Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 711 056
  • 14 817

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oli pitkästä aikaa oikein tunnetta ja taistelutahtoa, viihdyttävää kiekkoa ja rankkarivoitto. Toivottavasti joukkue saa itseluottamukselle boostia tästä taisteluvoitosta
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Tilastot karuja, paljon oltiin varsinkin ensimmäinen ja kolmas perässä, tämän lisäksi yksi päivänselvä maali ryöstettiin, kaksinkertainen määrä boxia, mutta lopulta voitto kaikesta huolimatta. Harmi, että tällä ei esimerkiksi taistella Kalpaa vastaan sijoista 4-6 vaan merkitys on vähäinen, mutta parempi kai näinpäin kun joku turpasauna ilman mitään taistelua, joita on totuttu näkemään tämän vuoden puolella.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sinänsä ikävä noita aikoja jolloin valmentajat saivat tiettyn rajan sisällä antaa palaa. Nykyään nuo tuomarit ovat kuin Allah Muslimeille, mitään ei saa sanoa tai tulee kakkua.
Vaikka tulisi kakkua niin nyt kannattaisi kritisoida tuomareita kun alla on ottelusta voitto. Häviäjänä se olisi räkyttämistä.
 

Tony Clifton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, K-67
Ja sullako oli jotain parempaa tietoa asiasta?
Tuli mieleeni kun sitä teidän puolustajaa huhutaan meille ja sopimus kuulemma on jo. Lähti sitten kuitenkin Saksaan, kiinnostaakohan sieltä enää tulla takaisin joskus viime lokakuussa tehdyllä pahvilla pelaamaan Ahokkaan maalinestopeliä?

Vähän sama tämän teidän hyökkääjän kanssa. Ykkösketjun sentterinä viilettää meillä isossa roolissa ja pitäisi palata takaisin pohjoiseen tekemään uudet tyhjennysmyynnit ensi jouluna. Kyllä ne näitä miettii.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
En tiedä mitä arvon palstaveljet ovat, mutta onhan tämä joukkue nostanut tasoa ihan hirvittävästi tämän viikon aikana. Tuolla taistelutahdolla, lehtisellä ja erikoistilannepelaamisella saadaan aika kiva kiusaajanrooli kun pleijarit alkaa!
Niin on nostanut. Kiitos Saipa pelin yleisön buuaukset ja vihellykset ja se nöyryytys mitä se matsikin tarjosi pelaajille.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
No ainakin tv kuvan perusteella Kalpa pelaajan maila Lehtisen luistimessa vaikutti hänen torjuntatyöskentelyyn. Minusta ihan paikallaan ollut haasto. Kerrankin Kalto oli mies paikallaan.
Eikö sillä ole mitään merkitystä että Lassi oli ulkona alueelta?
Eikä se enää vaikuttanut maalin syntyyn, Lassi jäi keskelle kyljelleen ja torjuikin yhden siinä välissä. Ihan oikea tuomio ja typerä haasto.. Mutta ihmettelen myös tuota että Kalto sen muka teki, eikö nämä tule yleensä katsomovalmentajalta?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös