Vitutusketju

  • 10 572 034
  • 56 150

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Auto ei mennyt katsastuksesta läpi. Kyllähän tuoreeseen konepeltiinkin reikiä saa, kun tarpeeksi kovaa hakkaa. Tämä tuli mieleeni, kun seurasin katsastusmiehen vasaran käyttöä helmakoteloa kohtaan. Olihan siinä vähän ruostetta, myönnetään, mutta normaalipaukuttelulla ei kukaan olisi huomannut mitään. Eipä huomattu huollossakaan, jossa auto oli edellisenä päivänä ja jossa tehtiin katsastustarkastus samalla, kun hoidatin erään pikkuvian.. Että lisäkustannuksia tiedossa, hitsattavaksihan tuo on pakko viedä.

Ei se vielä mitään, mutta loma lähestyy loppuaan, enkä ole vielä edes kalalle ehtinyt, vaikka uuden virvelinkin ostin. Ellei lätkäkausi lähestyisi, masentuisin todella.
 

koo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Veijari kirjoitti:
Kootkaa porukka koolle ja tehkää tehtävälistat ja työvuorot.
Meille ei kannata tulla, ainakaan tänään mitään listoja tekemään, sillä olen lievästi sanottuna Vihainen, ja juuri tuosta samasta asiasta kun irGGukin.
En jaksa avautua enään tänne sillä tein sen juuri niiin kovalla äänellä täällä "rikospaikalla" että jos jatkan minulta napsahtaa suoni päästä.
Tosin minulle ei kukaan huutele, että olisin laiska ym. paskaa, mitä IrGGU tuossa isänsä taholta kuvaili, päinvastoin, mutta on se kanssaihmisten laiskuus ja piittaamattomuus silti aina yhden raivarin paikka.
Niin, että voisit irGGu vaikka vetäistä niitä esimerkiksi turpaan...

Terveisin koo
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
irGGu kirjoitti:
Adoptoikaa joku mut tai ottakaa mut vaimoksi, mä lupaan olla kiltisti kunhan pääsen pois !!

Vaimoksi otosta en tiedä kun yksi jo on, mutta harkitaan.....

Meillä olisi n.80 neliötä Espoossa ja saisit käyttöön tyhjillään olevan vieras/työ/tv-huoneen.
Kumpikin syö töissä aamupalan ja lounaan. Siivoustakaan ei hirveästi ole kun ollaan sisäsiistejä ja olemme harkinneet siivouksen ulkoistamista syksystä alkaen.


ps. saat sympatiani "kohtalosi" johdosta. Voin vaan kuvitella miten paskamaisessa tilanteessa olet perheesi kanssa.
 
Lievästi sanottuna vituttaa. Muuttaa pitäisi ennen torstaita. No mitään apua on turhaa odottaa. Auton sentään sai lainaan, ja ehkä yksi ihminen tulee huomenna auttamaan isompien kamojen kanssa. Mutta noihin pariin mööpeliin kyllä tarvis ainakin kaksi raavasta miestä. Minä niitä saa kannettua, vaikka olisi joku apuna. Muuton takia jää myös viikonlopun reissu väliin. Postista kolahti äsken tasauslasku sähkö yhtiöltä. Mukavat lähes 100 euroa. Tuota mie just tarvitsin kun pitäis säästää rahaa että pääsis syyskuussa belgiaan formula reissulle. Kaiken hyvän lisäksi eräs henkilö laittelee viestejä joista tulee entistä paskempi olo. Eikä pysty sitä tyyppiä edes unohtamaan vaikka yrittää. Tunteilleen mitään mahda. Ampukaa miut...
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
irGGu kirjoitti:
Adoptoikaa joku mut tai ottakaa mut vaimoksi, mä lupaan olla kiltisti kunhan pääsen pois !!

Tervetuloa tänne vain kunhan ekaksi ilmoitat tulostasi, että osaan varautua, siivota ei tarvi, ruokaa ei tarvi laittaa eikä tarvi pestä pyykkiäkään ja jos välttämättä haluat jonkun noista tehdä niin kiitoksen saat kyllä.

Alkoi muuten ihan oikeasti ottamaan päähän perheesi käytös sinua kohtaan mitä pitemmälle kirjoitustasi luin. Toivottavasti saat opiskelupaikan ja pääset muuttamaan niin sittenpähän saavat miettiä, että kannattaisko sitä tehdä jotain ja varsinkin pyytää sinulta anteeksi käytöstään.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Nyt alkaa löytymään vitutuksen aiheita kun muisti palaa:
Aurinkolasit meni paskaksi ja rikoin lopullisesti itse, hauskahan se on lähes ehjiä laseja väännellä.
Housut repesi kun kiipesin jonkin terassi-aidan yli, tai astuin kun se oli korkea vain 1m. Haaroistahan ne rusahti ja ne jalassa loppu-illan painoin menemään, ei ketään kiinnosta, tai kiinnosti mutta ei kukaan nainen tarjoutunut auttamaan..
Kaveri rikkoi viinapullon(vahingossa) kun sitä kävelimme ensin 3km hakemaan.
Nyt ei vielä muistu muuta mieleen. Tai no jos se viesti olisi jäänyt lähettämättä, tai viestit..
Meille voit tulla jos et siivoa, alkaa ärsyttämään kun aina joku siivoaa, miks se siit tulee perkele!
 

Teal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Autot saatana

Vittu kun ei tahdo omaa, ensimmäistä autoa löytyä mistään.. Tai kun luulee jotain löytäneensä, niin ei se käy "liian vanha, liikaa ajettu, liian iso, kuluttaa liikaa".. Ensimmäinen auto pitäisi korkeimman päättäjän mielestä olla alle 100 000 kilometriä ajettu, pieniruokainen, pienille vakuutusmaksuilla ja sitten paras kaikista, kaikki tämä pitäisi saada 1 000 €'lla (hinta suuntaa antava). Voi vittu, että saatana kun tämän olisin tienny, niin olisin koko pienen elämäni elänyt vaikka munasillani, että nyt saisi jonkun hyvän auton, mutta kun ei niin ei.. Vittu, siinä se, paljon parempi olla
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Teal kirjoitti:
Vittu kun ei tahdo omaa, ensimmäistä autoa löytyä mistään..

Ensimmäinen auto pitäisi korkeimman päättäjän mielestä olla alle 100 000 kilometriä ajettu, pieniruokainen, pienille vakuutusmaksuilla ja sitten paras kaikista, kaikki tämä pitäisi saada 1 000 €'lla


http://www.nettiauto.com/simpleSear...type=1&pfrom=500&pto=1000&yfrom=1982&yto=1995

Siitä löytyy heti 1000 kpl hintavälillä 500-1000 eeroa ja vm-välillä 1982-1993. Joku on vähän ajettu joku vähän enemmänkin. Ne on nyt hintajärjestyksessä mutta jos kilkkaat sitä km-määrää niin järjestyvät sitten ajomäärän mukaan kivaan järjestykseen. Jaappanilaista henkilönkuljetusvaunua ja neuvostoliittolaista kauppakassia on heti eka sivulla. Ja eikun Mossea valitsemaan! Jos olisin Teal ottaisin heti tämän:

http://www.nettiauto.com/viewVehicle.php?id_car=275607&PN[0]=simp_search&PL[0]=simpleSearch.php?page=3@sortCol=mileage@ord=ASC@id_vehicle_type=1@id_make=@id_model=@id_car_type=@id_fuel_type=1@pfrom=500@pto=1000@yfrom=1982@yto=1995

Komea auto, jolla saa naista kuin polle heinää!
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Vitun paperiliittolaiset. Perkele, lyökää tehtaat kiinni kokonaan ja potkikaa pellet työttömäksi. Saatana mitä vesipäitä.
 

Tompse

Jäsen
IrGGu Kirjoitti:
Tulin sitten aamulla kotiin ja heti ulko-oven avatessani tajusin mistä kiikastaa. Täällä ei oltu imuroitu, ei pesty tiskejä, ei siivottu keittiötä, ei pesty pyykkejä. Sotkettu kyllä oli lisää, reilusti. Ja nimenomaan sotkettu, ei tuollaista jälkeä saisi yössä aikaan muuten.

Tässä nyt on mennyt muutama tunti jo siivotessa. Isosiskokin kävi tuossa välillä virnistelemässä alakerrassa että "olikos iskä vihainen". Soitin itse äsken iskälle ja hän sanoi että isosisko oli koko illan siivonnut omaa huonettaan, katosta lattiaan. Tehnyt siis jotain sillä aikaa kun minä vain istun elokuvissa. Kun taas minä lähtiessä näin missä kunnossa kämppä oli, enkä silti välittänyt pätkääkään. Minusta ei siis ole mihinkään. Olen täysin turha, tiellä aina.

Paskamaista moinen, ei tommosta paskaa kuulu kenenkään noin ahkeran saada niskaansa. Varsinkin kun se paska kuuluu aivan toisaalle. Omakohtaista kokemusta on vähän, tosin ei mitään verrattuna tuohon.

Ja tuo seuraavan päivän naljailu, ai saatana, tommosia pitäs vähän kurittaa. Huomaa kyllä, että tommoset ihmiset saa mun sappeni kiehumaan, epärehelliset, valehtelijat, jotka eivät pidä lupauksistaan kiinni. Saunan taa ja nokkosta perseelle, niin kauan että oppii käyttäytymään..

Ja etkä sinä turha ole, etkä varsinkaan ole tiellä. Päinvastoin, avuksi olet ollut monet kerrat. Toivottavasti pääset opiskelemaan, vieläpä samaan fasiliteettiin kuin minä ja muutamat muut tutut ihmiset. Kyllä se vapauttava kirje sieltä kohta tulee. :)
 
Se on kyllä melko vittumaista kun pitäis passata muita, mutta sitten itse kun jotain pyytää niin mitään tapahdu. Ja kiitosta on turha odottaa. Itselläni ei ehkä ihan noin paha tilanne ollut kuin irGulla, mutta tarpeeksi siinäkin. Kotona piti toimia lapsenvahtina ja jonain kotiapulaisena. Jos lähti omille asioilleen niin eiköhän äiti soita kohta ja käskee kotiin lapsenvahdiksi. Ja aina kun äiti tuli kotiin alkoi se sama valitus. Mitään en ollut kuulemma taaskaan tehnyt. Esim. aamulla lähtiessään käski imuroimaan. Kotiin tullessa totesi vaan ettet sitten ole imuroinut. Vaikka olisinkin. Vitutti se toisten jälkien siivoaminen. Lopulta sain tarpeekseni ja hain opiskelemaan toiseen kaupunkiin. Vaikkei opiskelu juuri innostanut, mutta oli pakko pois päästä, eikä töitäkään löytynyt. Riemu oli kuitenkin melko lyhytaikainen, kun äiti ja tenavat muuttivat syksyllä tuohon naapuri pitäjään alle 20 km päähän. Nyt sitten ollaan taas pyytämässä lapsen/talon tai kissan vahdiksi. Ei siinä mitään kyllä nuo porukat ihan mukavia osaa myös olla. Ja toisinaan on mukava nähdä. Mutta tuo jatkuva höykyytys vituttaa. Ens kuussa pitäis taas mennä pariksi viikoksi tenavia vahtimaan. Kuulemma saattaa ehkä jopa maksaa siitä... Loistavaa. Oliskos esim. Oulussa töitä?
 

TheChef

Jäsen
Suosikkijoukkue
Useita hyviä löytyy...
irGGu kirjoitti:
Adoptoikaa joku mut tai ottakaa mut vaimoksi, mä lupaan olla kiltisti kunhan pääsen pois !!

Jos Seinäjoki kelpaa niin tännekkin saat tulla. Lupaan vähän "autella" kodin ylläpidossa. 33m2 on nopeesti kahdestaan siivottu!
 
Kuuluis ehkä onnellisuus ketjuun, mutta nyt olen vain vähemmän vittuuntunut. Kun saikin muuttoapua huomiseksi. Tosin sehän vituttaa kun ei tännekään pääse muutamaan viikkoon kenties, ennenkuin saa netin sinne uuteen kämppään. Niin ja täällä pitäisi siivota vielä, kunhan saisi tän tyhjäksi.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
irGGu kirjoitti:
Kiitos kaikille kuitenkin. Ei tuo aihe enää vituta kun sai siivotuksi kämpän. Nyt täällä on siistiä ja kaikki hyvin. Toistaiseksi.

Jumaleissön! Ja kun just jätin tiskit tiskaamatta! Nynne haisee tuossa koko yön... vituttaa!

;) Hyvä, että asiat helpottaa. Miten olisi irGGu, jos ehdottaisit huushollille selkeää viikkovuoroa kaikille yhteisten siivouspestien kierrättämiseksi? Viikon huki ja sitten 2-3 viikon vapaa.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
No voi v*ttu (tulen suoraan onnellisuusketjusta)

Pääsin sisään kouluun ja nyt lätkän seuraaminen vähenee dramaattisesti.
Merisääradio, txt-tv:n seuraaminen, matsit sekä ennen kaikkea Jatkoajassa roikkuminen vähenee huomattavasti.
 

Fosse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chelsea FC
Yläpesä kirjoitti:
Jumaleissön! Ja kun just jätin tiskit tiskaamatta! Nynne haisee tuossa koko yön... vituttaa!

;) Hyvä, että asiat helpottaa. Miten olisi irGGu, jos ehdottaisit huushollille selkeää viikkovuoroa kaikille yhteisten siivouspestien kierrättämiseksi? Viikon huki ja sitten 2-3 viikon vapaa.
Ellei sitten isäs kuulu paperiliittoon ja saavutetuista eduista pidetään tiukasti kiinni... ;)

BTW, olis aika hyvä jos laittasit perhees lukemaan ton tekstin, niin ehkä ymmärtäisivät miltä susta tuntuu. Mutta ymmärrettävästi helpommin sanottu kuin tehty.

edit: Ai niin se vitutus jäi, no vielä pitäis kolme päivää kärsiä töissä ennen lomaa.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Puolustusvoimat (Försvarsmakten) muisti postilla, pääsen takaisin Rovalle. Kerta sitä maastoa riitti jo, mutta näemmä Lapin tuntureilla on tiukka ote meikäläiseen. Voi voi.
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
mission16W kirjoitti:
Puolustusvoimat (Försvarsmakten) muisti postilla, pääsen takaisin Rovalle. Kerta sitä maastoa riitti jo, mutta näemmä Lapin tuntureilla on tiukka ote meikäläiseen. Voi voi.

Huh, otan osaa. Julmaakin julmempi kohtalo ja tästä tuli jo karmea paniikki itsellenikin. Kaksi kertaa on rakas puolustusvoimat muistanut minuakin kirjeellä, sydämentykytyksillä on kuitenkin selvitty, kun kirjeessä on lukenut teksti "vapaaehtoinen". Vuoden päästä nalli kuitenkin napsahtaa, se on aivan varma.

Toivotan sinulle voimia ja toivoa näinä vaikeina aikoina.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
mission16W kirjoitti:
Puolustusvoimat (Försvarsmakten) muisti postilla, pääsen takaisin Rovalle. Kerta sitä maastoa riitti jo, mutta näemmä Lapin tuntureilla on tiukka ote meikäläiseen. Voi voi.


Mission, sä olet väärässä ketjussa: siirry välittömästi Onnellisuus-ketjuun kulkematta lähtöruudun kautta.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Rosoh kirjoitti:
No voi v*ttu (tulen suoraan onnellisuusketjusta)

Pääsin sisään kouluun ja nyt lätkän seuraaminen vähenee dramaattisesti.
Merisääradio, txt-tv:n seuraaminen, matsit sekä ennen kaikkea Jatkoajassa roikkuminen vähenee huomattavasti.

Ai opiskelun vuoksi vai? Mikähän se semmoinen koulu on jossa opiskellessaan ei ehdi lätkää seurata?
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
mission16W kirjoitti:
Kerta sitä maastoa riitti jo, mutta näemmä Lapin tuntureilla on tiukka ote meikäläiseen. Voi voi.


Oot huono oppilas, kun et kerralla oppinut. Mulla on 13 vuotta vanha leima passissa, enkä kertaakaan ole ollut kertaamassa. Tai siitten ne ei vaan halua mua takas kiukuttelemaan..
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
mission16W kirjoitti:
Puolustusvoimat (Försvarsmakten) muisti postilla, pääsen takaisin Rovalle. Kerta sitä maastoa riitti jo, mutta näemmä Lapin tuntureilla on tiukka ote meikäläiseen. Voi voi.

Ruissalo on junaillut sut pois kritisoimasta ns moderni muilutus. Opettavat siellä sulle kuria, vääpelinä Jortikka, kuovina Narvanmaa ja koko settiä koordinoi kertausharjoitushengessä Ansas. Odottelen tässä postia itsekkin...
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
V-man kirjoitti:
Ai opiskelun vuoksi vai? Mikähän se semmoinen koulu on jossa opiskellessaan ei ehdi lätkää seurata?


No, tää on sellainen illalla suoritettava AMKK tutkinto. Tietty sms:llä saa tuloksia vaikka luennolle tai labraan, mutta pitää pikkuisen vähentää ettei tutkintoon mee ikuisuuksia. Päivälläkään ei ehdi niin paljoa täällä roikkua kun pitää vääntää selkkareita ym.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös