Kyseenalaiset taklaukset ja mailaniskut Liigassa kaudella 2023–2024

  • 472 889
  • 4 231

Harppuuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders/Kraken ja Doro Wierer
Vaikka toi Nurmi onkin melkoinen kaatuilija ja ärsyttäjä ( maitojunaa en mainitse) niin olihan toi nyt melko typerää tuolta änäri tähdeltä, vaikka tuskin ois Nurmi vastannut puhelimeen kysyttäessä.
Kyllä tuossa jotain muutakin täytyy olla, joko sanallista tai kasseille tökkimistä.
 

1946

Jäsen
Suosikkijoukkue
PM07, Oulun Kärpät

Kilimaisteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllähän tuota puolustelua tuolla Kärppien osiossa jo näytti olevan.
Aika mitätön määrä, valtaosa varsinkin kokeneemmista palstaveljistä puisteli lähinnä päätään tyhmälle kilahdukselle, ja osa totesi ihan oikein ettei tuossa nyt mitään varsinaista takomista tapahtunut, onhan niitäkin nähty. Näyttää toki kuplivan tännekin tuo hieno teoria jostain kasseille lyömisestä, joka on aika kevyen oloinen teoria tämän hetkisellä todistusaineistolla.

Minusta hilpeintä oli kyllä se, että jotkut löysivät tuosta Nurmen alistamisen kun meni jäihin niin helposti. Kyllä se aikaisin suihkuun lähtenyt kaveri on se jota tässä alistettiin.

Kaks peliä kakkua tästä, ellei haluta antaa tyhmyyslisää 1-3 peliä ton päälle. Kaks peliä on jo aikamoinen tyhmyysrangaistus sinällään, syyksikin voisi laittaa vaan sen että menit hölmö täyteen provomiinaan, ei niissä lyönneissä sitten kuitenkaan ehkä niin paljon vaaraa ollut. Vaan tuskinpa liigan säännöt vieläkään sallivat pelikiellot perustelulla "tyhmä pelaaja". Aihetta kyllä olis.
 

Miksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, John Vanbiesbrouck
Rotta-Nurmi keihästää kasseille, jonka takia Big Dick hieman tuuppii kilpparina jäässä makaavaa Nurmea.

Ritchielle patsas!
Siis onko jotain tarkempaa videota tästä jostain?

Ritchie painoi miehen kyllä kevyesti jäähän. Sitten varmaan mietti pari kertaa, että tää jätkä on ollut tänään niin mulkero, että pitäisikö lyödä. Lyön, en lyö, no löin ja voin lyödä pari kertaa uudestaan.

No iskuthan ei hirveen kovia ollut. Raukkamainen teko, mutta eiköhän Nurmi toivu myös henkisesti.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vai oliko kuitenkin sisuuntunen pelaajan ratkaisu hampaita purren, hävityn kulmaväännön jälkeen?

Pakko kyllä vieläkin ihmetellä kaveria, kun kuitenkin tulee NHL-ympyröistä. Ei noin paljon voi vati mennä nurin johonkin Nurmeen, herranjumala sentään.

Oma veikkaus on kakkua 5 peliä.
 

KK-V 1994

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Laitan nyt vielä yhden viestin aiheesta. Nurmi on ärsyttävän hyvä pelaaja. Iso ja taitava. Mulle vaan on samantekevää, että kuka tuossa olisi ollut ottavana osapuolena. Ei tuota Richien tekoa saa oikeutetuksi. Oliko 6-7 iskua ilman kypärää jäässä makaavan päähän. Onneksi ei sentään täydellä voimalla lyönyt, raukkamaista silti.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Onhan tuo Ritchie sellainen mastodontti, ettei tällä hetkellä paljon pahemmasta väliä. Kuupolle kunnon kakku ja mennään eteenpäin. Onneksi Nurmelle ei käynyt kuitenkaan mitään. Hänkin tuon hämmentämisen silti osaa, mutta ei nyt noin saisi vintti pimetä vastustajallakaan.

Olisi vaan rehdisti haastanut Nurmen ja siinä olisi katsottu sitten miehestä mittaa.
 

Kafka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin ravintolapianistit ja harhaoppiset joogaajat
Matt Nickerson, is that you?

Ritchien XXXXL-kokoisen paidan rintataskussa on nyt varmaan Nurmikin? Ei sillä etteikö kohde olisi ihan oikea ollut, se luoti tiesi paikkansa.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Mistä oululaisten puoli on tämän kasseille huitomisen/keihästämisen keksinyt?
Usein näissä tapauksissa ilmenee surullismielistä vähättelyä ja tekosyiden etsimistä. Menee siihen kategoriaan "hän ei ole luonteeltaan likainen pelaaja". Jollain tuo täytyy selittää, kun tuomitakaan ei kaikilla luonne anna periksi. Onneksi osa sentään seuraa jääkiekkoa, ei pelkästään rakasta suosikkijoukkuettaan. Missä siis ei sinänsä ole väärää, kunhan ajattelu ei sumene.
 

Synyster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Varmaan nämä henkilöt koittavat keksiä syytä tälläiselle pimahdukselle. Ei kenelläkään voi mennä noin pahasti hermo johonkin Nurmeen ja hänen makoiluihinsa? Eihän?

Tuossa varmasti ärsyttää se, että yksi vastustajan näkökulmasta ärsyttävä ja todella hyvä pelaaja otti kokeneen NHL-ammattilaisen täydellisesti rintataskuunsa. Ritchiellä ei yksinkertaisesti kotelo kestänyt tuota leikkiä ja päätyi sitten vielä paketoimaan iltansa raukkamaisesti kypärätöntä jäässä makaavaa toistuvasti lyömällä. Aivan sama ovatko iskut kovia, ensimmäinen niskaan ja loput ilman kypärää olevaan puolustuskyvyttömään pelaajaan.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Kyllä tuosta kakkua pitää tulla. Linja pitää olla kyllä selkeä, ettei jäässä makaavaa voi tempoa, vaikkei nyt täysillä kierroksilla paalutakaan. Se ei varsinaisesti yllätä, että tuota letkupolvea joku vähän aiheesta kouluttaa, mutta tyyli oli nyt väärä. Olisi nostanut reppanan ryysyistä jaloilleen ja puhunut vaikka vähän mukavia.

Richiestä pakko sanoa, että on tuonut kyllä mukavasti väriä liigaan. Toivottavasti jatkaa kauden loppuun Kärpissä.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Taitaa Rizillä olla kovat paineet tehdä itsensä näkyväksi varsinkin kun kesäkessi painaa edelleen manboobsien alla.

Kärppien scouttaus on timangia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös