Ville Uusitalo – mestarikapteeni

  • 210 589
  • 855

Fernando

Jäsen
Suosikkijoukkue
los serranos
Ohi on Villen Leijona-debyytti, ihan sulavasti meni Villellä, energistä ja virheetöntä peliä. Ekan erätauon haastattelukin oli aika veikeä :).
 

PataPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Takuuvarmaa työtä Udelle, varmaa ja rauhallista peliä.

Ihan hyvä peliaikakin, ottaen huomioon, että neloskenttä ei pelannut ylivoimaaa. Aika samanlaista peliaikaa oli koko kentällä.

Tästä on hyvä jatkaa lauantaina.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Harmi, etten peliä nähnyt, mutta kiva kuulla, että Udella mennyt ihan hyvin.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Hyvinhän se Ude pelasi, virheetöntä, udemaista peliä. Vähän etukäteen mietitytti, näkyykö peliajan romahtaminen peliesityksissä, eipä se suuremmin näkynyt. Vähän ADHD-potilaalta Ville näytti penkillä istuessaan, kova taisi olla polte kentälle.

Hieno mies, ja maajoukkuepesti on hieno kunnianosoitus tälle Duracellille mahtavasta taistelusta ja vakuuttavasta urakehityksestä "myöhäisellä iällä".
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Uusitalo on hyvä pakki kun hän tekee sitä mitä osaa, mutta vaarallinen kun hän kuvittelee osaavansa pelata jääkiekkoa. Nyt Ude kuvittelee ja seurauksena on ollut Tapparalle lahjoitettu maali ja IFK:lle menetetyt pisteet. Toivottavasti joku palauttaa herran maanpinnalle, jotta hänestä on hyötyä joukkueelle.
 

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Nyt Ude kuvittelee ja seurauksena on ollut Tapparalle lahjoitettu maali ja IFK:lle menetetyt pisteet.
Okei, Uusitalo on nyt pelannut pari heikkoa ottelua putkeen perättäisinä päivinä, mutta eiköhän tuo tuosta tokene. Mistä sitä tietää vaikka joku loukkaantumisenpoikanen olisi vaikeuttamassa tomintaa, pelit kuitenkin olivat vielä perättäisinä päivinä. Eiköhän hieman pidempi otos huonoista suorituksista ole tarpeen ennenkuin aletaan tehdä johtopäätöksiä.

HIFK:lle pisteiden menettämisen kaataminen Uusitalon syyksi on mielestäni jo aika paksua. Kaksi omiin päästettyä maalia yhdessä ottelussa on puolustukselta riittävä suoritus omassa päässä. Ei kai Uusitalokaan voi yksinään pelejä hyökkäyspäässäkin "joka kerta" ratkaista. Pisteet lähtivät kaupunkiin koska hyökkäyspäässä ei saatu ratkaisuja aikaiseksi. Kaksi tehtyä ei riitä.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Heh, naureskelin tuossa jo aiemmin että annas olla jos Ude vetää parikin heikompaa ottelua (etenkin putkeen), niin johan tämä varmaksi spekuloitu C-kirjain asia kummasti palaa uudelleenkäsittelyyn täällä Jatkoajan neuvostossa :D

Ei sillä, ihan pelejä näkemättä, jos nämä Uden heikommat otteet johtuvat tosiaan jonkinlaisesta ylimielisyydestä, niin sehän ei ole hyvä asia se..
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ei sillä, ihan pelejä näkemättä, jos nämä Uden heikommat otteet johtuvat tosiaan jonkinlaisesta ylimielisyydestä, niin sehän ei ole hyvä asia se..

Äsh, yliyrittämistä se on enemmänkin ja sitä että väsyneenä virheitä tulee helpommin. Nyt taitaa olla kauden raskain sesonki menossa ja olisihan se yllättävää jos ei Udekin olisi väsynyt. Eilen näytti varsinkin kolmannessa erässä jalka vähän painavan, mikä tietysti selittyy myös perjantain pelillä. Mutta pitkän päälle pitänee Uusitalon peliaikaa leikata jos pelin taso alkaa nuupahtaa.

TF:ltä kyllä hyvä pointti Uden osaamiseen liittyen. Tehopisteistä huolimatta mies ei tosiaan ole mikään erityinen taitopakki vaan tehoja syntyy enemmän hirmufysiikan ja äärimmäisen yrityksen kautta.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Uusitalo nyt jo toisessa ottelussa peräkkäin padan huonoin pakki. Ymmärrettävää, ettei Ude aina voi onnistua, mutta myöskään joukkueen ykköspakin tasonlaskua ei joukkue kestä. Toivotaan, että tämä on nyt vain hetkellistä kenties väsymyksestä johtuvaa tasonlaskua ja Ude tsemppaa taas tulevissa otteluissa 100-lasissa eikä tee tyhmiä virheitä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
... Toivotaan, että tämä on nyt vain hetkellistä kenties väsymyksestä johtuvaa tasonlaskua ja Ude tsemppaa taas tulevissa otteluissa 100-lasissa eikä tee tyhmiä virheitä.

Uusitalon tasonlasku ei johdu väsymyksestä vaan maajoukkuekommennuksesta ja isoista otsikoista, joita Uusitalo ei ole osannut käsitellä. Uusitalo on kiekollisesti varsin vaatimaton peruspakki, mutta omaa loistavan fysiikan ja rohkeuden. Kun hän nöyrästi tekee sen minkä osaa, Uusitalo on SM-liigan parhaita pakkeja, mutta kun hän höntyilee ja yrittää sellaista mitä ei osaa, hän putoaa takaisin parin vuoden takaiselle tasolle. Mutta luultavasti palaute tulee herralle ja palataan perussuorittamiseen, jolloin palataan hyvälle tasolle.
 

Vankikarkuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mun mielestä Uden pitäis pelata pelissä vähintään puoli tuntia ettei mene liikaa juoksemiseksi. Muuten se on kuin sähköä saanut adhd-jänis. :)
Mutta uskon että Ville osaa käsitellä valmennuksen kanssa tilanteen ja palaa pelaamaan omaa peliään omalla tasolla eikä yritä liikaa.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Uusitalon tasonlasku ei johdu väsymyksestä vaan maajoukkuekommennuksesta ja isoista otsikoista, joita Uusitalo ei ole osannut käsitellä.

Anteeksi töykeyteni, mutta mistä sinä sen tiedät? Onko Uusitalo sanonut asian sinulle, kaverit kertoneet vai onko kyseessä oma päättely?
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Saat anteeksi, mutta miksi kysyt tällaista? Vastaus on oma päättely peliesitysten ja herran luonteen pohjalta.

Tähän vielä lisäyksenä se, ettei Uusitalo ole osannut käsitellä Caldwellin saapumista joukkueeseen. Mies kokee itsensä joukkueelle elintärkeäksi ja nyt hänen merkityksensä omasta mielestään ikään kuin vähenee. Sitten pitää esittää kaikki mahdolliset ihme temput, jotka ei tietenkään onnistu.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Vastaus on oma päättely peliesitysten ja herran luonteen pohjalta.

Sinulla on aika mielenkiintoinen tyyli todeta asiat kirkossakuulutettuina faktoina.

Uusitalo on hyvä pakki kun hän tekee sitä mitä osaa, mutta vaarallinen kun hän kuvittelee osaavansa pelata jääkiekkoa. Nyt Ude kuvittelee ja seurauksena on ollut Tapparalle lahjoitettu maali ja IFK:lle menetetyt pisteet.

Eiköhän kyseessä ole kuitenkin muutama virhe, eikä mikään leijumiskohtaus, joka tuhoaa kaiken ja piste. Tämä siis täysin arvuutteluna, vailla mitään sisäpiiritietoja.
Lämmitti muuten lukea Satkusta (?), kuinka joukkuetoverit tsemppasivat toisiaan virheen jälkeen. Aika harvassa työpaikassa (Ässissä nyt varsinkaan) tuota enää näkee.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Joo, Uusitalon sopimus pitää nyt ehdottomasti purkaa. Samoin Sotamies Ryan ulos. Kumpikaan ei osaa oikeasti pelata jääkiekkoa, kuten Jesse Jyrkkiö. Rautakallio jatkaa Jessen viltityksellä Suhosen aloittamaa projektia tuhota Suomen parhaimman oikeata jääkiekkoa pelaavan nuoren tähden uran. Sitten vielä Rautakallio sanoo pahasti pelaajistaan, pääkohteena Jesse Jyrkkiö. Lienee Pekalla punaviinibisnes ja teatteriharrastus viedä nyt kaiken ajan, kun ei viitsi joukkuetta ja varsinkaan Jesse Jyrkkiötä valmistaa oikein otteluihin.

On vain yksi Jesse...
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Jos Ude kerran leijuu yläilmoissa niin miksi hän arvosteli pelin jälkeen omaa pelaamistaan rankalla kädellä? Nokka pystyssä kulkevat pelaajat eivät kritisoi omaa peliään vaan keksivät tekosyitä. Joten tosifanin faktana kerrotut päätelmät voidaan jättää omaan arvoonsa.

Jos minun mielipidettä kysytään huonoihin esityksiin, niin viime viikon flunssa on varmasti verottanut Villen kuntoa ja paras puhti on poissa kun ei koko syksynä ole maajoukkue-komennuksen takia lepoa ole ollut. Villen esitys oli eilen todella huono, koska hän oli hyvin poikkeuksellisesti pulassa myös 1 vs 1 tilanteissa, niin tästä syystä voisi olettaa Villen olevan vain hieman väsynyt?

Oli syy mikä tahansa niin luulen Villen palaavan jo seuraavassa pelissä tasolleen, toivon ainakin näin.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sinulla on aika mielenkiintoinen tyyli todeta asiat kirkossakuulutettuina faktoina...

Kyllähän täällä palstalla aika paljon ilmaistaan asioita "faktoina" vaikka kyseessä on omat mielipiteet. Myönnän, että pidän hyvinkin tiukasti kiinni omista mielipiteistäni ja tämä varmasti ärsyttää osaa porukasta, mutta yritän parantaa tapani käyttää sanaparia "Minun mielestäni..." enemmän.

Dee Snider, miksi Ässien parhaiden pakkien (Uusitalo - Caldwell) sopimukset pitäisi purkaa?? Mielestäni aika hölmö ehdotus.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Uusitalo on hyvä pakki kun hän tekee sitä mitä osaa, mutta vaarallinen kun hän kuvittelee osaavansa pelata jääkiekkoa.

Tätä helmeä en ensin huomannutkaan. Väitätkö siis että Ville ei osaa pelata jääkiekkoa? Vai haluatko muotoilla hieman uudestaan tökerön lauseesi?
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos Ude kerran leijuu yläilmoissa niin miksi hän arvosteli pelin jälkeen omaa pelaamistaan rankalla kädellä? Nokka pystyssä kulkevat pelaajat eivät kritisoi omaa peliään vaan keksivät tekosyitä. Joten tosifanin faktana kerrotut päätelmät voidaan jättää omaan arvoonsa...

En ole missään väittänyt, että Uusitalo kulkisi nokka pystyssä, ei siitä ole kyse. Uusitalo on luonteeltaan ADHD, niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin, mikä vaikuttaa välillä hänen keskittymiseensä. Nyt on vaan tullut aika paljon positiivisia asioita ja Uusitalon nöyrä keskittyminen on jonkin verran herpaantunut, seurauksena on kaukalossa hänelle luonteenomaista höntyilyä ja hätäilyä. Nämä ovat näkyneet rohkeina nousuina maalin editse tai vastaan ryntäämisenä keskialueella, asioita joita tapahtui pari kautta sitten. Mielestäni kyseessä ei ole ylimielisyys vaan Uusitalo on ainoastaan yli-innokas.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Dee Snider, miksi Ässien parhaiden pakkien (Uusitalo - Caldwell) sopimukset pitäisi purkaa?? Mielestäni aika hölmö ehdotus.

Tämä nyt on aivan ihmeellistä vääntämistä aikuisilta(?) ihmisiltä. Tyhjänpäiväisyyksistä kiistellään joko Jyrkkiön ketjussa, tai nyt sitten täällä. Tässäkään ei nyt TF:n sarkasmivaroitin ollut ihan päällä Dee Sniderin kommentin suhteen..

Toisaalta hämää myös tuo ylläoleva TF:n kommentti että Ude on Ässien paras pakki, vaikka hän juuri edellä sanoi ettei mies osaa pelata jääkiekkoa..??
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Dee Snider, miksi Ässien parhaiden pakkien (Uusitalo - Caldwell) sopimukset pitäisi purkaa?? Mielestäni aika hölmö ehdotus.

Että Jesse Jyrkkiö saisi ansaitsemansa roolin, voi senkin hupseli sua...XD lol... Jesse on SM-liggan ylivoimaisempia pakkeja kiekollisesti ja nämä epäkiekkoilijat vievät turhaan peliaikaa oikealta jääkiekko-osaamiselta.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tämä nyt on aivan ihmeellistä vääntämistä aikuisilta(?) ihmisiltä. Tyhjänpäiväisyyksistä kiistellään joko Jyrkkiön ketjussa, tai nyt sitten täällä. Tässäkään ei nyt TF:n sarkasmivaroitin ollut ihan päällä Dee Sniderin kommentin suhteen..

Toisaalta hämää myös tuo ylläoleva TF:n kommentti että Ude on Ässien paras, vaikka hän juuri edellä sanoi ettei mies osaa pelata jääkiekkoa..??

Dee Sniderin sarkasmi oli niin huonoa, että se piti ottaa tosissaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös