Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 997 673
  • 22 362

Nauha

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Niin, ihan ok kamppailuahan tämä oli, ja ekassa erässä oli ihan tekemisen meininki. Mutta eipä tässä mitään jakoja lopulta ollut. Kaikki oleellinen on jo edellisissä viesteissä sanottu.

Vanhoina hyvinä aikoina nämä vierasjoukkueen megamatkat olisi hiljennetty latomalla taululle avauserässä 4-0-lukemat altavastaajinakin, mutta tätä joukkuetta ei näköjään saa psyykattua oikeaan mielentilaan kauden tärkeimpiin otteluihin.

Tapparalaiset oli hallin käytävillä ihan sympaattista porukkaa, propsit siitä. Häpetahra olikin sitten katsomossa kolmannessa erässä täysin selvästä jäähystä päätään aukonut besserwisser, varsinkin kun Tapparalla ei ollut pelillisesti hädän päivää. Toivon Tapparalle lyhyttä kevättä tämän lurjuksen ansiosta.
 

ccmvector

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Aarne Talvitie, Mitch Hultsin alkukausi
Levtchin Kucherov -kynät kertoo millanen vitun vitsi tää joukkue ja seura on tällä hetkellä pelaajista sikariportaaseen.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Anteeksi vieraisiin huutelu mutta itse ainakin uskon että pääsette pelijareihin.

Toivottavasti ei päästä. Useammasta syystä johtuen mutta tärkeimpinä se että joukkue ei ole sitä ansainnut ja toisekseen se että ehkä joku paavo pesusieni vihdoin herää tuolla organisaatiossa ja ymmärtää että nyt ne mädät omenat vittuun koko jengistä.
 

pullaristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS sekä muut yritteliäät ja joukkueet
Jännä nähdä mikä on lopputulos kauden jälkeen. Saako Miettinen valita valmennuskokoonpanonsa itse, vai onko se jopa hän itse joka saa lähteä. Tuntuu että ainakaan tällä kaudella Valmennuksen kokoonpano olisi toiminut. Mose osaa kyllä varmaan PAPPin laittaa toimimaan mutta taitaa erota Toman nopeasta puolustusalueen riistopelistä kovasti, ei ole Puolustuspeli ollut synkassa. Hyökkäyspelistä tuskin tarvii paljon sanoa. Nojoo sitä en tiedä kuka heille opettaa että mennään mielummin kulmiin pyörimään kun maalille mistä niitä maaleja tehdään.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tapparapeli oli kuin 60min kooste koko tästä kaudesta.

Maalivahtipeli: jotain hyviä koppeja, joitan todella haparoivia torjuntoja ja pari lipsahdusta. Maalivahdin mailalla pelaaminen puuttui kokonaan (vrs. Heljanko joka mm. Tapparan ylivoimalla Tepsin purun jälkeen syötti kiekon nopeasti takaisin Tepsin puolustuspäätyyn).

Puolustuspeli: Sekavaa jossa välillä pelataan aluetta ja välillä miestä. Useita merkkausvirheitä joissa vastustajan pelaaja unohdetaan yksin vapaaseen sektoriin pitkäksi aikaa tai vaihtoehtoisesti ollaan vahingossa nostettu jalalla liian syvälle hyökkäysalueelle ja täten vastustajalle läpiajoa tai 2-1 hyökkäystä jne. Levchi teki molemmat maalit juurikin tällaisesta tilanteesta.

Hyökkäyspeli: Pääsääntöisesti päätöntä pörräystä. Omista käännettäessä koko kentällinen pienessä nipussa ja vapaita syöttölinjoja ei ole. Kiekolla pusketaan yksin ja hyökkäykset päätyvät alivoimaisena kiekonmenetykseen. Jos taas kiekko pelataan syvään, jää kiekko liikkumaan kulmissa ja maalille ei edes pyritä. Kulmaralli jatkuu viiva-kulma-maalintakaa touhulla kunnes sitten tulee pelikatkoa tai laituri-pakki yhteistyö sakkaa ja vastustaja pääsee kääntämään suoraan vastahyökkäykseen.

Alivoima: Kohtuu hyvää, pääsääntöisesti agressiivista, aktiivista. Toimii Tepsissä hyvin koska suurin osa joukkueesta on näitä rouhijoita jotka eivät kiekolliseen peliin pysty, mutta tuohon rikkovaan peliin kyllä.

Ylivoima: Päätöntä, sekavaa ja mitäänsanomatonta. On ihme jos kiekko saadaan rauhoitettua alueella, pääsääntöisesti ylivoimallakin on helvetillinen kiire kokoajan. Kun kiekko saadaan rauhoitettua on siirtely laiskanpulskeaa ja liian hidasta. Kun on paikka laukoa, maskimiehet ovat kulmissa tai maalin takana, ja kun ei ole paikkaa laukoa, lauotaan silti.


Noo, pieniä korjauksia niin tulee pitkä kevät!


....jokilaivoilla.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Ai että kun seisos viime viikon sunnuntaina kun Porista käytiin hakemassa kolme pistettä. Siihen perään sitten niin luokattoman paskat tulokset ja ei taas tiedä miten päin olisi. Kolme peliä vielä ja eiköhän se ole sitten siinä. Kohta pääsee taas nauttimaan Veritakselle futisTepsin peleistä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

12961

Jäsen
Niin no eihän tuosta maaliodottamasta lasketa, kuin vedonlyönnin kertoimet eli vain rahallisesti miljardiluokan tilasto ja lisäksi vielä palkataan ihmisiä ketä tulkitsee näitä syvän datan tilastoja, mutta ei se mittää hei. Silmätesti on parasta

Pidemmällä tähtäimellä toiset joukkueet alisuorittavat xG nähden ja toiset ylisuorittavat. Pelitavat aiheuttavat eroja. Kyllä niitä malleja myös muulla tavalla säädetään vaikka yhtenä tekijänä sekin siellä on.

Ei se ole meidän pelaajien kädettömyyttä, että laukaisutehokkuus on heikko ja maaliodottaman suhteen alisuoritetaan liigan pahimmalla tavalla. Se on Toman joukkueille ihan tyypillistä ja väitän tehottomuuden olevan suurimmaksi osaksi pelitavan syy. Olen ottanut näihin tarkemmin kantaa jo aiemmin ja viestit löytyvät tästä osiosta.
 

pullaristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS sekä muut yritteliäät ja joukkueet
Kyllä kai se niin vähän menee että esim Ässät jotka vastahyökkäävät paljon eivät saa yhtä paljon paikkoja mutta kun paikka tulee se on paljon vaarallisempi kun Tepsin vastaava. Itse en ainakaan luota tuhon Xg lukemaan. Sekään ei Tepsin kannalta mielestäni pidä paikkaansa sillä niin paljon meillä on joka pelissä näennäisiä paikkoja mistä sit lopuksi puuttuu maskit ja ripareille menijät tai puolustavalla joukkueella on mailat välissä.
 

Juketsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Tänään oli joukkue mukana pelaamassa. Harmi ettei maalivahti antanut hyvään peliin mahdollisuutta. Tänään hävittiin 110% Lindbergiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös