Ville Peltosen pahoinpitely

  • 698 523
  • 2 110
Tila
Viestiketju on suljettu.

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Vai pointti on siinä olisiko Peltosen hakkaaminen pitänyt estää?

Näin jälkiviisastelijana sanon että olisi pitänyt estää. Luulisi, näin jälkikäteen ajatellen, että se olisi ollut myös Ben-Amorin, Lämsän, Valtosen, Kekäläisen ja Jokereiden eduksi. Voin toki olla väärässä.

Mitä vittua? Tottakai olisi pitänyt estää! Mikä toi kysymys ylipäätään oli? En mun mielestä hyväksynyt missään mielessä Ben-Amorin temppua, enkä hyväksy vieläkään. Mutta siinä vaiheessa kun se SBA:n sekoaminen tapahtui, olisiko jokaisen muun Jokeripelaajan kentällä pitänyt jättää homma siihen ja luistella vaihtoon ja jättää BA 4 vitun vihaisen IFK pelaajan armoille? En usko, että yksikään siinä vaiheessa jäällä ollut Jokeripelaaja hyväksyi tuota temppua, mutta kyllähän jumalauta omaa joukkuekaveria puolustetaan. Niemikin jäi suht pitkäksi aikaa katsomaan, miten Peltoselle kävi, ilmeisen huolestuneen näköisenä.

Ritola#24 kirjoitti:
tuossa sinun kirjoituksessa ei ole mitään järkeä, ja puhut vielä pointista.

Valaise vähän, miten niin ei ole järkeä? Eli sinun mielestäsi on sama asia hyökätä kostona vastustajan tähtipelaajan kimppuun kun räpiköidä hanskat kädessä tappelussa mukana?

Vai onko sinun mielestäsi oikein sallia 4 vs. 1 tappelu kaukalossa?

Ihan mielenkiinnosta nämä.

Hearsay kirjoitti:
Toisin sanoen Ritaa vitutti suunnattomasti olla mahdollistamassa Ville Peltosen pahoinpitelyn pidentämistä.

Kyllä näin on. Sinulla on selvästi sisäpiirin tietoa, niin en viitsi rupeaa jankkaamaan kun olen kuitenkin väärässä. Sorry, my bad.
 

snumi

Jäsen
ihanko totta?

Onko nyt niin, että kaikki on mennyt jääkiekkoväeltä täysin ohi ymmärryksen ja ainoa joka osaa järkevästi asiaa käsitellä on poliisi?
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Onko nyt niin, että kaikki on mennyt jääkiekkoväeltä täysin ohi ymmärryksen ja ainoa joka osaa järkevästi asiaa käsitellä on poliisi?

Ei ole. Kyllä jääkiekkoväki ymmärtää mitä tässä on tapahtunut. Ainut vaan, että poliisin on tutkittava tuo Ben-Amorin tapaus, koska se on niin selkeästi pahoinpitely. Ja vaikka kaukalossa tunteet kuohahtaa ja välillä tapellaan, niin samat lait siellä pätee kun kaukalon ulkopuolellakin. Poliisi aloitti esitutkinnan, kun katsoi että tässä tapauksessa on lakia rikottu.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja Jokerien pelikirjassa siis maskimiehen tehtävänä on blokata kärkikarvaaja, kun muut neljä hyökkäävät? Aika vitun kiire tulee alimmalla miehellä maskiin! Kuinka suuri osuus Jokeri-faneista uskoo näitä kusetuksia? Kuinka suuri osuus Jokeri-faneista ymmärtää itse peliä?

Eihän trolleja pitäisi ruokkia, mutta tämä yksi asia on jo monta päivää pitäny sanoa, niin meneehän se tässä samalla. Eli kentällä ei ollut pelkästään Ben Amor ylimääräisenä, vaan sielä oli myös Niemi, Väänänen, Rita ja Heino(?) joista KUKAAN ei pelaa ylivoimaa, mutta pelaavat normaalisti paljon, joten heidän tahdottiin saavan myös lämpöä, koska kokonaisen 5min jäähyn istuminen vaihdossa vie tuntuman aika täysin. Tätä samaa tekee käytännössä jokainen joukkue, eikä siinä ole mitään erikoista.

Mitä tulee tuohon usean ihmisen toimesta tehtyyn väitteeseen, että olis jotenkin erikoinen käytäntö, että pelaajat tappelun alkaessa (ei ollut tappelu, vaan päällekarkaus, mutta eipä sitä kentällä pakosti kerkeä huomata) ottavat lähimmän vastustajan kiinni ja antavat tuomareiden erotella riitapukarit, niin katsokaa videoita tappeluista. Tässä esim. on video tappelusta, joka on hyvinkin yksipuolinen ja silti jokainen löytää itselleen sen parin jonka kanssa halitaan, eikä tuo näytä olevan kellekkään mikään ongelma.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuon videon sisältöä ei voi yhdistää lauantain tapahtumiin, koska siinä kohtaa 2 tappelijaa ja muut pelaajat tietävät meiningin. Videossa toinen pelaaja vetää kilpparit, kun pitäisi alkaa tapella, joten `tappelusta` tulee yksipuolinen. Oho. Kuulostaapa tutulta.

Huomasitko muuten, että myös HIFK:n pelaajat estivät Jokereiden pelaajia auttamasta Ruutua, joka ei missään vaiheessa tapellut, vaan koitti aktiivisesti päästä pois tilanteesta? Se nyt vaan yksinkertaisesti on niin, että jos kentällä on jokin tappelu tai "tappelu", niin jokaisen joukkueen pelaajat yrittävät estävää vastustajia sekaantumasta siihen. Siinä ei tuossa tapauksessa ole mitään ihmeellistä, vaikka sitä miten päin katsoo. Eivät pelaajat kentällä seuraa kaikkia muita pelaajia koko ajan, joten jos sinun pitää tehdä päätöksesi asian suhteen siinä vaiheessa kun näet vain, että kaksi pelaajaa tappelee (tai "tappelee"), niin ensimmäinen ajatus on estää vastustajia menemästä sorkkimaan sinne. On tuomareiden tehtävä erottaa osapuolet toisistaan, ei pelaajien.

edit. ja mitä tulee tuohon kokoonpanoon, niin nuoret Mustonen ja Lamberg eivät pelanneet tuon suurimman härdellin aikana juurikaan. He palasivat pelaavaan miehitykseen vasta tuon Ben Amor hässäkän jälkeen kun hyökkääjiä oli niin vähän. Näin ollen kentällä olivat kaikki ne hyökkääjät, Tyrväistä lukuun ottamatta, jotka eivät ylivoimaa pelaa. Jos tuo koko kentällinen olisi käskytetty, niin eiköhän sielä olisi ollut myös Juhani Tyrväinen, joka on kuitenki huomattavasti ilkeämpi ja arvottomampi joukkueelle, kuin esim. Jani Rita. Tyrväinen kuuluu myös tuohon porukkaan, jonka voisin nähdä tekemässä jotain noin tyhmää, kuin Ben Amor teki.

Sehän on nyt on selvää, että jollain asteella Salmi, Melart ja Ben Amor ovat saaneet ohjeita miten toimia, mutta minkä näille mahtaa, samaa on tehty iät ja ajat jääkiekossa, ainakin jossain muodossa. Olisi aika surullista, jos tässä käy niin, että esim. vain Jokerit saavat jonkun käskytystuomion kun on täysin selvä homma, että samaa on tehty myös naapurissa. Sama tietysti toisin päin. Varsinkaan kun se ei tule tätä kuitenkaan lopettamaan.
 
Viimeksi muokattu:

Joosef

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Olisko tää aihe jo käsitelty vai vertaillaanko vielä pitkään tapahtumien kulkua ja rangaistuksia kunkin pelaajan kohdalla. Ja loppuunhan voidaan aina todeta että Salmen temppu oli vähintään yhtä törkeä kuin parta-apinan.

Eiköhän olisi kotimaisen jääkiekon parhaaksi että annetaan asian olla ja lopetetaan keskustelu.

Sovitaan niin että kun sylliset ovat tuomittuina vankilassa niin kolmen sivun verran sallitaan viestejä. Minä voin jakaa vuorot.
 

VakaaVanha

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jokohan siirryttäisiin eteenpäin?

Tapahtumat olivat kaiken kaikkiaan varsin ikäviä ja valitettavia, siis molemmin puolin, siksi en halua syyttää enkä puolustella kumpaakaan joukkuetta.

Sen asian tulevat nyt hoitamaan ihan muut tahot, ja kuten oikeassa elämässä yleensäkin, niin tässäkin tapauksessa tullaan julistamaan vielä syyllinen tai oikeastaan 'suuremmat syylliset'

Ja tapauksen saamasta jopa suhteettoman suuresta julkisuudesta johtuen viranomais-paineet jutun niputtamiseksi ovat erittäin suuret.
Kuulemani mukaan tutkinta on huomattavasti laajempi kuin alunperin oli tarkoitus, ja näyttää vahvasti siltä että nyt ollaan tekemässä todellista esimerkkitapausta.

Joka tapauksessa tämä episodi on jo vahingoittanut suomalaista jääkiekkoa, aika näyttää kuinka paljon.
 

scholl

Jäsen
Eiköhän olisi kotimaisen jääkiekon parhaaksi että annetaan asian olla ja lopetetaan keskustelu.

Vähän niinkuin suomettumisen aika. Hyssytellään, haetaan konsensusta, eikä ainakaan keskustella. Yhdessä pelätään Neuvostoliittoa. Onpa mahtavaa.

Käsittämättömintä asiassa on se, että sanotaan, että kyseessä oli ylilyönti. Mikä ihmeen ylilyönti. Kukaan ei hyökkää Ville Peltosen, Saku Koivun, Raimo Helmisen, Teemu Selänteen, Jari Kurrin tai Mikael Granlundin kimppuun vahingossa selän takaa, eikä lyö köniin ja hakkaa häntä tajuttomaksi, eikä hakkaa sen jälkeen, kun henkilö on tajuton. Ei takuulla. Yhtä vähän kukaan ampuu faijaansa vahingossa aseella päähän. Nuo tuollaiset temput ovat ihan päivän selviä mielipuolien tekosia. Itselleni on kerran käynyt samoin kadulla Etu-Töölössä, kun jotkut huumehörhöt alkoivat mätkiä samaan tapaan. Käänsin päätäni niin nyrkkiä tuli varoittamatta päin näköä ja sitten tuli sekuntien sisällä aika monta kertaa sitä nyrkkiä ilman että edes oikein tajusin mitä tapahtuu. Toinen heistä tehosti jälkipuintia toteamalla, että ampuu minut. Huusin takaisin, että siitä vaan kusipää jne. ja tekijät sitten lähtivätkin jonnekin, eikä poliisi saanut heitä kiinni. On onni, että tästä Ville Peltosen pahoinpitelystä on nyt jäänyt jälki videon myötä ja tekijää pystytään rankaisemaan. Se on olennaista tässä casessa, muut matsissa tapahtuneet asiat ovat eri caseja.

Mitä tulee Ilari Melartiin niin sen laitan 100% Petri Matikaisen piikkiin. Meillä on paskansyöjästä jäänyt sellainen jälki, joka heijastuu huonona itseluottamuksena, väärinä toimintatapoina, sekoiluna jne. vaikka kauan tulevaisuudessakin. Kari Jalosen työ on tuhottu alle kaudessa ja nyt PS elää organisaatiokulttuurissa vähintään yhtä kauan kuin mitä Matti Alatalon varjo lannisti Oulun Kärppiä vuosikausia senkin jälkeen, kun mies oli sieltä poissa. Se ei ole mitenkään hyvä tilanne. Jos Melart mahtuu pelaamalla kokoonpanoon eli 6 pakin joukkoon niin ihan ok, mutta tollaisia juttuja ei voi aina tapahtua samalle jätkälle. Ei vain voi.

Muut konnat: Jarkko Ruutu on niin vastenmielinen hahmo, että hänestä on varmaan jo kaikki sanottu. On erittäin valitettavaa, että tuollainen henkilö saa toimia jääkiekon parissa. Juuso Salmesta en ole ikinä kuullutkaan, en tiedä kuka hän on tai mitä hän tossa matsissa teki, eikä edes kiinnosta. Se on vähän sama kuin joku James Hirvisaari Persuissa. Hänestä maristaan uutisissa, mutta ketään ei kiinnosta kuka hän on.

Toivoisin ben-Amorille vähintään samanlaista tuomiota kuin mitä dopingrikkomuksesta saa eli 2v pelikieltoa ja jos poliisikuulustelussa myönnetään käskytys niin joko Lämsälle tai Tomekille potkuja. En millään usko, että Tepsin taitopakki, Buffalossa pärjännyt Hantta olisi käskyttänyt, joten hänellä lienee puhtaat jauhot pussissaan. Samalla toivoisin Väänäselle ja Hahlille myöskin tuomiota käräjäoikeudessa ja joku 10 peliä pannaa, koska he estivät tietoisesti tajuttoman miehen auttamisen. Se on vähän kuin se 8 vuotiaan surmatun faija. Tietoisesti katsoi vierestä, kun äitipuoli murhasi tytön. Pitää lisäksi muistaa, että Väänänen teloi Granlundin poikittaisella ylärimaan, joten ei ole ihan mukava kaveri kyseessä, vaan paha mies.

Tiedostan kyllä sen, ettei toiveitani kuunnella, vaan asiaa hyssytellään, koska se on lätkäjätkämäistä toimintaa. Niinpä realistiset miedommat tuomiota menevät toivoakseni nyt näin:
- Semir Ben-Amor 20 peliä sm-liigalta pelikieltoa
- Ilari Melart 10 peliä
- Jarkko Ruutu 5 peliä
- Salmen ja muiden tapauksia en tunne, joten niihin en ota kantaa.

Täytyy sanoa, että koko liiga on mennyt kyllä luonteeltaan vastenmieliseksi sen jälkeen, kun Petri Matikainen ja Jarkko Ruutu saapuivat. Siitä ei pääse mihinkään.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Kuulemani mukaan tutkinta on huomattavasti laajempi kuin alunperin oli tarkoitus, ja näyttää vahvasti siltä että nyt ollaan tekemässä todellista esimerkkitapausta.

Mun mielestä tähän sopii erittäin hyvin sanonta, sitä saa mitä tilaa. Ja tämä sanonta pätee sekä HIFK:n että Jokereiden leiriin. Ei kannata lähteä leikkimään asioilla, joihin ei löydy pätevyyttä pitää niitä enää omissa käsissä. Todella harmi, jos näiden molempien tahojen takia kärsii suomalainen jääkiekko. Tai on kärsinyt jo, mutta nyt katsotaan sitten, missä mittakaavassa?
 

scholl

Jäsen
Todella harmi, jos näiden molempien tahojen takia kärsii suomalainen jääkiekko. Tai on kärsinyt jo, mutta nyt katsotaan sitten, missä mittakaavassa?

Mikä harmi se on? Se on ihan oikein, jos tuollaisten tapausten seurauksena kärsimystä tulee. Se on erittäin hyvä, jos tämän seurauksena Karjala-lippikset istuvat vähemmän syvällä ihmisten päässä ja muut lajit saavat huomiota. Esimerkkeinä mainittakoon vaikkapa Henkka Dettmannin miehistö, joka on taistellut mainiosti koriskentillä ja tänä iltana on Mixun porukka tulessa täpötäydellä olympiastadionilla. Ei joku lätkä ole maailman napa tai edes kovinkaan mielenkiintoinen pelinä, joten on hyvä, jos silmät avautuvat ja ihmiset seuraavat muitakin lajeja. Mittakaavassa voisi verrata pesiksen sopupelikuvioihin. Laji oli muutaman vuoden sen jälkeen vähän vaikeuksissa ainakin taloudellisessa mielessä.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Ja jos henkilöimään aletaan, niin taustat nimonomaan kunnolla tilille. Hiihdon doping käryissähän hiihtäjät sai kaksi vuotta, Kyröltä meni loppuiäksi mahdollisuus harjoittaa ammattiaan. Silti kukaan omalla päällä ajatteleva ei usko, etteikö hiihtoliiton johto ollut tietoinen aineista.
Tässäkin tapauksessa on naivismin huippua väittää Ben-Amorin ihan itse keksineen mennä ylivoimalle jäälle ja ruveta riehumaan. Tai Melartin.
 

arpa80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mun mielestä tähän sopii erittäin hyvin sanonta, sitä saa mitä tilaa. Ja tämä sanonta pätee sekä HIFK:n että Jokereiden leiriin. Ei kannata lähteä leikkimään asioilla, joihin ei löydy pätevyyttä pitää niitä enää omissa käsissä. Todella harmi, jos näiden molempien tahojen takia kärsii suomalainen jääkiekko. Tai on kärsinyt jo, mutta nyt katsotaan sitten, missä mittakaavassa?

Niin onhan se oikein, että HIFK:n osuus tutkitaan. Eihän se ole reilua, että ainoastaan ja vain Ben-Amorin muiluttaminen ja mahdollinen käskytys tähän liittyen. Itse vain toivon, että Ville puhuu myös TOTTA!
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Mikä harmi se on?

Totta kai se on oikein, että nyt käännetään sitten jokainen kivi, kun sille on aihetta. Minä tarkoitin yleisesti jääkiekkoa, kun suurin osa peleistä ei sisällä mitään tällaista. Siinä olet kuitenkin oikeassa, että jääkiekko on liian suuressa asemassa Suomen urheilukartalla. Ja se myös näkyy näistä kaikista lausunnoista lehdistössä, kun paheksutaan sitä, että ulkopuolinen taho puuttuu kunnolla asioihin.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Niin onhan se oikein, että HIFK:n osuus tutkitaan. Eihän se ole reilua, että ainoastaan ja vain Ben-Amorin muiluttaminen ja mahdollinen käskytys tähän liittyen. Itse vain toivon, että Ville puhuu myös TOTTA!

Sen lauluja laulat kenen leipää syöt. HIFK-politbyroo antanut ohjeita mitä saa sanoa ja mitä ei. Nyt tehdään Jokereista kaikkien aikojen roisto eläen siinä uskossa että se pesee HIFK;n vuosikausien likapyykit.

Onko "brändin" mukaista olla nyt niin marttyyri kuin ollaan? Ihan akkojen touhua jolla yritetään saada huomio pois HIFK;n pelillisistä ongelmista.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielestäni on aiheellista kysyä, että näkevätkö Väänänen ja Rita esteettömästi, että mitä B-A tekee Peltoselle? Reaktio heillä on jokatapauksessa se, että he asettautuvat blokkaamaan lähimmät IFK:laiset. Mikä tämän päätöksen aiheutti???

Tähän vielä pakko tarttua. Vastaat itsellesi. Reaktio, nimenomaan se. Joka lätkäpelaajan veressä, kun kentällä alkaa tapahtua. Silloin napataan lähin vastustaja ns. kevyeen haliin jotta on 'oma mies merkattu'. Ei siellä kukaan jää hanskat tumpussa seisomaan varsinkaan tollasessa matsissa. Ja huom, ei siellä todellakaan ole kaikilla mielessä(tässä tapauksessa Väänänen, Rita) että nyt hulinoidaan. Tuo on vain lähes luonnollista reaktiota. HIFK:n menneisyydestä voi kaivaa lähes jokaisesta klipistä samat piirteet kuten myös muista liigajengien myllyistä. Ei siinä mitään ihmeellistä ole.

Tässä tapauksessa mä ainakin uskon että Väänänen esim. toimi aivan 'selkärangasta' ja vasta kun tajusi missä kunnossa Ville on(mitä siis itseasiassa tapahtuu) niin varmasti järkyttyi. Kannattaa ottaa huomioon mitä tossa matsissa oli jo tapahtunut ja mitkä adrenaliinit siellä pelaajien suonissa kohisi.

Homman voisi jo laittaa pakettiin siksi kunnes liiga jotain sanktioita jakaa tai jos sieltä nyt vielä paljastuu jotain 'järisyttävää'. Tämä juupas-eipäs ei enää etene vaan on kuin jostain 'länsirintamalta ei mitään uutta'- menosta.

ps. Olen jutellut Väänäsen kanssa muutaman kerran lätkäkuvioiden ulkopuolella ja voin ainakin omasta puolestani sanoa että siinä on naapurin vastine Södelle. Helvetin fiksu ja lajia kunnioittava(kuten myös vastustajaa) kaveri joka pelaa kovaa mutta rehdisti. Se että pelaa Jokereissa on tietysti Ossin kannalta valitettavaa, mikälie aivopieru ;) Mutta hieno mies, liigan paras puolustava pakki ja yksi ketä todella voi naapurista kunnioittaa. Uskon ite ainakin vahvasti että Väänästä kyllä vituttaa nämä Ruudun tempaukset mutta laittaa joukkueen edun yksilön edelle tässä kohtaa. Ja eiköhän se ole kuitenkin pitänyt jonkunnäkösen juttutuokion Rudin kanssa tuon viimekauden kyykkäyksen jälkeen.
 

ddd90

Jäsen
Niin onhan se oikein, että HIFK:n osuus tutkitaan. Eihän se ole reilua, että ainoastaan ja vain Ben-Amorin muiluttaminen ja mahdollinen käskytys tähän liittyen. Itse vain toivon, että Ville puhuu myös TOTTA!

Tämä. HIFK oli ihan yhtä suuri rikollinen kuin Jokerit. Salmen ja Ben-Amorin tapukset ovat yhtäläiset, sen jälkeen Melart ja lopuille ei pelikieltoa tarvitse antaa. En ymmärrä Ruudun lynkkaamista; kaverihan tappeli rehdisti eikä ansaitse pelikieltoa.
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En viitsi lainata koko kirjoitusta, mutta erittäin hyvä viesti kokonaisuudessaan, ja puit sanoiksi sen, mitä olen itsekin yrittänyt aiheen tiimoilta sanoa. Tästä syystä syyttävät sormet Väänäseen, Ritaan yms. ovat aiheettomia. Tilanteen aikana kentällä olleista pelaajista vain Ben-Amor toimi ehdottoman väärin.
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Jep, muutaman kerran sai naurahtaa, meinaan aikamoista tykitystä oli tuo teksti alusta loppuun. Hyvä kolumni, siitä ei pääse mihinkään ja tällaisia pitäisi tulla lisää.

Mun mielestä näitä ei tarvitse enää yhtään lisää. Mun mielestä voitais jo pikkuhiljaa puhua jostain muusta. Aihe sellaisenaan ei ole enää ajankohtainen, nyt pallo on päättäjillä. Päättäjien avattua suunsa, aihe on taas kaikkien huulilla.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En viitsi lainata koko kirjoitusta, mutta erittäin hyvä viesti kokonaisuudessaan, ja puit sanoiksi sen, mitä olen itsekin yrittänyt aiheen tiimoilta sanoa. Tästä syystä syyttävät sormet Väänäseen, Ritaan yms. ovat aiheettomia. Tilanteen aikana kentällä olleista pelaajista vain Ben-Amor toimi ehdottoman väärin.

Samaa mieltä Red Machinen kanssa ja sinun kanssasi.
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Kaarina Hazardilta erinomainen kolumni asiasta: Pyhä Koodi | Kaarina Hazard | Blogit | Iltalehti.fi

Linkki siis Iltalehteen

Onhan tuossa kolumnissa hyviä ajatuksia mutta loogisesti ajateltuna sisältö ja otsikko ovat aika pahasti ristissä. Kaikki tämä sotku johtuu nimenomaan koodin ulkopuolisista toilailuista.

Lisäksi johtoportaan ja Hjalliksen käyttäytyminen ei ole osa kaukalo-koodia.

Naisen logiikaksi Spede kutsuisi tuollaista ajatusten sekamelskaa. Sinänsä hyviä ajatuksenpalasia on liitetty yhteen aika pimeällä tavalla.
 

scholl

Jäsen
Ja jos henkilöimään aletaan, niin taustat nimonomaan kunnolla tilille. Hiihdon doping käryissähän hiihtäjät sai kaksi vuotta, Kyröltä meni loppuiäksi mahdollisuus harjoittaa ammattiaan. Silti kukaan omalla päällä ajatteleva ei usko, etteikö hiihtoliiton johto ollut tietoinen aineista.
Tässäkin tapauksessa on naivismin huippua väittää Ben-Amorin ihan itse keksineen mennä ylivoimalle jäälle ja ruveta riehumaan. Tai Melartin.

Olet täysin oikeassa. Viime viikolla uutisoitiin, että hiihtoliitossa oli aikanaan paljon laajempi dopingohjelma kuin aiemmin on kerrottu ja se oli käynnissä jo joskus 80 luvulla. Siinä herää sitten kysymys, että onko sekään oikein, että Kyrön niskaan kaadettiin kaikki kura ja liiton herrat pääsivät kuin koira veräjästä. Jos nyt pystytään osoittamaan, että Jokereiden ja IFK:n parissa on laaja väkivaltaohjelma niin ei se kai ihan oikein ole, jos Lämsä, Tomek, Sormunen ja Pennanen saavat elinikäiset toimitsijakiellot ja muut eivät mitään. Pitää olla vähän varovainen noiden loppuiän pannojen kanssa, kun ei aina tiedä osuuko se syyttävä sormi sinne sylttytehtaalle.
 

lihaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onhan tuossa kolumnissa hyviä ajatuksia mutta loogisesti ajateltuna sisältö ja otsikko ovat aika pahasti ristissä. Kaikki tämä sotku johtuu nimenomaan koodin ulkopuolisista toilailuista.

Lisäksi johtoportaan ja Hjalliksen käyttäytyminen ei ole osa kaukalo-koodia.

Naisen logiikaksi Spede kutsuisi tuollaista ajatusten sekamelskaa. Sinänsä hyviä ajatuksenpalasia on liitetty yhteen aika pimeällä tavalla.

Käsittääkseni Hazardin idea on, ettei kukaan vastuuhenkilö liigassa vastaa mistään mitään, vaan silmät pyöreänä ihmettelevät, kuinkas sitten kävikään.

Semirit ja Melartit ovat esimiesten käsikassaroita ja he kärsivät. Varsinaiset käskyttäjat vaan huutavat mukana paheksujien kuorossa.

Tiedän tiedän, ettei käskytystä voi aukottomasti todistaa. Entäs sitten? Jokainen pikkupoikakin tajuaa, ettei puukäsitappelijaa laiteta ykkösylivoimaan pelillisten perustein, vaikka valmentaja muuta satuilisi.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Siis mitä HIFK:n pitäisi nyt oikeen tehdä, pyydellä median edessä anteeksi Jokereilta vai? Pitääkö Sormusen paiskata kättä jonkun IL kuvaajan edessä Lämsän kanssa? Odotellaan nyt, että saadaan liigan antamat tuomiot julki ja katsotaan sitten onko HIFK:lla jotain sanottavaa vai ei.

Niin, Jokerithan on julkisesti jo pahoitellut tapahtumia Kekäläisen suulla. Ben-Amor myös esittänyt pahoittelunsa. Toki jälkimmäinen nyt on pelkkää kosmetiikkaa, mutta silti. Ollaanko IFK:ssa todellakin sitä mieltä, että Jokerit oli ainoa jengi, joka syyllistyi vääryyksiin lauantaina? Ainakin yleinen kannanotto mediassa voisi olla paikallaan, Peltosenkin kommenteista jäi mieleen vain syyttely Jokereita kohtaan (rivien välistä luettuna).

Tuossa jo muutamassa viestissä asiaa sivutaankin, mutta onko Sormusen/IFK:n ego niin suuri, että yksi ainoa kuva on mahdoton toteuttaa. Sillä kuvalla olisi saatu julkisuuteen viesti, että IFK:ssakin kannetaan vastuu omista teoistaan. Nyt jää tosiaan päällimäisenä mieleen keltanokkakoutsin mökötys naapuriseuran kiusaamisen takia.

Vaikka punakeltainen sydän allekirjoittaneella sykkiikin, olen yrittänyt puolueettomasti katsella tätäkin episodia. Ben-Amorin tempauksen tuomitsen täysin, enkä syytä siitä ketään muuta kuin Ben-Amoria. Aiemmin esitin hypoteesin, jonka mukaan Peltonen on saattanut sanoa/tehdä jotain Ben-Amorille. Vaikka näin olisi, ei se silti oikeuta nyt tapahtuneeseen. IFK:n toiminnasta jää sen sijaan todella scheisse maku. Organisaation suunnasta ainoat viestit julkisuuteen ovat Jarkko Ruutuun ja Semir Ben-Amoriin kohdistuva kritiikki. Nyt olisi Sormusella ollut hyvä tilaisuus pestä IFK:n kasvoja julkisuudessa, ei kuitenkaan kelvannut. Onko se sitten brändin varjelemista vai jotain muuta? Siihen tuskin vastausta tietää kukaan muu kuin IFK:n johtoporras.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös