Venäjä hyökkää Ukrainaan

  • 10 127 988
  • 61 877

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Toivottavasti Zelenskyi ei lähde neuvottelemaan Minskiin.

Ei palaisi tuosta reissusta kotiin.

Näköjään kieltäytyi paikan takia.
"Samalla Zelenskyi jättää oven auki neuvotteluille jossain muussa kohteessa."

Taidetaan pian lukea uutisotsikoista kuinka puolueeton Suomi on ideaali maaperä pitää rauhanneuvottelut ja päästään pian seuraamaan päiväkahvikeskustelua Salen vetämänä.
 
Samassa jutussa: Suomalainen arvostettu entinen pelaaja ja valmentaja Tuomas Sammelvuo kertoi perjantaina aikovansa jatkaa Venäjän miesten lentopallomaajoukkueen valmentajana.
On kyllä surkea päätös Sammelvuolta. Urheilu on politiikkaa.

 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Samassa jutussa: Suomalainen arvostettu entinen pelaaja ja valmentaja Tuomas Sammelvuo kertoi perjantaina aikovansa jatkaa Venäjän miesten lentopallomaajoukkueen valmentajana.
Harmi jos näin... Mutta mies menee, mies tulee ja vastaa itse kulkemisistansa...
 

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Venäjällä HS:n mukaan sotatoimet Ukrainaa vastaan on vain nostaneet Putinin suosiota kansan keskuudessa. Aivopesusta huolimatta vastuu sodasta on myös kansalla, etenkin sen sitä tukiessa. Tuo sodan tukeminen kertoo olennaisen Venäjän kansan kollektiivisesta halusta tuottaa ja tukea inhimillistä kärsimystä ja tuskaa. On siis täysin paikallaan ja enemmän kuin oikeutettua, että pakotteita kohdistetaan myös sen kansaan. Ehkä paluu neuvostoajan elintasoon sitten opettaa venäläisille sen, että heidän elintasonsa ja elämänlaatunsa parantuminen perustui kansainväliseen yhteistyöhön, keskinäiseen kauppaan ja luottamukseen.

Kun ei ole luottamusta ei ole myöskään edellytyksiä yhteistyölle. Ja kun ei ole yhteistyötä ei ole vientiä eikä tuontia. Ja kun niitä ei ole, on Venäjän totuttava siihen, että Audit vaihtuvat Ladoihin ja Thaimaan rannat Novgorodiin. Sen jälkeen onkin porsaan turha vinkua roudasta, sillä siihen on porsaan totuttava.

Ehkä se Siperia opettaa lopulta porsastakin.

Kuinka vitun pihalla voi olla liian iso osa 144 miljoonasta ihmisestä? Todellakin sanktiot kaikille ja kaikkialle, röyhkeät jonossa etuilevat paskiaiset.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Osaako nuo venäläiset edes auttavasti sotilaiden perustaitoja? Ihan järkyttävän näköisenä häröpallona avoimella kadulla tepastelevat kuin sunnuntaikävelyllä.

Mut kun ne on tulleet vapauttajina Ukrainaan ja nämä on pelkät sotaharjoitukset!
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
vaikka valtaisi molemmat, niin luuletko noiden antautuvan? Eivät taida.
En usko, mutta Venäjä laittaa toivonsa tähän saadakseen vipuvoimaa neuvotteluihin. Länsimaiden sotilaallisesta tukiryöpystä huolimatta paine Zelenskyin suuntaan kasvaa, kun kuolleiden siviilien määrä nousee. Niin sisältä kuin ulkopuolelta.

Venäjä haluaa pakottaa Zelenskyin valitsemaan jatkaako taistelua loppuun asti, vai altistaako Ukrainan isoille menetyksille. Ei helppo tehtävä, vaikka sodan pyörteissä on helppo vannoa taistelua loppuun asti.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sammevuolle pitää asettaa maahantulokielto, mikäli jatkaa Venäjän maajoukkueluotsina.

Eikös tuo olisi hyvä paikka vaikuttaa asioihin ns. sisältäpäin?

Maajoukkueeseen pääsee pelaajat jotka vastustavat Putinin toimia ja kertovat sen avoimesti.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Sammevuolle pitää asettaa maahantulokielto, mikäli jatkaa Venäjän maajoukkueluotsina.
Jos näin toimittaisiin, niin mielestäni sama homma kaikille jääkiekkoilijoille, jotka jatkavat venäläisissä joukkueissaan.

EDIT: Tai ainakin porttikielto maajoukkueeseen. Vähän voisi kiekkoilijatkin osoittaa että löytyy selkärankaa.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Juuri näin. Se joka väittää, että ei tähän tavallisella venäläisellä ole osaa eikä arpaa, ei ehkä ole ollut tekemisissä riittävästi tavallisten venäläisten kanssa. Kyllä siellä ihannoidaan suurvaltaa ja ollaan ylpeitä omasta väkivaltakoneistosta ja hyvin hyvin moni on sitä mieltä, että esim. Krim kuuluu Venäjälle.

Olisko tämä osittain se syy, miksi länsiliittoutumisella ei ole Suomessa kovempaa kannatusta. Ei vain tajuta mitä iso osa venäläisistä ihannoi ja mistä saavat kiksinsä.
Juurikin näin. Samoin kyllä länsimaissa on monta henkilöä politiikassa ja toimittajissakin, joiden tulisi tulla kameroiden eteen kertomaan, että "i am idiot sadwich", pyydän anteeksi ja jätän paikkani.

Siis nimenomaan luomalla kuvaa Putinista "joka on ihan hyvä jätkä" ja naureskellut sekä sheimannut henkilöitä, jotka ovat sanoneet, että hullu kusipää se on.

Toivon, että yksikään näistä Ottawan -sopimusta tukeneista ja Venäjän kanssa veljeilleistä henkilöistä ei valittaisi enää eduskuntaan, mieluummin ei yhtään mihinkään.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Jep, odottelen niitä kannanottoja tilanteeseen ja Venäjän toimien tuomitsemista.

Älä pidätä hengitystäsi tuota odotellessa. 72 tuntia olisi ollut näilläkin veriruplia vastaanottavilla kiekkoilijoilla avata suunsa, mutta mahdollisuus osoittaa selkärankaa meni jo.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Venäjällä HS:n mukaan sotatoimet Ukrainaa vastaan on vain nostaneet Putinin suosiota kansan keskuudessa.

Näin se menee, ei 146 miljoonan jättikansassa Pietarin pienet mielenosoitukset paina. Kansan tuki Putinille on vahva ja sota vain nostaa suosiota, kuten kävi Krimin miehityksen kohdallakin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ck

tiipii

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Lahko
Jep, odottelen niitä kannanottoja tilanteeseen ja Venäjän toimien tuomitsemista. Vai taasko vedotaan siihen ettei urheilua ja politiikkaa pidä sekoittaa.
Sepä se että Venäjällä tuo urheilu on juurikin politiikkaa. Venäjä pitää eristää täysin muusta maailmasta, myös urheilussa, ei tää paska muuten lopu. Ja silloinkin loppuu vasta kun Putler pukkaa ukrainalaista auringonkukka.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös