Lukko kaudella 2022–2023 – ”que sera, sera”

  • 814 592
  • 6 122

lätkäniilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, NHL, Jalkapallo
"Pooley sai pirun hyvän tarjouksen Björklöveniltä ja emme halua ketään pitää väkisin täällä. Etsimme tilalle pirun kovaa pelaajaa ja meillä on resurssit hankkia sellainen. Markkinat ovat kuitenkin kuivat, joten emme väkisin hanki ketään ennen kauden alkua.
- "Meillä on kuitenkin omissa riveissä junnuja tappelemassa pelipaikoista ja heidän peluuttaminen on rahan laittamista pankkiin", Sahlstedt toteaa lopuksi.

Jotakuten tuollainen tiedote voisi tulla.
Tuli oikeasti paha olo tästä.
 

John J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Maksaville asiakkaille ja yhteistyökumppaneille ei ole Lukon osalta ilmeisesti nähty tarpeellisena tiedottaa tästä. Riittää, kun lukevat ruotsalaisesta lehdestä. Ensi kaudella ei sitten olekaan muuta katsottavaa, kun led-kaukalo.
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tulkaas nyt kaikki Kallen hännystelijät ihan itte kertomaan miten meni omasta mielestä.
Täys saatanan farssi. Siellä ne nyt hokee maanisesti että keisarin uudet vaatteet ja perintöä ei vedetty vessasta alas.

Isoja kaloja pyydetään mutta vanhakin katiska vuotaa

Siis mikä meni? Tässä ollaan nyt jonkun ruotsalaislähteiden varassa huutamassa täys saatanan farssia.

Jos nyt ensin odotellaan varmistus lähdöstä sekä syyt taustalla.
 

John Deere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko , Vidilän työväenurheilijat VITU
Nää Kallen puhelin yhteydet isoihin nimiin. Taitaa olla mallia Jankon betoni.
ja Kalle kuuntele tarkkaan….haista &***)))
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lock

John Deere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko , Vidilän työväenurheilijat VITU
Täällä on pirusti jengiä jotka uskoo vielä joulupukkiin. Ei kyllä teitä on kusetettu ja huolella. Hyvää yötä
 

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Täällä on pirusti jengiä jotka uskoo vielä joulupukkiin. Ei kyllä teitä on kusetettu ja huolella. Hyvää yötä
Ihan mahdollista että meitä on kusetettu mutta ainakin minulla on sen verran järkeä päässä etten vedä ranteitani auki yhden ruotsalaistwiitin takia. Odotan ennen ranteiden aukaisua Kallen kommentteja asiasta.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Tuli oikeasti paha olo tästä.
Ensimmäistä kertaa pudotuspelisarjan kahteenkymmeneen vuoteen voittaneen Ilveksenkin fanit säälivät jo meitä. Nyt ei mene hyvin. Lukon kakkosketjun laituria huhuillaan ulkomaille: sukellus on alkanut. :D
 

Liitteet

  • 548CDA96-7321-44C8-B60A-D99C698FA526.jpeg
    548CDA96-7321-44C8-B60A-D99C698FA526.jpeg
    151,6 KB · kertaa luettu: 263

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kyllä, mutta saisi Lukko kyllä aika pikaisesti tiedottaa asiasta suuntaan tai toiseen. Jos pitää paikkansa niin melkoista koomailua antaa tiedon tulla tällä tavalla esiin, ja muutenkin. Vituttaa.

Kyllä uskon erittäin vahvasti, että tiedot Pooleyn siirrosta Björklöveniin ovat totta. Twiitissähän oli lainattu arvostetun Expressenin juttua, jossa yksiselitteisesti todetaan, että Lukko-sopimus on purettu ja Pooley siirtyy Björklöveniin.

Nämä Ruotsin keskeiset kiekkomediat (Expressen, Aftonbladet, Hockeysverige) kertovat näistä siirroista yleensä ennen seurojen tiedotuksia. En tiedä mistä saavat nämä selville, mutta esimerkiksi Expressen on ollut näistä lähes sataprosenttisesti oikeassa. Kyllähän Lukko tästä tietysti tulee kertomaan jotain, kun aika on kypsä.
 

Venkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Toivottavasti sentään Slovacekiin on vielä neuvotteluyhteys, ettei nyt ihan tyhjän päälle jäädä rutikuivilla pelaajamarkkinoilla.
Lukon nettisivuilla oli Slovacekin nimi vielä listoilla. Hagakin oli poistettu. Saatiin oikein kunnolla säpinää tähän kesäiseen torstai päivään...
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mutta onkin saanut jälkeen päin isomman tarjouksen ja ilmoittanut Killerille, että neuvotellaan uusiksi?

Eihän pelaajaa kuitenkaan väkisin voi pitää, ei se olisi kummankaan etu.
Mitä vittua sitten? Kaverilla on määräaikainen ja sitova sopimus Lukon kanssa, niin se on ihan sama vaikka saisi viisinkertaisen palkan jostain Ruotsista, niin se sopimus pelataan loppuun normaalisti silti.

Ei Lukko voi mikään saatanan hyvän mielen joukkue olla, josta päästetään lähtemään kesken sopimuskauden pois, ainakaan ilmaiseksi, enkä kyllä usko minkään ruotsalaisen divarijoukkueen maksavan Lukon tulosyksikönlaiturin sopimuksia ulos.

Sinun logiikalla ei nykyisillä pelaajasopimuksilla ole mitää arvoa.

Saatana että voi sapettaa.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Mielenkiinnolla odotan kyllä, että mikä tässä mahtaa olla taustalla jos siirto pitää paikkansa. Ulkomaanoptio näin pitkällä deadlinella kuulostaisi oudolta. Kalle on kyllä lähes kaikkiin kovemman profiilin jatkosopimuksiin antanut ulkomaan option, mutta näissä deadline on ollut lähes aina ennen kesää. Revolla ja Zagidulinilla ja mm. viime kaudella Klokilla se oli huhtikuun lopussa. Miksi Pooleyn deadline olisi ollut kesäkuun lopussa, joka riskeeraisi seuraavan kauden joukkueen rakentumista näin myöhäisellä siirrolla. Ei Pooley kuitenkaan niin tärkeä pelaaja ole, että voitaisiin näin pitkään varata paikkaa rosterissa.

Ja se vielä, että näillä optiopelaajilla ei ole kyllä ulkomaanoptioita ollut toiselle kaudelleen. Danforth, Press ja Gregoire olisivat kaikki pääseet KHL:ään jo ensimmäisen Lukkokautensa jälkeen. Näitä kaikkia yritettiin ostaa uloskin.
 

Raspikurkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko
Expressen tiedotti asian olevan varma. Voi voi tätä puuhastelun makua...

 
Lukon resursseilla kauteen pitäisi lähteä joka syksy sellaisella miehistöllä, jolla on mahdollisuudet realistisesti taistella runkosarjan voitosta. Keväällä muutamalla täsmähankinnalla sitten voitaisiin parannella asemia playoffeihin.

Suoraan sanoen viime kaudella muut tekivät kaikkensa, Lukko ei. Se on hienoa, että halutaan priimaa esim nyt tuohon ykkössentterin rooliin, mutta jossain vaiheessa pitää oikeasti ottaa siihen joku kaveri, eikä odotella seuraavaan kauteen tai hankkia jotakin latvialaista kaveria, joka ei pärjää edes A-junnuissa.

Ei hirveästi kiinnosta lähteä kauteen millään toivotaan-toivotaan miehistöllä. Ainakin minä haluan, että Lukolla on sellainen miehistö, joka on Liigan kärkipäätä.

1. Repo - Mattila - Hakulinen
2. Ikonen - Somppi - Nyman
3. Suni - Päivärinta - Saarela
4. Ylitalo - Kainulainen - Säkkinen

Kyllä tuohon pitää 2 oikean kätistä laituria ja yksi huippusentteri tulla. Jos siis halutaan muutakin kuin osallistua ensi kaudella sarjaan.
 

John Deere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko , Vidilän työväenurheilijat VITU
Kaiken huippu on että toimistolla on menty kaappiin piiloon odottamaan että jos ollaan ihan hiljaa niin ei se maksava asikas mitään huomaa.
Meininki on älä koskaan lähesty hevosta takaa, nautaa edestä ja idioottia mistään suunnasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös