Ti 14.3.2023 TPS - Ässät

  • 15 186
  • 310

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Vittu mikä vihellys ja ratkooko se pelin?
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Paljonkohan on tuomarilla kiinni Tepsin voitossa...
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Joo, jos sut kaadetaan, niin sä voit kaatua veskariakin päin. Et sä ny kuitenkaan ihan noin selvästi voi vetää veskaria mukana kumoon.
Mielestäni hyvin sanottu. Tuossa kun olisi jäänyt vaan "makaamaan", ei olisi vihelletty, nyt lähti kädellä nostamaan itseään ylös ottaen tukea Lehtisestä, jolloin tältä lähti kypärä pois.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Vetääks nää tuomarit jollain ottelukohtaisella palkalla ja venyttämällä sarjaa saavat lisätienestin? Tosi omituisia tuomioita läpi kolmannen erän.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Sevänen nyt vittuun sieltä kun yritetään maalia tehdä, perkele.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ihan järkyttävää, jos TPS voittaa ton boksin ansiosta. Toivottavasti Kivi edes antaa palaa pressissä eikä mitään käden lämpöstä länkytystä.
No jos kaadut molarin päälle, niin eihän siinä nyt kannata ruveta molarista ottaa tukea (varsinkaan päästä), kun yrität päästä ylös jäästä. Tai ainakin tuo omaan silmään näytti siltä, että Erholtz otti tukea suoraan Lehtisen päästä noustakseen ylös, ja samalla riisui kypärän. Jos olisi vain pötkötellyt tai kierähtänyt sivulle, niin ei varmasti olisi tullut mitään jäähyä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös