haepis

Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Tulkaas nyt @Mazaa ja @haepis itse selvittään tää jo D-junnuille opetettava selkeä jäähy?
Haittasiko tuo mailan siirto Engbergin tulevaa mailan nostoa? Ei kai Engberg lähde välittömästi nostamaan mailaa, jos tilanne on päällä hänen läheisyydessä.

Jäi muuten siitä sääntökohdasta lainaamatta sellainen tärkeä lause kuin "tai kun mailan pudottanutta vastustajaa estetään ottamasta mailaansa". Sitähän tuossa Halloran teki

Roku

Rauman Lukko
Ei tehnyt Lukko ylivoimalla mutta lähellä oli pari kertaa. Tyhjää maalia jne.

Vahva tunne

Ässät
Vanhatalo otti tyhmän jäähyn erän loppuun. Onneksi pojat kesti, ainakin vielä. Kovasti aaltoilee peli, JYPin täydestä hallinnasta Ässien kahteen maaliin. Hiphei!

Petrell#32

HIFK, Mikael Granlund
Jämsenin kalastelu aika jännittävää seurattavaa. Mistä vetoa, että kolmannessa erässä mukana?

shells

HIFK, Detroit Red Wings
Silloin se oli lopulta oikein, koska siirretty maila oli rikki.
Lisäksi se oli heitetty oman maalin edustalta siniviivan luokse IFK-ylivoiman syöttölinjalle, eikä pudotettu niille sijoilleen, kuten sääntökirja määrää.

aave

Lahden Pelicans

Oot sä kyllä velikulta. Teitä vastaan tippuu pelaajia kuin hyttysiä kun milloin vedellään poikkarilla alaspäin tai vedetään chicken wingsillä päähän ohi menevää pelaajaa.

Brändikiekkoa.

Roku

Lukko-Ilves 3-1 kahden erän jälkeen. Ilves oli erän alussa niskan päällä, Lukko sitten myöhemmin. Pitkä kolmas erä vielä pelaamatta.