Vitutusketju

  • 10 560 199
  • 56 140

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Vituttaa töihin meno rankasti. Onneksi sentään on tulossa nätti ilma niin on jotain järkeä olla ulkona koko päivä ja sitten vielä illalla lätkää perkele.
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Älkää nyt kuitenkaan vielä ranteita auki vedelkö, kyseessä saattaa olla pelkkä huhu. http://www.findance.com/uutiset.php?id=1729

Helvetinmoinen shokkihan tää on, jos Till eroaa.

Itseäni ihmetytti kanssa lähinnä tuo, että missään virallisemman tuntuisessa mediassa ei ollut mitään tuohon Tillin lähtemiseen viittaavaa. Ei se toisaalta mikään yllätys olisi, sillä onhan bändinjäsenet puhuneet usein avoimesti haastatteluissa siitä, että Tillin kanssa ei ole aina kovin helppo tehdä töitä ja ovat jo aikasemmin olleet melkein siinä pisteessä, että lähtisivät eri suuntiin.

Jos Till todella lähtee niin ainakin minulle on vaikea kuvitella Rammsteinia enää sen jälkeen. Toisaalta itse olisin vastaavaa sanonut Nightwishin kohdalla ja onhan noita bändejä hirveä määrä, jossa laulaja on vaihtunut ja homma toimii senkin jälkeen.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
On se tosiaan kumma, että näitä lukion neljässä vuodessa käyviä on nykyään niin paljon, varsinkin Espoossa.

Kuka puhui lukiosta?

Vituttaa omaa saamattomuus. Eteisremppa kesken eikä kiinnota yhtään repiä tapetteja seinältä. Paljonkohan ammattimies velottaisi keikasta?
 

FlamesFan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, TPS ja Goonit maailmalla.
Anna pojan yrittää. Kohta kesäloma loppuu siltä ja hän aloittaa neljännen luokan. Sitten ei enää ehdi kirjoittamaan koko päivää.

Tuo Rammstein-uutinen vituttaa oikein kunnolla. Koskaan ei sitten pääse näkemään heitä livenä.

Du Reichst so gut soi nyt ja suruun tölkki saksalaista olutta.

Jep, jos se jotakin naurattaa että vahingossa vedin jo laitetun siirron ketjuun niin naurakoot. Saman oli tehnyt myös muutaman muu siellä ketjussa. Miksette heille mene nauramaan? Niin...
 

Veijari

Jäsen
Eteisremppa kesken eikä kiinnota yhtään repiä tapetteja seinältä. Paljonkohan ammattimies velottaisi keikasta?

Hämärässä joku maalari tulee 20-30 euron tuntipalkalla hoitamaan homman. Jos kuitin haluat niin luonnollisesti hiukan enemmän. Meillä kävi maalari tapetoimassa noin 10 neliön huoneen, kesti 6 tuntia koko homma, ei tosin sisältänyt vanhan tapetin poistamista.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vituttaa kamala kiire töissä ja siviilielämässä. Kaverin polttareiden järjestely lyhyellä varoitusajalla, bändin uusien biisien treenaaminen, parin biisin raakavedosten nauhoittelu ja ties mitkä kiireet painavat päälle. Eikä asiaa oikeastaan helpota, että lähden tässä neljäksi päiväksi ulkomaille. Reissu on varattu jo aikaa sitten, eikä kiinnosta perua sitä, vaikka aikataulu ei edes antaisi myöten koko matkalle...
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Neloselta tulee tänäänkin 4D klo 22.00. Siinä on usein ihan mielenkiintoisia juttuja, samoin kun Ylen Prisma-ohjelmassakin.

Tänään siellä on taas se vitun "mennään töihin alasti"- teema. Miten voikin olla niin ällöttäviä ja idiootteja ihmisiä. Yli 60v nudistipellet vetävät jotain omaa showta, jota ei pysty katsomaan... onneksi ei tarvitse.

Tässä sen näkee, että kun tällaisilla ilmoilla joutuu olemaan töissä, niin tuollaisetkin pikkuasiat alkaa vituttamaan.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Siis vittu, aivan uskomatonta. Viime torstaina meni pyöräillessä etukumi paskaksi. No, tänään sitten ensimmäistä kertaa pyöräilin ihkauuden sisäkumin hankkineena. Etukumi paskaksi täsmälleen samassa kohdassa kuin viimeksi. Silloin kun ekaa kertaa meni tuossa paikassa kumi puhki, niin kävin tarkistamassa, että oliko siinä jotain terävää. En huomannut äkkiseltään mitään, mutta pakko siinä on jotain olla. Tänään en jaksanut tarkemmin katsoa, kun vitutti niin saatanasti. Jos siinä on jotain terävää, niin varmaan on jollain muullakin siinä tapauksessa puhjennut kumi. Tai sitten kyseessä on vaan uskomaton epäonni ja sattuma.
 

FlamesFan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, TPS ja Goonit maailmalla.
heihei! entä se baarireissu?

Laitappa kuule vaikka YV:llä siitä jos haluat siitä sopia tarkemmin. Ja nyt vituttaa tämä saatanan tylsyys. Nykyään menee päivät koneella kun ei muuta tekemistä ole. Perkele onneks kohta saa tuon bussi kortin latailtua ja pääsee taas liikkeelle.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Kyselimpä tuolta canaldigitalin asiakaspalvelusta, jotta näkyykö se canal plussa täällä suunnalla antenissa. Joo, jos voice ja urheilukanava näkyy, näkyy myös canalit, koska ovat samassa kanavapaketissa: tuumaila Maria vastauksessaan, haistappa akka paska. Vittu joo kun näkyy, kyllä varmaan ovat samassa paketissa, kaikkialla muualla kun kolin lähettimessä. Perkeleen perkele. Pitäskö muka nyt joku helevetin lautanen virittää jonnekkin(kysäistä asiasta tietysti vuokranantajalta), perkeleen perkele vielä kerran. Samaan tuli hankittua muksulle disneyn kortti, vittu kun näkyy hyvin. Aamusta asti ollut sellainen mukavan kireä olo ja hengen ahistus.
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Sinne meni Viheltäjä, voi vittu! :D


viheltäää------räjähti.

Sairasta, mutta oikeasti vähän harmittaa tuo. Enemmän vituttaa kyllä se, että lupasin viedä muijan töihin ja tekisi mieli ottaa olut tai kaksi ja lukea kirja loppuun.

Olen liian kiltti.
 

FlamesFan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, TPS ja Goonit maailmalla.
Ei vituta, mutta olisihan Modet nyt mullekkin sen viikon voinut lätkäistä ihan tasapuolisuuden nimissä. Ainahan tuohon kaksi osapuolta tarvitaan. Noh... Kait sit pitää "kiittää" modeja ja sanoa Vislailijalle hyvästit... Eiköhän se kohta tule jollain toisella nimimerkillä meitä kiusaamaan ja naurattamaan.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Lähdin eilen lenkille ja ehdin kävellä about 500m, kun alkoi sataa aivan kaatamalla. Vettä tuli vain n. 5 minuuttia, mutta se määrä oli hirveä. Paita kastui läpimäräksi ja liimautui ihoon kiinni. Eihän se tietenkään riittänyt. Asun syrjäseudulla, eikä lenkkireittini varrella näy yleensä ristin sielua; nyt minusta paahtoi neljä autoa ohi lyhyen lenkin aikana. Siinä sitten kävelin paita kiinni ihossa (muuttui vieläpä läpinäkyväksi), tukka lätässä ja verkkarit litimärkinä. Vitutti kuin pientä oravaa tulipalopakkasella. Tuli kiroiltua yksikseen metsikölle, olisi varmasti irrottanut jostakusta hyvät naurut, jos olisi sattunut kuulemaan. Turhahan säihin on vittuuntua, niille ei kuitenkaan mitään mahda. Kyllä se silti pisti vituttamaan.
 

JiiTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
!%&&¤$@!!

Harvoin tulee tänne kirjotettua, mutta nyt on aivan pakko purkautua.

Voi perkeleen vittu! Nurminen ulos ja teemulainetta tilalle. ARGH! Kannattais Sutelan hankkia palovakuutus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös