• 13 761
  • 515

Tepi#45

JYP
Ihan ylivoimasesti paras kakkoserä JYPiltä tällä kaudella. Yleensä pyöritty se 10 minuuttia omissa.
Jos voitetaan kolmas erä ei voida hävitä.
Ensimmäisen minuutin jälkeen JYP on pelannut tänään ihan kauden parhainta peliä, ellei jopa parasta. No vielä on kolmas erä jäljellä.

Corvus corax

JYP, LA Kuninkaat, John Tortorella
Tämän puusilmän jutut on kyllä niin nähty. Koskaan maalinteko paikassa voi kiekotonta pelata pois tilanteesta poikittaisella, oli kyse hyökkääjästä tai puolustajasta
Kyllä noissa tilanteissa useammin pilli on taskussa kuin suussa.

Ilves
Se on nyt vähän näkökulmasta ja katsojan silmästä kiinni miten tähän polttavaksi puheenaiheeksi nousseesta maalittomuudesta pitäisi ajatella.

Viisikkona puolustaminen on tämän kauden Liigassa vallitseva itseisarvo. Ennemmin vähän taakse kuin pienellä riskillä eteen. Tuomarilinja tuskin on merkittävästi muuttunut verraten viime kausiin. Maalivahdit tuskin ovat kokonaisvaltaisesti parempia tällä kaudella vertaillen edellisiin.

Illan otatuksessa on peruuttelu ollut sivuosassa. Erinomaisia maalipaikkoja luotiin toisessakin erässä, Varsinkin JYPin toimesta. Vasta yksi maali taululla. Silti viihdyn.

Hieroja

JYP
Väitätkö, että liigan linjalla puolustajan tehdessä noin maalintekopaikassa vihellettäisiin jäähy? Ei ikinä.
Pitäisikö? Totta helvetissä.

Pitää olla todella raju poikittainen, että niitä vihellellään. Vituttaa useinkin pelejä katsellessa tuo linja, mutta tällä paskalla on nyt vain mentävä.

Hangon keksi

Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Harmittaa jo etukäteen että joku negapetteri tulee varmasti viittaamaan tämän pelin vähämaalisuuteen esimerkkinä Liigan tylsyydestä, vaikka peli itsessään on ollut hyvin viihdyttävää.
Onhan tuo vähämaalisuus tylsää jos seuraa peliä teksti-tv:n kautta.

Puustinen poikkarilla pakki bartosakin päälle ja kiekko maaliin
Olisi ehkä voinut Pelicans haastaa. Siinä ja siinä mikä olisi ollut haaston tulos.

HOOLIGAN_

Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
On Ekille ruoka maistunut, pientä Juti efektiä. Noh hänelle se suotakoon.

HOOLIGAN_

Kyllä tuo myös maalivahdin häirinnäksi voidaan katsoa, koska JYP-pelaaja aiheutti Pelicans-puolustajan kontaktin omaan maalivahtiin.
Ei kyllä millään, ainakaan jos sääntöjen mukaan näitä vihelletään.

jypinfani

JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Päättyy 1-0 tai 1-3.

HOOLIGAN_

Keskinkertaisella viimeistelyllä pelisi olisi noin 10-1, hyvällä viimeistelyllä vielä enemmän. Mutta Bartosak on kyllä vähän liian kova.
Ei olisi kaukana JYP osiossa ennakoitu 16-0, jos joukkue viimeisteli hieman paremmin ja Pelicans maalilla ei olisi muuria nimeltä Bartosak.