Brian O'Neill Jokereihin

  • 204 863
  • 752

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuntuu pahalta päästää irti, kun ehti asennoitumaan siihen, että ura jatkuu ja päättyy Jokereissa. Samalla olisi saanut jännätä herran nousua kaikkien aikojen pistepörssissä kohti Oton lukemia. Paitaakin olin jo ehtinyt asettelemaan hallin kattoon. Surullista on jos numeroa #21 ei enää Jokeripaidassa nähdä. Mikäli jatkaa uraansa ulkomailla, pystyn asian kanssa elämään, ajan kanssa.

Jätit lähtemättömän jäljen, kiitos Brian.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vaikka Helsinki on hieno paikka jääkiekkoilijalle elää perheensä kanssa, niin kyllä tuon niin tulkitsen, että pois Suomesta on menossa. Vaikka vaimo olisikin suomalainen, niin se vähä mitä tunnen suomalaisia naisia, ei ihan mahdoton ajatus ole heille asua ulkomailla. Pienen lapsenkin kanssa. Joku Sveitsin liiga, vierasmatseista aina illaksi kotiin. Luksusta. Ja paljon hienoja kaupunkeja...
 

spertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olioas tunteikas haastattelu. Nousi itselläkin tunteet pintaan tuota katsoessa.

Aivan sama missä Brian pelaa loppu-uransa, ja tekee taikojaan. Pääasia että on onnellinen! Ei tällaiselle miehelle voi kuin toivoa kaikkea hyvää elämässään.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vastaus kysymykseen, että pelaako vielä joskus Jokereissa olikin sitten aika outoa kiertelyä, mistä en oikein saanut kiinni, että mitä hakee. Voi olla että taskussa on niin pitkä lappu jonnekin muualle, että suunnitelma on jäädä niille teille uransa loppuun saakka, ja siksi noin kaarteli ja kierteli.

Kyllä tuo aika selkeästi sitä tarkoittaa, että hakusessa on se yksi pidempi rahakas sopimus, jonka takia ei ole mitään varmuutta kerkeääkö hän enää Jokereissa koskaan pelaamaan. En ole missään vaiheessa pitänyt ihan kauhean todennäköisenä Nellin siirtymistä mihinkään Suomessa, koska se tarkoittaisi ihan älytöntä palkan alennusta. Kaveri on ensinnäkin tienannut jo meillä sen 300 000e tänä vuonna, jotka kaikki pitäisi ottaa huomioon myös uudessa palkassa syyskaudella, joten veroja tulisi olemaan luokkaa ihan vitusti. Puhutaan kuitenkin koko Euroopan tasolla ihan kärkipään pelaajasta, joten Sveitsi ja Ruotsi tulevat tarjoamaan pienemmillä veroilla huomattavasti isomman bruttopalkan, jonka johdosta neton ero on varmasti suuri.
 
Viimeksi muokattu:

Frankster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Brian, if you by chance ever see this, a most deepest thanks to you. Your character, devotion and skillset has been mindblowing to watch these last six years.

Nothing but love and respect!
 

Eelie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK, S.S Lazio
Nelli yllättää meidät kaikki pelaa ens kaudella KHL:ää. Siihen viittaa tuo, että menee "epämukavuusalueelle". Pietarin paska tarjonnut verirahalla mottipäisen summan. (vitsit vitsinä..)
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Huhtikuu on lusittu ja samalla vanhat KHL-sopimukset viime kauden osalta päättyneet. Olisikohan tällä viikolla tulossa tietoa Nellin seuraavasta osoitteesta?

Toivottavasti se suunta olisi Sveitsi, koska sinne on tehnyt jo pitkään mieli tehdä lätkään liittyvä reissu ja paikallista fanikulttuuria katsomaan!
 

Shakermaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eikös se ole ollut aika kauan kokonaan pelaamatta? Pelituntuman puute varmaan ainakin yksi syy.
Olympialaisissa tosiaan viimeksi, mutta luulisi, että jotain leirintynkää jenkeilläkin olisi kisojen alla ollut, mutta en faktoja tiedä. Yhden harjoituspelin ovat Helsingissä pelanneet Kanadaa vastaan 11.5.

Ehkä tosiaan liian pitkä tauko, suht tuore lapsi taloudessa ja muuttohommat Sveitsiä kohti ovat nyt syinä kisoista jättäytymiselle. Varsin ymmärrettävää.
 

SonOfMothMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään oli CHL:ssä ykkösessä sentterinä ja kaksi maalia.
Sveitsin liigassa nyt kahdeksaan peliin 3+7 ja CHL:ssä viiteen peliin 4+5. Ihan normi-hommaa Brianille! Huhuh!

On se kyllä vaan saakelin kova seppä! Kaikki superlatiivit on varmaan tässäkin ketjussa jo käytetty kun miestä on kuvailtu. Upea mies kaikin puolin!

Toivotaan että tahti pysyy samana eikä loukkeja tulisi, voi kamppailla jopa ihan Sveitsin liigan pistepörssin voitosta tällä menolla.

Kyllä sitä kaikkea hyvää O'Neillille aina vaan toivoo, pelaa herra sitten missä tahansa jengissä. Jokerisydän se siellä Zugin logon alla kuitenkin sen verran vahvana sykkii. Unelma olisi että tulisi vielä himaan lopettamaan uransa ja siitä toimistolle tai vaikka junnuja valmentamaan.

Keep it up, Brian!
 

Teemu#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pieni tilannekatsaus O'Neillin kauteen. Sveitsin liigassa 19 ottelua tehoin 5+10. CHL:ssa 7 ottelua 5+10. Sattumalta oli samat tehopisteet kummassakin sarjassa. Hienoa, että kulkee.
 

Teemu#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No jopas maajussille nyt suututtiin. En muista Kärpiltä Ylen pääotsikoihin tai tekstitv:n etusivulle päässyttä hankintaa, mutta jos näin on käynyt niin virhe on tapahtunut siinäkin. Kärpiltä ei ole tälle kevättä nähty yhtään merkittävää hankintaa. O'Neill olisi kelvannut minulle hankintana, sanoin, että en pitäisi häntä varmana onnistujana. Onhan tänne tosiaan vastaavilla statseilla tultu floppaamaankin. O'neill vaikuttaa paperilla ihan ookoo AHL hankintana, mutta se kuinka hyvä hankinta hän loppujeksi on, on täysi arvoitus. Näistä kun ei voi historian valossa koskaan tietää.
Jälkikäteen voikin sanoa, että O'Neill on yksi kaikkien aikojen parhaimmista jokereiden pelaajista. Toivottavasti vielä joskus pukee tulevaisuudessa jokereiden paidan päälle. Mielellään palaisin tähän viestiin takaisin vaikka 5 vuodenkin päästä.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Kuinka montaa AHLstä Suomeen tulevaa ulkomaalaista voi etukäteen pitää varmana onnistujana? Ei yhtäkään. Tässä tapauksessa lähtökohdat onnistumiselle ovat kuitenkin huomattavasti paremmat, kuin yleensä tänne tulevilla.

Loistava hankinta taas Kurrilta ja Vuoriselta. Joukkue näyttää aivan loistavasti kootulta, tällä kertaa ehkä jopa etukäteen vahvimmalta näinä kolmena KHL-kautena.
Onhan näitä ensimmäisiä sivuja kiva lukea.

Melkoinen helmi löytyi missä Keisari kehui meidän voimakaksikkoa! Tätä en olisi uskonut löytäväni ikinä!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mukavaa että Nellillä kulkee myös Sveitsissä. Eiköhän toi tehopistetahtikin vain kiihdy mitä pitemmälle kausi etenee.

Itse on tullut suht usein verrattua Nelliä (34v) vuotta vanhempiin Linus Omarkiin ja Ryan Laschiin, uskoisinkin että nämä kolme eurooppalaiskaukaloiden kiekkovelhoa tulevat tekemään tuhojaan juurikin niin kauan kuin heitä pelihommat kiinnostaa.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Spinoramalla pakki kahville ja jatkoksi vielä kiekko Mounfield-veskari Henri Kiviahon ohitse!
Jatkoaikasankarina siis Brian O`Neill ja EV Zug neljä joukkoon CHL:ssä, välierissä vastaan asettuu Tappara.

CHL:n pistepörssissä Brian on sijalla kaksi , edellään vain Frölundan Ryan Lasch.
Sveitsin liigassa Brianilla jopa hieman yllättäen menossa vähän heikompi hetki tehopisteiden valossa, viimeiseen seitsemään peliin vain 2+1.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös