Su 13.2.2022 Otteluseuranta (5. kisapäivä)

  • 78 792
  • 1 599

kamrat

Jäsen
Suosikkijoukkue
urheiluseura HIFK
Let's not suck each others dicks yet. Mikäs se sitten on jatko-ohjelma nyt? Molemmille sopiva tulos, tasapelillä 8 joukossa.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Jalonen voisi lähteä vähän ennakkoon pukkariin ja tehdä erkkarista pentagrammin pukkariin seinään, riisua itsensä alasti, sammuttaa valot, ottaa jonkun munarit päähän ja kaataa toisella kädellä urheilujuomaa päällensä ja toisella steariinia. Päästää eläimellinen huuto ja tuijottaa loppu erätauko joukkuetta sanomatta mitään.


Sitten kolmanteen erään puhtaalta pöydältä.
Näin taisi sitten käydä. :D
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Täällä veljet miettii että kenelle patsas ja minne. Tämä on aivan nonsense koska there's only one. Patsas kuuluu tietenkin tamille, koska hän tämän voiton takana on. Soitti erätauolla ruotsin valmennukselle ja huusi että mikään ei muutu.

Tami on ollut koko ajan väärässä.

20 min paine riittää.

Ei 60min.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nättisen ratkaisu oli kuin suoraan Virtasen pelikirjasta, tehdään jotain uutta ja ihan muuta kuin mitä vastustaja odottaa. Vie kiekko maalintaakse päätyyn yritä tehdä ruuhkaa, menetä kiekko siten että siitä voi tulla maalipaikka sektoriin. Ja tuli.
 

marse

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onko sillä aikasempien kisojen kultamitalitkin mukana matkassa, vai eikö tuo olekaan monikossa tuo sana?
Sitä en tiedä, mutta Muhammad Ali hengaili kisojen jälkeen pitkään mitali kaulassa, mutta heitti sen sitten jokeen kun sai tietää, ettei se olekaan oikeaa täyttä kultaa.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nättinen ei vienytkään keskialueelle vauhtia ottamaan vaan kääntyi siniviivalta yllättävästi takaisin hyökkäykseen. Siinä se ratkaisun avain tällä kertaa.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Ihanaa kun Suomi on jo pitkään ollut se voittava joukkue joka jopa näihin ihmeisiin pystyy
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Suomi
RUOTSISSA ihmetellään Leijonien sulamista miesten jääkiekon klassikko-ottelussa Ruotsia vastaan. Aftonbladetin liveseurannassa iltapäivälehden lukijat pääsevät kommentoimaan olympiapelin tapahtumia.

Erityisesti ruotsalaisia tuntuvat ihmetyttävän Leijonien kuumenneet tunteet. Suomi keräsi kahteen erään peräti 37 jäähyminuuttia. Esimerkiksi Markus Granlund ajettiin suihkuun päähän kohdistuneesta taklauksesta.

– Ovatko nämä kaukalossa olevat pelaajat suomalaisia jääkiekkoilijoita vai metsureita? Noloa nähdä, miten Leijonat reagoi, kun isoveli Ruotsi ajaa yli, eräs lukija kommentoi.

– En ole nähnyt Suomea näin ärtyneenä sen jälkeen, kun Arja Saijonmaa karsiutui (Ruotsin euroviisukarsinta) Melodifestivalenista vuonna 2019, kirjoitti toinen.

– Onko Suomen jäähyaitiossa sauna? He vaikuttavat haluavan istua siellä, kun muut ovat jäällä, kolmas sanoi.

– En ole nähnyt Suomen pelaavan näin rumasti ennen. Yleensä he aina pelaavat kovalla intensiteetillä ja heitä vastaan on vaikeaa pelata, neljäs sanoi.

Expressenin liveseurannassa lukija nimeltä Lotta-Sofia oli myös pöyristynyt.

– Suomen pelaajat ovat ihan tyhmiä! Ruotsi ansaitsee voiton, hän kirjoitti.

Ruotsi johti ottelua 3–0 kahden erän jälkeen, mutta Suomi nousi tasoihin ja voitti jatkoajalla 4–3.
Nautin tästä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös