HIFK:n peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 999 763
  • 17 673

F#21

Jäsen
Melkein tekisi mieli syödä pahat puheeni, kun sanoin 0-2 maalin jälkeen etten katso enää HIFK:n peliä tällä kaudella ja katsoa pelin loppu jälkikäteen.

Mutta vitut, mulle ihan oikein etten nähnyt tätä nousua. Kiitos palstalle liveseurannan tarjonnasta!
Sama homma. En kyllä tosin syö puheitani vaan ne saa muistuttaa omasta luovuttamisestani. Kävin purkaa tunteita lumitöiden ohessa ja mikä onkaan paras tapa tulla takaisin sisälle, kuin HIFKn voitto.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
On kyllä kaikenlaista nähty HIFK:n tekevän jo 1960-luvulta, mutta kyllä oli lähellä pohjanoteeraus. Huomioiden hengettömyyden, haluttomuuden ja saamattomuuden.
Häpeäisivät! Ja vielä av:lla omiin. Ei tämä ole tapa pelata välieriin pääsystä.
Olin jo valmis ehdottamaan, että Toope ja Ville miettisivät koko ensi yön, hyvän tekosyyn luovutusvoiton antamiselle seuraavaan peliin.
Olisi säästynyt vähän rahaa, kun ei olisi tarvinnut kuljetusta Raumalle. Takaisin tosin ei olisi tarvinnut tulla vähään aikaan.
Oliko 3.46 kun Roope sai tulla pois.
Ja sitten maali ja henki ja ylpeys löytyi. Eetun tasoitus sitten sytytti ja jatkoerän maali ronkkimista, kun ei vihelletty. En itse olisi hyväksynyt.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Pakko kai on lupaus lunastaa ja tulla yhteen himamatsiin, eli koskakohan lauantain liput tulee myyntiin?
 

log6just

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks, Titaanit
Huhhuh. Enpä muista vastaavaa nousua ihan vähään aikaan!!!! Seuraavaan sarjaan Jääskä vielä kehiin ja Tapparaa pataan 4-1.
Tyylikästä toimintaa muuten Paajaselta ja Tallbergilta(?) kun heittivät joidenkin nuijien heittämät rantalelut pois jäältä. Eikö tämän ilmiön pitänyt olla jo ohi? Hävettävää.
 

Spartacus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Irtisanoin kanavapaketin kiihkopäissäni. Voi saatana.

Ihanaaaaa IFK!

Oli lähellä täälläkin, mutta Mestarien Liiga sai toisiin ajatuksiin. Toki tänään CMore toimi niin huonosti, että tuskinpa se irtisanominen olisi edes onnistunut.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Hieno nousu ja jatkoerä. Yli puolet ottelusta jäi katsomatta mutta onneksi parhaat palat tuli nähtyä.

*** Paajasen versio ilmaveivistä
** Ihan kuin Hatulliselle ratkaisu olisi mennyt tunteisiin.
* Erityiskiitos dumareille, jotka eivät hätiköinen pillinsä kanssa.
Floppikausi on väistetty, matka jatkuu.
 

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
Nyt jos joskus on mukavaa myöntää olleensa väärässä. Nautinnollinen voitto!!! Aito tunteiden vuotistorata! Epäselvä voittomaali, jonka hyväksymistä odotellaan pulssi kahessa huntissa ja sitten HakuLLinen romahtamassa ensimmäisenä tuomarien päätöksestä. Ai, ai:))) Muutos oli valtava, kun Pakara pääsi takaisin laitaan. Myös V.Laine alkoi samalla hetkellä lentämään luistimilla. Taponen totutusti täyttä timanttia! Nyt voi lätistä rennosti seuraavasta sarjasta:D
 
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, SAB, NYR, Inkvisitio 1480-
Nyt jos joka jätkä vois painaa muistiin ton mentaliteetin mikä alkoi pari minuuttia ennen vikan erän loppua ja lähtisivät samalla höökillä perjantaina Tapparaa vastaan himassa, niin voisi tulla ihan hyvä startti.

Edit: ja mitä helvettiä se Nikkekin itkee, meinas lähinnä mennä haastamaan ton maalin vielä :)
 

RedNumber9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On se jääkiekko vaan ihmeellinen peli. Ja HIFKn toteuttamana vielä astetta ihmeellisempi. 57 minuuttia aivan köysissä, Taposen ansiosta Lukko "vain" siinä vaarallisimmassa kahden maalin johdossa.

Sitten Lukolle tyhmä jäähy, nopea maali HIFK:lle ja siitä henki päälle ja samaan aikaan Lukolle vapina päälle. Yhtäkkiä se olikin Lukon pakit, jotka eivät saaneet kiekkoa mihinkään. Enpä muista vähään aikaan tuollaista räjähdystä Nordiksella kuin tasoitusmaalissa. Onneksi jatkoerässä jatkettiin samalla höyryllä ja HIFKn maali roikkui ilmassa koko ajan. Uskallettiin pelata. Yksi 2-1 hyökkäys siitä Lukolle tuli mutta se puolustettiin upeasti.
 

Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Oli lähellä täälläkin, mutta Mestarien Liiga sai toisiin ajatuksiin. Toki tänään CMore toimi niin huonosti, että tuskinpa se irtisanominen olisi edes onnistunut.
Joo kiva. Mulla katkaisi just voittomaalin kohdalla. Kun sain uudestaan ylös, maali oli just tullut. No, olis pitänyt olla Nordiksella. Luotettavampi käyttöliittymä.
 

Bulilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kurra hockey
Nää poikittaiset mailat sais nyt riittää sitten. Varmaan Väänänen ottaa tosta sen pari peliä, niin Tapparaa vastaan tarvitaan onnen lisäksi kaikkia ehjänä olevia kundeja kaukaloon.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Oli pakko kelailla vielä ottelun maalit. Huomionarvoisena asiana tasoitusmaalissa Melart lukee paineistettuna tilanteen aivan pirun hienosti ja antoi syötön mennä ohitseen Koivistoiselle, joka pääsee lataamaan onetimeristä. Väitän, että joku kokemattomampi kaveri olisi itse yrittänyt ottaa kiekon haltuunsa ja laukoa huonosta asennosta.

Myös Nättiseltä aika hyvin ajoitettu sisääntulo kuudenneksi pelaajaksi. Oli sekunnista kiinni, ettei kiekko olisi karannut keskialueen puolelle.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Myönnän, että hyppäsin mukaan jatkoerään. Odotukset olivat, että kyllä IFK tämän lopulta ratkaisee ja niin kävikin. Vesalaiselta huimaa rallia jatkoerässä, luisteluvoimaa näyttää löytyvän vielä täyden pelin jälkeenkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös