Poliitikko Ano Turtiainen & VKK -puolue

  • 464 661
  • 2 066

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Yllä kirjoittamani myös @Everton 'ille tiedoksi, sivuaa myös sinun pohdintaa. Toteasin kuitenkin, että virtuaalikartoille jne. on merkitty kohteita enemmän kuin "randomisti", joiltain kartoilta ja tiedostoista taitaa löytyä tietoa vartioinnista jne.

Ok, hyvä tarkennus. Itse siis tosiaan muistaakseni katsoin vain yhtä karttaa, johon oli merkattu kohteita ympäri Suomen. Sitäkin aika pintapuoleisesti ja lähinnä tuttujen maastojen osalta. En myöskään voi olla varma, että oliko se juuri näiden mainittujen veljesten tekosia vai tekeekö joku muukin Suomessa tunnelisotakarttoja harrastuksenaan.

Tuo kartta oli joka tapauksessa ihan höpö-osastoa ainakin katsomieni kaupunkien sisällä. Puolustusvoimien alueelta en sitä katsellutkaan, eli siellä tilanne voi olla ihan toinen. Jos näin on, niin sellainenkin skenaario voisi olla ihan mahdollista, että oikeaa vakoilutoimintaa peiteltäisiin tarkoituksella sekalaisen muun foliohattuilun avulla.

Kartta löytyy kyllä googlaamalla, mutta en aio linkata sitä tähän, enkä myöskään ole itsekään niin kiinnostunut että menisin sitä uudelleen kurkkimaan.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
No niin, siinäpä hyvä video.

Tekisi mieli sanoa, että en katsonut, mutta hyvää on ainakin se, että esikatselukuvassa lukee viimeinen video.

Lankesin kuitenkin ja katselin pikakelaillen. Kieltämättä vakuuttavat todisteet on kyllä nyt kasassa litteän maapallon puolesta:

a) Raamattu (parituhatta vuotta vanhat tarinat eivät yleensä pidä muutenkaan paikkansa nykyisten tieteellisten faktojen valossa)
b) 102-vuotias mummo, jolle oli "hänen muistaakseen" aluksi opetettu koulussa että maa on litteä (kertoo ennemminkin surullista kieltä siitä, millaista perusopetus Connecticutissa oli vajaat sata vuotta sitten - jos siis pitää edes paikkansa)
c) Yhden hahmon puheet Orwellin kirjassa 1984 (ah, tätä ironiaa!)
d) se jumalallinen tarkoitus, että Anon ei annettu käydä kouluja (kyse ei siis missään nimessä ole laiskuudessa tai tyhmyydessä, vaan siinä että jumala halusi Anosta sanansaattajansa, jota ei ole päästy aivopesemään.)

Varmaan oli vielä jotain muutakin, mutta nämä nyt pikaisesti vilkuillen.

Parempi kyllä olisi, jos kukaan ei antaisi mitään huomiota tai klikkejä tällaisille sekopäille, etenkään kun ei ole enää onneksi missään merkittävässä asemassakaan.
 

Petofani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Anaheim, Raahe-Kiekko, PattU, Lippo

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
No niin, siinäpä hyvä video. Eli Anon mukaan maailman suurin huijaus on se, että väitetään maan olevan pallo.

Minusta video on hyvin tehty ja rehellinen. Siinähän kerrotaan tekstimuodossa selvästi:

Maailman suurin huijaus -
Ano Turtiainen
 

Andromeda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
Youtubekin ruokkii tällaisia harhaisia henkilöitä. He kun eivät ymmärrä että katsojia tulee siksi paljon,
koska suurin osa haluaa vain ihmetellä ja naureskella heidän harhaisuudelleen.

Vaikka mitään nauramista tämän ko. herrankaan jutuissa ei ole. Erittäin säälittävää että pilaa elämänsä jonninjoutaviin teorioihin ja on niin syvällä niissä ettei pois pääsyä ilmeisesti ole
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Nuo nyt maanpetostutkinnassa (vai syytteessä) olevat vellokset raportoivat tosiaan tunnelisodista ja joskus huuhaaketjuun linkatusta videosta opin, että Trumpin johtamat valkoisen joukot olivat jo saaneet tapettua itse Saatanan ja sota olisi ihan loppusuoralla, vaikka toki avaruusoliot, liskoväki ja ... "globalistipankkiirit" vielä vastaan pistivätkin. Kuitenkin tunneleista oli taas pelastettu tuhansia orpolapsia jotka USA:n demokraattipuolue oli Hillaryn johdolla sinne lukinnut veriorgiakäyttöä varten.

Anon touhu on hämmentävää ja pistää miettimään että voiko pitkittynyt steroidien käyttö edistää skitsofrenian laukeamista, vai onko harhojen takana pelkkä napsahtamiselle altistava geenikokoelma. Välillä toki miettinyt myös että kyseessä on pakko olla performanssi ja toki tuorein viesti vaalien murskatappion jälkeen semmoista voisi vähän myös vihjata, mutta tuo paluu samaan sekoiluun välittömästi hetkellisen valoisan hetken jälkeen kyllä vihjaa että siellä on ketjun sankari erehtynyt nappailemaan omasta kuormasta vähän liian suuria kourallisia.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Paitsi, että Raamattu ei kyllä kerro maapallon olevan litteä.

Ihan noin sakeaksi tyypiksi en Anoakaan uskonut mutta näemmä se on ihan pähkähullu
Itse asiassa, VT kertoo maan olevan levy, jonka yläpuolella kaartuu taivaankansi. Kannen päällä ovat vedet, jotka tihkuvat kannen lävitse. Levy taas kelluu eräänlaisen alkumeren päällä. Aika tarkkaan pronssikauden ihmisten maailmankuva Mesopotaniasta Egyptiin.

UT taas ei anna minkäänlaista vihjettä siitä, mitä sen kirjoittajat ajattelivat Maan pallonmuotoisuudesta. Paavali varmaan hellenistisen sivistyksenkin omaavana tunsi asian, mutta tämän tyyppinen asia ei kiinnostanut häntä tai muita UT:n kirjoittajia. Käsitys maan pallonmuotoisuudesta joka tapauksessa yleistyi 300 eKr. tienoilla eli se tunnettiin UT:n kirjoittamisen aikoihin.

Mikä tiedoksi niille, jotka haluavat väittää jotakin tieteellisistä ristiriidoista Raamatun tulkinnassa. Anakronismi on hyvin suosittua edelleenkin. Mutta joo, Ano on lukenut VT:tä tarkasti tältä osin.
 

Lugos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tämä Anon videon alussa esitetty vanhan mummon haastattelu vanhainkodissa oli kyllä aivan huippu. Kovat todisteet lyöty nyt pöytään. Nyt vaan odotetaan, että tulee lisää vanhusten haastatteluja, jotka todistaa pallon olevan litteä.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Itse asiassa, VT kertoo maan olevan levy, jonka yläpuolella kaartuu taivaankansi. Kannen päällä ovat vedet, jotka tihkuvat kannen lävitse. Levy taas kelluu eräänlaisen alkumeren päällä. Aika tarkkaan pronssikauden ihmisten maailmankuva Mesopotaniasta Egyptiin.


Mikä tiedoksi niille, jotka haluavat väittää jotakin tieteellisistä ristiriidoista Raamatun tulkinnassa. Anakronismi on hyvin suosittua edelleenkin. Mutta joo, Ano on lukenut VT:tä tarkasti tältä osin.
Eiköhän tuo ole jostain amerikkalaisista youtube-videoista tuon idean löytänyt eikä Raamattua lukemalla.

VT ei kuitenkaan eksplisiittisesti sano maan olevan levy tai litteä, vaikka siellä taustalla varmaan implisiittisesti tuo ajatus taivaankantineen onkin ollut. Joten en pidä todennäköisenä että olisi Vanhaa Testamenttia lukemalla tähän päätelmään tullut.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Eiköhän tuo ole jostain amerikkalaisista youtube-videoista tuon idean löytänyt eikä Raamattua lukemalla.

VT ei kuitenkaan eksplisiittisesti sano maan olevan levy tai litteä, vaikka siellä taustalla varmaan implisiittisesti tuo ajatus taivaankantineen onkin ollut. Joten en pidä todennäköisenä että olisi Vanhaa Testamenttia lukemalla tähän päätelmään tullut
Anon tapa ymmärtää lähteiden auktoriteetti on mielenkiintoinen, hän arvostaa vanhinta mahdollista lähdettä. Tuo nainen ei kuitenkaan ole ihan metusalemitar, sekään ei riittäisi, koska hänen pitäisi olla vähintään 3000 v. vanha. Tätä samaa ajatuskulkua noudattaen, totuuden pitäisi siis ainakin löytyä vanhimmasta mahdollisesta kirjallisesta lähteestä. Mutta siitäkin matka maailman luomiseen on edelleen pitkä.

Tieteenvastainen kulttuuri on nykyään voimaantunutta ja sitä on aktiivisesti tuotu Suomeenkin. Sillä on aika vahvat sosiologiset perusteensa. Tieto on valtaa eikä sen ylipapiksi pääse kuka hyvänsä. Joskus vaaditaan rahaakin, aivojakin pitäisi hiukan olla. Ongelmana on myös tieteen minälle esittämä vaatimus, joka on sukua sukua kristinuskonkin esittämälle: minän kuolettaminen.

Olisi tavattoman mukavaa tiedemiehenä vahvistaa kaikki omat ennakkoluulonsa ja fantasiansa ja pitää trumpmessuja joka tilaisuudessa. Mutta tiede vaatii kuitenkin todistamisen metodia ja on vaivalloista, ehkä liian vaativaakin monelle. Joskus tiedemieskin joutuu pyörtämään puheensa tai vahvistamaan negatiivisesti tietyn asian. Helpompi tie on tuo you tube, josta löytyy aina kaveri asialle, mitä ikinä ihminen keksiikään väittää.

Esimerkiksi litteä Maa eli kaikessa rauhassa yli tuhat vuotta hiljaiseloa (800-2000 jKr.), kunnes teoria lämmitettiin uudelleen. Ja heti sillä oli omat kannattajansa. Kun on muita nokkelampi (pl. Ano), saavuttaa vähällä vaivalla suosiota pienessä piirissä ja pääsee aina silloin tällöin julkisuuteenkin. Keskustelemaan vaikkapa maailmankuulun fyysikon kanssa, joka yhtä huomionkipeä kuin litteämaalainen.
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuosta saa ainakin vuosisadan naurut.

Anolle menee Suomen propagandan SM-mestaruus.
Tuo äijä, joka tuota vanhaa naista puhuttaa on kyllä niin vastenmielisen ja niljakkaan näköinen tyyppi, että oikein pahaa tekee.

Tietää maailman syvimmät salaisuudet, mutta silti on jo huikaisevan jännittävää, että joku on kulkenut kouluun kävellen, kun ei bussi kulkenut.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Toinen epäillyistä Vapan veljeksistä on ilmeisen ansioitunut reserviläinen. Hän on res. yliluutnantti ja suorittanut asepalvelunsa Urheilukoulussa Lahdessa, ja eiköhän toinenkin ole asepalvelun suorittanut, joten se tuo jonkin sortin ymmärryksen toiminnasta. Kumpikin on entisiä hiihtosuunnistajia, toinen on vieläpä ollut mukana maajoukkueurheilussa hiihtosuunnistuksessa, joten se tuo ymmärrystä maastoliikkumiseen, kohteiden havainnointiin ja merkitsemiseen. Aktiivisuus reserviläistoiminnassa voi myös helpottaa tiedon kokoamista, esim. osallistuminen harjoituksiin ja toimintaa antaa mahdollisuuden päästä alueille, joilla on rajoitettu liikkuminen.

Ihan ovat nykyisiäkin, aktiivisesti kisaavat ikäsarjoissa ja pärjäävätkin, ja kumpikin ollut Jukolassa kymppisakissa (toisella veljeksistä on kakkossija). Sinänsä tämä suunnistajista kovempi oli tosiaan hisumaajoukkueen päävalmentaja aikanaan hetken aikaa, kunnes taisi samalla jo paljastua mielenlaatu ja vakauden häilyväisyys. Sai aika nopeasti kenkää, tästä on jo 15 vuotta. Olivat melkoisia hörhelöitä jo opiskeluaikanaan.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Ano on taatusti kertoillut noita uskomuksiaan myös eduskunnan käytävillä, koska hän vaikuttaa sellaiselta tyypiltä.
Seuraavaksi hän varmaan väittää totena, että ihmiset ja dinosaurukset elivät samaan aikaan, koska maapallo on vain muutaman tuhannen vuoden ikäinen.
 
Viimeksi muokattu:

444

Jäsen
Olen lukenut Raamattua, mutta kuta enemmän sitä olen lukenut, sitä vähemmän olen tuntenut uskonnollista herätystä. Onko Anolla antaa muita ohjeita?
Mäkin olen lukenut raamattua, hurjina nuoruusvuosinani ollut hyvinkin aktiivinen sillä saralla. Ja mitä enemmän tuohon satukirjaan syvennyin sitä enemmän tajusin, että ”ei nyt vittu mitä paskaa”. Mä sentään voin pistää tuon ajan nuoruuden ja naiiviuden piikkiin, Persereiällä menee varmaan mömmöjen ja psykoosin piikkiin.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle

Ei kai aanos tässä vaan tunnustaudu evoluutioTEORIAan uskovaksi kun kehottaa apinoita raamatun lukemiseen? Itse ainakin tulkitsen tämän suoraan siten että kohdeyleisönsä ts. kanssaihmiset, ovat aanoksen käsityksessä suurempaa kädellisten lahkoa, apinoiden alalahkoa ja edelleen ihmisapinoiden yläheimon isojen ihmisapinoiden (Hominidae) heimoa.

Kyllä ei jeepus tuollaista ole minun päässäni kuiskutellut, tai kuten jo kohta 100 vuotta sitten suomeksikin osattiin levylle ameriikoissa laulaa Daytonin apinaoikeudenkäyntiin liittyen että "ei ei me ei olla papina!"
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös