Yleisurheilun EM-kisat Berliini 2018 – liveseuranta

  • 220 961
  • 4 003

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Totta kai, koska sulla ei ole minkäänlaista logiikkaa noissa sun jutuissa. Joku keskivertoelmo joka saa vain haaveilla kansainvälisestä menestyksestä onkin yhtäkkiä kovin ikinä missään ja tulee haastamaan jopa Edun ennätystä, siinä missä lehtosille saa taas naureskella, kun tomppelilehtonen ja kumppanit olivat hakemassa sitä kisakokemusta.
Kyllä me Savolakin haukutaan verorahoilla kävijäksi, odota vaan, sillä vaan on vielä kisat kesken. Menee nyt selvästi tunteisiin kun porukka hassuttelee verorahoilla kilpailemisesta, kannattaisiko jättää lukematta tai löysätä vähän pipoa.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Vadlech ja Helander ei pysy viivan takana.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Helanderilta aika kökkö aloitus.
Javelin thingy is not put by hand very long. Many friends at final team with no-short sporty results.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Helander kyllä erottuu noiden keihäsmiesten joukosta suhteellisen slimmin ulkomuotonsa ansiosta. Mutta mitäs sillä on väliä kun tekniikka on kunnossa- vahva luotto että menee heittämällä finaaliin. Elmo Savola on flow-tilassa.
 

Nick Neim

Jäsen
Menee nyt selvästi tunteisiin kun porukka hassuttelee verorahoilla kilpailemisesta, kannattaisiko jättää lukematta tai löysätä vähän pipoa.
Ei mene sen kummemmin tunteisiin, mutta hieman kyllä jaksaa ihmetyttää, että miten noin logiikaton ja surkean ulosannin omaava ihminen kehtaa edes haaveilla opettajan ammatista.

Ja tämähän oli siis vitsi.
 

Nick Neim

Jäsen
Nyt sitten jännitellään, että ketkä ovat ne kaksi jotka jäävät alle 80 metrin toisesta ryhmästä. Toinen saattaa olla jopa Röhler.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös