San Jose Sharks 2022–2023 – after Doug

  • 49 574
  • 215

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Aloitetaas pikaisesti nyt meidänkin turinat tulevalle kaudelle. Ilo ollut katsella Coloradon rymistelyä päätyyn asti, mutta aika keskittyä taas olennaiseen.

Uusi GM haku on nyt lähdeiden mukaan TOP-3 tilanteessa, Whitney, Grier ja nimetön kolmonen olisi enää mukana. Kellään näistä kolmesta kanditaatista ei ole GM kokemusta. Voi tietenkin lähteet olla ihan huuhaata, mutta Grieriä on ykköshepaksi sanottu. Veikkailtiin jopa että tällä viikolla saattaisi tulla jo kiinnitys, mutta viimeistään ennen draftia. Joe Will vielä

Varaustilaisuuteen lähdetään siis 11. vuorolla varailemaan, Bobin ränkkien mukaan siihen osuisi Kevin Korchinski (D). Hyökkääjä ei myöskään olisi huono, kuten Frank Nazar tai Brad Lambert. Jos Lekkerimäki valuu alas niin todellakin hänet nappaisin. Kokonaisuudessaan 1, 2x3, 4, 2x5, 6 ja 3x7 varaukset. Katsotaan tuleeko kauppoja että saisi vaikka kakkoskieppejä.

Case EK9 ei vieläkään ole lopuillaan, päätös pitäisi kai tulla piakkoin. Huhut kertoo että vaikka tilanne päätyisi Sharksien kannalta huonosti ja Kane päätyisi takaisin SJ:n, on treidi jo Edmontonin kanssa neuvoteltuna. Katsotaan siis miten käy.

Muita tärkeitä kyssäreitä, mitä pakistolle käy? Ostetaanko Vlasic ulos, treidataanko Burns, miten Ekin kunto? Saadaanko hyökkäykseen tarvittavaa tulivoimaa? Miten käy Boughnerin? Onko kalja kylmää Prahassa?

Viimeiseen osaan vastata, varmasti on! Eli Global Series rantautuu parin vuoden tauon jälkeen Eurooppaan ja San Jose saa vastaansa Nashvillen. Itse kahdessa pelissä siellä, joten toivottavasti törmätään. Aiheesta voi privana laittaa viestiä.

Sopimustilannetta en sen kummemmin kerkeä vielä perkailla, tulee drafti ja FA kausi varmasti vaikuttaa, jos jotain tapahtumaa treidirintamalla esim on.

Sopimusta ilman seuraavat pelaajat:
Chmelevski - RFA
Dahlen - RFA
Gadjovich - RFA
Gregor - RFA
Leonard - RFA
Ferraro - RFA
Meloche - RFA
Kähkönen - RFA

Hyvä RFA nippu, josta uskosin että melkein kaikki saa jatkoa, vaikkakin osalle kaksisuuntaista.

Ei nyt muuta keksi tähän väliin, katselee paremmalla aikaa jos kerkee nuo sopimukset perkaamaan läpi ja arvioimaan tilanteita.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Ja yhteen kysymykseen vastattu, Bobi ei jatka. Seuraillaan kuka sieltä tulee. Onkohan myös sit uus GM valittu ja hän heti vaatinut ettei Bobia samassa talossa näe?
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Nyt on pakko avata sanainen ruumisarkku ja haudata sinne nämä Sharksin viimeaikojen toimet. Tilanne on siis se, että kolme päivää ennen draftia joukkueella ei ole general manageria, päävalmentajaa saati muutakaan valmennuspoppoota. Anteeksi mitä?

Lisäksi on ollut huhuja, että edellytyksenä general managerille on Sharks-tausta. Toinen vaihtoehto on että finalisteilla vain sattuu tällainen tausta olemaan. Ensimmäisen vaihtoehdon todennäköisyys lienee suurempi, ja tätä faktaksi muodostunutta huhua voi kuvailla vain sanarykelmälmällä ei vittu ole todellista.

Kaupparintamalla on aktivoiduttu ja Sharks ei ole näissä keskusteluissa kunnolla mukana. Parin päivän sisällä tehdään draftiin liittyviä kauppoja, ja Sharks ei ole niissä kunnolla mukana ilman GM:ää. Joo toki siellä nuo vanhat apu-GM:t tekevät työtä mutta eiköhän asiaa edesauttaisi jos GM olisi palkattu vaikka kesäkuun aikana. Drafti on Sharksille ensiarvoisen tärkeä sekä varausten että kauppojen kannalta. Ja lisäksi on vielä ulosostoikkuna auki, Sharksilla siihen yksi potentiaalinen ulosostettava pelaaja, eikä joukkueella ole general manageria, joka ulosostopäätöksen tekee.

Eikä ulosostopäätöstä välttämättä tehdä ilman valmentajaa. Mistä Sharks löytää valmentajan, kun karuselli on jo pyörinyt loppuun. Vai lähdetäänkö kauteen tosiaan rookie-GM:llä ja rookie-valmentajalla? Ei mitään sitä vastaan, että Bob lähti, mutta olisiko voinut lähteä vaikka huhtikuussa?

Aika paljon saa tapahtua, että kesästä selvitään ilman tulevina vuosina kerrottavia vitsejä, Couturen uran lopetusta, joukkueen relokaatiota San Diegoon tai Marleaun ottelumäärän vähennystä alle Howen.

Organisaatio saa tämän kaiken toki anteeksi, jos taikovat Vlasicin ja/tai Burnsin ulos joukkueesta ilman 11. varausvuoron menetystä.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
^On kyllä huikeeta settiä.

Lisätä voisi vielä toi E.Kanen tilanne, ihmettelyt ulosostosta ilmeisesti siirtyvät ufamarkkinoiden avauksen jälkeiseen aikaan. Siinä on kiva tehdä peliliikkeitä, kun tommonen 7millin caphitti epävarmuus leijuu ilmassa. Jos kukaan nyt penkillä tekemässä päätöksiä tuolloin.
Ei tämmöstä tässä välissä mitenkään olisi kerennyt suorittamaan, ei. Kivat joukkueelle ja Kanelle itselle.

Hyvin menee mutta menköön.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Ja tänään aikaan X on tiedotustilaisuus GM valinnasta, ei yhtään liian myöhään… Grieriä pidetään vieläkin ykkösheppana.

Typerintä kyllä olisi jos ex-Sharks pelaaja olisi virallinen ohjeistus. Oisko vaan plussaa kuitenkin?
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Melkein alkaa olemaan ihan sama kuka sieltä tulee. Kaverille ei ole jätetty mahdollisuuksia onnistua, ellei nyt lähdetä sataprosenttisesti rebuildiin ja panosteta kovaa Bedard/Michkov-draftiin. Jones ja Hall lienevät hankintalistalla tällöin ensimmäisinä.

Mutta, kuten moneen kertaan todettua, rebuild ei ole vaihtoehto. Liikaa arvottomia tai negatiivisia sopimuksia ja uusi core peli-iässä.

Joukkueen kannattajana lienee paras vain istua alas, katsoa ja odottaa. Drafti on kuitenkin mielekäs ja 11. vuorolle on tarjolla monenlaista pelaajaa. Isoimmat tarpeet puolustuksessa, mutta corella ei ole aikaa odottaa neljää vuotta vahvistuksia. Vai onko nimenomaan aikaa, jos menestys on mahdollista vasta kun EKn, EK II:n, Burnsin ja MEVin paperit ovat poistuneet joukkueen arkistosta? Ota tästä nyt selvää. No, joka tapauksessa oma toive on Savoie (eli että kaikki edellä varaavat joukkueet ovat väärässä hänen potentiaalista), Lekkerimäki tai joku vänkä pakki.

Todellisuudessa uskon että Sharks ei tänä vuonna varaa ensimmäisellä kierroksella vaan pick käytetään neg. sopimuksesta eroon pääsemiseksi tai sillä naarataan nuori ja tasonsa osoittanut pelaaja.
 

lai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks
Onhan tämä sillä tavalla kutkuttavaa ja jännittävää, että periaatteessa toivoisi jotain treidejä joilla näytetään tuleva suunta eli nykyisiä core-pelaajia vaihdettaisiin pois. Toisaalta taas toivoo, että tuo vanha core olisi vielä mukana kauden avauksessa.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Melkein alkaa olemaan ihan sama kuka sieltä tulee. Kaverille ei ole jätetty mahdollisuuksia onnistua, ellei nyt lähdetä sataprosenttisesti rebuildiin ja panosteta kovaa Bedard/Michkov-draftiin.

Tämähän se ois toivottuakin, mutta kuten sanoit tähän ei olla suostuttu.. Tietenkin jos tuleva GM nyt sais sit ton idean myytyä omistajien päähän? Tiedä sitä
Todellisuudessa uskon että Sharks ei tänä vuonna varaa ensimmäisellä kierroksella vaan pick käytetään neg. sopimuksesta eroon pääsemiseksi tai sillä naarataan nuori ja tasonsa osoittanut pelaaja.
Tämä on sitten se todennäköisin keissi.. jota ei kukaan oikein halua.

Pressiä odotellaan mutta Grier se nyt taitaa olla. Seuraillaan tulevaa
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Michael Grier yrittää johtaa Sharksin ylös vuosikymmenen suosta. Tehtävälista on äärettömän pitkä. Samaan aikaan pitäisi saada koutsi ja apujoukot, sekä kaupoilla ja Frenzystä joukkueen näköisiä pelaajia.

Riippumatta siitä mikä on joukkueen suunta tai peli-identiteetti, Grier kotiuttanee hänelle tuttuja pelaajia ja valmentajia. Tulevia liikkeitä voi siis yrittää ennustaa katsomalla keitä Chicago draftasi kun Grier oli siellä skouttina, tai keitä apuvalmensi Devilsissä. Onkohan parin vuoden takaisia New Jerseyn koutseja vapaana?

Lisäksi Grier pelasi Vlasicin kanssa pari kautta tai oikeastaan yhden kokonaisen kauden Sharksissa. Taitaa vaikuttaa siihen, että ei kehtaa miestä ulosostaa. En tosin osaa itse mitenkään määrittää, että kannattaako MEV ostaa ulos jos kauppaa ei saada aikaiseksi. Rasite on niin pitkä.

Tänään vissiin GMien kokous, jossa Grier pääsee verkostoitumaan. Tiedä sitten miten tuolla viskilasien äärellä hierotaan kauppoja. Alkoholitonta lasiin ja Burnsia myymään.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Riippumatta siitä mikä on joukkueen suunta tai peli-identiteetti, Grier kotiuttanee hänelle tuttuja pelaajia ja valmentajia. Tulevia liikkeitä voi siis yrittää ennustaa katsomalla keitä Chicago draftasi kun Grier oli siellä skouttina, tai keitä apuvalmensi Devilsissä. Onkohan parin vuoden takaisia New Jerseyn koutseja vapaana?
Grier pelasi Boston Universityssä. David Quinn valmensi Boston Universityssä. Eli David Quinn on Sharksin uusi päävalmentaja, koska näin se vain menee NHL:ssä.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Mike Grier yrittää nyt saada Hait lentoon. Lännen 12 sija runkosarjassa päättyneellä kaudella ei varmaan ole sitä mihin nyt pyritään.

Ikäviä uutisia kuultiin myös samana päivänä.
Bryan Marchment passed away!! Todella ikävä uutinen. Mies oli vast 53 vee kuitenkin.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sen verta hämmentävä muuvi heti ekaan päivään, että oksat pois. Tai itse treidin ymmärrän, saadaan tärkeitä kakkoskierroksen varauksia ja pidetään välit Arizonaan kunnossa niin saadaan Vlasic dumpattua sinne. Mutta valinta hieman hämmentävä, kun tarjolla oli vielä Brad Lambert. Saatiin ehkä tulevaisuudessa luokkaa top-9 forward oleva kaveri, jos sitäkään? No, ammattilaiset tietää paremmin. Alkuperäisellä pikillä ois saanu Lekkerimäkee ja vaikka ketä, mutta ei.

E: Kuulema Bysfield pyritään saamaan ensi viikolla Dev-leirille mukaan. Myös:


Eli onko siellä menty tyyliin kaks nimeä listalla ja nekun meni nii alaspäin?
 
Viimeksi muokattu:

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sen verta hämmentävä muuvi heti ekaan päivään, että oksat pois. Tai itse treidin ymmärrän, saadaan tärkeitä kakkoskierroksen varauksia ja pidetään välit Arizonaan kunnossa niin saadaan Vlasic dumpattua sinne. Mutta valinta hieman hämmentävä, kun tarjolla oli vielä Brad Lambert. Saatiin ehkä tulevaisuudessa luokkaa top-9 forward oleva kaveri, jos sitäkään? No, ammattilaiset tietää paremmin. Alkuperäisellä pikillä ois saanu Lekkerimäkee ja vaikka ketä, mutta ei.

Fanin kannalta tietenkin hieman ikävä temppu, kun vietiin hyvän prospektin fiilistely, ja esim. Lekkerimäki Eklundin kaveriksi ja Geekie olivat vielä vapaana. Sharksin skouttiosasto taisi kuitenkin olla sitä mieltä, että kun parhaat pakit olivat menneet eikä sentteriosastollakaan ollut ilmeisesti niin hyvää pelaaja jäljellä (nähdään parin kauden päästä miten Geekie on kehittynyt), niin kannattaa kaupata alaspäin. Vaikka Sharks tarviikin kaikkien pelipaikkojen prospekteja, ehkä vähiten kuitenkin laitureita. Näin ollen Lekkerimäki tai vaikka Kemell jätettiin muille.

Loppujen lopuksi tämä onnistuminen nähdään vasta 5-6 vuoden päästä. Sharks tarvitsee palavasti lisää syvyyttä prospektialtaaseen ja näin sitä saatiin helposti. Jos ikäluokan syvyys on hyvä ja Sharks ei tuolla vuorolla saanut haluamaansa pelaaja, tämä oli no-brainer.

11. pickin expected GSVA on 5,7, joka sama kuin pickien 27 ja 34 yhteensä. Näiden lisäksi Sharks sai pickin nro 45, jonka GSVA on 1,8. Eli tämä saatiin käytännössä ilmaiseksi, kun puhtaasti tilastoja katsotaan. Tällainen kauppa kannattaa tehdä yhdeksän kymmenestä. Hyväksyn.

Bystedtistä ei ole kummempaa sanottavaa. Raamit kunnossa ja toivotaan, että hänestä kasvaa parin kolmen kauden aikana joukkuetta auttava pelaaja. Mitään nopeaa apua hänestä ei taida olla. Sama juttu vain seitsemän vuoroa myöhemmin varatun Lundin tapauksessa. Pelaa jo valmiiksi Amerikassa, joten hänen voisi olettaa siirtyvän 'cudaan vuotta aikaisemmin kuin ruotsalainen.

Tarpeeseen varaaminen näkyi draftissa. Kaksi ensimmäistä senttereitä, kaksi seuraavaa pakkeja. Myöhemmin vielä kaksi pakkia ja yksi sentteri. Käteen jäi siis kolme sentteriä, neljä pakkia, yksi maalivahti ja yksi laitahyökkääjä.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sharks ei tehnyt sopimustarjousta Dahlenille, Melochelle eikä Sawchenkolle. Myös muita pelaajia päätyi vapaiksi agenteiksi, mutta eivät ole merkittäviä. Nämä kolme ovat Sharks-kannattajille tutuimpia.

Dahlen aloitti kautensa todella hyvin, mutta hyytyi rumasti. Niin tosin teki koko Sharksin joukkue. Olisin antanut ruotsalaiselle vielä mahdollisuuden, sillä osoitti vaarallisuutensa. Eiköhän joku tuota kokeile vielä taalajäillä. Meloche ja Sawchenko olivat hieman harmaata massaa, tai tekivät juuri ja juuri roolinsa mutta eivät tarjonneet mitään erityisempää. Ei ongelmaa heidän päästämisessään pois.

Luke Kunin tosiaan hankittiin Predsistä kolmoskierroksen varausvuoroa vastaan. Tiedän pelaajasta hyvin vähän. Mikään pistenikkari ei näytä urallaan edes junnuna olleen, joten täytynee katsoa alkukaudet pelit jotta pääsee kaupan ytimeen. Pari kautta paukutellut 0,5 ppg:n tahtia, viime kausi hieman heikompi.

Näiden myötä joukkue kaipaa täytettä frenzystä tai kaupoilla. Yksi ylimääräinen maalivahti voi löytää itsensä muualta, mutta miksi niin ei ole jo tapahtunut. Capsista vapautui kassarin paikkaa, siellä yksi potentiaalinen kohde lisää. Mutta mitä Sharks tarvitsee vapailta? Itselleni ei ole ihan selvää, koska joukkueen suunta on yhä mysteeri. Ilmeisesti 95 % joukkueen capista syövä pakkikolmikko EK65, Burns ja Vlasic jäävät joukkueeseen.

Vaikka kuinka haluaisinkin nähdä Malkinin Sharks-nutussa teoriatasolla, käytännössä olisi hyvin turha hankinta, kuten jonkun Kadrin tai Giroux'n raahaaminen Kaliforniaan. Isot kalat menevät tänäkin kesänä muualle.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
DW Jr. tullaan vapauttamaan Director of Scouting paikalta. Vaikka ei varsinaisesti ole alisuoriutunut roolissaan, haluaa varmaaan Grier tuuletella tupaa.

Sit Frenzyä kohti, tänään ? kai se virallisesti alkaa ja torstaina myös junnuleirit!

Dahlen aloitti kautensa todella hyvin, mutta hyytyi rumasti. Niin tosin teki koko Sharksin joukkue. Olisin antanut ruotsalaiselle vielä mahdollisuuden, sillä osoitti vaarallisuutensa..
Tätä kerennyt nyt hieman ihmetellä. Jotenkin todella omituinen ulospäästö, edistyneet tilastotkin taisivat tukea kaveria vahvasti. Koko joukkue alisuoritti kevään Bobin alla joten ei siitä pitäisi liikaa ottaa. Mutta linja valittu ja sillä mennään.

Luke Kunin tosiaan hankittiin Predsistä kolmoskierroksen varausvuoroa vastaan. Tiedän pelaajasta hyvin vähän. Mikään pistenikkari ei näytä urallaan edes junnuna olleen, joten täytynee katsoa alkukaudet pelit jotta pääsee kaupan ytimeen. Pari kautta paukutellut 0,5 ppg:n tahtia, viime kausi hieman heikompi.

Tässä kaupassa eniten huolestutti 2023 3-kierroksen luovuttaminen. Ens vuoden dräfti on syvä, siellä voi kolmosskiekkaan asti tulla "varmoja" pikkejä, joten miksi luopua siitä? Katsellaa alkukauden pelit ja mietitään onko kaveri mistään kotosin.

Näiden myötä joukkue kaipaa täytettä frenzystä tai kaupoilla. Yksi ylimääräinen maalivahti voi löytää itsensä muualta, mutta miksi niin ei ole jo tapahtunut. Capsista vapautui kassarin paikkaa, siellä yksi potentiaalinen kohde lisää. Mutta mitä Sharks tarvitsee vapailta? Itselleni ei ole ihan selvää, koska joukkueen suunta on yhä mysteeri. Ilmeisesti 95 % joukkueen capista syövä pakkikolmikko EK65, Burns ja Vlasic jäävät joukkueeseen.

Varmaan Grier miettii loppuun asti nyt sitä maagista suuntaa että ei tehdä liikaa turhia mooveja.

Ihme kyllä ettei veskarit ole vielä lähteneet kiertoon. Eiköhän sitä Hill-Kähkönen kaksikolla kauteen lähdetä ja lunasteta Reimerillä kakkos/kolmoskiekka.

Burns on lähteiden mukaan kiinnostanut "useampaa " joukkuetta, Dallas yksi varteenotettava jos rahakuviot saadaan vaan toimii. Itse näkisin Carolinan tarvitsevan myös vastaavaa pelaajaa.
EK65 ei varmasti liikahda, ja jos vaan kunto kestää ja pääsee omalle tasolleen niin antaa palaa vielä hetki.
Jos Grier nyt ottaisi vähä väkevämmän roolin tulevan koutsin kanssa ja heittäis Vlasicin suosiolla poppareille? Saattas kaverille motia tulla siihe tekemisee.

Kunhan just ei noita turhia rahamiehiä nyt oteta sotkemaan soppaa, ellei nyt ole taas kerrran "all-in" mutta pitää tajuta ettei tolla rungolla siihen ole rahkeita.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
DW Jr. tullaan vapauttamaan Director of Scouting paikalta. Vaikka ei varsinaisesti ole alisuoriutunut roolissaan, haluaa varmaaan Grier tuuletella tupaa.
Itse ymmärsin tämän niin, että Wilson jr. halusi itse lähteä, koska oli sille oikea aika. Harmi juttu että molemmat Wilsonit ovat nyt poissa, koska isäukon johtamana tehtiin todella monta hyvää kauppaa, joista Grier voisi oppia.
Tässä kaupassa eniten huolestutti 2023 3-kierroksen luovuttaminen. Ens vuoden dräfti on syvä, siellä voi kolmosskiekkaan asti tulla "varmoja" pikkejä, joten miksi luopua siitä? Katsellaa alkukauden pelit ja mietitään onko kaveri mistään kotosin.
Täytyy muistaa, että varausvuoroja aina yliarvostetaan. Jos kolmoskiekan vuorolla saa tasonsa osoittaneen syvyyspelaajan, niin se kannattaa käyttää. Mielestäni näitä kauppoja voisi tehdä enemmänkin, koska joukkuetta voi rakentaa nopeammin ja toisaalta tällöin ei ole epävarmuutta pelaajan tasosta, toisin kuin varaamalla kolmoskiekalla.

Toki Kunin saa luvan osata pelata jääkiekkoa, jotta on tuon hinnan arvoinen.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Lisää muutoksia hyökkääjistöön kun Balcers ostetaan ulos. Miehellä oli sopimusta tuleva kausi jäljellä AAV:lla 1,55 milj. Nyt sitten capissa näkyy tämä seuraavat kaksi vuotta.

En ehkä ole perillä riittävän hyvin asiasta, mutta haluttiinko tässä vain säästää dollareita vai maksimoida tila palkkakatossa palkanpidätyksiä ja ongelmasopimuksien hautaamista varten? Balcers on ihan ok tsemppari ja hyvän kauden jälkeen hänestä olisi voinut saada jonkun seiskarounderin TDL:llä. Eli aika sama tämä ulososto.

Grier sanoi Dahlenista, että hänen pelaajaprofiilinsa ei sovi siihen muottiin, johon suuntaan Grier yrittää joukkuetta viedä. Eli suomeksi liian pehmeä? En muista Dahlenin koskaan taklanneen. Ehkä Balcerskaan ei tähän sovi.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Jatketaan kun tapahtuu. Nyt on muiden joukkueiden tavoin käynnissä kesän kehitysleiri. Rosteri löytyy täältä:




Mukana käytännössä kaikki kovat varaukset Bordeleaun, Eklundin ja Bystedtin johdolla. Myös hieman ehkä erikoisesti Merkley ja Weatherby, jotka pelasivat kuitenkin suuren osan viime kaudesta.

Menossa mukana valmentaja on tietty Patty Marleau. Ei vielä millään tittelillä (Guest coach), mutta näinköhän enteilee apuvalmentajan pestiä? Ehkä kuitenkin helpompi olla mukana seuran toiminnassa muussa roolissa kuin apukoutsina. Katsotaan miten käy, jossain vaiheessa Patty löytyy Sharksin penkin takaa. Onko se ensi vuonna vai 10v päästä?
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Menossa mukana valmentaja on tietty Patty Marleau. Ei vielä millään tittelillä (Guest coach), mutta näinköhän enteilee apuvalmentajan pestiä? Ehkä kuitenkin helpompi olla mukana seuran toiminnassa muussa roolissa kuin apukoutsina. Katsotaan miten käy, jossain vaiheessa Patty löytyy Sharksin penkin takaa. Onko se ensi vuonna vai 10v päästä?

Oiskoha player development rooli tiedossa? Ei ainakaan apukoutsin rooli käy mitenkää järkee näin nopeasti..

Grier sanoi Dahlenista, että hänen pelaajaprofiilinsa ei sovi siihen muottiin, johon suuntaan Grier yrittää joukkuetta viedä. Eli suomeksi liian pehmeä? En muista Dahlenin koskaan taklanneen. Ehkä Balcerskaan ei tähän sovi.

Sit mennään valittua suuntaa, kuhan ei kohta oo tiimi täynnä Kunineita. Saattaa tää suunta jossain vaiheessa selvitä paremmin, mut jotenki omituinen ulososto. Joko jotain suunnitteilla, tai on vaa Grierin tarve tehdä liikkeitä.
 
Viimeksi muokattu:

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Burns (33 % retained), Pederson <---> Mäkiniemi (G), Lorentz (F) ja ehdollinen 3. rounder (2023). Ehtoja ei ole vielä saatavilla. Carolina sai kohtuu hinnalla pisteitä tekevän entisen Norris-voittajan ja Sharks sai... cap-tilaa ja säästöjä. Mäkiniemi voi teoriassa olla vielä potentiaalinen kaveri ja hän pääsee nyt Sawchenkon tilalle surkean Barracudan maalille. Kiekkosateessa on hyvä kehittyä.

Kiitos Burnzie! Huikeita peliesityksiä, uskomatonta parran kasvua ja kaiken lisäksi helvetin mukava jätkä. Persoona, joka kyllä oli jokaisen kannattajan suosikkeja ennen joukkueen romahdusta.

Sharksilla on tämän myötä dead capia tällä kaudella 5 milj. ja ensi kaudella 6 milj. (Jones, Balcers, Burns). Sanomattakin on selvää, että nämä seuraavat kolme kautta rakennetaan joukkuetta. Tällä kaupalla sinetöitiin joukkueen suunta, ja se on oikea, vaikkakin hyvin raskas.

Mitä mieltä tästä ovat Hertl, Karlsson ja Couture? Ja mitä tehdään Meierin kanssa? Meieristä saataisiin kohtuullinen korvaus, joten pitäisikö suosiolla myydä vai rakentaa hänen ja Hertlin varaan uuden tulemisen veteraanirunko? Näihin kysymyksiin saa Grier miettiä tämän kauden vastausta.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Ihan rehellisesti täytyy, sanoa että Sharksien seuraaminen itsellä vähenee kun Burns on ollut itselle se nro1 Sharks. Mieluusti olisin nähnyt Vlasicin ulososton sen sijaan.

Mutta eikö siellä ole maalivahtiosastolla edelleen vaikka kuinka paljon maalivahteja, twitterissä tuli vastaan kun ne pelasivat 3v3 peliäkin ja 6 maalivahtia ainakin paikalla.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös