La 16.4.2022 TPS - Ilves

  • 33 416
  • 664

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tepsin sitkeä puollustaminen aiheutti Ipalle liian ison palan purtavaksi. Onnea finaalipaikasta, mutta toivottavasti mestaruus jää Tampereelle.
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Balulle olisi toivonut menestystä, mutta kun samassa joukkueessa luistelee myös Anttila niin hyvä, että turkulaiset marssivat finaaliin. Onnea Suomen Turku!
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nonni, Tepsu sieltä nyt tulee sitten vastaan. Kimmo Rintanen, Hannu Virta, Marco Tuokko... Sekä myöskin Matti & Teppo, Tommi Läntinen ja Ressu. Kova vääntö tulee. Keskiviikkona alkanee.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Ommeillä vielä yksi ottelu.

Sinunlaistesi kusimulkkujen takia melkein toivoisi tapparan vievän, mutta suurin osa tepsi faneista on kuitenkin fiksuja, toisin kuin sinä.

Ehkä sinäkin joskus kasvat aikuiseksi
TPS-faneista... Viikonloppusoturi on ehtaa Etelä-Karjalaa. Sinänsä vähän hävettää.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Se on dirlandaa ja ens kaudella uudestaan. Katsellaan.

Mikä seura laittaa dirlandan hallissa soimaan, kun finaalipaikka varmistuu? Hyviä esimerkkejä pölystä, joka pitäisi Liigan päältä poistaa
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Jaa joku pronssipeli vielä edessä? KooKookin ollut varmaan jo viikon Levillä.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Se on dirlandaa ja ens kaudella uudestaan. Katsellaan.
Jos nyt oikein olen osumatarkkuuttasi tulkinnut, niin tämä kai vääjäämättä tarkottaa sitä että Ilves ei pelaa ensi kaudella.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Parempi voitti kuten tämä sarjan jokaisessa ottelussa yhtä lukuunottamatta. Onnea Turkuun ja toivottavasti laitatte Tapparan kovaan testiin, Kiitos kaikille turkulaismyönteisille nimimerkeille, ei niin raskasta sanallista vääntöä kuin Kärpät-sarjassa. Iso peukku.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Olipa kaiken kaikkiaan yksi parhaista sarjoista liigakiekon osalta, minkä olen nähnyt. Ei nyt samanlaista legenda-ainesta kuten 99-finaalit, mutta ei hirveän kaukana kokonaisuudessaan, kun otetaan tuo yleisön kiimakin mukaan.

Kiitosta vain molemmille joukkueille faneineen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös