Sanna Marin

  • 956 278
  • 8 479

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tätä mietin itsekin, kyllä pelkästään alkoholillakin saa itsensä aikamoiseen kuntoon, etenkin jos on vedellyt jotain shotteja. Ottamatta kantaa siihen, että onko videolla joku huumeiden (muun kuin alkoholin) vaikutuksen alaisena.

Tuskin ainakaan mikään kauhean uskottava näyttö mistään nautintoaineiden laadusta.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Ei muuta kuin huimausainetesteihin ja jos näyttävät positiivista, niin nämä kolmostason julkkikset canceloidaan samalla tavalla kuin Sillanpää aikoinaan.

Jos tähän lähdettäisiin olisi aika hiljaista myös tuolla ykköstason julkkiksissa. Mutta toiset osaavat juhlia sillä tavalla jottei niistä vuoda videot idioottimaisesti julkisuuteen.

Mutta ei enempää tästä, Sannastahan tässä ketjussa jutellaan
 

Kyle

Jäsen
Tässä tuli mieleen, että itse videota mielenkiintoisempaa on juuri tuo videon vuotaminen julkisuuteen:

Jos video on vuodettu tarkoituksella Marinin leiristä julkisuuteen, voidaan sanoa että tässä ollaan lähellä nerokkuuden rajoja mitä tulee markkinointiin. Ääretön riski, mutta eiköhän se olisi tarkkaan laskettu kannattavaksi.

Jos video on vahingossa vuotanut nettiin, niin voitaisiin kyseenalaistaa, että onko Marin tarpeeksi luotettava henkilö pitämään hallussa Suomen valtion kannalta tärkeitä tietoja jotka nyt kulkevat pääministerin kautta. Vahingossa vuotamiseen kuuluu koko illan vietto ketju, kuvaamisen salliminen, ylipäätänsä puhelimien salliminen samassa tilassa. Seuran taustan tutkiminen jne.

Ei normaali ihminen oikeasti joudu kotibileissä vahingossa someen. Noissa videoissa jokainen henkilö työskentelee sosiaalisen median parissa ja jokainen heistä tietää millaisen myrskyn siellä voi saada aikaiseksi. Jokaisella on tuhansia seuraajia ja jokainen heistä tietää, että kuvauksen kohteelta on saatava lupa kuvaamiseen.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Miten tuo liittyy tähän? Whataboutismi ei näemmä päde joka asiassa :D
Siten että ihmiset kuulevat asioita väärin, etenkin kun ovat ensin lukeneet sen mitä videolla mahdollisesti sanotaan.
 

RockTheRink

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NHL
On kaksi eri asiaa, joko tuomita Marinin tyyli bilettää tai se ettei ymmärrä pääministerin käytöstä noin ylipäätään.

Olen puolisoni kanssa samaa ikäluokkaa kuin Marin, ja meillä on niinikään pieni lapsi. Ei minulla ainakaan riittäisi voimat, eikä myöskään ajankäyttö noin säännölliseen railakkaaseen juhlimiseen, ottaen huomioon pääministerin työtaakan siihen päälle. Puoli viiteen asti aamulla? Itse jaksan "juhlia" korkeintaan johonkin yhteen saakka, sen pari kertaa vuodessa kun on mahdollisuus johonkin keikalle tms. lähteä.

Miten tuo yhtälö perhe-elämän kannalta ylipäätään toimii? Milloin sen lapsen kanssa vietetään aikaa perheenä? Toki nythän pääministeri on lomalla, mutta viittasinkin hänen bilettämiseen vähän pidemmältä aikajaksolta kuin parilta viime viikolta.

En siis tuomitse, enkä ole kateellinen, mutta kun itse saa nauttia vaikkapa yhden leffan ihan omassa rauhassa ilman muksua tai puolisoa, niin sekin tuntuu jo luksukselta :D Siispä en vain ymmärrä. Pitäisiköhän sitä alkaa kiskomaan vaikka jotain energiajuomia? Yleiskuntoni on kyllä hyvä, ja yöunetkin on ihan asialliset.

Sinänsä minusta olisi upeaa, jos kävisi ilmi että koko kansan Sanna olisikin kiskonut jotain muutakin kuin korona-olutta. Voit olla maailman paras, tyylikkäin ja coolein pääministeri ja silti nauttia päihteitä. Varsinkin keski-ikäiselle, keskiluokkaiselle MeNaisten tilaajille joiden käsitys huumeidenkäyttäjistä on luokkaa "likainen metroasemalla roikkuva narkki", tuo pakottaisi edes hieman kyseenalaistamaan asioita ja kotimaamme päihdepolitiikkaa ylipäätään. Samasta syystä iloitsin, kun unelmavävy Samu Haber tuli kaapista ylös huumeidenkäyttönsä kanssa.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No mikäli tosiaan oletetaan että hän tuntee kaikki videolla esiintyvät henkilöt, niin sitä suuremmalla syyllä hän on vastuussa siitä kenen seurassa haluaa bilettää. Itse tiedän ihan taviksena tasan tarkkaan käyttääkö minun ystäväpiirissä kukaan huumeita. Ja Marinin olisi pitänyt hänen asemassaan olla vielä todella paljon varovaisempi.

Yksinkertaisesti hän ei saa mahdollistaa tällaisen tilanteen syntymistä suomen pääministerinä.
Pääministerillä pitäisi varmaan olla myös jonkinlaiset yliluonnolliset kyvyt varmistamaan ettei hänen ympärillään ole kenelläkään kokaiinia taskussa.

Mutta toki useat julkkikset hoitavat hommat paljon fiksummin ja juhlivat luottoystävien kanssa, jotka eivät varmasti vuoda mitään eteenpäin. Se on totta, että pääministeri on tässä mokannut varsinkin tässä kontekstissa.

Silti laittaisin jäitä hattuun vielä ja katsellaan rauhassa ilmestyykö todisteita huumeista tai siitä, että pääministeri olisi niitä käyttänyt. Lynkkausmieliala tuntuu oleva tällä hetkellä laajalla rintamalla aika vahvaa.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Silti laittaisin jäitä hattuun vielä ja katsellaan rauhassa ilmestyykö todisteita huumeista tai siitä, että pääministeri olisi niitä käyttänyt.

Pääministerin ei tarvitse olla itse käyttänyt huimausaineita, jos todisteita löytyy että samoissa tiloissa on käytetty, niin voi olla uranvaihto edessä. Toistaiseksi Suomessa ovat huimausaineet alkoholia lukuunottamatta laittomia vaikka niitä monet käyttävätkin.
 

Kilgore Trout

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olen vanha, mutta en ole (vielä) demari, joten en osaa asettua perinteisen demariäänestäjän rooliin kuin puolittain. Minulle tuosta videosta tulee mieleen, että ollapa vielä nuori aikuinen ja jaksaa juhlia.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Pääministerillä pitäisi varmaan olla myös jonkinlaiset yliluonnolliset kyvyt varmistamaan ettei hänen ympärillään ole kenelläkään kokaiinia taskussa.

Ei tarvita yliluonnollisia kykyjä, tarvitsee vain tuntea (erityisesti tässä tilanteessa) ihmiset kenen kanssa vaihtaa vapaalle.

Luulenpa että tämä lynkkausfiilis kulminoituu lähiaikojen edellisiin mokailuihin, kansalle vittuiluun, aamupalasuhmurointiin yms.
Tuo video on otettu muutama viikko sitten, jännästi samoihin aikoihin kuin uniper jupakka oli kuumimmillaan. Tämä myös varmasti saa sen arjen kanssa kamppailevan taviksen hermostumaan ja mulla löytyy kyllä ymmärrystä miksi.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kun ketjussa on niin kovasti suhteutettu Marinia milloin Kekkoseen ja milloin Karjalaiseen, otetaanpa huomattavasti relevantimpi suhteutus Stubbiin, jonka saama kritiikki oli hyvin samankaltaista joskin usein lievemmistä asioista. Stubbissahan hiersi mm. pukeutuminen, ilme, hölkkääminen ja urheilu ylipäätään, lasten kanssa hassuttelu, sanan "fantastinen" käyttäminen, musiikkimaku, seksuaalivähemmistöjen tukeminen, pelipaidan pitäminen...

Boldaukset minun. Hauskasti näkyy myös miten on eräillä nimimerkeillä muuttunut ääni totaalisesti kellossa kun ministerin puolue on toinen.

Stubb munaa itsensä täysin Putouksessa. Samaa tasoa ministeri ja ohjelma!

Taitaa olla fitnesspellen heiniä tämä vaali. Stubb sai ekalla kiekalla 337 ääntä ja Risikko 266,4 ääntä. Aika kovalla prosentilla pitäisi Vaparin kannattajien mennä Risikon taakse, jotta asetelma kääntyisi.



Täytyy myöntää, että samaa ihmettelen.

Kyllähän Stubb vaikuttais olevan ihan väärässä paikassa iskän puku päällä ottamassa itsestään kuvia twitteriin. Täysin mahdoton kuvitella jotain Suomen lamasta ylös repineitä iiroviinasia hokemassa fantastista joka nurkalla.

Alexander Stubb teki etikettivirheen - kuva! | Oho | Iltalehti.fi

Stubb ei näytä olevan kovin tietoinen pukeutumisetiketistä. Junttimaisesti hän on pitänyt urheilukelloa tumman puvun kanssa Mäntyniemessä. Muistaakseni nimimerkki MustatKortit hehkutti taannoin kuinka kaikki toivotalkoolaisten puhisehdokkaat pukeutuvat tyylikkäästi. Aika matalat on vissiin standardit, jos tällaisia pukeutumismokia tekevä janari on tyylikäs pukeutuja.

Jeesus että tuo Stubb on tuossa ääntenkalastelussaan suorastaan epätoivoinen! Jos joku on "kansan syvien rivien" keskuudessa suosittua niin on ihan varmaa että Stubb on paikalla kertomassa kuinka fantsu juttu tuo on ja rulettaa tosi paljon... Tässä Stubbin suomirap-/Cheek-fanituksessa on ihan samaa kuin siinä että menee perseilemään Putoukseen ja patsastelee vaalivalvojaisissa Suomen MM-pelipaita päällä, eli Stubb haluaa vaan epätoivoisesti kertoa meille "Hei kattokaa, mäkin oon yks teistä. Antakaa pliis ääniä!"

Stubb on melkeinpä pahempi kuin Urpilainen!

No, Urppis nyt ei ole edes samalla tatamilla Stubbin kanssa, ehkä Jungner yrittää pyristellä jotenkin tässä linssilude-skabassa.

Robin on näköjään hyljätty, mutta onhan Cheek tietysti suositumpi kaveri, joten tuttu kokoomuslainen kaverinvaihtokerhohan tässä pyörii ja Ikenet siinä hyörii.

Mahtaisiko Stubb pitää Cheesistä, jos se olisi julkivasemmistolainen? Epäilen.

Minusta musiikkimaku on yhteydessä älykkyyteen ja tässä kaaviossa Suomen hallituksella on helvetin tyhmä pääministeri.

Twiittailu itsessään ei kaiketi ole kritiikin ydin, vaan jatkuva pelleroolin vetäminen.

Juurihan totesin, ettei twiittailu itsessään ole kritiikin ydin. Sosiaalinen media - typerästä sanasta huolimatta - on nykyaikaa. Tosin senkin käytössä on tapoja ja tapoja.


Mitä jäbä duunaa (Alexander Stubb) - YouTube

Pääministeri Stubb revittelee Duudsonien kanssa (Duudsonit Activity Park) - YouTube

Tuossa nyt puolen minuutin hakemisella kaksi esimerkkiä.

No eiköhän sille joku rooli keksitä. Onkohan Planet FunFunissa tikkataulun paikka vielä vapaana.

Ärsyttää tuo pääministeri Stubbin opportunismi. Jos joku ilmiö/artisti/musiikkityyli/ihan mikä tahansa on "kansan syvissä riveissä" suosittua niin ihan varma on että Stubb ratsastaa twittereineen paikalle ilmoittamaan kuinka on tämän ykkösfani. Ihan vitun läpinäkyvää!

Uskon että keväällä vituttaa suuresti Kokoomuksen "vanhempia" politikkoja kun kannatus on 15-17% luokkaa, Kepu, PS ja Sdp mennyt ohi. Kannatti todella Kokoomuksen valita itselleen puheenjohtajaksi twiittaileva shortsipelle kun oli parempaakin tarjolla. Noh, itsepähän ovat monttunsa kaivaneet, seiskööt siinä 4 v oppositiossa. Veikkaan että Stubukka ei kauaa vanhene puheenjohtajana 2015.

Olen joitakin kertoja äänestänyt Kokoomuksen ehdokasta erinäisissä vaaleissa. Silloin kun Stubb valittiin puolueen puheenjohtajaksi pidin häntä parhaana ehdokkaista. Kuinka väärässä olinkaan! Nyttemmin kaikki mitä ko. herra tekee tai sanoo, tuntuu aina vaan ärsyttävämmältä. Viimeinen niitti oli tää sukupuolineutraali hehkutus. Nyt ei tulisi mieleenikään äänestää kokoomusta seuraavissa vaaleissa. Näyttää olevan aika paljon muitakin kanssani samanlailla ajattelevia.

Noinhan tuo on, mutta kun muistelee myötähäpeän tuntein Kokoomuksen puoluekokouksen Stubb -hysteriaa selfieiden ottokuvatilanteineen niin Kokoomus sai tuolloin Stubbissa itsensä näköisen puheenjohtajan. Toisaalta ei ole ihme, että tuollaisen tyypin johtama puolue ei vetoa laajempaan äänestäjäkuntaan ainakaan lama-aikana.

Kokoomuksen veteraaniryhmä linjasi eilen, että Nato ei vaadi kansanäänestystä, vaan kansaa johdetaan edestä eduskunnan, hallituksen ja presidentin voimalla. Tällaisen linjauksen jälkeen ei ole yllättävää, että teini-idoli Stubb ilmoittaa olevan eri mieltä, ja sanoo Nato-jäsenyyden edellyttävän kansanäänestystä. Onhan tämä hauskaa, että samaan aikaa kuin demarit porhaltavat gallupeissa kokkareiden ohi, kokoomuksessa käydään sisäistä valtataistelua näin lähellä vaaleja.

Ilmeisesti kapitalisteja harmittaa, kun heidän juoksupoikansa ei hoida hommiaan, mistä he ovat maksaneet, vaan mieluummin hölkkää.

Ongelma on kai se, että ihmiset tietää enemmän Stubbin liikuntaharrastuksista kun poliittisista näkökannoista. Ja ihanitse on Stubb luonut julkisuuskuvansa jatkuvalla somettamisellaan.

Ja näitähän riittäisi...

Kenties sekä Sannan että "Stubukan" kritiikissä on pointtinsa, kenties ei kummankaan, mutta älkää nyt jaksako jeesustella kuinka Sannaa kiusataan jotenkin kohtuuttomasti ja perustein, joilla miespoliitikkoa ei kritisoitaisi.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Kuinka moni uskoo että Sanna on yhä pääministeri 06.12.2022 kun on linnanjuhlat?
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihmiset on kai vähän tyhmiä, ei kai tässä muuta. Miksi ikinä kukaan haluaa juhlia noin kameran edessä. Mikä tarve tuohon ajaa?

Ihan samaa mietin, en voi käsittää tota säälittävyyden määrää. Noi vitun muuvitkin on kuin jostain 15 v limudiskoista.

Vaikea kuvitella että SM noi liikkeet ihan alkoholilla olisi saanut aikaan.

Periaatteessa mulle ihan sama, ihminen hänkin mutta kyllä mielessä liikkuu miten vitussa maan johdossa voi olla tuollainen bileressukka.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Pääministerillä pitäisi varmaan olla myös jonkinlaiset yliluonnolliset kyvyt varmistamaan ettei hänen ympärillään ole kenelläkään kokaiinia taskussa.

Ei tietenkään tarvitse olla, tuo alkaa olla jo aika hölmöä kommentointia.

Sanna sanoi jottei ole nähnyt tiloissa huumeita. Mutta jotkin kuvat saattavat viitata jotta ehkä saattaisi olla kokaiinia jossain pöydällä viivaksi muodostettuna. Ainahan siinä voi olla edellisillan pizzatarpeen pöydällä tahi sitten Sanna oli niin päissään jottei nähnyt mitään oikeasti.

Mutta voi olla myös jotta Sannalta pääsi pikkuinen valkoinen valhe koska tilanne tuli päällä nopeasti ja mulkku toimittaja kyseli ikäviä heti aamusta.

Mutta uskoisin jotta totuus selviää pariin päivän sisään sillä nyt joillakin on mahdollisuus lyödä Sannaa kunnolla ja varmaan käyttävät tilaisuuden jos siihen on pieninkään mahdollisuus.
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Konservatiivit kiehuvat taas liemessään kun Marin ei tee mitä konservatiivit odottavat häneltä ja vanhoillisia mielipiteitä omistavat haluavat kontrolloida "tyttöjen" toimintaa vapaa-ajalla niin kuin talebaanit afganistanissa konsanaan. En kyllä koskaan äänestä jarru-SDP:tä mutta onhan tuo The Pääministerin toiminta ollut huikeaa tähän asti koronasta lähtien. Alle 40 vuotiaitten ja kaikkien naisten mielestä varmaan ylivoimaisesti suosituin poliitikko, melkein kuin rock tähti.
Toki varmaan maine saa kolauksen jos siellä on todistetusti imuroitu laittomia päihteitä, mutta muuta virhettä tässä ei ole vielä kuin että joku urpo on laittanut hölmöilyt someen.
Luitko tuon Petteri Järvisen tekstin? Kun siinä tuodaan juuri esille tuo että ei voi verrata pääministeriä tavalliseen ihmiseen. Sehän tässä monella juuri hiertää. Tämä kommentti niille jotka tuota kreisibailaamista puolustelee ja toteaa että kai nyt PM saa välillä juhlia :

"– Sille on syynsä, miksi korkeimman valtiojohdon pitää käyttäytyä kuin pyhäkoulussa. Se, että tällaisia videoita levitetään somessa edes pienissä piireissä, on vaarallista, Järvinen sanoo."

 

karvatursas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pauli Makkonen
Ymmärtäähän sen, että puolustetaan ihmisen oikeutta olla vapaalla ja käyttää tämä aika haluamallaan tavalla. Vaikka sitten kavereiden kanssa bilettäen, mikäs siinä. Myös pääministerillä - joka on lopulta vain ihminen muiden joukossa - on tähän oikeus. Äärettömän raskasta duunia tuossa virassa oleminen kuitenkin on.

Mutta kannattaako jo armottomana bilettäjänä aiempien vastaavanlaisten selkkausten vuoksi tituleeratun PM:n harrastaa tällaista varsinkin jos meno äityy samanlaiseksi kuin juuri 20v. täyttäneellä räkänokalla, josta paskalehdet myöhemmin repivät kaiken irti jänteitä myöten? Demareiden potentiaalisista äänestäjistä löytyy kuitenkin iso osa niitä kiukkuisia vanhuksia, jotka kyllä panevat merkille tällaiset asiat kun rollaattorin nokka suuntaa kohti äänestyskoppia.

Eikä tässä ole kyse mistään helvetin säädyllisestä konservatismista vaan terveen järjen käytöstä. Sinisilmäistä kuvitella, ettei sekoiluvideot vuotaisi julki nykyään kun aina on jollain kännykän kamera valmiina ja joku lähettää videon jollekin, joka lähettää toiselle jne. Helvetin typerää ja osittain ylimielistä touhua. Näin vaalien alla varsinkin kannattaisi olla hieman tarkempi jos aikoo ministerinä jatkaa. Toki jos jostain kautta käy ilmi, että kokkelia tms. on nautittu niin huolta tuosta ei sitten varmaan ole. Ja ei, en väitä, että näin olisi. Odotellaan faktoja huhujen tilalle.

Toivottavasti ei kuitenkaan ole mitään alkoholiongelmaa. Ei oikein sovi yhteen nykyisen viran (kuten ei tietenkään minkään muunkaan työn) kanssa ja pieni lapsikin kotona. Pahimmassa tilanteessa alamäki voi pm-kauden jälkeen olla varsin raju kun ns. lattia romahtaa alta ja aikaa korkin avaamiselle riittää entistä enemmän.

Lisäksi naurattaa taas tuo eräs nimimerkki täällä jälleen kerran puolustelemassa. Ihan oikeasti? Tee hyvä ihminen jotain muutakin elämälläsi kuin aattesi pakonomainen suoltaminen jääkiekkopalstalle.

Sitten nämä: "antaa tyttelin juhlia on meillä niin namu pääministeri ahh panettaa." Menkää hoitoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös