Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean henkilöllisyyden yhdistäminen (myös huumorilla) tuottaa edelleen yleensä kuukauden pelikiellon. Tällä kertaa kuukauden tauolle jäi NakkiFakiiri.

Nimimerkki kausi pääsee kuukauden rauhoittumislomalle. Katsotaan, jos sen jälkeen TPS-keskustelu onnistuisi ilman viimeisiin lauseisiin pesiytynyttä raivoamista. Aiempi rikehistoria vaikutti loman pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus
 1. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
  Jaahans.

  Äskeisen Vitesse Arnhem-Athletic Bilbao harjoitusottelun värikkäiden loppuvaiheiden innoittamana päätin suorittaa täällä Jatkoajassa "urani" ensimmäisen ketjunavauksen.

  Itse en ainakaan enää löytänyt muuta kuin La Liga 2006/7 -ketjun joten lienee aika avata uusi kausi myös tällä saralla.

  Taustaksi pari linkkiä:

  La Liga seurojen siirtoja:
  http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_transfers_of_La_Liga_-_2007/2008_season

  La Ligan viralliset sivut:
  http://www.lfp.es/ (castellano).

  Ja inspiraatio ketjun avaamiseen syntyi siis äsken telkasta katsomani Vitesse-Athletic "ystävyys"ottelun loppuselvittelyistä. 80 min kohdalla Bilbaon kaveri taklasi belgiä, joka suivaantui ja antoi takaisin. Rähinä pystyyn! Mukana kaikki paitsi katsojat; eli tukkanuottasilla valmennus, huolto, pelaajat ja muutkin paikalle osuneet. Yleistä poskille taputtelua ja paitojen repimistä kesti pari minuuttia jonka jälkeen tuomari päätti että tässä ottelussa 80 minuuttia olikin sitten riittävä aika esittää niin jalkapalloilulliset kuin muutkin taidot.

  Joukkueet marssivat pukuhuoneisiin ja siihen loppui sitten se ottelu. Yhteenvetona toteaisin että molemmat joukkueet osoittivat periksiantamatonta taistelutahtoa jo näin kauden alusottelussa. Tosin kuntopohjassa lienee vielä kohentamista, että jaksavat jatkossa koko 90-minuuttisen.

  Sen verran varsinaisesta annista että tilanne oli keskeytyshetkellä 0-1 -lukemissa Atleettien hyväksi. Bilbaon maali selvensi itselleni Izmael Urzaizin kesäistä, vähintäänkin yllättävää siirtoa Ajaxiin. Siis Bilbaon osalta, selvensi. Ajaxin kannalta en kyllä ymmärrä vieläkään.

  Elikkäs Athleticin maalin puski Lloriente, samanlainen kaksimetrinen romuluinen kohlo kuin Urzaiz, mutta 15 vuotta nuorempi! Jos tuonkaltainen "Frankenstein" on joukkueessa oltava niin tietysti hyvä päivittää versiota silloin tällöin. Hienon syötön maaliin antoi muuten ERITTÄIN hyväkuntoisen näköinen Joseba Etxeberria. Vanha jaksaa.

  Muutoin ei Bilbaon peli vakuuttanut mutta treeniähän tämä vielä on. Veskari oli eri kuin viime kaudella, mutta liekö sitten kakkonen ollut maalissa. En jaksa selvittää koska taidan tästä lähteä cervezalle...

  Ja sarja siis pyörähtää käyntiin kahden viikon kuluttua viikonloppuna. Vanhaan kunnon spanskityyliin, vain herra tietää millä pelillä, minä päivänä ja mihin kellonaikaan.

  Onnea ja menestystä suosikeillenne.

  Etxera!
   
  Viimeksi muokattu: 11.08.2007 klo 20.46
 2. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Tutuissa merkeissä vai...?

  Jo on kumma kun ei La Liga ole kerännyt sen suurempaa suosiota. No täytyy ryhtyä tuumasta toimeen.

  Ensi kaudella on luvassa todella mielenkiintoinen mestaruustaistelu kaikille La Ligan ystäville. Kovimpina ennakkosuosikkeina kauteen starttaavat kovasti pelaaja markkinoilla riehuneet Barcelona ja Real Madrid. Barca on hankkinut laatua niin kärkeen, keskikentälle mutta varsinkin puolustukseen joka Militon ja Abidalin tulon myötä vaikuttaa todella vahvalta. Suurin murheenkryyni on edelleen maalinsuulla eli Victor Valdez eikä Frak boykaan herätä allekirjottaneessa suurta luottamusta. Real johto sen sijaan pisti pelaajien lisäksi tuulemaan myös valmennus puolelle ja don Fabio saikin mestaruudesta huolimatta kerätä kamppeensa ja tehdä tilaa "Vaalealle enkelille" Bernd Schusterille. Joukkue on vahvistanut rivejään joka osastolla...mutta missä on David?! :)

  Kovimpina haastajina "jättiläisille" tulevat olemaan viime kaudella ilahduttanut Sevilla joka sai pidettyä runkonsa kasassa ja vahvisti vielä rivejään viime kaudella ranskassa loistaneella Seydou Keitalla. Valencia on edelleen totutun kova ja mestaruus taistelussa mukana. Kolmantena haastajana voisin mainita kovia miljoona satsauksia kuluneena kesänä tehneen Atletico Madridin mutta lieköhän muutokset olleet liian kovia menestystä ajatellen?

  Lopuista europaikoista tulevat luultavasti taistelemaan ainakin Villarreal, Real Zaragoza, Deportivo, Getafe(mahdollinen yllättäjä) ja Espanyol + jotkut yllättäjä

  Putoamiskamppailussa lienevät viimekauden nousijat sekä muutamat viimekauden nipinnapin selviytyjät. Mutta tähän en nyt ole jaksanut perehtyä sen enempää eli saas näkee.

  Tässä nyt tällänen pikanen pintaraapasu. Kirjottelen lisää sitten hieman paremmalla ajalla ennen kauden alkua.
   
  Viimeksi muokattu: 13.08.2007 klo 18.30
 3. Evil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ryan O’Reily (Oz), Ryan O’Reilly (Blues)
  Lainaus:
  Josebako vanha, kolmenkymmenen vasta... Herra on pitkälti Bilbaon sydän nykyään.

  Urzaizin lähtö kyllä kummastutti - olin luullut, että herra pelaa vielä kauden-pari kotonaan ja lopettaa sitten. Hyökkäykseen odottelen vielä Ezquerroa Barcan penkiltä, lainalle tai pysyvästi.
   
 4. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
  Lainaus:
  Tarkalleen ottaen täyttää ensi kuussa 30 vuotta. Eli nuorihan Joseba toki vielä on. Hämää aina kun mies jo 13. kautta aloittaa seurassa ja tukkakin jo jonkin verran harventunut. Melkoinen ihmelapsi oli aikoinaan kun ehti pelaamaan La Ligaa yhden kauden Real Sociedadissakin ennen siirtymistään Bilbaoon. Etxeberrian siirrostahan syntyi melkoinen sota Baskimaalla ja Bilbaota syytettiin ryöstöretkestä omien joukossa jne. Nykyään Joseba on tietysti suuri seuraikoni Athleticin riveissä.
   
 5. Tpip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
  Ensi viikolla sitten pärähtää.

  Tuli tässä mieleen, että kun jonkun kanavapaketin meinasin tässä hankkia, niin tarjoaako mikään La Ligaa? Ennen tullut väijyttyä lähinnä netistä + urkkakanava siihen päälle.

  Urheilukanava+ näyttäisi tietysti toisen pelin lauantaina, mutta ei viitsisi maikkarin muuten niin paskaa pakettia ostaa yhden viikottaisen lisäpelin takia.
   
 6. Jj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, FCB
  Sevilla voitti Real Madridin Super Cupissa yhteismaalein 6-3, vierasvoitto Bernabeulla 3-5!

  http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=387814

  Lisätään vielä UK:n ensimmäiset matsit
  Lauantaina Plussalla Real Madrid - Atlético Madrid
  Sunnuntaina Normilla Espanyol - Valladolid

  Mahtaakohan Realin ja Barcan matsit päätyä enemmän +osastolle.
  Taitaa mennä baarireissuiksi..
   
  Viimeksi muokattu: 20.08.2007 klo 10.01
 7. Mängimies Jäsen

  Jännää muuten huomata miten Sevillan Dani Alves on ollut poissa seuransa europeleistä ja seuran tiedotuksen mukaan loukkaantumisten takia, mutta kuitenkin pystynyt täysipainoisesti pelaamaan Super Cupissa. Niin eihän sitä Alvesia tietysti mihinkään olla kauppaamassa, kunhan vain loukkaantumiset osuvat juuri ikävästi niille pelipäiville kun pitäisi karsia UCL-paikasta.
   
 8. scholl Jäsen

  Itse olen ollut koko ajan käsityksessä, että Alves on myyty. Chelsean piti maksaa 32me ja meidän piti vain odotella kaupan virallistamista.
   
 9. Kojootti Jäsen

  Itsekin olin varmana, että Alves siirtyi(si) Chelseaan, mutta Sevilla ei hyväksynyt heidän tarjoustaan. Nyt Alves onkin ilmoittaunut myös halunsa pelata Realissa, mikä tekee asiasta mielenkiintoisen.

  Myöskin Robben-diili koitetaan hiota tämän kuun aikana vielä loppuun ennen siirtorajan umpeutumista. Ainakin Robbenin agentti-isä toivoi ja uskoi kovasti diilin syntyvän.
   
 10. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Sevilla haluaa vaan kiskoa kaikki mahdolliset pennoset Alvesista mitä vaan voi saada. Tän päivän IS Veikkaaja mainitsi että Realin uusin tarjous olisi 36me + Cicinho? Tiedä sitten mitä lie mut jotain sinnepäin kuitenkin.

  Mitä Realiin tulee niin varsinkin Drenthen hankinnan jälkeen laitapakin tontit tuntus olevan ihan hyvässä jamassa. Varsinkin jos ja kun Ramoskin tullee pelaamaan enimmäkseen laidassa. Joten hieman ihmettelen tätä Alvesin tarvetta. Hyvä pelimies toki, mutta kohdistuuko tarve ja hinta? Tosin harvoinpa ne Realissa osuu yks yhteen :D

  Samassa lehdessä oli myös toimituksen "analyysit" ja veikkaus tulevasta kaudesta. Pistän sen nyt tähän.

  1. FC Barcelona
  2. Real Madrid
  3. Sevilla
  4. Valencia
  5. Atlético Madrid
  6. Zarogoza
  7. Villarreal
  8. Getafe
  9. Espanyol
  10. Recreativo Huelva
  11. Deportivo
  12. Osasuna
  13. Real Betis
  14. Mallorca
  15. Levante
  16. Racing Santander
  17. Almeria
  18. Athletic Bilbao
  19. Valladolid
  20. Murcia

  Ei tossa nyt mitään sen suurempia ihmeitä oo eli aika perusveikkailua. Niin toi kärki kuin noi putoojatkin on hieman makuasioita näin kauden alussa sen verran tasaiselta vaikuttaa, joten saas sitten näkee.
   
 11. eagle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Pittsburgh
  Lainaus:
  En tiedä mikä paketti näyttäisi, mutta suosittelen kyllä lämpimästi Viasatin pakettia. Kuitenkin siihen reiluun 20euron hintaan saa nähdä CL:ää todella paljon ja vielä päälle Skottien, Hollannin, Tanskan liigat, Saksan Cup ja ennenkaikkea erinomaista Ligue 1 palloilua.
   
 12. Brad Jäsen

  Näin se homma etenee, Madridin paikallista ei tule Urheilu+Kanavalta, johtuen ongelmista Madridissa.
   
 13. Tpip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
  Lainaus:
  Jep, taattua espanjalaista meininkiä. Lähetys käsittääkseni ei mene minnekkään ulkomaille tällä hetkellä.

  Livescoren perusteella Kun Aguero iskenyt La Ligan tämän kauden komeimman maalin. Tähän mennessä.
   
 14. eagle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Pittsburgh
  Tänään kyllä aika mielenkiintoinen ottelu UK:lta, siis Valencia-Villarreal. Mielenkiintoinen siksi, että joukkueet ovat aikalailla erilaisessa tilanteessa. Valencia on vahvistanut joukkuetta aika maltillisesti(mm. muutama nuori puhtaasti tulavaisuuden pelaaja) ja runko tullee olemaan aikalailla sama kuin viime kaudellakin. Vahvistukset ovat lähinnä tuomassa siis leveyttä joukkueeseen. Kun taas Villarreal on hankkinut useita pelaajia joita voi tänäänkin odotella kentälle.

  Toivon(vaan epäilen) että Mata olisi penkillä ja pääsisi vielä pelaamaankin. Toisaalta tuskinpa pääsee tiukassa tilanteessa.
   
 15. massimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils, FC United of Manchester
 16. Mr.X Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 17. Kojootti Jäsen

  Voisiko joku kirjoittaa pienen referaatin eilisestä Real - Tico -matsista? Näköjään 2-1 päätynyt ja tico heti alussa iskenyt, mutta miten.
   
 18. eagle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Pittsburgh
  Lainaus:
  Kulmasta, Pernia taisi antaa(?) ja Ruud jatkoi pallon hienosti takatolpalle(valitettavasti vaan oman maalin) suoraan Aguerolle joka nikkasi pallon n.30cm maaliin.

  1-1 maali taas tuli hyvän suunnanmuutoksen ja suhteellisen nopean hyökkäyksen tuloksena, kun pallo pelattiin oikealle Ramokselle jonka erinomainen keskitys ja tähän Raul vastapalloon puski pallon nätisti pussiin.

  2-1 sitten oli taas osittain hyvä R.Madridin peli ja toisaalta puhtaasti Atleticon nukahdus. Vapari jostain 20-25metristä suhteellisen kulmasta(mutta kuitenkin ampumasektorilta) ja Guti antaa hienosti poikkisuunnassa pallon Sneijderille joka vetää hienon sijoituksen puolustajan jalkojen välistä aivan alakulmaan.
   
 19. FinJeevel_86 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, NHL, Liigakarsinnat
  Heti tuon 2-1 maalin jälkeen Tico teki maalin, mutta maali liputettiin paitsiona. Ei muuten ollu Athleticon pelaaja paljoa paitsiossa. Täpärä tilanne, josta joku olisi jopa voinut jättää liputtamatta.
   
 20. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Onkos arvon eaglella tai jollain muulla vakiolinkkiä/kanavaa josta La Liga pelejä voi netin kautta seurata suorana? Sopcastin kautta esim.? Voisi vaikka illanratoksi tsiikailla pari peliä. Paiskatkaa vaikka YyVeellä ettei mene enempää OT:ksi.
   
 21. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  http://www.myp2p.eu/

  Tuolta löytyy kuten kaikki muutkin pääliigat.
   
 22. Erik Loka Jäsen

  Miten tuossa Urheilukanavan lähetyksessä on noin heikko kuvanlaatu?
   
 23. lunar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Real Madrid
  Hienot kynät Joaquinilta hetki ennen Villarrealin maalia. Toivottavasti löytyy huomenna Youtubesta tai jostakin muualta netin syövereistä.
   
 24. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  OHHOH!!

  Tuomari ottaa roolia ja heittää La Ligan ykköshyökkääjän David Villan pihalle. Ensin keltainen suunsoitosta ja toinen heti perään sukeltamisesta. Todella raju ja ja harvinainen tuomio.
   
 25. Erik Loka Jäsen

  No silti ihan hyvä tuomio. Noin siinä pitikin viheltää, heittäytyminen oli aivan selvä, ja tuomari taisikin sen nähdä aitiopaikalta.