U20 MM-kisat Kanadassa 9.–20.8.2022

  • 180 188
  • 1 014

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Isoin pelko on edelleen jonkinsorttinen sydänsairaus joka voi tulla kun urheilee kipeänä. Ehkä jos pikatesteillä seulois negatiiviset niin sitten mut ei taida olla sallittua sääntöjen mukaan.
Eihän tähän tarvittaisiin mitään "sääntöjä", vaan yksinkertainen maalaisjärki käyttöön, joka sanoo että sairaana oleva ihminen ei urheile mutta terveet voivat elää normaalia elämää.
 

KukkosLasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Kärpät
Sellasta. Vieläkö naiset kitisee että heille pitää olla kisat tammikuussa?

Vähän lievitti tätä mun karanteenia että Uutena vuotena on edes Penguins-peli illalla ja Suomi-Kanada yöllä jotka muuten jäisivät näkemättä kun ei pääse kavereiden kanssa juhlimaan. Nyt nekin vietiin, molemmat. Vaikea nähdä että NHL:ääkään pystyttäisiin näillä säännöillä vetämään loppuun asti. Kuplaa pystyyn keväämmällä.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sehän meni hienosti sitten. Nyt vaan sit pojat kotiin sieltä, ja tytöt tilalle pelaamaan loput pelit niin se on sitten tasa-arvoista.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onko siis niin, että myös oireeton tauti on vaarallinen yhdistettynä raskaaseen liikuntaan? Luulisi, että raskas liikunta olisi jo yleisesti kielletty tai siitä vähintään isosti varoiteltu ainakin Suomessa, kun niin moni tuon oireettomana "sairastaa" tietämättään.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Kisoissa kuolleiden ja erittäin vakavasti loukkaantuneiden määrä oli kuitenkin niin valtava että päätös on helppo ymmärtää.

Huhhuh saatana miten sekaisin voi saada ihmiskunnan aivopestyä.

Enkä ole todellakaan mikään denialisti vaan pelkäsin koronaa kevät-talvella 2020 siinä missä muutkin.
 
Ainakaan Kanada ei saa koskaan läheskään parasta joukkuettaan U18-kisoihin. Paikalliset juniorisarjat ovat vielä silloin käynnissä. Ja ihan näin hetken mietinnällä, niin tokkopa Venäjä, Ruotsi ja Suomikaan aina ihan parhaita mahdollisia jengejä tuonne saavat, vaan joitain yksittäisiä poisjääntejä voi aina olla käynnissä olevien eri sarjojen pudotuspelien vuoksi.

Ahaa, olin ollut siinä luulossa, että sarjat ovat käytännössä kisojen aikaan jo ohi. No, aina oppii uutta :)
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Rokotetuilla ja nuorilla pelaajilla on varmaankin lähes olematon mahdollisuus siihen, että tartunnat johtavat mihinkään flunssaa kummempaa tautiin. Etenkin omikronin ollessa kyseessä, niin valtaosalle tuskin tulee edes sitä flunssaa.

Koskahan tästä hulluudesta uskalletaan ruveta päästämään irti?
Lisätietoja asiasta voinee sinulle antaa vaikkapa Josh Archibald tai Marco Rossi. Älä leiki tartuntatautialan ammattilaista, jos et sellainen ole.

Oliko sulla heidän puhelinnumeroaan, niin soittelen?
Ei, mutta Rasmus Ristolaisen puhelinnumero löytyy. Kelpaako se?

Iltasanomat kertoo lisää. Rasmus saattaa sanoa pari valittua sanaa, jos soittelet.

– Välillä oli aika häiriintyneitä olotiloja. Kun oli rintakipuja, tuntui, että sydän halkeaa, kun käveli rappusia ylös. Pari iltaa oli sellaiset olot kun menin nukkumaan, että ei tiennyt herääkö tässä enää aamulla. Silloin sitä mietti, että toivottavasti tämä nyt ei ollut tässä, Ristolainen kuvailee.

– Olen koko liigan kovakuntoisimmasta päästä ja elämäntavat ovat viimeisen päälle kunnossa, mutta silti tämä tauti voi iskeä ja romuttaa kaiken. Ihmiset ovat kysyneet paluuaikataulusta vähän siihen tyyliin, että ihan kuin minulla olisi joku flunssa. Tässä ei nyt ihan hetkeen pelata. Tämä on aika kova tauti, Ristolainen kertoo.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Shaatana sentään. Kovasti harmittaa pelaajien ja valmentajien puolesta. Ei näitä kokemuksia ole loputtomasti tarjolla.

Laadukas joukkue ja valmennus. Harmi, että emme saa koskaan tietää miten tarina olisi päättynyt.
 

Huapala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onko siis niin, että myös oireeton tauti on vaarallinen yhdistettynä raskaaseen liikuntaan? Luulisi, että raskas liikunta olisi jo yleisesti kielletty tai siitä vähintään isosti varoiteltu ainakin Suomessa, kun niin moni tuon oireettomana "sairastaa" tietämättään.
Joo se on parempi kieltää urheilu määrittelemättömäksi ajaksi kokonaan kaikilta, kun ei voi ikinä tietää jos "sairastaa" oireettomana.

Sarkasmia voi olla.
 
K

Kiekkokatsoja

Nämä kisat on ohi, joten kohti uusia asioita.
Ihmetyttää jo valmiiksi, että miten ne Kiinalaiset saa kuplattua koko olympialaiset? Ehkäpä heillä on keinot ja rohdot, sulkea aloittamansa taudinlevitys?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös