Su. 29.5.2022 Suomi vs. Kanada (finaali)

  • 243 756
  • 4 402

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
No niinpä, tää paskahan alko heti ku Mertsi tuuletti "tulevaa mestaruutta". Oppiikohan se ikinä, että ei tuuleteta, ennen ku peli on selvä!

Lainaus vaan esimerkiksi...

Uskooko täällä jengi ihan oikeesti, että Mertsin höpinät vaikuttaa pelitapahtumiin? Tai meidän kirjoittelut sohvalta nettisaitille? Voodoo....
 
Hieno ottelu ja loistavaa draamaa. Suomi hukkasi pelin ihan omaa tyhmyyttään. Tuohon loppuun vielä epävarman ottelun 5vs5 pelissä pelanneet Manniset kentälle ja peli tasan. Kanada ennakkosuosikkina jatkoille.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Aina inhonnut Kanadaa, Ruotsia ja tuomareita. Aina!
 
Suosikkijoukkue
Ranskan välieräjoukkue 1995, Leijonat 1988
Nyt pitää nimenomaan molempien kitistä tuomareista kun ne ovat noin paskoja. Ei tuon tason tuomarit voi tuomita MM finaalia. Ihan sekaisin menee koko peli noiden puusilmien koomailuiden takia.
Meinasin kirjoittaa näin jo sen Kanadan kokeman oikeusmurhan jälkeen, mutta nyt siihen on vielä parempi syy. Uskomatonta, miten kv-tasollakin touhu on tällaista. Tuomaroinnissa ei tunnu olevan mitään ennakoitavuutta ja joukkueiden pasmat sekoaa, kun ei tiedetä mistä vihelletään ja minkä sääntöjen mukaan.

Jos jossain duunissa soisi robottien korvaavan ihmiset, niin jääkiekkotuomaroinnissa.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mieleen tulee se naisten maailmanmestaruusmatsi Kanadaa vastaan, jossa Suomi teki voittomaalin jatkoajalla ja silti Kanada voitti mestaruuden.
Tää on ihan yhtä surkea farssi. Siinäkin sit Suomen valmentaja meni jäälle riehumaan, siitä pitäis saada jäähy mutta eipä sitäkään annettu kun kukaan ei enää tiennyt mikä vittu sääntökirja edes on.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Kyllä toi 3-3 maali aika ikävältä näytti uusintana. Miten voi noin vapaasti lyödä käytännössä viiden ukon keskeltä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös