World of Tanks

  • 261 221
  • 2 155

Jusu7

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nin, en mäkään tuota Eemeliä huonona pitänyt missään vaiheessa. Aika nopeesti aikoinaan sen linjan ajoin läpi ja mielikuva siitä on lähinnä doupattu Dicker Max ja Dickeristä pidän todella paljon.

Skode, itse hävitin eilen tuon SU:n tallista ja ostin Obj 263:n. Vaunuhan on ihan vikkelä ja todella ihmeellisiä kuteja sillä tuli mullekin oikeastaan joka matsissa. Loppuun asti tähdätty kuti jota et välttämättä edes näe minne se lentää tai sitten viuhuu tähtäinympyrän ulkopuolelle. Aika nihkee lämä siinä on mutta sain tuolla joskus huimia matseja aikaseksi todella aggressiivisella pelityylillä. Vaunun nopeutta ja tulinopeutta kannattaa käyttää hyväksi.

Personal missionit tulivat ja joku taisi eilen mennä läpikin mutta täytyy yrittää keskittyä niihin paremmalla ajalla enkä oikein ole ehtinyt perehtyä aiheeseen vielä. Rahaahan noilla saa tehtyä aika mukavasti. Olihan muuten niin, että jos tuon ekan stagen haluaa läpäistä, on suoritettava joku osa läpi eli td/light/medi/hevi/arty ja sen jälkeen pääsee eteenpäin kakkoslevelille ?
 

skode

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vaunuhan on ihan vikkelä ja todella ihmeellisiä kuteja sillä tuli mullekin oikeastaan joka matsissa. Loppuun asti tähdätty kuti jota et välttämättä edes näe minne se lentää tai sitten viuhuu tähtäinympyrän ulkopuolelle. Aika nihkee lämä siinä on mutta sain tuolla joskus huimia matseja aikaseksi todella aggressiivisella pelityylillä. Vaunun nopeutta ja tulinopeutta kannattaa käyttää hyväksi.

Personal missionit tulivat ja joku taisi eilen mennä läpikin mutta täytyy yrittää keskittyä niihin paremmalla ajalla enkä oikein ole ehtinyt perehtyä aiheeseen vielä. Rahaahan noilla saa tehtyä aika mukavasti. Olihan muuten niin, että jos tuon ekan stagen haluaa läpäistä, on suoritettava joku osa läpi eli td/light/medi/hevi/arty ja sen jälkeen pääsee eteenpäin kakkoslevelille ?

Su:han olisi ilman tota kuulien lentämistä todellinen carry vaunu. Camo ja vauhti lisättynä kuitenkin avg. 440 dmg tekevään tykkiin joka lataa n. 7 sekuntia ja kestää osaltaa myös hieman hittiäkin, ja etenkin kun on suht harvinainen eikä ihmiset ton ominaisuuksia tiedä miten se pelaa niin toi tulinopeus yllättää tosi monet.

Personal missionit on alkupäässä ihan perus pelaamista etenkin ton stugin osalta, ja käsittääkseni vaunun saadakseen voi jättää yhden asehaaran suorittamatta. Kymppitierin vermeen saadakseen tarvii pelejä ihan mielettömästi, ja etenkin se että voit valita vain seuraavan tehtävän suoritettavaksi, eli mahdollinen timanttipeli pitää suorittaa juuri oikeaan aikaan. Helpompaa olisi että sais itse valkata mihin suoritukseen peli riittäis ja sen mukaan vois tehtävissä edetä.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Mikä tosta St.Emilistä sitten tekee huonon? Katsoin huvikseen ja sillä on omista 7:n TD:stä paras ka. damage, tosin otanta on pienempi muihin verrattuna. Ei itelle jäänyt siitä mitenkään huonoa kuvaa...toki camonerffi on tullut sen jälkeen josko se sitten noin kovasti vaikuttaisi?

Camonerffin lisäksi vielä kartat on nerffattu td:tä vastaan, niin siinähän sitä. Lisäksi vaunu on onnettoman hidas ja pehmeä, mikä tarkoittaa yleensä välitöntä kuolemaa, kun se on spotattu (artypelaajille erityiskiitokset tässä kohdin, haistakaa...). En tykkää sitten yhtään tuosta vaunusta ja siksipä se lähinnä istuu tallissa, ei kyllä ole vielä parasta tykkiäkään (ei edes lähellä), joten sekin ankeuttaa pelaamista.

E25:lla ei tosiaan kauan nokka tuhissut miljoonan hankkimisessa, joten T-62A löytyy nyt tallista. Meditehtävistä en sitten saanutkaan eilen suoritettua ensimmäistäkään (ole top10:ssä ja voita), kun sitä pirun voittoa ei tullut viidellä yrityksellä (1xComet + 4xT-62A) mitenkään, top 3:ssa taisin joka pelissä olla omassa tiimissä. No, tänään uusi yritys.
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Olisko kellään kiinnostusta E25 plattaan? Saisi naputaltua tuon platta tehtävän läpi?
EDIT: Löytyy WOT:sta Hanorich nimellä...
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Nämä personal missionit kyllä piristivät ainakin hetkellisesti mukavasti peliä, pitänee ilmeisesti ruveta pelaamaan vuosien tauon jälkeen vihaamillani SPG:illäkin taas. Vaan kyllä välillä tuntuu että peli näyttää keskisormea noiden tehtävien kanssa, ensin tuo legendaarinen "vahingoita vain YHTÄ moduulia vihutankissa"-bugi ja nyt ei tunnu vastustajan tankit syttyvän millään tuleen vaikka tehtävä sitä huutaa.
 

skode

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nämä personal missionit kyllä piristivät ainakin hetkellisesti mukavasti peliä, pitänee ilmeisesti ruveta pelaamaan vuosien tauon jälkeen vihaamillani SPG:illäkin taas.

Juu on näköjään piristänyt muitakin arty pelaajia samalla tavalla. Aikaisemmin 4-5 artya oli harvinaista, mutta viimeisen viikon ollut enmmän sääntö kuin poikkeus. Pitää varmaan hommata joku artytraceri, vaikka kiellettyjä ovatkin, ja alkaa paukuttaa noita syöpäläisiä jollakin omalla artylla veke. Alkaa topguneja tulemaan noillakin aika helpolla siten...
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
WN8 lukemat ottaa kivasti hittiä, kun joutuu noilla syövillä pelaamaan, en vaan osaa. Ei sillä, on tässä tullut muutenkin viime päivät pelattua kuin huonosti koulutettu apina ja noi saatanan suiscouttitehtävät ei ainkaan helpota, jos yrittää vähänkin aggressiivisemmin pelata. Ihan kuin eilen olisi vähän helpottanut pahimmasta, ainakin tuntui että peleissä oli välillä jotain järkeäkin.

Toissa päivänä tuli vähän harvinaisempi mitali, kun sain ensimmäisen Fadinin mitalin T67:lla.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Ite olen pelaillut ihan entiseen malliin, ja jumittaa toki sitten parit tehtävät. Hevicappaus ja medikalla tuleen sytyttäminen. Eka on ihan ymmärrettävää mutta toka ihmetyttää, kierrossa on Type T-34 ja T-44, mutta ei millään syty edes pahvisin artykaan tuleen vaikka paiskoo takaa 3-5 kutia sisään. Lienee surkea alpha siihen syynä.

Sorruin kanssa ostamaan syövän talliin, mutta pari matsia stokki Crusader SP:lla riitti, ja nyt keräilen vapaata expaa parempaan tykkiin.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Latailin tänään Wot:in Macille ihan Wot:in virallisilta sivuilta näiden: http://worldoftanks.eu/en/content/soft/pc_programs/1312/ (Linkki vie viralliselle sivulle.) oheiden mukaan.
Mutta ei tuo perhana suostu käynnistymään. Kun yritin käynnistää peliä, niin kuvaruudussa vilahtaa vain jotain ja sitten ohjelma sammuu...
Onko kellään vastaavaa?

e. 6 kertaa asensin pelin uudestaan ja NYT alkoi lyyti kirjoittamaan!
 
Viimeksi muokattu:

Tiityy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Habs, D Team + Maajoukkue
Juu, Macilla olen minäkin välillä pelaillut ja toisella kerralla lähti toimimaan, tämä uusi paketti on paljon toimintavarmempi kuin aiemmat viritykset.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Hyvin lähti nyt hommat toimiin. Pikkasen on hakemista Blitzin jälkeen. T-26:lla opetellaan...
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Lähipäivät taidan enemmän tai vähemmä keskittyä tuohon Winter Showdowniin, kun siellä on kaksikin miehistöä koulutettavissa nopeasti ja vaunuihin jotka ovat ihan hankintalistalla. Mammothin miehistö menee sellaisenaan T100 E5:een, joka tullee olemaan se seuraava kymppi tallissa ja Artic Foxin miehistö LTTB:hen (ja sitten T-54 lightweightiin), joka on tuossa linjassa seuraavana tulossa. Foch ei niin kiinnosta, mutta toisaalta tuo Polar Bear on niin easy mode pelaamista ettei mitään järkeä. Koko pelimuotohan on ihan silkkaa scheissea, mutta tuossa saa pirun pienellä vaivalla ja lyhyessä ajassa koulutettua miehistöä älyttömällä vauhdilla eilen meni kuudella matsilla ekat skillit 60%, joten parin taidon miehistö on nopeasti kasassa. Jotenkin tuo grindaaminen on muutenkin nyt vähän alkanut tympiä, niin tuo on sellainen sopiva "aivot narikkaan" -moodi, toki tuota E5:sta ja BatChattia kohti pelaillaan päivittäin ja CW:tä aina kun sattuu ehtimään..
 

SGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei raha kiekkoa
Hevicappaus ja medikalla tuleen sytyttäminen.

Hevikäppi oli hirveetä tuskaa, varsinkin kun valkoisen lipun pelit eivät sitten kelvanneet. Lopulta se onnistui itselle ja kaverille samalla tavalla. Heviplutoona, seiskatasossa ylimpänä ja kartta, jossa muutama ränni. Valitaan ränni, ajetaan läpi ja suoraan lippurinkulaan. Varsinkin vuorisolakartassa sillan yli ajaminen autokaasu pohjassa kolmella KV3:lla oli suorastaan hauskaa. Liian harvoin tämä peli tarjoaa enää sellaisia hetkiä.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Hevicappaus ja medikalla tuleen sytyttäminen. Eka on ihan ymmärrettävää mutta toka ihmetyttää, kierrossa on Type T-34 ja T-44, mutta ei millään syty edes pahvisin artykaan tuleen vaikka paiskoo takaa 3-5 kutia sisään.

Joskus käy tuuriakin, mulla tuo tuleen sytyttäminen onnistui toisessa pelissä T-62A:lla, kylkiosuma Euro5:een ja se roihahti kivasti. Nyt hirttää tuo vitun lighti tehtävä, jossa pitää spotata 1000 damagea ja pysyä samalla huomaamattomana. Ekat viisi yritystä toissa päivänä antoi kartoiksi Stalingrad, Ruinberg, Hidden Village, Kharkov ja Stalingrad helppo homma. Ei ole vielä kertaakaan osunut Malinovka tai Prokhorovka tuohon tehtävään, eilen tuli Ensk vissiin kolme kertaa ja sitten El Halloufia ja Winterbergiä, ainoa realistinen mahdollisuus olisi ollut varmaan Fisherman Bayssa mutta ylijuoksuksi meni sekin matsi. Hevillä ja medillä on nyt tuo rämmäys tehtävä vuorossa, vaatinee jonkun yolo suorituksen...
 

Wilderness

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minnesota Wild
Hevikäppi oli hirveetä tuskaa, varsinkin kun valkoisen lipun pelit eivät sitten kelvanneet. Lopulta se onnistui itselle ja kaverille samalla tavalla. Heviplutoona, seiskatasossa ylimpänä ja kartta, jossa muutama ränni. Valitaan ränni, ajetaan läpi ja suoraan lippurinkulaan. Varsinkin vuorisolakartassa sillan yli ajaminen autokaasu pohjassa kolmella KV3:lla oli suorastaan hauskaa. Liian harvoin tämä peli tarjoaa enää sellaisia hetkiä.

Ainakin minulla kävi tuohon hevicappiin cappaaminen kohtaamistaistossa.

Itselle tähän mennessä ollut tuskaisin tuo medikalla kahden medikan tuhoaminen. Tuossakin suurin ongelma oli nimenomaan se, ettei meinannut vihollisilla ikinä olla medikkoja. Maksimissaan 1 tai 2 per taistelu ja tuo ei ole kovinkaan optimaalinen tilanne kahden medikan tuhoamiseen.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Joskus käy tuuriakin, mulla tuo tuleen sytyttäminen onnistui toisessa pelissä T-62A:lla, kylkiosuma Euro5:een ja se roihahti kivasti. Nyt hirttää tuo vitun lighti tehtävä, jossa pitää spotata 1000 damagea ja pysyä samalla huomaamattomana. Ekat viisi yritystä toissa päivänä antoi kartoiksi Stalingrad, Ruinberg, Hidden Village, Kharkov ja Stalingrad helppo homma. Ei ole vielä kertaakaan osunut Malinovka tai Prokhorovka tuohon tehtävään, eilen tuli Ensk vissiin kolme kertaa ja sitten El Halloufia ja Winterbergiä, ainoa realistinen mahdollisuus olisi ollut varmaan Fisherman Bayssa mutta ylijuoksuksi meni sekin matsi. Hevillä ja medillä on nyt tuo rämmäys tehtävä vuorossa, vaatinee jonkun yolo suorituksen...

Sain itse vihdoinkin T-44:lla vihun AMX 13 75:n tuleen. Hevicappia en ole edelleenkään yrittänyt. Muilla vaunuilla ollaan nyt niissä ryhmätehtävissä pl. arty. Ainoa arty on Crusader SP, ja sillä pelaaminen on niin vitun turhauttavaa paskaa että jättänen tekemättä tehtävät. Tuon lightin tehtävän sain Kareliassa puolustuksessa melkein saman tien ja vahingossa, jäin Bulldogilla siihen basen eteen vasemmalle pikkunyppylän taakse kyttäämään vihun skouttia keskeltä. Siitä näkee samalla sinne yläoikean mäelle, ja kun ammuskelin skoutteja keskeltä niin siinä välissä arty onnistui jauhamaan yli tonnin damat mäelle.

Medillä rämmääminen on helppoa, haet vain vihun suicide skouttia ja kun joku träkkää sen niin vedät yli. Toinen helppo tapa on flankata arty, vetää hipat melkein nolliin ja rämmätä.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Tuon lightin tehtävän sain Kareliassa puolustuksessa melkein saman tien ja vahingossa, jäin Bulldogilla siihen basen eteen vasemmalle pikkunyppylän taakse kyttäämään vihun skouttia keskeltä.

Fuckin noob, jätkällä on Bulldogissa naamioverkko :). Pitänee itsekin heittää RU:hun naamioverkot, niin saa tuon tehtävän tehtyä, oikealla kartalla helpostikin.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Fuckin noob, jätkällä on Bulldogissa naamioverkko :). Pitänee itsekin heittää RU:hun naamioverkot, niin saa tuon tehtävän tehtyä, oikealla kartalla helpostikin.

Ja höpö höpö. Ventit, optiikka ja vert-stab kiinni niinkuin ammattilaisella pitää. Ja miehistöllä BIA. Sä et vaan osaa, näkeehän se jo siitä kuinka paljon parempi recent WN8 mulla on :)
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Ja höpö höpö. Ventit, optiikka ja vert-stab kiinni niinkuin ammattilaisella pitää. Ja miehistöllä BIA. Sä et vaan osaa, näkeehän se jo siitä kuinka paljon parempi recent WN8 mulla on :)

Ton tehtävän kuvauksessa lukee, että pitää olla naamioverkko. Sekö ei siis oikeasti sitä kuitenkaan vaadi? Ja joo, mulla on recent tippunut kivasti (oli kaksi viikkoa sitten noin 1800), kun on pitäny yrittää noita arty tehtäviä, toki muutenkin pelit menneet päin... no huonosti.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Ton tehtävän kuvauksessa lukee, että pitää olla naamioverkko. Sekö ei siis oikeasti sitä kuitenkaan vaadi?

Se on vain secondary condition, joten läpi pääsee ilman verkkoakin, muttei saa 35k kredibonusta
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
9.6. on nyt tullut. Ja lighteja buffataan taas lisää pl. M41 Bulldog ja T37, jotka saavat vähän sapiskaa. Peliin tulee myös laukausten hajonnan lisääminen kaikille tankeille. Se onkin mielenkiintoista nähdä mihin se johtaa. Ainakin ns. hevisnaippaaminen kärsii siitä, samoin liikkeessä olevien skouttien osumatarkkuus laskee. Viewrangea revitään varsinkin tierien 3-6 TD:iltä oikein urakalla pois, varsinkin T40:n ja T82:n kissanpäivät ovat historiaa. Esim. T40:n viewrange putoaa 310 metriin vanhasta 400 metrista.

Saas nähdä miten vaikuttaa, riippuen siitä paljonko hajonta kasvaa ovat hevit/lightit voittajia ja Medit/TD:t häviäjiä. Artyjen osalta tuo hajonnan kasvu saattaa olla fataalia isku (jihuu!), mutta pelkään ettei.
 

skode

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Saas nähdä miten vaikuttaa, riippuen siitä paljonko hajonta kasvaa ovat hevit/lightit voittajia ja Medit/TD:t häviäjiä. Artyjen osalta tuo hajonnan kasvu saattaa olla fataalia isku (jihuu!), mutta pelkään ettei.

En usko, että vaikuttaa oikeastaan mitenkään, kysymyshän on ainoastaan siitä että rinkulan reunoille menevät osumat, tai sen mahdollisuus kasvaa. Eli käytännössä liikkeessä suurella ympyrällä vedetyt laakit osuvat keskelle harvemmin. Eli ei ole tätä ryssämedi/td syndroomaa että voi vaan ajella ja heitellä ns. säkälaakeja vaan vaatii tähtäystä hieman enemmän. Tämähän kannustaa siihen saakelin puska snaippaamiseen vielä enemmän kun ei uskalleta liikkua kun ei välttämättä osuiskaan. Lighteista tulee hauskoja, kun esim. niillä nyt muutenkaan niin kaukaa ammuta että rinkula ei kylkeä täyttäis.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
9.6. on nyt tullut. Ja lighteja buffataan taas lisää

Miten niin taas? Minun nähdäkseni niitä on tähän asti lähinnä nerffattu (ne karttamuutokset!). Toki uudet peliin tuodut lightit ovat olleet kovempia laitteita, joten oli melko odotettavaa ja tarpeellista, että vanhoja buffataan. Onneksi WG on kerrankin pitänyt maltin noissa buffeissa ja nerffeissä, eikä vaunuja ole suoraan tuhottu tai nostettu OP asemaan. Ranskan lightit tosin ovat ilmeisen OP laitteita, kun eivät buffia saaneet ja onhan toki joku AMX 13 75 tierinsä kovimpia vaunuja...

Tarkkuusnerffillä ei suurta vaikutusta tuntunut olevan, pitää vaan malttaa tähdätä loppuun asti tai ajaa sillä lightilla siihen kylkeen kiinni tyhjäämään lipasta :).
 

Kaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Jets, Green Bay, ENCE, Tazen ARTA-viha
Olis taas pitänyt muistaa olla heti päivityksen jälkeen olla pelaamatta se pari päivää, sellasta paskaa on taas tiimit kun kaikki tomaatit rientäneet joukolla koettamaan. Siihen päälle vielä missionit niin tiimipelaamisesta ei tietoa sitäkään vähää. Illalla jos menis CWn lisäksi vaan pelaamaan itselleen muista välittämättä aivot narikassa niin saattais jaksaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös