Pe 8.12.2023 Ilves - Tappara

  • 7 285
  • 113

Broadstreet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Philadelphia Flyers
Ihan mukavaa, että huono lähihistoria paikallispeleissä saa nykyään taas oikeasti olemaan kiinnostunut näistä peleistä. Tappiovitutuskin on tunne ja negatunteita on hyvä välillä tuntea, vaikka ei niin tahtoisi. Tottakai tässä auttaa se, että se lopullinen menestys on ollut sitten priimaa, vaikka paikalliset onkin menneet penkin alle. Olisi se silti kiva näitä voittaa useamminkin.

Enkä väitä että mieluummin näitä häviää näin tunteikkaasti kuin voittaa siihen itsestäänselvään tapaan mitä tossa ehti pitkään olla ennen Myrrää. Koska se on kuitenkin vale. Voittaminen on aina ykkönen, tavat ja tyylit on toissijaista.
Tappiovitutus on kyllä tunne muiden joukossa ja sekin on parempi kuin ei mitään. Joskus ihmetellyt täälläkin kirjoittavia Tapparafaneja siitä, kun paikallistappio ei harmita, vaan sanotaan "katsellaan keväällä sitten". Aika ikävää mielestäni, jos näillä peleillä ei ole väliä ja kevään pelit ovat ne ainoat mitkä merkitsee. Myös se että ollaan voitettu mestaruuksia aikaisemmin jotenkin korvaa sen, ettei paikallismatsin tappiolla ole mitään väliä. Onneksi Tappara organisaationa ei varmasti näin mieti. Jos tänään Tappara häviää, niin näitä kommentteja löytyy sosiaalisesta mediasta.
Itse mietin niin, että jos Tapparalle hävitään, niin ollaan hävitty paremmalle joukkueelle. Ei tarvitse miettiä oliko asenne ihan kunnossa. Toki tappio ottaa silti helvetisti päähän, mutta sen ymmärtää paremmin kuin jonkun SaiPa-pelin tappion.
 

Ilvessydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves. TUTO
Eiköhän jatketa hyvää putkea ja oteta voitto taas kotiin. Ilves hyvällä miehistöllä ja levänneenä liikkeellä. Viime kaudella Lancasterin poissaolo olisi harmittanut, mutta nyt ei, melko vaisuja on otteet olleet ja turhaa hätäilyä omissa.
 

Shiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
...Itse mietin niin, että jos Tapparalle hävitään, niin ollaan hävitty paremmalle joukkueelle. Ei tarvitse miettiä oliko asenne ihan kunnossa. Toki tappio ottaa silti helvetisti päähän, mutta sen ymmärtää paremmin kuin jonkun SaiPa-pelin tappion..
Pitkälti näin, mutta sen verran on pakko kääntää ja vääntä, että jostain syystä voitto Tapparasta tuntuu huomattavasti mageemmalta kun voitto Saipasta.... vaikka kolme pinnaa on aina kolme...
 

Broadstreet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Philadelphia Flyers
Pitkälti näin, mutta sen verran on pakko kääntää ja vääntä, että jostain syystä voitto Tapparasta tuntuu huomattavasti mageemmalta kun voitto Saipasta.... vaikka kolme pinnaa on aina kolme...
Joo mun viestin oli vain tappioiden käsittelyä. Voitot on kyllä hunajaa näistä peleistä.
 

Tapsuttelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Joskus ihmetellyt täälläkin kirjoittavia Tapparafaneja siitä, kun paikallistappio ei harmita, vaan sanotaan "katsellaan keväällä sitten".
On tainnut olla sitten harhaanjohtavasti kirjoitettu, tai kirjoiteltu jotain muuta kuin miltä oikeasti tuntuu. Tai sitten väärin ymmärretty. Ihan satavarmasti ottaa pannuun jokainen paikallistappio, mutta eihän niiden perusteella sitä mestaruutta kuitenkaan jaeta. Joku pudotuspeli-/finaalitappio se sitten vasta sen v*tutuskäyrän korkeuksiin saisikin.
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Päivällä sitä mietti että jos Ilves kolmen voiton jälkeen yhden paikallisen häviää niin pystyn asian kanssa elämään mutta kyllähän tämä tarina ja draamankaari oli niin karmea, ahdistava ja niin tyypillinen näiden seurojen väliseen dynamiikkaan nähden että onneksi alkoon ei enää ehdi meinaan tulisi varmaan kyseinen puoti tyhjennettyä.

Ilvekseltä alun ”pomppumaalien” jälkeen surkeaa tekemistä, mahdollisuuksia katkoa peli kyllä tarjottiin. Tappara oli tutun kova ja kliininen ja tuli totutusti vääjäämättömästi ohi. Ilveksen johtavilta pelaajilta ihan surkeita yksittäisiä ratkaisuja jotka ajoivat tähän tulokseen.

3-0 tilanteeseen päästiin vähän varkain ja ehkä sitten suojaus vähän laski ja Masinin ja Palveen hölmöilyn kautta koppimaalilla kavennus. Toisessa maalissa Mäntykivi tekee pienen väärän liikkeen ja Puhakka vapautuu läpi. Sitten vielä yhdistettynä nuo lukuisat ylivoimat niin noinhan siinä sitten käy kun vaatimustaso on tuollainen.

Tällaista suoritusta en soisi näkeväni enää, mutta vähän nyt tosiaan Ilves ns. paljastui kun tässä on monta kertaa heikompia vastuksia vastaan päästy sukat kuivina voiton kanssa yöhön.

Toivottavasti järkkäreillä ei riitä hommi, tänään siihen on kyllä valitettavasti ainekset
 

#28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves (Ässät & Hifk)
Olen Palvea kehunut pitkin syksyä niin haukutaan nyt kun kerrankin tulee paikka;

1. Lahjoitti 1-3 maalin.
2. Hukkasi ylivoimat
3. Otti tyhmän jäähyn joka lopetti Ilveksen 5-3 ylivoiman

Oula!

Ilveksen oma vika että hukkasi tuon johtonsa, mutta Tapparalle ansaittu voitto sikäli että ei luovuttanut missään kohdin vaan jaksoi pelata aktiivisesti läpi pelin.
 

masa90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Nhl
Tappara koulutti Ilvestä tänään. Nappasivat pelin 3-2 tilanteen jälkeen täysin haltuun.

#44 risuja vielä kun mitä 1 sek jäljellä ja tuollainen rappaus käsille. Tyhmä temppu ja toivottavasti ei vastustajaa sattunut.

Pahoittelut kanssa-Ilvekset että tulin paikalle, käsittämättömän kovalla saldolla tullut niitä harvoja tappioita silloin kun olen paikan päälle tullut.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Puhakka läpi tyhjää maalia vastaan, ja kunnon viikate käsille
Ensin veti koukun punaisella, josta olisi voinut jo sen maalin tuomita ja sitten sekunti ennen loppua vielä hallitsematon viikate sormille. Kyllä voisi pikku rankulla muistaa. Yllättäen ei annettu edes jäähyä pelissä. Sillä olisi saatu jäähytasapainoa hieman tasaisemmaksi
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös