Ke 16.2.2022 Otteluseuranta (7. kisapäivä)

Tampereen Ilves, Suomi, Suomalaiset NHL:ssä, V. Ze
Jotenkin semmoinen kutina, että Kanadalta kumminkin yleensä löytyy kovissa peleissä ratkaisuvoimaa niin sen turvin vie niukasti tämän pelin.

Laitela

SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Jotenkin semmonen "unelmapolku" olis (olettaen/toivoen, että Suomi voittaa Slovakian), että Kanada nyt nyhjäis ensin voiton Ruotsista, samalla nyhjäyksellä nyhjäisi voiton ROC:sta, mutta sitten olisi patit käytetty, kun on finaalin aika. Saa suorittaa. :)

Samalla saisi revanssin viime keväästä (tai lisää suolaa haavoihin).

kiljander

Neppaanpa tuon mailan ja toivon että tuomarit eivät huomaa
Edit: Lander kuittaa

Driver

Ruotsi vei hienoisesti kiekonhallinnan 2.erässä. Ei tässä laatupaikoilla ole herkuteltu. Jännä nähdä mitä 3.erä tuo tullessaan, olisihan se hienoa jos lillebror tippuisi lauluun tässä vaiheessa...

SonOfMothMan

Tiukassa on maalit tässä pelissä, 0-0 kahden erän jälkeen. Oma veikkaus, Ruotsi saa jonkun pomppumaalin heti kolmannen alkuun ja sitten iskee kilpparipuolustuksen päälle koko loppupeliksi, johon Kanukit puskee päätään

Henkka

Liiga, NHL, CHL, SHL

En tiedä tuosta, mutta vaikuttaa semmosilta nyhjääjiltä nämä, ettei kumpikaan ota edes mitalia kisoista.

Gostisbehere

Philadelphia City of Brotherly Love
58.44 1-0 Lander

aceman81

Porin Ässät. Pesäkarhut.
Ika suitsuttaa radion puolella, kuinka painetaan pystyyn/ei oteta kontrollia, vahvaa kamppailupelaamista ajan ja tilan suhteen. Myös maalipaikkojen vähyys nähdään hyveenä.

Mitäs jos se hyökkäyspelin rakenne on vaan roskaa?

Leijonat, Carolina Hurricanes
Ruotsi iskee, 1-0!

Matza187

Wallmark!

Driver

Sieltä sitten Ruotsi johtoon, oli vähän huolimaton jättö kanadalaiselta omalle pakille