World Trade Center ja salaliittoteoriat

  • 1 260 247
  • 11 333

Theone

Jäsen
Vastauksen sijaan jengi lyo homman ihan lekkeriksi, keksii vaittamia omasta paastaan ja vastaa niihin sitten itse.

Pata kattilaa... eiku... Kuten olen myös huomannut sinun kanssasi, niin hyvin osaat kyllä paskaa kirjoittaa, vääristellä sanomisia ja laittaa sanoja muiden suuhun yms. Näinkö sitä uskottavaa keskustelua käydään?

Käyppä ajankuluksi vastaamassa edellisessä viestissäni sinulle laittamiin kysymyksiin.

Hyvin sä vedät. Joillakin ei ole tainnut niitä eväitä edes olla.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Tuosta rusinat pullasta vertauskuvasta nousee mieliin tuo keskustelu kesäkuulta jossa PD ankarasti argumentoi sen puolesta ettei teräksen lämpölaajenemiseen riittäviä lämpötiloja voi olla kun Edna Citron (tjsp) viittelöi tornista törmäyskohdan tienoilta. Elikkä lämpötilat eivät riitä teräksen lämpölaajenemiseen mutta sulaa terästä kyllä tulee tornista alas. dana77 puhui siinä yhteydessä näistä kuumuustaskuista, mutta sen teorian PD ampui välittömästi alas.

Sekoitat sujuvasti kahta ihan eri asiaa. Lampolaajenemisasiasta keskusteltiin WTC-7:n yhteydessa, Edna Cindron taas vilkutteli torneissa.

Kuumuustaskuista...joo..palomiehet tulivat lapi koko rakennuksen 79 kerrokseen asti, Edna taas oli silla alueella missa pahimmat tulipalot olivat olleet.

Kuten sanoin, sinulla ei yksinkertaisesti tunnu olevan enaa mitaan annettavaa, nyt yhdistellaan jo kahta taysin eri keskustelua ihan oman mielen mukaan ja keksitaan siita jotain teinipoikatason anekdootteja joilla sitten naureskellaan "horhoille" joka on sinun maaritelmasi ihmisille ja asioille joita et pysty rajallisella kyvyllasi ymmartamaan. Joillekin tuo trollaus on elamantapa, olet varmasti ylpea itsestasi.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Kuten olen monesti maininnut alumiini reagoi eri epäpuhtauksien kanssa eri tavalla mm. vaihtamalla väriä. Edelleenkään en ole yhdessäkään viestissä ottanut kantaa mitä tuo aine tornissa on mutta mielestäni on äärettömän typerää sulkea tiettyjä aineita värin perusteella pois.

Toisin sanoen, on typeraa sulkea tiettyja aineita pois visuaalisten tunnisteiden perusteella? Esimerkiksi niin etta jos naet hirven kokoisen elaimen menevan tien yli, silla on sarvet paassa ja se on ruskea, ei ole mitaan syyta sulkea pois kotikissaa? Minun mielestani on. Ainakin siihen asti kunnes joku todistaa etta silla alueella asuu 2 metria korkeita, tonnien painoisia sarvipaisia kotikissoja. Emme todennakoisesti paase yhteisymmarrykseen asiasta.

Kun tiedetään, että alumiini reagoi mm. vaihtamalla väriä, niin onko mahdotonta, että sen väri menisi keltaiseksi/kellertäväksi ja tuo hehku tai "hehku" johtuisi luonnonvalosta?

No jos et loyda yhtaan referenssia sille etta alumiinista olisi tuon varista saatu kaatamalla paivanvalossa, sekoittamalla siihen toimistotarpeita, niin onhan se silloin aika helvetin kaukaa haettu teoria joka pitaisi ensin nayttaa toteen ja sitten vasta kuvitella etta silla olisi jonkinlaista uskottavuutta. Jos tuo hehku on mielestani luonnonvaloa niin sitten meidan on taysin turha keskustella enaa mistaan, asia on sinulle niin pahasti "keisarin uudet vaatteet".

Todetaan nyt siis viela kerran. NIST:n alyttomalle teorialle ei ole MINKAANLAISTA nayttoa MISSAAN. Kaikki naytto puhuu sita vastaan (videot alumiinin kaatamisesta, Jonesin testit puu/muovilastuilla jne ja alumiinin ominaisuudet yleensa). Joten miksi ihmeessa kukaan voi edes huvikseen heittaa etta tuo NIST:n teoria on uskottava? Ja millainen agendavetoinen totuudenkieltaja pystyy valehtelemaan itselleen, etta tuo on oikeanlaista tutkimustyota etta teorisoidaan mutta ei testata, julkaistaan totuutena, vaikka mikaan ei tue vaittamaa? Oikeasti, eiko tuo yhtaan sinua hairitse? "Mutta kylla sen nyt mielikuvituksella voi keltaiseksi saada.." Ei tassa ole kyse siita saako sen mielikuvituksella keltaiseksi jos oikein niin haluaa, vaan siita etta se pitaisi ihan oikeasti saada sulan raudan variseksi niilla materiaaleilla niissa olosuhteissa, tai teoria on auttamatta pelkkaa paskaa. Toivottavasti ymmarrat.


Pelkästään tuon perusteella uskallan väittää, että koko Jonesin "tutkimus" on täyttä paskaa ja jonka ainoa tehtävä on ollut johtaa harhaan niitä ihmisiä jotka eivät alumiinin käyttäytymisestä mitään tiedä.

Itse asiassa se vahvistaa vain niita kasityksia mita kaikki videot netissa alumiinin kaatamisesta antavat ymmartaa, ja mita asiantuntijat sanovat. Se etta sina olet nahnyt sita jossain helvetin masuunissa punaisena ei tarkoita sita etta se voisi valua sulan raudan varisena WTC:ssa. Mutta et sina varmaan tatakaan tule koskaan tajuamaan. Jopa itse linkittamasi video todisti vaitettasi vastaan, alumiini oli huonoissakin valo-olosuhteissa kaadettaessa selkeasti hopeanhohtoista.

Olen havainnut, että myös sinä olet hieman loiventanut kantaasi tässä asiassa etkä ole enää niin ehdoton, siksi kysynkin, että todistiko Jones mielestäsi tuolla testillä kiistattomasti sen, että epäpuhdas alumiini on kaadettaessa aina hopean väristä?'

Jonesin tutkimus yksissaan ei ole missaan vaiheessa todistanut aukottomasti yhtaan mitaan, mutta se vahvistaa kaikkea sita havaintoa mita alumiinista voi tehda. Han kokeili asiaa ja alumiini oli hopean varista, seka muovilastuilla etta puulastuilla, vaikka astiassa se toki paloi liekilla (ne roskat paloivat alumiinin pinnalla, eivat sekoittuneet ja muuttaneet sen varia). Trekolmestarille totesin etta parempia testauksia pitaisi kuitenkin suorittaa etta voitaisiin absoluuttisella varmuudella sulkea tuo mahdollisuus pois, mutta nailla nakymin se on suljettu pois. NIST ei koskaan edes yrittanyt todistaa sita mahdolliseksi, varmaankin siksi ettei se ole mahdollista.

Käytännössä Jonesin ainoa keino saada tuosta alumiinista hopean väristä on kuorinta mutta jos mies on todella tuon alumiinin kuorinut, niin eikö silloin kyseessä ole kusetus?

Etko sina raukka vielakaan katsonut noita videoita Jonesin testista? Jones laittaa muovilastuja ja puulastuja jne sinne sekaan ja kaataa alumiinin, missa vaiheessa sina naet kuorintaa? Miten voit jaksaa vaitella asiasta jota et ole vaivautunut edes tarkistamaan?

Aineen väristä ei kannata tehdä mitään johtopäätöksiä, sillä varmasti löytyy aineita ja yhdisteitä joiden kanssa alumiini reagoi vaihtamalla väriä kellertäväksi.

Kerropa mita nama aineet olivat, ja miksi niita oli torneissa? Ja kerropa samaan syssyyn etta mista tulee tallainen varmuus siita etta niita ylipaataan on, ja etta niita oli paloalueella? Kuten sanoin aiemmin, mielikuvitusaineet eivat minua vakuuta, eika teoriat jotka perustuvat pelkastaan mielikuvitukseen.

Edelleenkin tuon Jonesin, noh, hieman koomisen "tutkimuksen" jokainen valimolla käynyt voi kumota.

Ja kuitenkin tuo Alcanin asiantuntija ei kumonnut, vaan vahvisti. Koomista tutkimuksessa on se, etta sina et ole vielakaan lukenut aiheesta mitaan, saatika katsonut videoita, ja olet jo useamman paivan niista avautunut kuin tietaisit mista puhut.

Kärjistetysti voidaan myös sanoa, että olisihan Jones tuonne alumiiniin laittaa muutankin kuin lastulevyä yms. Ei alumiini minkään puun kanssa reagoi. Tietokoneiden, tulostimien, monistuskoneiden tai vaikka niiden vaahtosammuttimien yms. sisältämät kemikaalit olisivat voineet tuoda hieman erilaista tulosta...

Ja tassa nakyy taas se, ettet ole katsonut tai lukenut. Tasta voidaan myos lukea suoraan se, etta sina uskot sokeasti etta joku noista aineista olisi tosiaan muuttanut sulan alumiinin tuon variseksi, koska NIST niin sanoo. Sinua ei kiinnosta tietaa, vaan haluat uskoa. Meita on moneen junaan. Minua kiinnostaa tietaa. Talla hetkella ei nayta hyvalta virallisen teorian osalta, mutta olen taysin valmis muuttamaan kantaani jos tuo pystytaan todistamaan. Kylla virallisen tarinan taytyy pystya parempaan.


Ei kuitenkaan suoranaista valehtelua, harhaan johtamista ja huijaamista kuten Jones tekee...

Milla tavalla Jones valehtelee, tai johtaa harhaan tai huijaa? Niin, sinun mielikuvituksessasi taas kerran. Mitaan nayttoahan ei tietenkaan tallaisesta ole.

Jos edelleen seisot tuon Jonesin "tutkimuksen" takana, niin kysyn vielä kerran: Jones onnistuu tekemään epäpuhtaasta alumiinista kaadettaessa hopean väristä omalla takapihallaan, miksei tuo sama onnistu teollisuudessa vielä vuosikymmenienkään jälkeen?

Juuri muutama paiva sitten esitit videon jossa teollisuudessa tehtiin juuri niin. Jokainen video jossa alumiinia kaadetaan, nayttaa saman asian.

Jos edelleen seisot tuon NIST:n teorian takana, kysyn viela kerran: Milla naytoilla tuo on mahdollista? Mika on se teorian vahvistus, joka sinut vakuutti? Koska itse en loyda tuolle teorialle pienintakaan vahvistusta, mistaan. Paitsi tietysti sinun mielikuvituksestasi, jossa joku mystinen aine on muuttanut alumiinin sulan raudan variseksi paivanvalossa kaadettaessa. Ei se riita mihinkaan, jos alumiini on tummempaa tai punertavaa jossain sulattamossa tai pimeassa, muutaman hetken. Sen pitaisi olla kirkkaan keltaista, satoja metreja ilmassa, paivanvalossa. Sellaisesta ei ole yksinkertaisesti tippaakaan nayttoa. Missaan. Onnea vaan hyvan teorian kannattamisessa...noilla naytoilla voi olla hiukan hankala perustella omia kantojaan, kyse on puhtaasti auktoriteettiuskosta.

Mina uskon huomattavasti enemman testattuihin asioihin kuin teorioihin. Sina taas naytat olevan sita mielta etta teoria on parempi kuin testi. Kumpi meista sitten on se horho....
 
Viimeksi muokattu:

Trekolmestar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tässä Youtube-videossa (valimon mainos tms.) sula, oletettavasti puhdas alumiini näyttää kaadettaessa punaiselta. Miksi se ei siis joissain olosuhteissa voisi näyttää keltaiselta varsinkin, jos se ei ole puhdasta, vaan siinä on epäpuhtauksina puuta, muovia, muita metalleja ja mahdollisesti jopa ihmisten jäännöksiä? Ainakaan se ei tämän perusteella ole aina ja poikkeuksetta hopeanhohtoista.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Tässä Youtube-videossa (valimon mainos tms.) sula, oletettavasti puhdas alumiini näyttää kaadettaessa punaiselta. Miksi se ei siis joissain olosuhteissa voisi näyttää keltaiselta varsinkin, jos se ei ole puhdasta, vaan siinä on epäpuhtauksina puuta, muovia, muita metalleja ja mahdollisesti jopa ihmisten jäännöksiä? Ainakaan se ei tämän perusteella ole aina ja poikkeuksetta hopeanhohtoista.

On se ainakin tuossa videossa hopeanhohtoista ja punertavaa, kaadettaessa 10 senttimetria, heikonlaisessa valossa.

Siita on aika paljon matkaa kirkkaan keltaiseen, paivanvalossa, satoja metreja. Mutta jos oikein kovasti haluaa uskoa niin siina tapauksessa mielikuvitus hoitaa tuosta jopa todennakoisen.

Taidan olla yksin siina ajatuksessa etta tuollaisia asioita tarvitsisi ihan oikeasti testata ennen kuin niiden varaan rakentelee vuosisadan suurimman rikoksen tutkintaa. Olen kai sitten jonkin sortin perfektionisti, muille nayttaa kelpaavan vahempikin, kunhan saadaan sellainen lopputulos joka miellyttaa enemman lansimaista mielta...

Taidan jatkaa horhoilya ja turhista pikkuseikoista nillitysta, kun ei uskovaisuus ole mulle koskaan oikein maistunut.

Ei silla etta sulaa terasta tarvitsisi edes todistella videoilla, kun se on tehty seka USGS:n, FEMA:n, RJ Lee Groupin ja horhojen toimesta. Mutta ei anneta sen pysayttaa hyvaa teoriaa.
 
Viimeksi muokattu:

Trekolmestar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Taidan olla yksin siina ajatuksessa etta tuollaisia asioita tarvitsisi ihan oikeasti testata ennen kuin niiden varaan rakentelee vuosisadan suurimman rikoksen tutkintaa. Olen kai sitten jonkin sortin perfektionisti, muille nayttaa kelpaavan vahempikin, kunhan saadaan sellainen lopputulos joka miellyttaa enemman lansimaista mielta...
Miten mielestäsi NIST:n (tai ihan kenen tahansa) olisi pitänyt testata asiaa? Hankkimalla muutama tonni lentokonealumiinia, sulattaa se pilvenpiirtäjän katolla, heitää sekaan rakennusjätettä, kuparisia sähköjohtoja, toimistokalusteita, vanhoja tietokoneita ja pari ruumishuoneelta haettua kroppaa ja lopulta kaataa se alas 100+ metriä ja kuvata videolle eri kulmista. Sen jälkeen olisi tutkittu videolta, minkäväriseltä alas tuleva seos näyttää. Ja jos sitä ei mitenkään saa näyttämään keltaiselta, sen perusteella voi sitten päätellä... mitä? Sen, että ei onnistuttu saamaan aikaan samanlaista sulaa materiaalia kuin WTC:ssa. Ei erityisen vahva todiste rikoksesta minun mielestäni.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Miten mielestäsi NIST:n (tai ihan kenen tahansa) olisi pitänyt testata asiaa? Hankkimalla muutama tonni lentokonealumiinia, sulattaa se pilvenpiirtäjän katolla, heitää sekaan rakennusjätettä, kuparisia sähköjohtoja, toimistokalusteita, vanhoja tietokoneita ja pari ruumishuoneelta haettua kroppaa ja lopulta kaataa se alas 100+ metriä ja kuvata videolle eri kulmista. Sen jälkeen olisi tutkittu videolta, minkäväriseltä alas tuleva seos näyttää. Ja jos sitä ei mitenkään saa näyttämään keltaiselta, sen perusteella voi sitten päätellä... mitä? Sen, että ei onnistuttu saamaan aikaan samanlaista sulaa materiaalia kuin WTC:ssa. Ei erityisen vahva todiste rikoksesta minun mielestäni.

Suurinpiirtein noin. Miksi ei? Toki maarissa olisi voinut saastaa, eika sita olisi pilvenpiirtajasta tarvinnut kaataa. Eika ruumiit mikaan edellytys tietenkaan ole, voihan sinne vaikka jotain lihaa ja verta tunkea joukkoon.

Ei se erityisen vahva todiste rikoksesta olisi, se olisi vain todiste siita etta heidan taytyisi kehitella tuolle sulalle metallille paremman selityksen.

Kuten heidan olisi pitanyt keksia selitys FEMA:n WTC-7 palaselle joka oli selkeasti sulanut, tai niille rautasphereille, sulaneelle molybdeenille, termiitin jaamille, noille poliisimuseon esineille, "meteoriitille" jne jne.

Mita todistaa se, etta rauta suli torneissa ja WTC-7:ssa? Se todistaa sen, etta virallinen tarina on taysin vaarassa, eika pysty selittamaan sita mita tuona paivana tapahtui.

Tutkinnoissa yleensa testataan asioita, ei oleteta mitaan fantastisia malleja testaamatta. Olisi se melkoista jos joidenkin ampumatapausten rekonstruointi ja fyysiset todisteet aseista jatettaisiin puhtaasti tutkijan mielikuvituksen varaan. Ballistiset kokeet jatettaisiin mielikuvituksen varaan...

Ei siina mitaan, kylla mina ymmarran etta tassa aiheessa annetaan nyt niin helvetisti siimaa NIST:lle, koska vaihtoehdon ajatteleminen on jotenkin niin vaikeata hyvaksya. Mutta siita olen aivan varma etta tuollaista ymmarrysta ei loytyisi keneltakaan jos puhuttaisiin jostain murhatutkimuksesta jota hoidettaisiin noin raikeasti pain vittua ja kaikki perustettaisiin puhtaasti arvailuille ja todisteiden unohtamiselle silloin kun ne eivat tue sita haluttua lopputulosta.

Olisi voinut odottaa, etta kansallinen standardilaitos olisi edes noudattanut omia standardejaan tutkimuksessaan. Minusta tuo ei ole ollenkaan kohtuuton ajatus.
 
Viimeksi muokattu:

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Muuten hyvä, paitsi auto ei törmää pylvään puoliväliin eikä sillä ole nopeutta törmäyshetkellä 550km/h.

Suomalaisissa uusissa sähköpylväissä on sarana/heikennys, jotta ne katkeavat turvallisesti, jos esim. auto niihin törmää. Oliko Pentagonin lähellä olevissa pylväissä tällainen sarana/heikennys liikennenturvallisuuden takia, en tiedä, mutta se on yksi mahdollisuus.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vaikka kyseisen videon kone on erilainen kuin Pentagonissa, kuten varmasti pylväskin, niin kyllä tuostakin selviää se periaate mitä tuollaisessa törmäyksessä tapahtuu.

No mitä siinä tapahtuu? Oletko nyt oikeasti sitä mieltä, että linkittämäni video olisi jonkinlainen todiste lentokoneteoriaa vastaan, koska valotolpista ei jäänyt "kantoja" maahan pystyyn?

Mikäli olet sitä mieltä, niin onko sinulla teoriaa mikä sinne Pentagoniin seinään osui? Vai osuiko mikään? Ohjus se ei ainakaan minkään valtakunnan järjen mukaan voinut olla, mutta mikäli se ei ollut väitetty lentokonekaan, niin mitä jää jäljelle?

Itse pidän 100% varmana, että virallinen teoria on oikeassa Pentagonin suhteen. Ei epäilyksen häivääkään. Mikä on sinun teoriasi?

edit: Laita Edustaja hammastikku hiekkaan ja lyö sen kylkeen lyijykynällä. Tämä tieteellinen koe todistaa sinulle kaiken.
 

Theone

Jäsen
Toisin sanoen, on typeraa sulkea tiettyja aineita pois visuaalisten tunnisteiden perusteella?

Kyllä, jos ollaan pelkästään videokuvan varassa.

Se etta sina olet nahnyt sita jossain helvetin masuunissa punaisena ei tarkoita sita etta se voisi valua sulan raudan varisena WTC:ssa... Jopa itse linkittamasi video todisti vaitettasi vastaan, alumiini oli huonoissakin valo-olosuhteissa kaadettaessa selkeasti hopeanhohtoista.

Sinä olet lukenut, että puhtaana aine on kaadettuna hopean väristä, joten se ei voi epäpuhtaana olla sulan raudan väristä? Edelleen tuossa linkittämässäni videossa alumiini on kuorittu joitain sekuntteja aikaisemmin (kuten olen monesti maininnut ja sinä yhtä monesti unohtanut) ja tuon puhtaammaksi sitä ei käytännössä saa.

Jonesin tutkimus yksissaan ei ole missaan vaiheessa todistanut aukottomasti yhtaan mitaan, mutta se vahvistaa kaikkea sita havaintoa mita alumiinista voi tehda.

Etkös juuri sinä väittänyt, että tuo "tutkimus" KIISTATTOMASTI todistaa, että kaadettu sula alumiini on aina hopean väristä. Onko noin vaikea myöntää, että on tullut taas vaihteeksi puhuttua paskaa?

Han kokeili asiaa ja alumiini oli hopean varista, seka muovilastuilla etta puulastuilla, vaikka astiassa se toki paloi liekilla (ne roskat paloivat alumiinin pinnalla, eivat sekoittuneet ja muuttaneet sen varia).

Minne ne epäpuhtaudet hävisivät? Paloivat pois myös? Vai tarkoitatko, että nuo roskat olivat ne epäpuhtaudet? Jos näin on, niin voi luoja, olet enemmän hukassa kuin uskoinkaan. Miksi tuonne laitettiin vain puu- ja muovilastuja? Missä kaikki kemikaalit?

Etko sina raukka vielakaan katsonut noita videoita Jonesin testista? Jones laittaa muovilastuja ja puulastuja jne sinne sekaan ja kaataa alumiinin, missa vaiheessa sina naet kuorintaa? Miten voit jaksaa vaitella asiasta jota et ole vaivautunut edes tarkistamaan?

Miksi mies simuloi toimistopaloa laittamalla muovi- ja puulastuja tuonne? Simuloiko tuo mielestäsi hyvin sitä mitä WTC:ssä olisi tapahtunut jos siellä olisi ollut sulaa alumiinia? Olisiko pitänyt miettiä vielä toinen sekuntti mitä tuonne alumiiniin laittaa?

Kerropa mita nama aineet olivat, ja miksi niita oli torneissa? Ja kerropa samaan syssyyn etta mista tulee tallainen varmuus siita etta niita ylipaataan on, ja etta niita oli paloalueella?

Esim. nuo tietokoneet, näytöt, tulostimet, kopiokoneet, vaahtosammuttimet yms. paljon kemikaaleja sisältävät hökötykset. Lisäksi tuolta luulisi löytyvät kuparia yms. Siitä sattuiko noita olemaan palopaikalla en tiedä mutta etpä sinäkään voi väittää, että ei olisi ollut.

olet jo useamman paivan niista avautunut kuin tietaisit mista puhut.

Veikkaan, että tiedän kyseisestä aiheesta huomattavasti enemmän kuin sinä. Itseasiassa viestejäsi lukemalla voin vannoa, että tiedän aiheesta huomattavasti enemmän kuin sinä. Sinun tietämys alumiinista taitaa olla aika pitkälti noiden laittamiesi linkkien varassa. Jos et tiennyt edes sitä, että alumiinia kuoritaan teollisuudessa, niin silloin taitaa aika lapsenkengissä tuo tieto olla.

Milla tavalla Jones valehtelee, tai johtaa harhaan tai huijaa? Niin, sinun mielikuvituksessasi taas kerran. Mitaan nayttoahan ei tietenkaan tallaisesta ole.

Näyttönä toimii "tutkimuksen" lopputulos. Jos ymmärrät edes hieman alumiinista ja miten se käyttäytyy, niin pystyisit ehkä itsekin hieman hämmästelemään tuota tulosta. Toki sinä olet linkkien varassa joten ymmärrän kantasi siinä mielessä.

Juuri muutama paiva sitten esitit videon jossa teollisuudessa tehtiin juuri niin. Jokainen video jossa alumiinia kaadetaan, nayttaa saman asian.

Jos edelleen vetoat tuohon videoon jossa juuri kuorittua alumiinia kaadetaan annostelijoihin, niin hukassa olet. Nimenomaan tuo kuorintavaihe voitaisiin jättää Jonesin tavalla kokonaan pois koska alumiini säilyttää hänen mukaansa optimaalisen värin vaikka se olisi epäpuhdasta mutta vuosikymmenien kehittelyn jälkeenkin teollisuudessa joudutaan vielä alumiinia kuorimaan. Miksi? Miksi teollisuus ei ole vielä vuosikymmenissä älynnyt tehdä samaa minkä Jones tekee takapihalla ja varmasti resurssit ovat aika erilaiset?

Kyseessä ovat kuitenkin miljardit, niin uskotko, että yritykset jättäisivät tuollaisen massiivisen säästökeinon käyttämättä?

Uskon Jonesin "tutkimukseen" heti kun pystyt kertomaan minulle miksi alumiini käyttäytyy noin Jonesin käsissä mutta teollisuudessa tuohon ei ole päästy kymmenissä vuosissa? Äläkä vetoa mihinkään videoon jossa on juuri kuorittua alumiinia, jos löydät videon jossa kuorimatonta alumiinia annostellaan teollisuusannostelijoihin ja käytetään suoraan lopputuotteen valmistukseen, niin ostan heti tuon "tutkimuksen".

Tuollaista videota tuskin löydät mistään.

Jos edelleen seisot tuon NIST:n teorian takana,
Kuten olen aikaisemmin sanonut, niin en ole edes lukenut NIST:n teoriaa, kunhan vain korjailen sinun valheellisia väittämiäsi jotka ovat poikineet lisää valheellisia väitteitä. Toki jos asiasta ei mitään ymmärrä ja on pelkkien linkkien/muiden keskustelufoorumien varassa, niin sattuuhan noita.

Ei se riita mihinkaan, jos alumiini on tummempaa tai punertavaa jossain sulattamossa tai pimeassa, muutaman hetken.
Mistähän tämänkin kaivoit? Jos tarkoituksena on lainata minun kirjoitustani, niin äläpä taas vaihteeksi jauha paskaa ja vääristele sanomisiani. Alumiini käyttäytyy täysin samallalailla sulana niin luonnossa kuin sulattamossakin, luonnonvalossa kuin pimeässäkin. Muutaman hetken? Ainakin minun havaitsemani värjäymät siniseksi/mustaksi/punaiseksi/vihreäksi ovat olleet "hiukan" pitkäkestoisempia, puhutaan alumiinin koko elinkaaren kestävästä värivirheestä, eli kyseessä on ns. peruuttamatontila. Toki tämänkin olisit tiennyt jos aiheeseen olisit joskus perehtynyt.

Sina taas naytat olevan sita mielta etta teoria on parempi kuin testi. Kumpi meista sitten on se horho....

Pidän itseasiassa hieman huonompaa teoriaakin (esim. se laser) parempana kuin tuota Jonesin testiä. Sinulle suosittelisin hieman perehtymistä alumiiniin ja sen käyttäytymiseen, ettet olisi pelkästään noiden linkkien yms. varassa. Tämä tosin on luultavasti turha toivo.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kun kokoajan nimim. Theone jauhat psychodadin inkompetenssista paneutua tähän aiheeseen, niin haluaisin tietää millä taustoilla itse ohjailet tätä keskustelua? "Jos noin vähän tiedät alumiinista"- tyyppistä heittoa tulee aika paljon, mutta millä asteikoilla olet itse kykeneväinen arvioimaan näitä asioita?

Myös se, että autenttisia todisteita ei ole, eikä tule, koska ne on hävitetty jonnekin hevon perseeseen, on tässä väittelyssä sellainen asia joka tuppaa unohtumaan. On vain NIST:in läpikäymät tekniset "todisteet", joita ei kaikkia edes ole testattu silloin kun siihen oli mahdollisuus. Onko oikeasti niin, että ihmisten mielestä ei tarvitse testata? Miksi tarrata kiinni siihen tosiasiaan, että vastapuolella ei ole "parempaakaan" selitystä, jos oikeasti virallinen selitys jo itsessään on joltain osin hölynpölyä? Tai oikeastaan, onhan sillekin mahdollisuus olemassa, että se olisi jokaiselta osaltaan testaamattomanakin täysin korrekti, mutta aika pieni todennäköisyys voidaan tuollekin asettaa peilaten sitä vasten ettei kaikkea näyttönä käytettävää tosiaan edes testattu, ja että se kaiken muun hyvän lisäksi sisältää muutamia täysin ennennäkemättömiä ilmiöitä. Joita ei muuten myöskään luonnollisesti ole testattu.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kun kokoajan nimim. Theone jauhat psychodadin inkompetenssista paneutua tähän aiheeseen...

No eihän psycholla ole mitään kompetenssia puhua mistään tuon päivän tapahtumista. Mies ei käsittääkseni ole rakennusalan asiantuntija, kemian asiantuntija tai minkään muunkaan edes löyhästi tuon päivän tapahtumiin liittyvän tieteenalan asiantuntija.

Mielestäni pd on taitava kaivamaan tietoa muilta foorumeilta ja copy/pasteamaan sitä tänne. Hän on tällainen internetajan papukaija, joka toistaa "viisaampien" juttuja ymmärtämättä niiden sisällöstä juurikaan mitään.

Todista toki mielipiteeni vääräksi. Olen pelkkänä silmänä.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sekoitat sujuvasti kahta ihan eri asiaa. Lampolaajenemisasiasta keskusteltiin WTC-7:n yhteydessa, Edna Cindron taas vilkutteli torneissa.

Kuumuustaskuista...joo..palomiehet tulivat lapi koko rakennuksen 79 kerrokseen asti, Edna taas oli silla alueella missa pahimmat tulipalot olivat olleet.

Kuten sanoin, sinulla ei yksinkertaisesti tunnu olevan enaa mitaan annettavaa, nyt yhdistellaan jo kahta taysin eri keskustelua ihan oman mielen mukaan ja keksitaan siita jotain teinipoikatason anekdootteja joilla sitten naureskellaan "horhoille" joka on sinun maaritelmasi ihmisille ja asioille joita et pysty rajallisella kyvyllasi ymmartamaan. Joillekin tuo trollaus on elamantapa, olet varmasti ylpea itsestasi.

Tämä nyt on jo aiemmin nähty pariinkin otteeseen tässä ketjussa ja myös muiden kuin MJ:n osalta, joten se siitä. Se, miten paljon jaksaa rasittaa simmujaan näiden lukemisella on sitten aivan eri asia.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No eihän psycholla ole mitään kompetenssia puhua mistään tuon päivän tapahtumista. Mies ei käsittääkseni ole rakennusalan asiantuntija, kemian asiantuntija tai minkään muunkaan edes löyhästi tuon päivän tapahtumiin liittyvän tieteenalan asiantuntija.

Mielestäni pd on taitava kaivamaan tietoa muilta foorumeilta ja copy/pasteamaan sitä tänne. Hän on tällainen internetajan papukaija, joka toistaa "viisaampien" juttuja ymmärtämättä niiden sisällöstä juurikaan mitään.

Todista toki mielipiteeni vääräksi. Olen pelkkänä silmänä.

Onko meistä kauhean monella sitten? Aivan. Kyllä hänellä tähän ketjuun on ollut annettavaa aika paljon enemmän kuin muutamilla nimimerkeillä jotka vielä tänä päivänäkin osallistuvat tähän keskusteluun.

PS. Väitinkö hänen olevan jonkun yllämainitun alan asiantuntija? Aivan.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onko meistä kauhean monella sitten? Aivan.

Pd on profiloitunut johtavaksi salaliittoteoreetikoksi tässä ketjussa. On koomista ettei hänellä ole kuitenkaan mitään mahdollisuuksia arvioida näkemiään youtubevideoita ammatillisin silmin. Uskottavuus siinä hieman kärsii, kun itsellä ei ole mitään kompetenssia arvioida näkemäänsä, vaan pitää luottaa kaiken maailman "internetprofessoreiden" kotivideotutkimuksiin. Sitten, kun joku asiasta oikeasti tietävä huomauttaa mahdollisista virheistä tutkimuksiin liittyen mielipiteet muokkautuvat kuin muovailuvaha ja kiemurtelu koukusta irti alkaa.

PS. Väitinkö hänen olevan jonkun yllämainitun alan asiantuntija? Aivan.

Et. Väitinkö minä sinun niin väittäneen? Aivan.

Hedelmällistä keskustelua.
 

Mace

Jäsen
Myös se, että autenttisia todisteita ei ole, eikä tule, koska ne on hävitetty jonnekin hevon perseeseen, on tässä väittelyssä sellainen asia joka tuppaa unohtumaan. On vain NIST:in läpikäymät tekniset "todisteet", joita ei kaikkia edes ole testattu silloin kun siihen oli mahdollisuus. Onko oikeasti niin, että ihmisten mielestä ei tarvitse testata? Miksi tarrata kiinni siihen tosiasiaan, että vastapuolella ei ole "parempaakaan" selitystä, jos oikeasti virallinen selitys jo itsessään on joltain osin hölynpölyä? Tai oikeastaan, onhan sillekin mahdollisuus olemassa, että se olisi jokaiselta osaltaan testaamattomanakin täysin korrekti, mutta aika pieni todennäköisyys voidaan tuollekin asettaa peilaten sitä vasten ettei kaikkea näyttönä käytettävää tosiaan edes testattu, ja että se kaiken muun hyvän lisäksi sisältää muutamia täysin ennennäkemättömiä ilmiöitä. Joita ei muuten myöskään luonnollisesti ole testattu.

Voi kunpa kyse olisikin siitä, että salaliittoteoreetikot esittäisivät kyseenalaistuksia ja epäilisivät asioita. Voi kunpa kyse olisikin siitä, mutta kun ei ole. Ainakin minulle tähän keskusteluun osallistumiseni ydin on ollut siinä, että "joku" on ties miten kauan väittänyt olevan olemassa päivänselviä ja kiistattomia todisteita milloin mistäkin asiasta ja nuo todisteet osoittavat kuulemma ehdottomasti, että tuo ja tämä kohta virallisesta teoriasta on mahdotonta. Sitten lähemmässä tarkastelussa käykin kohta toisensa jälkeen ilmi, että mitään kiistattomia ja ehdottomia todisteita ei olekaan, vaan on vain nettilinkkejä, joissa yksi jos toinenkin spekuloi milloin milläkin asialla, testailee omiaan ja tekee uhkarohkeita johtopäätöksiä. Kun asiasta huomautetaan, niitä omia näkemyksiä hieman muutetaan ja jatketaan vänkäämistä vähän toisesta asennosta. Tuo on se pointti. Ei hedelmällistä väittelyä yksinkertaisesti voida lähteä käymään tuolla asenteella, että esitetään ehdottomia väitteitä, joiden kestävyys on sitten ihan alkeellista luokkaa, ja vittuillaan niille, jotka eivät noita väitteitä niele. Kaiken kruunaa siis tosiaan se, että ne, jotka eivät noita päivänselviä, kiistattomia ja ehdottomia todisteita niele, ovat auktoriteettisuskovaisia lampaita. Lopputulemana on se, että välillä joku pyrkii oikeasti asialliseen keskusteluun, mutta ketjun yleissävy on kuitenkin jatkuvasti kuittaileva, toisen puheita vääristelevä ja olkiukkoja vilisevä. Se ei ole järin hedelmällinen pohja.
 
Viimeksi muokattu:

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Miten tämä Tshekki77:n linkkipostaus nyt sitten pitäisi mieltää? Siinä vasta mystisyyttä kerrakseen.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS

Niin minunkin mielestäni. Tosin melkeinpä kaikki tähän ketjuun kirjoittaneet ovat kertoneet epäilevänsä virallista tarinaa, joten se siitä. Tosin tuo Sepon kirjoitus ei puhu terveen järjen puolesta, eli epäilyissä olisi hyvä pitää jonkinlainen realismi mukana. Jos täällä oikeasti käytetään suu vaahdossa jotain nuotiomiestä hyvänä, ellei kiistämättömänä, todisteena siitä, että WTC1&2 ei voinut romahtaa tulipalojen seurauksena virallisen tarinan esittämällä tavalla, niin järki on kadonnut hommasta jo kauan sitten. Melkein hymyilyttää, että samat henkilöt hokevat "guilt by associationia" joka välissä.
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Viimeksi muokattu:

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Sen kummemmin ketjun aiheeseen en halua puuttua, mutta todetakkoon että nopealla googlauksella Sepon tekstejä löytyy aika runsaasti netistä ja ovat kokonaisvaltaisesti aika.....noh, mielenkiintoisia.

Seppohan uskoo salaiseen maailmanhallitukseen. "Tarkkanäköinen havaitsee kaiken tämän jo dollarin setelin kuvista sekä sen tekstistä", Seppo kirjoittaa eräässä vuodatuksessaan vakuuttavaksi todisteeksi asiasta.
 

floikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
"Mitä Maailmanhallitusasiaan tulee, niin minusta siitä on kyllä selkeää faktaa runsaasti olemassa, joka onkin syytä tuoda esiin kansoille. Pieni pankkiiri- , talous- sekä mediaeliitti, joka omistaa käytännössä maailman, pyörittää kulissien takana maailman tapahtumia, ja esim. valtaosa sodista onkin sen sytyttämiä, koska ne ovat todellisia rahasampoja näille piireille. Tähän ovat päätyneet kaikki asioihin syvemmin perehtyneet tutkijat.

Laitan tähän linkin, josta englanninkieltä osaavat voivat tehdä omat johtopäätöksensä:
Dean Henderson - The Federal Reserve Cartel: The Eight Families
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=25080"

Pätkä tuosta Sepon kirjoituksesta. Boldaus minun. Tsekkasin tämän hienon asioihin toden teolla tutustuneen kaverin sivuja ja lainasin etusivulla listatuista artikkeleista tähän muutaman kaikkein syvällisimmän kohdan.

Was Israel Behind Norway Terror Attacks?

Maybe Breivik is just a nut job Freemason Christian fundamentalist in ideological service to Zionism. That would be horrible enough. But considering the complexity of the terror attacks and the recent animosity between Norway and Israel, I smell a Mossad rat.

Who Killed JFK?

But perhaps the most interesting phone number in Shaw’s address book belonged to Sir Steven Runciman, an elite historian with insider knowledge of the Knights Templar and their Priory of Sion inner sanctum. Warren Commission Chairman Earl Warren, John McCloy, Allen Dulles, J. Edgar Hoover and Gerald Ford were all 33rd Degree Illuminized Freemasons.

Visitors to the Dealey Plaza assassination site report seeing an obelisk dedicated to Freemasonry. Dallas – headquarters for illumination merchant Exxon Mobil and much of corporate America – sits on the 33rd parallel.

The Illuminati Depopulation Agenda

Presidio was also the name of a spooky US Army base in what is now the Golden Gate National Recreation Area, which Mikhail Gorbachev reportedly frequented as the Soviet Union was falling apart. Was Aquino part of an operation to “map the mind” of the Soviet Union’s last leader and induce him into proposing both glasnost and perestroika, the two free market policies that ultimately led to the Soviet Union’s demise? Remember the curious mark which suddenly appeared on Gorbachev’s forehead? Was he implanted with some sort of microchip mind-control device to make him think “in accordance with US national interests”?

Bin Laden & The 911 Illusion: Part III: Secret Societies & Masterminds

The only countries- other than the US- who possess this remote electronic capability are Israel, Russia, China and the UK. Did Israeli Mossad and British MI6 perpetrate 911 as part of an ongoing counter-revolutionary master plan to bring down the US? Did the orders come from Buckingham Palace?

Could a new global financial/military alliance- organized by the Eight Families- be emerging? Were Deutsche Bank and Standard Chartered paymasters for this alliance? Deutsche Bank founder Dr. Hermann Josef Abs was a leading banker to the Nazis and remained the bank’s Honorary Chairman until his 1994 death. [13] When Deutsche Bank bought Banker’s Trust ownership of the Four Horsemen shifted to the Bohn Warburg combine that financed Hitler. Deutsche Bank quickly became the world’s largest bank."

jne jne.

Kyllä ihan tervettä on epäillä kaikkea. Google tiesi kertoa, että tämä Seppo KJ Utria mitä ilmeisimmin on kuin onkin ihan oikea psykiatri, tosin ilmeisesti eläkkeellä oleva tai omien sanojensa mukaan hauskasti evp. Jopa lääkärilehteen johonkin artikkeliin nimensä saanut.
 

Kaivanto

Jäsen

Seppohan uskoo salaiseen maailmanhallitukseen. "Tarkkanäköinen havaitsee kaiken tämän jo dollarin setelin kuvista sekä sen tekstistä", Seppo kirjoittaa eräässä vuodatuksessaan vakuuttavaksi todisteeksi asiasta.

Verkkomedia.org soveltuu itsensä viihdyttämiseen eikä mihinkään muuhun. Sivusto on uutisten muotoon väännettyä Uusi Maa -foorumin illuminaattisekoilua = lukematta paskaa.
 

J.Petke

Jäsen
Ei maahan tarvi jäädä valotolppien kantoja pystyyn, sen sijaan epäilen, että valopylväs voisi kaatua kokonaisena kappaleena lentokoneen siiven iskeytyessä sen puoliväliin 550km/h. Linkittämäni video tukee myös tätä

Vastaisitko siihen, että mikä tämä sinun ideasi taustalla siis on? Haluatko esittää, että lyhtypylväät oli jotenkin vialliset vai että lyhtypylväisiin ei osunut lentokone vaan joku muu?

Minä kun en millään pääse käsiksi tähän sinun perimmäiseen ideaan.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Itsekin tätä jo kyselin, mutta vastausta ei ole tullut. Eikös tolppien juuressa ole usein jonkinlainen betoninen jalkakin, joka pitää sen maassa? Mistä Pentagonin valotolppien tapa kaatua/hajota on nyt sitten todiste? Ei voinut olla lentokone? Kerro Edustaja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös