Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 001 009
  • 19 703

Leevander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,Leijonat
Tämä on täysin anteeksiantamatonta.Kuinka saatanan löysästi voi ammattilainen tulla tekemään töitä.Missä on vaade vai onko sitä? Jumalauta löysällä m*****la tullaan lauantai-iltaan vain pyörimään ja odottamaan Ihku iltaa.
 

Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Muistatteko joskus, kun Oulussa oli edustusjoukkue joka tunsi ylpeyttä ja kunniaa tuon logon kantamisesta liigapelissä?
Oi niitä aikoja kun tässä vaiheessa oli jo runkosarjan voitto varmistettu ja lepuuteltiin pelaajia. Nyt "taistellaan" säälisijoista.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Flopin syyt lienee syvemmällä kuin yksittäisissä pelaajissa.

Mulle tää näyttäytyy ihan helvetin paskasti valmennetulta sekä johdetulta joukkueelta, jossa yksilö toisensa jälkeen epäonnistuu.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Formulan jälkeen ehdin pari minuuttia taas Kärppäpeliä katsoa ja jo 0-3. Ei riitä sanat... Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!
 

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaukokiikarin lopputili
Siellä kahvataan kiekko pois ja tuomarit ja Kärpät ei tee mitään.

Kaikki NYT VITTU ULOS JO, HERÄTKÄÄ VIRKKUNEN & KONTSAS
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Hahahaha.

Poromafia, teidän vuoronne! Savustakaa se Late ulos.
Tässä chantti, johon otettu vähän vaikutteita rapakon toiselta puolelta:

"Laaaateeee, Laaateeee, You Suck! It's all your fault!"
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
En usko, että Vesalaisella olisi mitään kiinnostusta tulla Ouluun, jos kotikulmilta HIFK tarjoaa paikan tulosyksikköön. Että siinä mielessä aivan sama, onko Kärpät kyselly perään.
Tämähän on kuin Ahon Harrin näppäimistöltä. Ja selvennyksenä, ettei napsahda pelikieltoa nii en todellakaan väitä sinun olevan Ahon Harri.
 

Mandrake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bayern München
En edes kaipaa eniten voittavaa joukkuetta, vaan sitä että pelaajat syttyivät tuolle logolle pelaamisesta. Kaudet 2000-2003 erityisesti mielessä.
Samaa mieltä. Mestaruuksia on tullut jo sen verran, että suurin kiima niiden perään on haihtunut jo ajat sitten. Voitolle ihan sama, vaikka se jäisi saamattakin, kunhan sen eteen on tehty kaikki mahdollinen duuni.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Kaikessa perässä. Ei mitään palaa.

Valmentajakartoitus käyntiin.
Laitetaan samalla UTJ:n paikalle myös avoin rekry auki. Ja 3/4 osa nykyisten pelaajienkin tilalle rekry auki. Toki Aho on harmittavasti ehtinyt tärvellä jo tulevan kauden joukkueen, joten UTJ-rekry auttaisi valitettavasti vasta aikaisintaan 2024/2025 kaudelle. Tai, noh toki, olihan Aho vasta vuosi sittenkin saanut sorvattua huhti-/toukokuun paikkeilla vain pari hassua sopimusta, kuten Late veisteli viime kaudella, joten toivo elää, että Aho ei ole hoitanut hommiaan nytkään ja kassakaappi ammottaa tyhjyyttään.

Miettikääpä, ilman Venäjän hyökkäyssotaa Ukrainaan ja KHL:stä lähteneiden pelaajien tulvaa, Kärpät olisi ollut tälle kaudelle ihan kusessa, kun ei se Aho ollut saanut sorvattua kevään korvilla, kuin vain muutaman hassun sopimuksen. Mitä hittoa se Aho siellä työajallaan duunailee ja miten ei ollut hoitanut hommiaan joukkueen kasauksen suhteen, se KHL-pelaajien saapuminen oli ihan totaalinen munkki ja satumainen onnenkantamoinen Kärppien ja Ahon kannalta, muuten olisi ollut taas ehjä esissä, kun olisi elokuussa tuotu olaussoneja, bryhnisveenejä, hruskia ja kumppaneita, kun oltiin taas vuosi joukkueen kasauksen suhteen myöhässä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös