

RIP Antonio Puerta
 

Mr.X

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei tahdo oikein löytyä oikeita sanoja tähän tilanteeseen. Eikä tosin ehkä tarvitsekaan.

Lepää rauhassa, Antonio Puerta.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Todella hiljaiseksi vetää täälläkin. Ei voi kuin toivottaa jaksamista miehen omaisille ja muulle lähipiirille, ihan koko sydämestä.

R.I.P Puerta
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Surullista, niin surullista. Zholtok, Marc-Vivien Foe, nyt Puerta... Nuoria, huippukuntoisia atleetteja... Aika randomilla viikate niittää. Lepää rauhassa, veikkonen.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
PUERTA

UEFA:n Supercupin finaalissa kohtasivat perjantai-iltana AC Milan ja Sevilla. Kaunis kunnianosoitus oli se että molempien seurojen pelaajien selässä luki "oma nimi", numero ja PUERTA. Hiljainen hetki myös ennen peliä. Kivasti hoidettu, raskas asia.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Huomenna sitten suorana Villarreal-R.Madrid. Ihan mielenkiintoinen ottelu ja nähdään millaisen miehistön mahtaa Schuster marssittaa kentille. Jatkaako Riquelme katsomossa/kotona istumista vai pääseekö kentälle, kun siirto kaatui, jne.
 

AkiHeino#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
波里王牌
Pian räpsähtää ilmoille tosiaankin Real:n eka tv matsi tällä kaudella.

Lopputulosveikkauksia illan pelistä???

Itse vedin tulosvetoon 3-3...
 

Stormy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Real Madrid Club de Futbol
Innolla odotellaan Valkoisten ensiesiintymistä Urheilukanavan puolella tämän kauden osalta. Mielenkiintoinen ottelu tulossa kun Villarealillakin tuntuu olevan palikat hyvin kohdillaan, ja Riquelmen tilannettahan on myös mielenkiintoista seurailla.

Realin puolelta oma mielenkiintoni kohdistuu ennenkaikkea uusiin hankintoihin, joista Sneijder vaikuttaa ainakin kovin lupaavalta vahvistukselta. Jokos Robben ja Heinze ovat mukana? Enpä kyllä kaipaile vaikkeivat olisikaan
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Barca-Athletic 3-1

Perhanan tuomarit!

Juuri kun Athletic Bilbao oli kaventanut tilanteen 2-1:een niin tuomarit päättivät hyväksyä Barcelonan "maalin" joka ei edes ollut maali. Toure pyssytti yläputkeen ja pallo pomppasi maaliviivalta takaisin kentälle. Peli jatkuikin jonkin aikaa mutta sitten linjamies ilmeisesti sai jonkinlaisen ahaa -elämyksen ja ilmoitti "nähneensä" maalin. Hidastukset eivät jättäneet tulkinnanvaraa ja paikalliset selostajatkin totesivat ettei kyseessä ollut maali. No, suuria suositaan... hymiö... Varsin todennäköisesti Barcelona olisi muutenkin voittanut, mutta Athleticin juuri tekemä kavennusmaali toi lisää säpinää kentälle, joka kuitenkin lässähti samantien tuohon haamumaaliin.

Eikä tuolta Barcelonasta ollut ennakkoon paljon pisteitä odotettavissa mutta tylsästi ratkesi peli. Markel Susaeta pääsi kuitenkin avaamaan Bilbaon maalitilin tällä kaudella, joten positiivisin mielin voi odotella parin viikon päästä pelattavaa kotiottelua Zaragozaa vastaan.

Joseba Etxeberrialla pohjevamma eikä ollut kokoonpanossa. Toipumisajasta ei tietoa.

P.S. Onko kellään tietoa että mikä toi Virkkusenkin Villarreal-Madrid selostuksessaan mainitsema tv-lähetysoikeus -sotku tuolla Espanjassa oikein on?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös