teroz

KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Havis Amanda - suojassa

Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Hohhei. Olin juuri kirjoitamassa, että erä on ollut jenkkien hallintaa, mutta ne todella hyvät paikat ovat menneet käytännössä 2-1, eli ei mitään järkyttävää eroa. Ylivoimalla sitten lainemainen kuti, josta ansaittu maali, vaikka oli käytännössä otettavissa puolustuksen&maalivahdin yhteistyöllä, en osoita kumpaakaan "syylliseksi". Hyvää pelaamista johtoasemassa, vaikka keikon kanssa olisi saanut olla rohkeampi.

Nyt sitten tasoituksen jälkeen vähän näyttää siltä, että asemat korttitalon romahtamiseen ovat olemassa. Erätauko tulee hyvään paikkaan ja kolmannessa sitten mitataan henkistä kanttia. Tasoitus oli harmillinen ja vähän "käsikirjoituksen ulkopuolinen" tapahtuma. Aikaa pelattiin kellosta ihan kelvollisesti pois, mutta silloin prosentteja laskettaessa nukahduksiin ei ole varaa.

Täysin voitettavissa oleva peli edelleen.

douppi

HIFK, Liverpool
Melkosessa pyörityksessä oltu koko erä. Suomen hyvä flow siirty USAlle valitettavasti.

CuJo#31

Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Nyt ei muuta kuin rivit ruotuun erätauolla. Tässä on vielä kaikki mahdollisuudet finaaliin. Uskoa on!