• 68 504
  • 1 933

Henkka

Liiga, NHL, CHL, SHL
Hohhei. Olin juuri kirjoitamassa, että erä on ollut jenkkien hallintaa, mutta ne todella hyvät paikat ovat menneet käytännössä 2-1, eli ei mitään järkyttävää eroa.

Täysin voitettavissa oleva peli edelleen.

Jep. Kunhan päästään koppiin ja laitetaan default-asetukset.

iLUZ

Helsingin Jokerit
Trilleri tästä näyttäisi tulevan, jota toivoinkin.
Nyt voi jo sanoa, että helpolla eivät ole Pikkuleijonat Jenkkejä päästäneet ja sanoisin että jo tämän kahden erän jälkeen voivat pelin jälkeen olla pää pystyssä

Nashpre

HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC

jalperi

SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Tulihan sitä taas huonompi erä ja tän erän jälkeen USA vois olla edelläkin.

Tuamas

Seuraavaan erään Suomen on pakko saada kiekolla varmuutta ja pudoteltua pelin tempoa alemmas.

Jenkkien puolustus on haavoittuvainen, mutta vaatii sen että kiekolla Suomi pääsee rauhassa alueelle hakemaan reikiä.

Kiekoton Mies

Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
Onhan se vaikea dominoida 60 min, mut ehkä nyt vikaan erään sytyttäisiin ja hoidetaan paikka finaaliin. Ekan erän pelillä se on tehtävissä, mutta toka erä oli sitä itteään. Ja just niitä mitä ei pitänyt tulla eli oman alueen heikkoa suorittamista.

Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Kolmannessa erässä loppu Suomen peruutuslätkälle ja oman pään zippailuille. Paljon rohkeammin vain hyökkääjät kiekolla vastahyökkäyksiin samalla kuitenkin oma pää varmistaen.

Uncle Becker

HIFK, Україна
Huh, mikä erä. Torjuntavoitto tosiaan. Ihan hyvin voitettiin edelleen oman maalin edessä kiekkoja ja sitä voi kiittää, että peli on tasan. Nyt vain uudet taktiset hienoudet kolmoserään kohti finaalia.

Mutta niin on ollut vauhdikas ja jännä peli, että täälläkään ei juurikaan ehtinyt käymään.