Su 13.2.2022 Otteluseuranta (5. kisapäivä)

  • 79 230
  • 1 599

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sun mielestä Hietasen tilanne piti tarkistaa videolta? Samoin kuin se Ruotsin veskarin filmaus? Ok, sitten me vaan ollaan eri mieltä.

Poikittainen maila naamaan ja vastustajalta tulee verta. Tuossa aina ison jäähyn ainekset. Hidastus näytti, että 2+2 min riittävä. Minusta parempi katsoa videolta, jotta peliin oleellisesti vaikuttavat isot tuomiot menevät oikein. Jäällä tilanteet tulevat nopeasti, nykytekniikkaa voi ja pitää hyödyntää.
 
Eikö ohjeistus ole katsoa ison jäähyn tilanteet videolta? Mitä tuomarit ovat tehneet väärin? Minusta oikeat tuomiot, Granlundin ulosajo oikein ja Hietaselle riitti 2+2 min. Eikö tuo ole hyvä, että katsotaan videolta ja saadaan isot tuomiot kohdilleen?
Ruotsalaisen estäminen oli ehkä eniten kyseenalainen jäähy vaikka luistelulinjat kohtasivatkin...
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jalonen voisi lähteä vähän ennakkoon pukkariin ja tehdä erkkarista pentagrammin pukkariin seinään, riisua itsensä alasti, sammuttaa valot, ottaa jonkun munarit päähän ja kaataa toisella kädellä urheilujuomaa päällensä ja toisella steariinia. Päästää eläimellinen huuto ja tuijottaa loppu erätauko joukkuetta sanomatta mitään.


Sitten kolmanteen erään puhtaalta pöydältä.
 

pkettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Florida Panthers
Videolta katsottu:

Aaltosen maalivahdin törmäys
Granlundin päähän kohdistunut taklaus ja
Hietasen päähän osunut korkeamaila.

Täysin linjan mukaista toimintaa.

Tuomareille on tullut muutama virhe, mutta Suomi keskittynyt täysin vääriin asioihin. Ovat olleet fanitasolla kaukalossa.
Ei tässä suomalaiset voi syyttää kuin itseään. Kolmanteen erään sitten sellainen hönkä päälle, että ruotsalaiset alkavat kutsumaan mammaa avuksi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: MaxM

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Ei jaksa googlettaa, mut oliko se Kipru joka oli siellä Vancouverissa maalissa. My GOD

Odotan huomista Tammisen päivitystä jossa jätkistä tehdään pieniä jotka ei kestä painetta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös