MM-kisat 2022 – liveseuranta

  • 579 681
  • 18 217

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Ketäs änärivahvistuksia Kanadalla on tänä vuonna? Ilmeisesti Cam Ward, Shane Doan, Rick Nash ja Chris Pronger ainakin.

Belgialla ei ketään, niin ei ihmekään kun Kanada painaa päälle.
Mutta onko Coach's Corner paikanpäällä valmiina moukaroimaan kaikki kynnelle kykenevät?
 

Kahjupappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nosmokingteam
Kolmosen selostaja Tuomas Virkkunen on aika huono. Muutenkin nämä selostukset nykyään, missä pitää olla kommentaattori mukana, yrittävät olla jotain hassuttelua. Suomisen Tapsaa ikävä! (Selostaa muuten JJK:n pelejä Youtubessa)
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mukava miettiä, millainen jalkapallon mahtimaa Kanada olisi ilman jääkiekkoa, jos kaikki lahjakkuudet ohjautuisivatkin futiksen pariin. Noh, samaa voi miettiä Suomen kohdalla, jos ei olisi jääkiekkoa, pesistä ja salibandya ryöstämässä lahjakkaimmat nuoret.
Kanadalla se lacrosse taitaa olla kanssa jalitsua edellä.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Taitaa tulla yllätys tästäkin pelistä ja jotenkin Belgia saa kaivettua voiton.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Kolmosen selostaja Tuomas Virkkunen on aika huono. Muutenkin nämä selostukset nykyään, missä pitää olla kommentaattori mukana, yrittävät olla jotain hassuttelua. Suomisen Tapsaa ikävä! (Selostaa muuten JJK:n pelejä Youtubessa)
Se yksi Tapsan selostama AC Oulun peli menneellä kaudella oli tarpeeksi Tapsaa muutamaksi vuodeksi. Mielummin katseli peliä ilman ääntä. Ei ollut mitään tatsia.

Virkkunen on omaan korvaan niitä parhaita selostajia Suomessa. Pahimmat hassuttelut ovat jääneet mutta taso pysyy hyvänä pelistä toiseen.
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kanada menisi kyllä ihan jostain afrikkalaisesta maasta. Kauhea into ja vauhti ja tsemppi, taitoakin löytyy jonkun verran. Peliäly täysi nolla. Laput silmillä painetaan menemään ja jos vähänkin pilkottaa maali jossain siellä päin, niin palloa sinne vaan. Syöttösuunnat ihan pimennossa. Ja kaikki pelaajat on mustia.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Kyllä tuollaisella kokoonpanolla se pronssi on pettymys. Nytkun vielä Alderweireldit, Verthongenit, Witselit ja muut pelaa vikoja kisojaan niin pitäisi sitä tulosta jo tulla.
Kisoissa on muitakin joukkueita ja todella laadukkaita sellaisia, että asioita voisi katsella noin yksinkertaisesti ja sanoa etenkin mitalin MM-kisoosta olevan floppi, kisoista jotka järjestetään vielä neljän vuoden välein ja ihan kaikki satsataan siihen, kaikkein muidenkin huippujen toimesta. Urheilu ei ole ihan noin yksinkertaista

Marginaalit ovat pienet. 2014 MM-kisat tulivat liian aikaisin ja tämä sukupolvi ei vielä ollut aivan kypsä menestykselle, vaikka hienosti puolivälierä paikan saavuttivatkin. Puolivälierät olivat aika lailla katto tuolloin. 2016 Euroihin toki lähtivät yhtenä suosikeista, mutta tulos oli totaalinen floppi ja ulos puolivälierissä. Tuota 2016 puolivälieriin jäämistä voi floppina pitää. Mutta 2018 MM-kisoissa (joissa marginaalit ovat äärimmäisen pienet ja paras yhdestä systeemi) saavuttivat hienosti pronssia ja pistivät puolivälierissä Brasilian tähtisikermän aika huikealla tavalla nippuun. Ei huono suoritus, vaikka eväitä mestaruuteenkin toki oli, niin mitali MM-skaboissa on _aina_ kova juttu.

Joka kisoista löytyy, kuitenkin vain yksi voittaja ja kaikki eivät niitä pyttyjä voi voittaa. Jollain tavalla toki ymmärrän tuon, että tämä sukupolvi ei aivan saavuttanut parasta potentiaaliaan ja se kirkkain kruunu näyttää jäävän saamatta, mutta urheilu ei ole niin yksinkertaista, että "vaaditaan" vain, kun siellä on ne muutkin kovat ja muutama muukin maa, jolle se 'muu kuin mestaruus' on "pettymys". Urheilu on kompleksisempaa ja asiat eivät noin simppeleitä ja suoraviivaisia ole, että "voitetaan vaan". Asioita pitää tarkastella ehkä moninäkökulmaisemmin ja laveammin.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Komppaan itseäni, taas Kanadan hyökkäys joka voisi päättyä pilkkuun. Belgialainenhan astui jalan päälle
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös