Vitutusketju

  • 10 581 009
  • 56 150

Juuso74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Nyt vituttaa Klubin valmentaja Keijo. Mies istuttaa Parikkaa penkillä ja peluuttaa paskinta veikkausliigassa näkemääni kärkeä, afrikan ihme Samuraa.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Onko joku käynyt nokiasta kusemassa jonkun ylen tuottajan aamumuroihin, vai mistä vitusta tuon ohjelman lähtö kohdat tulee. Etsitään uskomatonta paskaa olemattomista asioista, ei vittu mikä ohjelma. (Silminnäkijä: Nokian kuori murtuu). Vituttaa katsoa, mutta katsompa silti
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Aina tämä pahuksen migreeni päällä tennisvuoron jälkeen. Joka hemmetin kerta kun harrastaa urheilua ja vetää itsensä piippuun, niin iskee migreeni.

Sitten kun nakkaa migreeninapin nieluun, lähtee kyllä särky, mutta niin lähtee myös tunto nenästä ja kasvoja pistelee. Autuisaa.
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Minua on alkanut pikkuhiljaa, suorastaan huomaamatta vituttaa lätkästä kirjoitettavat ABC-jutut. Eli aakkosittain kirjoitetut jutut, joissa puoliväkisin keksitään suurimmalle osalle kirjaimista täytejuttua. Kysehän on vain ranskalaisista viivoista hienommassa muodossa. Keskustelupalstalle voi vetää siimoja, mutta jos sen haluaa tehdä toimituksellisesti, on kyseessä tällainen hieno "ABC", jonka journalistinen arvo on usein hyvin lähellä nollaa.
 
Suosikkijoukkue
ILVES
Pienoinen ketutus päällänsä.

Tänään erään tentin jälkeen olimme sopineet matematiikan opettajan kanssa, että hän palauttaa jo aikaisemmin (tiistaina) olleen matikan tentin aamuisen tentin jälkeen.

Jo heti tentin jälkeen tiesin, että minimitavoite (arvosanaksi vitonen) tästäkin kurssista on täytetty, mutta tämä jälkimmäinen tentti vituttaa niin prkleesti paperin palautuksen jälkeen.

Pisteeni olivat 28½ pistettä 30 eli ihan hyvä suoritus ja taisi jopa olla ryhmämme parhaat pisteet. Mutta se asia, mikä tässä hatuttaa, on tapa, millä tuon puolitoista pistettä onnistuin sössimään. Puolikas piste rokotettiin siitä, että vastauksessa oli yksiköstä jäänyt puuttumaan yksi kirjain (jos kilowatin kerrotaan ajalla, eiköhän tällöin kyseessä ole kilowattitunti). Piste taas meni siitä, että eräässä tehtävässä en tajunnut ottaa huomioon erään kappaleen tilavuutta laskiessa kappaleen päädyn olleen kolmio, joten päädyn pinta-alaa laskiessa kahdella jakaminen oli jäänyt unholaan. Tentin vaikeimman laskun ratkaisu oli muuten täysin oikein ja mitä muilta matikassa hyvin pärjänneiltä luokkatovereiltani kyselin, eivät he olleet saaneet laskuun oikeastaan päätä ei häntää. Vitutusta lisää vielä se, että tämän jälkimmäisen virheen tajusin vielä kaiken lisäksi juuri, kun olin tentin jälkeen astunut luokasta ulos tentin jälkeen.

Olo on siis kuta kuinkin kuin sadan metrin juoksijalla, joka on juuri sivunnut maailman ennätystä. Harmikseen vain kilpaveli on alittanut tämän ajan sadasosalla.

Mieli tekisi lukuvuoden kunniaksi riipasta pienoiset kännit terassikelien ollessa, mitä parhaimmat ja lätkän MM-kisojenkin startatessa. Ainoa este on vain, että työt alkavat parin tunnin päästä ja huomenna on vielä kaiken lisäksi aamuvuoro edessä.
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Erkka

Kari Jalonen sen aikoinaan sanoi jotenkin näin: "ilman erkkaa on parempi pelata"
Onneksi maajoukkuekin pelaa ilman Erkkaa heti Moskovan jälkeen. Kisojen kiinnostavuus putosi n. 98,5 % kun tämä "professori" ulosti Pillun joukkueesta. Pärssinen, Hentunen, Salmelainen - millä näytöillä? Täten lupaan, että jos Suomi Erkasta huolimatta voittaa kultaa, juhlin silti vain yhden päivän.
 
Viimeksi muokattu:

Top Gun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Persaukiset "Johtajamme" !

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200704276040317_uu.shtml

Eli kun näin on heidän talous, niin ei liene ihme, että roikkuvat henkeen ja vereen mukana - konsteista piittaamatta.

Ja eiköhän pian kuulla uusista liksoista ja muista parannuksista, kun tuo "onneton palkka" on jo niin vanha...

Jälleen yksi näyttö siitä, että kansanedustajamme pitävät omaa paikaansa selvänä ja elävät kuin siat pellossa.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kummitytöllä on synttärit viikonloppuna, enkä pääse paikalle joten laitoin hyvissä ajoin postissa onnittelukortin ja pienen summan rahaa. Äsken sain kummitytön äidiltä puhelun ja tämä kertoi että kortti oli löytynyt vähän matkan päästä ojasta ja auki revitty kirjekuorikin oli jostain löytynyt. Se nyt on melko selvää että rahoja ei näkynyt missään.

Siis voi jumalauta millaisia kusipäitä tämä maa päällään kantaa. Luultavasti vittumarkojen tekosia, mutta silti pitää ihmetellä että millaisen kasvatuksen saanut ihminen varastaa toisten postilaatikosta jotain? Remmillä hyvästi pitkin selkää sanon minä. Tuskin syyllinen koskaan selviää, joten olisi varmasti parempi leipoa koko pienen kylän mopokansaa lättyyn. Uskomattoman pahan mielen saa tällaisestakin. Rahallinen menetys ei ollut suuren suuri, mutta tiedän että kymmenvuotiaalle tytöllä silläkin setelillä olisi ollut suuresti merkitystä.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Trenchtown kirjoitti:
Tuskin syyllinen koskaan selviää, joten olisi varmasti parempi leipoa koko pienen kylän mopokansaa lättyyn.

Olikohan muuta postia hävinnyt? Kuulostaa meinaan siltä, että joku on tiennyt mitä on etsinyt, mutta ei ole osannut hävittää jälkiään kunnolla.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
repe_joke kirjoitti:
Olikohan muuta postia hävinnyt?
En kyllä tullut kysyneeksi, mutten usko että juuri sitä kirjettä sieltä on etsitty, koska minun lisäkseni kukaan ei tiennyt että sellainen postissa oli. Syyllinen saattaa olla myös joku naapuruston saman ikäisistä tytöistä, ehkäpä jopa se sama joka revityn kirjekuoren alunperin löysi. Mistä näitä tietää, eikä se minun hommani ole sitä selvittääkään. Vituttaa vaan niin vietävästi kummitytön puolesta, löytää nyt perkele pelkkä kortti jostain ojan pohjalta. Täytyy ilmeisesti seuraavat "omat rahat" antaa suoraan likalle käteen, ettei joku naapuruston perseaukisen perheen kusipäinen pikku pullarosvo varasta niitä välistä.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miss Marple sanoo: Syyllinen on joku, joka tiesi tytön syntymäpäivästä. Joku samanikäinen ehkä, joka itsekin saa joskus postissa vastaavan synttäri-rahalahjan. Juuri niinkuin sinä, Hercule, päättelitkin.

Olen vielä töissä. Siinä on tällä kelillä syytä rujoon ketutukseen.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
tant gredulin kirjoitti:
Olen vielä töissä. Siinä on tällä kelillä syytä rujoon ketutukseen.
Samat fiilarit täällä. Kyllä istuskelisin sata kertaa mieluummin jossain muualla kuin toimistolla.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
vituttaa mm-kisojen tuomarilinja. vituttaa antsan pätkiminen. vituttaa ennenkaikkea se, että vitun ylen munapäät käyttävät yhden äänipaikan jonkun vitun pissaliisan vinkumiseen, mutta ILMAN selostusta muiden äänien kanssa peliä ei pysty vieläkään seuraamaan. Haistakka vittu. Vitunvittu.

Hienosti muutenkin yleltä alkanut nää kisat.

Ja mitä VITTUA pillu lähetetään himaan ja joku saatanan bussikuskivihaaja Salmelainen saa mahdollisuuden kaatuilla tuolla... vaikka kyllä moskovassa pilluja riittää.

Ja maalikin oli väärin tehty ja väärän, paskan, pakin tekemä. Vittu.
 

FlamesFan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, TPS ja Goonit maailmalla.
disco-stu kirjoitti:
vvituttaa antsan pätkiminen.
Katoitko Urheilukanavan U.S.A matsia? Siinä rupes vituttaa ku kuunteli tätä vitun TuttiRitaria...
 

costi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, #33 Timo Hirvonen
Voi vittu kun ei Suomelle kelpaa nuo ylivoimat eikä tyhjät maalit, saatana. Ei mulla ollutkaan tulosvedossa kun Ukraina 0 - Suomi 6,7,8,9
 

Cimbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Liverpool
Ollaan neuvoteltu talokaupoista 4 kk ja nyt sitten myyjäpuoli sai aikaiseksi hintapyynnön. Ei siinä mitään, pyytävätkin yllättäin 50 000 euroa enemmän kuin mistä on ollut puhe. Vitun nilkit.
 

vikkenilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey-Rent,Saipa sekä symppikset Tony Salmelainen
Vittu ku jänskättää...

Ollaan huomenna menossa pelaamaan lätkää Tallinnaan,ja tilanne on siellä mikä on. Tottakai sitä pitää käydä ulkona illemmalla syömässä ja juomassa. Jännä nähä mitä tapahtuu.Löivät sen myyntikiellon kaupoille. Shaatana soikoon. Voi olla värikästä menoa.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
greatLeo kirjoitti:
Minua on alkanut pikkuhiljaa, suorastaan huomaamatta vituttaa lätkästä kirjoitettavat ABC-jutut. Eli aakkosittain kirjoitetut jutut, joissa puoliväkisin keksitään suurimmalle osalle kirjaimista täytejuttua. Kysehän on vain ranskalaisista viivoista hienommassa muodossa. Keskustelupalstalle voi vetää siimoja, mutta jos sen haluaa tehdä toimituksellisesti, on kyseessä tällainen hieno "ABC", jonka journalistinen arvo on usein hyvin lähellä nollaa.

Hyvä pointti tuo journalistisen arvon nollarajan lähentely.

Pian on odotettavissa myös "eniten taaloja vuolevat pelaajat" -juttujen aalto yhdistettynä juttuihin, joissa painetaan MM-kisojen arvo alas. Vertaillaan olympialaisiin ja World- sekä Stanley Cupeihin.

Yleensä nähdään myös kolumneja ja vuodatuksia MM-kisajutuissa, kuinka jalkapallo on paljon suositumpaa ja kuinka vain Suomessa ja korkeintaan Latviassa jääkiekko on ykköslaji.

Jalkapallonkin yhteydessä yleensä mainitaan, ettei laji ole USA:ssa ykkönen, kiti kiti ja vali vali joka vitaliksen asiasta. Mikä helevetti siinä voi olla, että suomalaisen urheilutoimittajan pitää aina nöyristellä. Sapporon MM-kisoja ei seurata Tsadissa eikä Australiassa.

Otetaan vaikkapa esimerkiksi jääpallo: Suomessa pelataan jääpallon SM-finaaleja. "Yleisöä vähemmän kuin pakkasta, Ruotsissa ja Venäjällä laji on paljon suositumpi". Pesäpallo: "täytyy muistaa, että lajia ei harrasteta muualla maailmassa, pitääpä tämäkin ympätä juttuun..."

Vittu, jääkiekon MM-kisoista pitäisi kirjoittaa MM-kisoina ja puhua siellä pelattavasta jääkiekosta. Kyllä ihmiset ymmärtävät ilman asioiden alleviivaamistakin sen, ettei näissä kisoissa kovin isot panokset ole verrattuna joihinkin suurempiin tapahtumiin. Ja ihmiset ymmärtävät senkin, että toimittajakin tämän tietää.

Pitäkää perkeleen toimittajanplantut asiat asioina, niitä ei aina pidä sekoittaa keskenään.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
vikkenilo kirjoitti:
Ollaan huomenna menossa pelaamaan lätkää Tallinnaan,ja tilanne on siellä mikä on. Tottakai sitä pitää käydä ulkona illemmalla syömässä ja juomassa. Jännä nähä mitä tapahtuu.Löivät sen myyntikiellon kaupoille. Shaatana soikoon. Voi olla värikästä menoa.

Laivalta pari touhupulloa matkaan ja antamaan veljeskansalle tulitukea.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Tänään ois ollu Viikate Mikkelissä, mut aamulla soi kello neljältä ja eikun töihin..

No, porukat makaa huomenna krapulassa ja mie oon ilosena töissä. Jos sit huomenna jois lonkeroa ja menis kuuntelee Ramo-punkkia, lauteilla Rehtorit ja Himanes.

Ja pitkävedot kaatui, kun Suomi ei voinut tehdä yhtä maalia (oli Suomelle yli 5,5 maalia).
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
vikkenilo kirjoitti:
Ollaan huomenna menossa pelaamaan lätkää Tallinnaan,ja tilanne on siellä mikä on. Tottakai sitä pitää käydä ulkona illemmalla syömässä ja juomassa. Jännä nähä mitä tapahtuu.Löivät sen myyntikiellon kaupoille. Shaatana soikoon. Voi olla värikästä menoa.

vetti kirjoitti:
Laivalta pari touhupulloa matkaan ja veljeskansalle antamaan veljeskansalle tulitukea.

Nimimerkin perusteella voisivat nuo touhupullot sisältää tikkuviinaa tai leikattua konjakkia eli jallua.

Vituttaa kun jotkut ihmiset nimittävät Viroa Eestiksi.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Uleåborgir kirjoitti:
Nimimerkin perusteella voisivat nuo touhupullot sisältää tikkuviinaa tai leikattua konjakkia eli jallua.

Vituttaa kun pelkän nimimerkin perusteella tehdään johtopäätöksiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös