Venäjä hyökkää Ukrainaan

  • 10 024 164
  • 61 555

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Samalla raskaat pakotteet pitää pitää voimassa kunnes Venäjä suostuu mittaviin sotakorvauksiin tekemänsä tuhon korvaamiseksi. Ja viimeisenä, Euroopan tulee järjestää energiapolitiikkansa uudella tavalla ja lopettaa sen riippuvuussuhde Venäjästä.
Hyviä konkreettisia toimia. Pakotteita ei tosin pidä lieventää, ennen kuin Putin on syösty vallasta. Aika ja oma väki hoitavat tämänkin.

Nyt on aika kaikkien valtioiden seistä samassa linjassa ja tehdä selväksi ettei asioista neuvotella.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Sitähän mä tarkoitinkin, että leffoissa kaikki näyttää aina niin helpolta mutta todellisuudessa harva alkaisi edes miinaa tuolleen kantelemaan, saatikka etsimään mistä se sytytin irtoaisi.

Totta. Ja tokihan se sytytin on tapana irrottaa ennen siirtämistä. Videon miina näytti tosin panssarimiinalta, joka ei nyt ihan helposti laukea.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Yleensä kun jakaa synkimmän skenaarion 10:llä ollaan aika lähellä realismia.
No tämä ei kyllä auttanut tuossa viime viikolla. Itse olin satavarma siitä, että tässä pullistellaan ja liikutellaan rautaa kaikessa rauhassa uuteen Venäläislääniin ja kaikki katsoo tumput suorana.
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kiovassahan taistellaan tällä hetkellä kun oli se twiitti täälläkin jossa venäjä oli ajanut ison panssaroidun kolonnan sinne.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Perinteisesti Venäjää ei hetkauta se, että menee omiakin. Siinä mielessä ison pommin ampuminen Kiovaan, vaikka siellä on omia joukkoja, on täysin mahdollista.
Venäjä ilmeisesti oletti Ukrainan antautuvan tunneissa, jos tieto huollon toimimattomuudesta pitää paikkansa. Sanonta "armeija marssii vatsallaan", pitää paikkansa. Jos ei huolto toimi ollenkaan, ei montaa päivää jaksa sotia.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Venäjällä ei pitäisi olla yhtään mitään etulyöntiasemaa noissa neuvotteluissa.

Ainoa Ukrainan hyväksyttävä neuvottelutulos on se, että venäläiset kansanmurhaajat lähtevät kotiin.
Se mustalaisten varastama panssarivaunu voidaan antaa vaikka kulkuvälineeksi.
 

random13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Jyp
Hypoteettisestihän ydinisku tarkoittaisi, että sen vaikutukset leviävät todennäköisesti myös naapurimaihin, eli olisi myös melkein väistämättömästi isku nato maita kohtaan, vaikka ei suoraan sinne kohdistuisi. Luulisi että tämäkin nyt otetaan huomioon Venäjällä varsinkin jos se isku ei pelkän putinin varassa ole.
 
Viimeksi muokattu:

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
No tämä ei kyllä auttanut tuossa viime viikolla. Itse olin satavarma siitä, että tässä pullistellaan ja liikutellaan rautaa kaikessa rauhassa uuteen Venäläislääniin ja kaikki katsoo tumput suorana.
Venäjän kanssa ei tietänkään voi koskaan olla mistään 100%:n varma, mutta tuolloinkin synkin skenaario olisi ollut jotain ihan muuta kuin heikosti koulutettujen ja olemattomalla motiivilla olevien sotilaiden lähettäminen ilman kestävää strategiaa sotimaan Ukrainaan. Kukaan, edes Putin, ei horjuta kauhun tasapainoa.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Hypoteettisestihän ydinisku tarkoittaisi, että sen vaikutukset leviävät todennäköisesti myös naapurimaihin, eli olisi myös väistämättömästi isku nato maita kohtaan, vaikka ei suoraan sinne kohdistuisi. Luulisi että tämäkin nyt otetaan huomioon Venäjällä varsinkin jos se isku ei pelkän putinin varassa ole.

Uskoisin myös, jos Venäjä missään yhteydessä käyttää ydinaseita mitä tahansa valtiota vastaan, niin Nato vastaa sotilaallisesti.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Leffoissa ne kiertää aina sen sytyttimen irti ja sen jälkeen miina on vaaraton vaikka viskaisi metsään.
Jos nyt yhtään muistan mitä varusmiehenä meille opetettiin, niin telamiina ei räjähdä niin sanotusti vahingossa tai edes jos tipahtaa tuolta korkeudelta vaan siitä nimenomaan pitää ajaa yli raskaalla ajoneuvolla / panssarivaunulla.

Edit: Mutta olisihan toi kuumottavaa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Lopetin tupakanpolton neljä päivää sitten. Matka lähimpään kioskiin tuntuu hetki hetkeltä lyhyemmältä. Toivon totisesti maailmanrauhan koittavan pian ilman isompia tuhoja.
No nyt pää kylmänä, tässä synkimmillä hetkillä katsot tätä hommaa suoraan silmiin, etkä anna Putinin vaikuttaa. Sinun röökitön tulevaisuus on yksi pieni askel vähän parempaan maailmaan, toivoa veli!
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Ytimien pudottelu Ukrainaan olisi siitäkin veikeä veto että laskeumasta saisivat sitten tasapuolisesti nauttia tavallisetkin venäläiset. Eiköhän tämä liike ole osa Putlerin valitsemaa "hullun miehen taktiikkaa". Tosin jätetään varaus sille että tuon sanan taktiikka voi jättää pois.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Eikö tämä vaikkapa tulitauko sataisi enemmänkin Ukrainan laariin. Saisivat hetken levätä ja muut länsimaat ehtisivät toimittaa luvatut aseet perille.
Hyvä huomio ja nähdäkseni sataa. Ukrainalla kelirikko sen kun pahenee joten jokainen päivä sataa muutenkin Ukrainan pussiin. Venäjä haluaa neuvotella, koska Putin pelkää valtansa puolesta epäonnistuneen - tai no - suomeksi sanottuna pitkin vittuja menneen sotaretkensä vuoksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös