Kipinävahti – tässä ketjussa odotetaan uutta päävalmentajaa

  • 69 193
  • 518
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, NYR, Inkvisitio 1480-
En ole nukkunut vuorokauteen. Pidin illan ja yön aikana osittain soluttautunutta kipinää yllä paikallisessa soittoruokalassa. Tuli alakuloinen olo, kun laulaja toisensa jälkeen kävi tulkitsemassa osuvia klassikoita tähän tunnemyrskyyn; Haaveet kaatuu. Viidestoista yö. Via Dolorosa. Sitten kun joku tähtilogolla varustettuun KSB-sportin #16 paitaan sonnustautuneena kävi täräyttämässä eetteriin illan viimeisen kappaleen - Tauskin Sinä vain - murruin aivan täysin, aloin itkemään ja painoin pääni syvälle painuksiin. Harmikseni tämä potentiaalinen koutsi ehti kuitenkin häipyä lauteilta, ennen kun sain silmäni kuivattua ja näkökyky palautui, mitä siitä nyt oli siinä kunnossa palautuvissa.

Eli tavallaan ei raportoitavaa, mutta hämmentävän emotionaalinen kokemus kaikkinensa. Nyt luulen että täytyy käydä nukkumaan. Läpsystä vaihto.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Sinänsä on aika hauska ajatella että nyt on kaiken lisäksi juhlakausi meneillään.

Voitteko kuvitella millaisen saavillisen rahaa IFK kaataa viimeistään ensi kauden joukkueeseen tämän amatöörimäisen nöyryytyksen jälkeen? Uudella toimarilla ollut varmaan joku hieno visio kassan ja julkisuuden suhteen, mutta komeasti lyö kynsille oletettu neronleimaus.


Tiedustelupalvelusta saatua dataa tähän asti:

Nyt siellä sitten Salmelainen hiiren rulla hehkuvana samalla huulta purien selaa eliteprospectsia. Rahaa on tuotu suoraan Lindströmin Makelta syysillan pimeydessä kylmänä käteisenä työpöydän laatikot täyteen, mutta EP:n etusivulla yksikään nimi ei ole tuttu, ja joka toisen kohdalla lukee ECHL tai ICEHL. Normaalia tyhjennysmyyntistrategiaa ei voida nyt käyttää, koska eivät pääkilpailijat meille pelaajiaan myy.

Seuraavaksi mieleen kiipeävät mahdolliset Peltosen potkut. Siellä porukalla mietitään, että uskaltaisiko kukaan sanoa Villelle, että tämä oli tässä. Hetken "sano sinä, sano itse"-väittelyn jälkeen todetaan, että otetaan ennemmin ne vahvistukset. Samalla lehdestä soitellaan asian tiimoilta, ja kun korvissa vieläkin viheltää, kannattajien vuoksi sanotaan että kaikki ja kaikkea ostetaan kunhan löytyy. Puhelinta pois laittaessa silmään osuu jatkoajan otsikko Tobias Winbergin 22 minuutin peliajasta JYPin voitossa.

Porukalla hieman kirotaan kun sisäinen kasvu lyö nyt tehopisteitä tauluun Ruotsissa. Vitun Joonas. Vitun Ville. Vitun fanit. Ville saapuu huoneeseen ja väkinäinen hymy ilmestyy muiden naamalle.

Mieleen kiipeävät väistämättä kevään pilkkireissut, kun Turusen Teemu puhelimen päässä aneli jatkosopimusta Helsinkiin, mutta kevään heikko muutaman pelin stintti sai Sebastian Dykin paremmaksi valinnaksi. Sitä paitsi Sebastian ei varasta kultajunan pelitavasta.

Puolustuksessa on kato käynyt. Luoti saatiin onneksi alunperin ajoissa kiinnitettyä. Vielä paria se huutaisi, mutta mistä? KHL:n luhistuminen päätetään hyödyntää maksimaalisesti. Hommataanko puolustaja suoraan siellä pelanneista profiilipakeista? Ei, tuo olisi hölmöläisen puhetta. Ikinä ei ole näin halvalla saanut Tapparan ylijäämäpuolustajaa. Nyt täytyy iskeä, Rantakari on kymmenen vuoden väsytyksen jälkeen koukussa.

Yksi vielä tarvitaan, kun tuli luvattua. Salmelainen pyytää Rindelliä tuomaan Ruotsista nuuskaa, ja puolustajan. Larsson on mukana.

Lindström-Salmelainen-Peltonen havahtuvat transsistaan kuun valaisemassa lokakuisessa työhuoneessa, ja salaseura sopii keskenään että mediaan otetaan käyttöön nyt pelkästään satunnaisia lainauksia Kuhdalta, Jutilalta ja Saukkoselta.

Juhlakausi etenee, ja unelma sääliplayoffseista elää. Nyt on tullut aika tuhlata tavoitteen eteen.
Erittäin hyvä tiivistys!
Noin se meni ja menee edelleen.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Minä taas olen seissyt koko vuorokauden (naapurin lähdettyä) peilin edessä, tyhjä katse tuijottamassa eteenpäin.
Kysyin lopuksi: Ken on maassa lätkässä parahin?
Peili halkesi.
Pakko mennä siis ostoksille, muttei peiliostoksille.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näin ihanaa unta, että olin golfaamassa jossain lämpimässä ja peli sujui.
Heräsin painajaiseen. Muistin että tänään HIFK:n peli johon olen lupautunut menemään. Alan kohta juomaan.
 

LentoSorsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Kingit, Man Utd
09:00- 12:40 - Ei faxia, ei sähköpostia, ei savumerkkejä. Tiedotetta ei ole näkynyt koko aamupäivänä. Toki piristystä päivään luo usko tulevasta:

Tilastoanalyysi: Epäonninen HIFK on hurjasti tuloksiaan parempi ja nousee sarjataulukossa jopa kuuden sakkiin​

 

EL88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL
Siellä on vedetty laukaisu harjoituksia tänään aamu treeneissä. Varmaan kädestä pitäen opetettu ammattimiehille miten se kiekko lähtee lavasta. Se on nyt saatanan varma että tuo lukko ei aukea näin ja vituttaa kuunnella selityksiä miten peli toimii mutta kun ei saada sisään ja mutta kun sitä ja tätä.

Tsemppiä illan peliin ja toivottavasti hanat aukeaa mutta ilman muita muutoksia ei olla tänä vuonna pleijareissa ja toivottavasti sitten herätään ravistelemaan johtoa myöten.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Siellä on vedetty laukaisu harjoituksia tänään aamu treeneissä. Varmaan kädestä pitäen opetettu ammattimiehille miten se kiekko lähtee lavasta. Se on nyt saatanan varma että tuo lukko ei aukea näin ja vituttaa kuunnella selityksiä miten peli toimii mutta kun ei saada sisään ja mutta kun sitä ja tätä.

Tsemppiä illan peliin ja toivottavasti hanat aukeaa mutta ilman muita muutoksia ei olla tänä vuonna pleijareissa ja toivottavasti sitten herätään ravistelemaan johtoa myöten.

niin mäkin mietin että lähteekö se nyt sitä maalintekoa treenaamalla, tuo kipsi on henkistä plus että pelitapa on nyt sellainen ettei se tuota maalipaikkoja.
 

Synyster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Hetken tuolla kylmässä syysillassa istuessa mietin, että onko tässä vartiossa mitään järkeä. Viisitoista minuuttia kalisevin käsin tuntui ikuisuudelta.

Sitten tihrustin läheisen kodinkoneliikkeen ikkunasta, että saman verran pelasi IFK tänäänkin ylivoimaa ilman onnistumista.

Ei hätää, poikas valveil on.
 

Psykopaimen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viipurin Pauke
Muuan nimeltä mainitsematon Samuli T on nähty masturboimassa kolmosen sporassa. Ilmeisesti SaiPan malli toimia valkun potkuissa on herättänyt orastavaa innostumista.

Te jotka päivystätte lähempänä Nordista: tarkkailkaa julkista liikennettä, säästökuurilla Don Tamikin saatettaisiin pyytää neuvotteluihin Onnibussilla.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Töölössä joku kusi kamiinaan. Ajoi mersulla, puhui epäselvästi, vähän mumisten. Sitkeä kuulemma oli.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Täältä idän suunnasta ei tule kyllä ketään. Lähinnä Virran autoa Saipan väreissä olen yrittänyt seurata, mutta ainoa oli postikuski edes vähän sinnepäin. Nyt alkaa satamaan, joten takaisin nukkumaan.
 

kypärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kun kaikki reitit on nyt tarkastettava, niin olen ottanut tehtäväkseni syynätä Helsingin ja Tallinnan välillä. Hetken jo luulin saavani jackpotin. Niin tiuhaan ja tarkkaan henkilö Virukeskuksessa itseään peilistä tiirasi, että ajattelin jo tässä Salmelaisen pelikirjaa harjoiteltavan. En kehdannut käydä kysymässä. Jotenkin se nenärengas ja kirkuvan siniset hiukset eivät ehkä mätsäisi Lunkan kanssa samaan aitioon. Ei se sitten varmaankaan ollut meidän uusi valmentaja.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Onko kaikki faxit muistettu tuhota? Mietin vaan jos siellä on pian molemmat lähdössä kiertoon, valmentaja ja tet-harjoittelija, niin eräs Joensuusta lähtöisin, viimeksi lahtelaistunut moniosaaja taitaa olla vapaana. Sopii vaikka hybridirooliin korvaten helposti Villen ja Tobiaksen tehtävät samantien.
 

Luke

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lensin eilen Tsekkeihin seuraamaan Kari Jalosen tilannetta. Tässä suorat lainaukset raportista:

Klo 03:21. Jalosen asunnossa syttyy valot. Onko nyt se hetki, kun Salmelainen soittaa? Ei, mies käykin vain tyhjentämässä rakkonsa.

Klo 06:30. Valot syttyy taas. KJ avaa sälekaihtimet. Yllätyn että mies ei nuku HIFK-pyjamassa. Toisaalta kiitän onneani, että ei nuku myöskään alasti.

Klo 06:40. Ulko-ovi aukeaa. Nytkö tuli lähtö Stadiin? Ei, mies hakeekin vain päivän lehden.

Klo 07:10. KJ istuu keittiössä lukemassa lehteä.

Klo 09:40. KJ istuu olohuoneessa katsomassa televisiota.

Klo 10:44. KJ menee makuulle ja jatkaa tv:n katselua.

Klo 11:52. KJ nousee ja menee keittiöön. Alkaa näemmä valmistamaan seljankasoppaa.

Klo 12:45. Päiväunet.

Klo 14:31. KJ nousee ja menee vessaan. Kestosta päätellen kakkoselle.

Klo 14:45. KJ palaa sohvalle. Salmelainen pelaa KJ:n kanssa ilmeisesti hermopeliä.

Klo 18:00. Edelleenkään ei tapahdu mitään.

Klo 19:33. KJ ottaa ikkunassa katsekontaktin minuun ja soittaa ilmeisesti poliisille. Vaihdan paikkaa.

Klo 22:02. Asunnossa sammuu valot ja mies menee nukkumaan. Mitä helvettiä?
 

doppelgänger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Viikonlopun vietossa Turussa. Koko aamun ollut kipinässä Turun Kuusamakujalla. Yhden omakotitalon kaikki valot sammutettuna ja kaihtimet alhaalla. Sitten yhtääkkiä talon piipusta putkahtaa valkoinen savu ja kaihdin aukeaa. Ikkunasta näkee vilaukselta paperin, jossa IFK:n logo ja alareunassa allekirjoituksena Br Tami, Lion #79. Toinen allekirjoitus puuttuu. Tamilla faksi pöydällä ruksuttaa. Olihan se Nordiksen faksi jo varmasti kadonnut?
 

Psykopaimen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viipurin Pauke
Täällä Suomen Lahti. Muumilaakson mörkö tai Pasi Nurminen tuli nelivedolla vastaan musiikkiravintola Torven edessä. Kulkusuunta oli ailahtelevaisesti, mutta kuitenkin pystysuunnan jääkiekon lainalaisuuksia noudattaen kohti juna-asemaa. Taskussa oli nakkimuki.

Nythän on kyseessä tapaus, joka pystyy uskottavasti olemaan yhtäaikaa utj sekä valmentaja. Hukuttakaa siis Pasilan asema ruusun terälehtiin, vapahtaja on matkalla.

Mutta jos asemalla käykin ilmi, että se on sittenkin Pasi Nurminen, niin yhdistäkää ensimmäiseen vastaantulevaan yksinhuoltajaan ja lähettäkää pelkän menolipun kanssa Kovasen pirssillä Hakunilaan.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Vaasan lentokenttä hiljainen, ei näy kuin muutama ukrainalainen siivoamassa ja etsimässä pulloja.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sain jo eilen tiedon munkasta, mutta varmistusten kerääminen vei aikaa. Peltosen asunnolla oli valot matsin aikana! Onko koko mies edes koutsina, vai onko vaihto jo tapahtunut kulisseissa ja siellä on jo uus kaveri penkin takana? Ei ole vaan tiedotettu, ettei turbulenssille anneta mahkuja. Saattaa nimittäin olla just näin, yhtäläinen on joka tapauksessa lopputulos.
 

Luke

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huhut kertovat, että Kai Rautio saattaisi olla seuraava valmentaja. Olen käyttänyt koko päivän selvittääkseni HIFK:n kannattajia pitkään vaivannutta mysteeriä, että onko koko miestä edes olemassa. Vielä en ole saanut asiaa tukevaa todistusaineistoa.

Jatkan selvityksiä.
 

Psykopaimen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viipurin Pauke
Sain jo eilen tiedon munkasta, mutta varmistusten kerääminen vei aikaa. Peltosen asunnolla oli valot matsin aikana! Onko koko mies edes koutsina, vai onko vaihto jo tapahtunut kulisseissa ja siellä on jo uus kaveri penkin takana? Ei ole vaan tiedotettu, ettei turbulenssille anneta mahkuja. Saattaa nimittäin olla just näin, yhtäläinen on joka tapauksessa lopputulos.
Men in black ykkösessä alien otti ihmisen ihon itselleen. Onko siellä penkin takana ollutkin tämän kauden jonkilainen örkki pukeutuneena Ville-ihokkaaseen? Selittäisi ulosannin ja kehonkielen.

Onko koko tämän kauden joukkue sitä kautta jonkinlainen ihmiskoe?

Teet arvokasta työtä siellä ja odotan jatkoraportteja.
 

Kale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tom Laaksonen
Kun kaikki reitit on nyt tarkastettava, niin olen ottanut tehtäväkseni syynätä Helsingin ja Tallinnan välillä. Hetken jo luulin saavani jackpotin. Niin tiuhaan ja tarkkaan henkilö Virukeskuksessa itseään peilistä tiirasi, että ajattelin jo tässä Salmelaisen pelikirjaa harjoiteltavan. En kehdannut käydä kysymässä. Jotenkin se nenärengas ja kirkuvan siniset hiukset eivät ehkä mätsäisi Lunkan kanssa samaan aitioon. Ei se sitten varmaankaan ollut meidän uusi valmentaja.

Sofi Oksanen?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös