U20 MM-kisat Kanadassa 9.–20.8.2022

  • 180 206
  • 1 014

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Kun tuo Omikron on sen verran lievä tauti niin vähän ihmettelen miksi pitää lyödä kaikki karanteeniin, jos joku saanut positiivisen tuloksen. Englannissa esimerkiksi Valioliigaa vedetään jos saadaan pelaajia tarpeeksi peleihin.
 
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue
Harmi, kun Suomen matsi peruttiin, koska Oikarisen mukaan ”Joukkue oli AIDOSTI ja hyvin viritetty”. Millainen turpasauna olisikaan tullut, kun kerran ollaan aidosti ja hyvin viritetty. Ai että mä nautin, kun tuokin muotitermi on rantautunut kiekkojargoniin. Ettei ole pelkkää maalinteontukitoimea, kamppailuvaadetta, pappia ja räppiä ja muuta suomi-vierumäki-suomea. Harmittaa aidosti kovasti.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
IIHF oli määrännyt tuomareille maskit. Mitenköhän viheltävät pilliin jatkossa? Maskia pitää raottaa, tulee hieman viivettä?
 
Tää on oikeesti surullista. Tää on oikeesti noloa. Vituttaa, kun elämän pienetkin ilot viedään pois. En tiedä mitään raivostuttavempa kuin pelien peruminen tuon helvetin koronan takia. Pelaajat päässeet pelaamaan jotain Itävaltaa ja Saksaa vastaan. Varmasti lämmittää paljon, jos huomenna kotimatka edessä. He ovat pitkään valmistautuneet noihin peleihin ja sitten korona keskeyttää koko turnauksen. Kannatti olla joulu pois kotoa.

Onneksi huomenna sentään pelataan (ainakin näillä näkymin) Liigaa vielä. Ilman jääkiekkoa ja urheilu olisin varmaan jo vaihtanut hiippakuntaa ajat sitten.

Mulla on paha mieli kaiken tämän takia.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Eikun seuraavalla lennolla U20 joukkue takaisin Suomeen....hittoako siellä koronakuplassa enää pellailemaan.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Kysymys kuuluukin että miten? Tällä tehosyynillä tartuntoja tulee ilmi varmasti joka päivä tästä eteenpäin.
Jep, eikä tässä auta se, että kisat järjestetään Kanadassa, jossa on Yhdysvaltoja tiukemmat koronarajoitukset. Tai sanotaanko niin, että jos kisat järjestettäisiin Yhdysvalloissa, kisojen läpiviennille ei olisi välttämättä yhtä paljoa esteitä.
 

lahts

Jäsen
Suosikkijoukkue
La’Hest
Täyttä spekulaatiota mutta olisikohan kisoja edes järjestetty jos isäntänä ei olisi CAN?.
Kisojen peruuttamisen kynnys ehkä lienee korkein juuri tuolla.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Hyvin homma hoidettu, 4 joukkuetta karanteenissä. Lyödään kisat stoppiin ja annetaan mestaruus Kanadalle.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Kyllähän tässä nyt taitaa käydä niin, että kisat keskeytetään ja palataan vuoden päästä asiaan. Tartuntoja tulee aivan varmasti lisää.
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Tiedän, että Omikronin R-luku on isompi kuin Deltan vastaava. Mutta entä sitten jos jollain alle 20v jääkiekkoilijalla on vähän nuha? Tarviiko sen takia koko joukkue laittaa karanteeniin? Varsinkin kun jokaisella lienee pari rokotustakin pohjalla ja tuskin käyvät kisojen aikana mitään riskiryhmäläisiä morjenstelemassa.
Isoin pelko on edelleen jonkinsorttinen sydänsairaus joka voi tulla kun urheilee kipeänä. Ehkä jos pikatesteillä seulois negatiiviset niin sitten mut ei taida olla sallittua sääntöjen mukaan.

Pahinhan se olis että jollekin Benardille tulis sydänsairaus ja ura sitäkautta tauolle.
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Toivottavasti testataankin joka aamu jokaisella työpaikalla, jolla työsuorite vedetään samanlaisella kuormalla ja sykkeellä kuin jääkiekkomatsi.

Oireeton tartunta kiekkoilijalla vs. toimistorotalla tai varastohessulla, siinä on vähän eri kokoiset riskit.
Älä nyt, et tiedä miten kovaa siellä paukutetaan sitä exceliä ja ryystetään kahvia ennen aamun Teams-kokousta.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
No sehän meni harvinaisen hyvin. Kiitoksia vaan sinne päin, ketkä tästä ”kuplasta” oikein päätti…
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös