Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus
Tiityy
Viimeksi havaittu:
05.07.2016 klo 10.22
liittynyt:
15.08.2008
Viestejä:
485

Seuraa: 1

Kaupunki:
Göteborg

Tiityy

Jäsen, sijaintina Göteborg

Tiityy nähty viimeksi:
05.07.2016 klo 10.22
 • Jäsenen Tiityy profiilissa ei ole vielä viestejä.
 • Lataa...
 • Tietoja

  Kaupunki:
  Göteborg
  Suosikkijoukkue:
  JYP, Habs, D Team + Maajoukkue
  Nuorena paljon urheilua harrastanut, vakaasti keski-ikäistyvä vanhapoika.

  Mistä pidän: Jääkiekko, salibandy, kaikenlainen penkkiurheilu, lukeminen ja AC/DC

  Allekirjoitus

  "Hän sai syntyessään naurun lahjan ja tunsi jo silloin, että mailma oli hullu... Ja se oli hänen koko perintönsä." -Rafael Sabatini: Scaramouche.