Manchester United FC 2022–2023 – ”Creating a Fighting Machine”

  • Viestiketjun aloittaja RystyLitsari
  • Alkaa
  • 422 603
  • 4 053
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Erik ten Hag: “I will not react on a certain player. We need the right player. We have a list and we qualify the player who has the competencies to play that role. We will strike the moment the player is available.” #mulive [@TheAthleticUK]”

Aika kryptisiä nämä Erkin lausunnot de Jongiin liittyen mutta tulkitsen näitä täällä parhaani mukaan.

Skyn Darmesh myös sanoi, että de Jong olisi avoin siirrolle Unitediin.
 

Liitteet

  • 50D9DAF0-0C0B-4E4A-B4F6-F34B55B9123E.jpeg
    50D9DAF0-0C0B-4E4A-B4F6-F34B55B9123E.jpeg
    322,8 KB · kertaa luettu: 76

Jeffrey

Jäsen
Täältä löytyy tuo koko haastattelu ja Whitwellin omat tulkinnat päälle.

Onhan nuo jutut edelleen kuin teippirulla @Lert in olkkarissa, täysin oikeita asioita oikeassa paikassa. Itse tykkäsin etenkin siitä, kun hän sanoi että Unitedin pitää pelata hyvin, ja ainakin voittaa vaikka ei pelattaisikaan hyvin.

Siirtojakin kommentoidaan ja hän vahvistaa täällä arvaillun, että tuo keskikentän hankintalista on maksimissaan muutama pelaaja ihan sen takia, että oikeanlaisia pelaajia ole kuin se muutama. Ja jos hankintaa ei kyetä tekemään niin sitten kasvatetaan omista joku sopivaan rooliin. Unitedin perimään äärimmäisen sopiva ideologia, mikäli vain tekemisen taso pelaajakehityksessä on riittävän korkealla tasolla.

Zidane on toki ihan raakile, mutta tuollainen de Jong tyyppinen pelaaja. Hän on myös maininnut hollantilaisen omaksi suosikkipelaajakseen, ja se näkyy tekemisessä. Lisäksi toki Garner ja Savage seniorimpien lisäksi mukana tuossa kisassa.


 

Fordél

Jäsen
Monestihan uudet valmentajat kuulostavat uuteen seuraan tullessaan hyviltä, etenkin kun tulevat alisuorittaneeseen-/kriisiseuraan. Uudet valmentajat osaavat sanoa fanien korvaan oikeita asioita, koska tietävät, että mikä on mennyt edellisessä projektissa vikaan. Tämä luo uskoa alkavaan projektiin. Se kuuluisa kuherruskuukausi.

Mutta...Kyllähän näistä ten Hagin ulostuloista, haastatteluista, toisen käden tiedoista jne. tulee aidosti fiilis, että nyt on tullut oikea henkilö johtamaan seuraavaa projektia. Nyt on selkeä visio, mihin suuntaan lähdetään sekä selkeä pelitapa, johon hankitaan juuri oikeanlaiset pelaajat ja jota ajetaan ammattitaitoisesti sisään. Vaatimustaso on nostettu nyt ihan eri tasolle. Nyt ei pyöritetä mitään sirkusta (etenkään pelaajat eivät pyöritä) vaan huippu-urheiluorganisaatiota. Nyt ei ole välttämättä enää kaikilla aina kivaa. Moni tähän projektiin sopimaton pelaaja onkin jo ulostettu tai tullaan ulostamaan. Tätä kaikea samaa ei voi sanoa kahdesta edellisestä valmentajasta, mutta tulokset olivatkin sen näköisiä.

Pelaajamateriaali ei valitettavasti vielä mun mielestä ihan riitä tavoittelemaan kovimpia juttuja, mutta se on ihan ymmärrettävää. Kuitenkin pelkästään sillä, että jokainen tietää kentällä tasantarkkaa mitä tehdä, ja on sitoutunut yhteiseen pelitapaan, vie pitkälle. Vielä kun ManU saisi de Jongin hankinnan maaliin, siirtoikkunakin olisi ollut hyvä. Nyt vaan kärsivällisyyttä, sillä pitkästä aikaa ManU:lla on uskottava ja moderni valmennus, jonka ammattitaito, vaatimustaso ja johtaminen ovat huippuluokkaa ja tätä päivää, ei mitään entisajan meriitteihin perustuvaa. Lisäksi valmentajalla on aidosti kunnianhimoa menestyä ja tehdä nöyrästi duunia sen eteen eikä vain egoilla, kuten eräälläkin edeltävällä kollegalle...Kyllä tästä vielä hyvä tulee.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Täyttä asiaa @Fordél. Yhtenä pienenä esimerkkinä tästä ETH sanoi, että ostaisi mielellään englantilaisia pelaajia mutta näistä joutuu maksamaan aina enemmän ja hänelle on kaikista tärkeintä pelaajan laatu, muulla ei ole väliä. Varmasti tuostakin joku pahoittaa mielensä mutta kylmä faktahan se on.
 

Jeffrey

Jäsen
Kolmas harjoitusottelu ja kolmas voitto. Varsinkin ykkösillä pelatessa vakuuttavaa menoa ja vaikka harkkapelejä ovatkin niin ihan hyvältä alkaa näyttämään.

Muutamia ihan hajanaisia yksittäisiä ajatuksia.

MCT:llä tehnee tällä kaudella tiukkaa vakiavauksen pelaajaksi. Tuo ylempi kutonen/kasipaikka ja pelaavampi rooli haastanee pelaajan kykyjä. Lisäksi Donny ja oletettavasti ainakin Eriksen jos ei myös Garner kärkkynee juuri tuota roolia.

Keskikenttäjunnuissa Savage ja Zidane näyttää ajaneen Hannibalin ohitse, ja Meijbri on se joka hakee peliaikaa hyökkäyksessä. Tänään nähtiin hyökkääjänä, ja toki ominaisuudet huomioiden voi olla niinkin, että EtH näkee nuorukaisen ennemmin hyökkääjänä.

Shaw ei tänään kentällä käynyt ja Malacia pelasi isot minuutit. Onkohan tämä vain sattumaa vai haetaanko Malacialle pelituntumaa esimerkiksi Shawn loukkaantumisista johtuen?

Garnacho kuluttaa vaihtopenkkiä. Argo ei ole vielä kentälle päässyt. Onkohan siellä pieni henkinen valmennus käytössä ja Hannibalin tapaan nöyremmät pelaajat päässeet kentälle ensin?

Will Fishiltä ihan karsea esitys. Tähän kun lisää varsin epäonnistuneen viime kauden, niin pitänee huolissaan olla tästä aikansa kovasta lupauksesta. Monen muun nuoren tapaan, nyt kaivattaisiin ehjä ja eteenpäin menevä kausi. Tähän sopii toki Amad ja Pellistri myös, joskin Pellistri hoitanut harkkapelit ihan mallikkaasti.

Olisi mielenkiintoista nähdä yksittäisiä junnuja ns. ykkösten mukana. Nyt kun vaihdetaan kaikki kerralla, niin peli menee luonnollisesti aika sekaisin ja hankala yksittäisistä pelaajista sanoa muuta kuin mitä yksittäisiin pelaajiin tulee.

Jonkinlainen luottamus siitä, että koko avauksen hyökkäyskolmikko palaisi +10 maalin miehiksi alkaa palailemaan. Tähän sitten mahdollisesti Ronaldo ja Bruno sekä muut päälle, niin tuo +70 maalia alkaa näyttämään jo ihan tehtävältä paikalta. Toki jos koko kolmikko tuohon onnistuu niin myös +80 maalia pitäisi olla ihan tehtävissä nykymiehistöllä.

Lisätään nyt vielä se, että Palace näytti todella repaleiselta ryhmältä keskenkuntoisia pelaajia. Saattaapa olla heillä melko hankala alkukausi, vaikka useampi ykköskokoonpanon pelaaja rosteriin palaisikin.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
@Jeffrey mites Fred? Riittääkö pallollinen osaaminen. Sen varaan olen laskenut että pitäisi riittää.
 

Jeffrey

Jäsen
@Jeffrey mites Fred? Riittääkö pallollinen osaaminen. Sen varaan olen laskenut että pitäisi riittää.

Riittää se. Tai riittää ja riittää... ei se pidemmän päälle riitä, mutta ensi kauden minimitavoitteeseen riittänee jos hänen ei tarvitse joukkuetta eteenpäin kannatella. Tällä hetkellä tekeminen on hyvin rivemäisen simppeliä. Hakee palloa alhaalta ja pelaa lyhyellä syötöllä eteenpäin. Jos kuuppa kestää myös kovemmassa paineessa niin ei tuohon hävitä, joskaan ei sillä myöskään voiteta.

Onneksi ylempänä on riittävästi luovuutta, joten tuo turvallinen tekeminen on toistaiseksi ihan riittävää. Vähän jotain samaa siinä on kuin OGSn parhaassa kaudessa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
MCT:llä tehnee tällä kaudella tiukkaa vakiavauksen pelaajaksi. Tuo ylempi kutonen/kasipaikka ja pelaavampi rooli haastanee pelaajan kykyjä. Lisäksi Donny ja oletettavasti ainakin Eriksen jos ei myös Garner kärkkynee juuri tuota roolia.
Mites tuollainen alempi rikkova rooli olettaen että de Jong tulee? Olen lukenut aika monta hyvää arviota tältä preseasonilta, ja tänäänkin ilmeisen vakuuttava esitys.





Itse haluaisin nähdä tuota puolustusta testattavan.
 

Buster

Jäsen
Shaw ei tänään kentällä käynyt ja Malacia pelasi isot minuutit. Onkohan tämä vain sattumaa vai haetaanko Malacialle pelituntumaa esimerkiksi Shawn loukkaantumisista johtuen?
Malacialla on ollut aavistuksen vaikeahkoa, joten ensiajatuksena tuli mieleen, että haetaan sille nopeasti pelituntumaa ja minuutteja. Mutta kieltämättä Shaw'lla on ollut vähän passiivista tekemistä nämä harjoitusottelut. Passeja sivuun, alas ja hyökkäysten pysäyttämistä, eikä ole ihan hirveän aktiivinen ollut silmämääräisesti katsoen. Tietysti voi olla vammaakin sitten vielä kolmantena vaihtoehtona.
 

Jeffrey

Jäsen
Mites tuollainen alempi rikkova rooli olettaen että de Jong tulee? Olen lukenut aika monta hyvää arviota tältä preseasonilta, ja tänäänkin ilmeisen vakuuttava esitys.





Itse haluaisin nähdä tuota puolustusta testattavan.


Piti tuohon ylempään kirjoittaakkin, että eri asia niissä peleissä joissa tarvitsee isompaa kontribuutiota myös puolustussuuntaan. Toki eiköhän MCT tuossa avauksenpelaajana aloita, ja muita vaihtoehtoja otettaneen sisään mikäli tarvitaan lisää luovuutta pelinrakenteluun. Voi hyvin myös olla niin, että Eriksenin tai Donnyn tekeminen ei avaukseen asti kanna. Varsinkin jos toinen keskikenttäpelaaja on FdJ, voisi se rikkova tekeminen jäädä aika puolitiehen.
 

Jeffrey

Jäsen
Hankintojen suhteen nyt edetty melkoiseen saluunavaiheeseen, jossa tuulenpesät kulkevat autioitunutta preeriaa kohti tuntematonta päämäärää.

De Jongin suhteen toivotaan hiljaisuuden enteilevän hyvää. Josko julkisuuspelit olisi viimein pelattu ja keskityttäisiin niiden ratkaisuiden löytymiseen, vai onko vain niin ettei Murtoughille enää vastata puhelimeen?

Hyökkääjien osalta tilanne on toki mitä on. Ikäväksi täytyy sanoa, että Greenwood sopisi nykymeininkiin erittäin hyvin, mahdollisesti jopa paremmin kuin Vinnie Jonesin valmentamaan Mean Machineen.

Tällä hetkellä hyökkäyksen vaihtopelaajia on käytännössä Elanga ja ehkä Ronaldo. Vaikka Elanga viime kaudella pirteydellään väläyttelikin, niin onhan pelillinen ero vireessä oleviin Rasseen tai Sanchoon ihan massiivinen.

Antonyn puolesta huhut ovat aika kuolleita. Jotain hassutteluhuhuja on ilmaantunut Lairdin sisältävästä diilistä, mutta eiköhän nuo hassutteluksi mene.

Nykyisellä rosterilla se on se 60min aikaa saada turvallinen johto ja sen jälkeen joko Rollelle fellainipalloa tai sinnitellä ohjaksissa kongiin asti.

Jännä kuitenkin nähdä mitä tapahtuu. Lupauksia on rosterissa yllinkyllin, mutta melko vaatimattomat ovat odotukset heihin nyt tällä hetkellä. Joskos sieltä joku vielä naarattaisiin matkaan mukaan? Alkavat vain Antonyn jälkeen nimet olla aika vähissä, ja se näkyy myös Antonyn hinnassa. Lisäksi hänessä floppiriski on kyllä ihan nunezmainen.

Mikäli tuo huhuttu £120m siirtokassa pitää paikkansa, niin se olisi täynnä mikäli Frenkie saadaan. Mahdollisen hyökkäyshankinnan suhteen siis jouduttaisiin rahoitus hankkimaan mahdollisilla kaupoilla, eikä tuossa nykyrosterissa tunnu hirveästi kauppatavaraa olevan.

Onneksi Martial ei onnistunut Sevillassa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Oikean laidan suhteen näyttää yllättävän positiiviselta kun Dalot ja Sancho näyttäisivät pelaavan hyvin yhdessä.

Martial ja Dalot näyttäisivät löytäneen ihan uuden vaihteen peliinsä, mitä varovasti uskalsin toivoa. Sancho on myös raporttien mukaan tainnut olla jokaisessa pelissä Unitedin vaarallisin pelaaja.

Kyllä se hyvä valmennus tekee ihmeitä.

Isoimmat kysymykset onkin sitten kolmikon Maguire, Ronaldo ja de Gean kanssa. Heidän kohdallaan, kun tuo pelitapa ei samalla tapaa tue vahvuuksia kuten Martialin ja Dalotin kohdalla on käynyt.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Itsekin olen näkemäni ja lukemani perusteella ihan poletti, että United voittaa tällä kaudella vielä kolmisen pokaalia, Martial nappaa maalikuninkuuden, Rashfordin markkina-arvo pomppaa takaisin sinne 260 miljoonan punnan tietämille ja Dalot palkitaan Norris trophyllä.

Mutta vielä tässä kohtaa jarruttelisin. Toistaiseksi ei olla kohdattu kuin ynnä muut -tason joukkueita eikä puolustusta ole juurikaan testattu. Tykkään helvetisti ten Hagin "press all day" -puheesta, mutta jahka nähdää mitä se on tosipeleissä, en anna arviotani Martialin sopivuudesta. Nyt toki näyttää paremmalta kuin oli mitään lupaa odotella. Sama juttu Dalotin suhteen; pallottelu hyökkäyksessä on ollut nyt helppoa ja hauskaa, mutta sitten kun se pisteistä grindaaminen alkaa ja pitäisi ottaa Soneilta, Havertzeilta ja muilta luulot pois, nähdään mitä valmennus on oikeasti tehnyt tuolle superhasardien multitiivistymälle.

En siis epäile ollenkaan, etteikö ten Hag saisi tuota Rashfordin, Sanchon, Martialin, Brunon, Donnyn ja laitapakkien kautta jylläävää pallollista pelaamista ja toisaalta prässiä toimimaan, mutta siihen suhtaudun varauksella, mihin se juuri noiden pelaajien kanssa nyt alkavalla kaudella riittää. Etenkin Dalotin osalta pelkoa on persiissä niin ettei kertapyyhkimisellä lähde.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllä yksi pre-seasonin kovimmista vahvistuksista voi lopulta olla itseluottamuksen palaaminen oli selässä nimi ja numero mikä tahansa. Tietenkin tosipelit on oma juttunsa, mutta sinne lähdettäessä hyvällä fiiliksellä harkkakauden onnistumisten kanssa auttaa varmasti siihen, että ensimmäisestä takaiskusta ei mene koko paletti sekaisin, kuten niin usein viime kaudella oli tapana.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Etenkin Dalotin osalta pelkoa on persiissä niin ettei kertapyyhkimisellä lähde.
Ja siis mitä tulee viime kauteen, niin pitää ollakin. Dalothan oli surkea, monessa pelissä Unitedin huonoin.

Eilen nousi ihan puskista huhu, että Unitedin olisi neuvotteluissa ranskalaisen laitapakin Jonathan Claussin kanssa, mikä nyt tarjoaisi ”jos nyt ei ihan imodiumia”, niin ainakin Lambi wc-paperi tason hellyyttä hanurille.

Itsellä on ihan sama pelko AWB:n suhteen, ei oikein luotto riitä että sopeutuu pelitapaan.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans

Barney

Jäsen
Sain aika paljon vastustusta, kun joskus keväällä ehdotin sitä, että Martialia ei välttämättä kannata myydä kesällä, sillä hyökkäykseen tarvitaan joka tapauksessa leveyttä, kun lähtijöitä oli jo muutenkin tiedossa. Martial ei todellakaan kuulu omiin suosikkipelaajiini, mutta hänen myymisensä tuollaisen katastrofikauden jälkeen olisi ollut tyhmää, kun miehen markkina-arvo oli ihan pohjamudissa.

Viime kausi oli varmasti Martialille sellainen herätys, että hän tietää itsekin tämän olevan nyt se viimeinen mahdollisuus huipulla. Jos työhaalarit löytyy niskaan, niin Martialista tulee olemaan tulevalla kaudella todella paljon apua Unitedille. Mies on kuitenkin aina osannut tehdä maaleja ja ne ongelmat ovat olleet ihan muualla. On kuitenkin hyvä muistaa, että parhaalla kaudellaan Martial on tehnyt Valioliigassa tehot 17+6 ja 10 maalin rajan hän on rikkonut kolme kertaa.

Rashfordia tunnutaan myös kovasti aliarvostavan viime kauden perusteella. Olihan se viime kausi surkea, mutta loukkaantumisen jälkeen ei ollut varmasti helppoa tulla sekaisin olevaan joukkueeseen. Rashfordin kolmen edellisen kauden tehot Valioliigassa ennen viime kautta olivat kuitenkin: 11+9, 17+7 ja 10+6.

Sancholla oli myös vaikea kausi ja syksyn hän oli varmaan Unitedin huonoin hyökkäyspään pelaaja, mutta keväällä meno alkoi jo näyttämään paremmalta. Nyt harjoitusotteluissa Sancho on vaikuttanut todella hyvältä ja vaikeasta viime kaudesta huolimatta Sancholla on ihan hyviä näyttöjä aikaisemmilta kausilta. Dortmundissa hän oli kolmen kauden ajan ihan eniten top-5 liigoissa maaleja syöttäneitä pelaajia ja tekihän hän siihen kylkeen ihan hyvin maalejakin.

Rashfordilla ja Martialille on maalintekopotentiaalia unohtamatta tietenkään vahvan debyyttikauden pelannutta Elangaa. Sanchon tueksi maalipaikkoja luomaan on pari kautta Valioliigassa luotujen maalipaikkojen kärkinimiä ollut Bruno ja Eriksen, joka oli Valioliigan kärkeä luoduissa maalipaikoissa niin Spursissa kuin myös viime kauden lopulla Brentfordissa. Jos tuohon keskikentälle tulee vielä se de Jong, niin hyökkäyssuuntaan alkaa vaikuttamaan hyvältä.

Ehkä se isoin kysymys tulee olemaan Ronaldon sopiminen tuohon palettiin. Varmasti ten Hagilla on joku idea, mutta miten se toteutetaan käytännössä? Varmasti Ronaldo tekisi ihan kivan maalimäärän Brunon, Sanchon ja Eriksenin tarjoilusta, mutta sitten nousee esille se palloton pelaaminen. Ten Hag puhuu korkealta prässäämisestä, mitä on nähty niin Ajaxissa kuin myös Unitedin toimesta harjoitusotteluissa. Miten se saataisiin toimimaan Ronaldon kanssa, joka ei prässää?

Unitedin hyökkäyksestä minulla on ihan hyvä fiilis, vaikka Ronaldo aiheuttaakin kysymysmerkkejä. Sen sijaan puolustus on edelleen vähän arvoitus. Paljon on varmasti kiinni siitä, millä tavalla Martinez sopeutuu Valioliigaan. Maguirea kohtaan odotukset eivät ole kovin korkealla, sillä en edelleenkään usko hänen sopivan kovin hyvin ten Hagin pelitapaan. Jos Martinez osoittautuu vahvistukseksi ja Varane kestää kasassa, niin siinä on ihan hyvä topparipari.

Toinen ongelma on tuo puolustavan keskikenttäpelaajan puuttuminen ja kentän tasapaino. Ilmeisesti ten Hag ei edes kaipaa puolustavaa keskikenttäpelaajaa, mutta kyllähän tuo keskikenttä vaikuttaa vähän arveluttavalta etenkin kovempia joukkueita vastaan. Ne keskikentän "puolustavammat" pelaajatkin (McTominay ja Fred) ovat lähinnä juoksuvoimaisia prässikoneita, joiden suurimmat heikkoudet ovat sijoittumisessa ja pelinluvussa. Toki jos tarkoituksena on prässätä kuin Kloppin Pool pari vuotta sitten, niin ihan hyvin tuo keskikenttä varmaan riittää puolustussuuntaan, mutta ongelmat voivat alkaa sitten, kun riistoja ei saadakaan ylhäällä ja vastustaja pakottaa Unitedin ryhmitelmän valahtamaan alas.
 

Jeffrey

Jäsen
Hyvä positiivinen meininki on ehdottomasti tämän pre-seasonin suurin anti, pelien jälkeisissä haastatteluissa löytynyt jopa pientä vitsintynkää pelaajilta. Sehän se olis ollut jos viime kaudella olis vielä tullut haastatteluun vitsillä sisään.

Toinen mihin kiinnittänyt huomiota on fysiikka. United tuntunut olevan melko hyvässä fyysisessä vireessä, ja tämä ei ole pelkästään heikkojen vastustajien ansiota. Myös seniorimmat pelaajat vaikuttaneet nyt seniorimmilta pelaajilta.

Tietysti ykkösten osalta on melkoisia kysymysmerkkejä, ja siitä se huvi vasta alkaakin kun katsotaan ketä siellä on penkillä tuppea puremassa.

Ensi kauden käsikirjoitus alkaa tässä hyvää vauhtia hahmottumaan. Ehjän pre-seasonin myötä ensimmäiseen 10 peliin on saatava hyvät tulokset. Sen jälkeen sinnitellään tammikuulle jolloin sitten BrunoDiaz sisään ja hänen avullaan sinnitellään ensi kesään. Toki sääntö numero yksi on selvä, loukkaantua ei saa. Kakkossääntö on sitten se, että jos loukkaannut niin se ei saa vaikuttaa pelisuorituksiin.
 

DaFlexi

Jäsen
Suosikkijoukkue
”Oltiin sitkeitä” IFK
Ilmeisesti Ten Hag ei halunnut myydä Ronaldoa. Outoa olis jos ei halua myydä mutta jää penkinlämmittäjäksi. Epätodennäköiseltä näyttää että Ronaldo olisi missään muualla kun ManUn avauksessa koko ensi kauden
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Olisihan se pitänyt arvata. Kaikki meni niiiiin hyvin. En kyllä yhtään yllättyisi jos jonain päivänä tuo tyttö riisuu naamionsa ja alta paljastuu Chris Smallingin vaimo.
 

Liitteet

  • 7469B1C1-7008-44E1-92E9-679D3029DCAD.jpeg
    7469B1C1-7008-44E1-92E9-679D3029DCAD.jpeg
    360,1 KB · kertaa luettu: 169
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
De Jong pelasi muuten tuossa edellisessä Barcan harkkamatsissa kolmen topparin linjassa ja tästä toki sitten revitty otsikoita, että yritetään antaa vinkkiä pelaajalle, että voisit vaikka lähteä... De Jonghan sanoi alkukesästä, että tykkää enemmän siitä roolista mitä maajoukkueessa saa ja nyt sitten pudotettu vielä alemmas.

Harkkamatseissa tykätään kokeilla muutenkin, että turha tuota on ehkä ylianalysoida.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Chelsean myyntiasioista, Unitedin johdon vaihtumisesta ja Ronaldon "kaappaamisesta" takaisin Unitediin hyvin hajulla ollut Ben Jacobs twiittaa, että Mendes on tarjonnut Ronaldoa vähän sinne sun tänne, mm. Barcelonaan ennen Lewa-diiliä. Rolle on kuulemma valmis jopa 30% palkka-aleen.

Ongelmana on, että ainakin Chelsea, PSG, Bayern, Tico ja nyt myös Real ovat kieltäytyneet siirrosta. Myöskään Barcelona ei ole kiinnostunut (kuka uskoo todeksi?), eli mitä jää jäljelle?
- City, Pool ja Spurs: ei mitenkään mahdollista
- Sevilla: tuskin mitenkään mahdollista
- Juve: ei mahdollista, tai ainakin näin on seuran sisältä indikoitu
- Inter, Milan ja Napoli: tuskin riittää rahat edes alepalkkaan, haluista en osaa sanoa
- Marseille: noup
- Dorre, Frankfurt, Leipzig, Leverkusen: en usko hetkeäkään
- Pienemmät maat: sen kun näkisi

Halu pelata sieniliigaa jäänee siis pelkäksi haluksi ellei ihmeitä tapahdu. Nyt sitten odotellaan innosta soikeana kun ten Hagin yhteinäiseksi leireillä luotsaama joukkue saa mukaansa preseasonilta kieltäytyneen, itseään aivan kaikkialle kaupitelleen megajumalan, joka huutaa ja raivoaa jokaiselle, jonka jokainen syöttö ja keskitys ei tule hänen suuntaansa. Motivaatio on varmasti ennätyskorkealla jne.

Vitun Woodward.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Luoja millainen vuosi ollut CR7:lla.. vuosi sitten pelättiin että mies karkaa Cityn paitaan.. Otettiin ilolla vastaan kun palasi sittenkin punaisiin. Koko universumi seurasi miehen ekaa ottelua Newcastlea vastaan. Vastasi huutoon ja iski 2maalia. 10kk myöhemmin mietitään mihin miehen saisi työnnettyä. Luulisi että tuollaiselle 20maalin miehelle löytyisi jostain työpaikka..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös