Viimeksi ostamasi videopeli

  • 16 841
  • 108

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Hmm, taitaa olla ArmA 3 Steamin joulualen loppupuolelta. Sitä on nyt kaverin kanssa pelattu, aivan hiton hauskaa menoa, varsinkin King of the Hill ja Wasteland.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
GTA V tuli Xbox Onelle hommattua
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kingdom Hearts 1.5 ja 2.5 HD-Remixit tuli tuossa joulukuun alussa ostettua ja eipä ole muuta tarvinnut pariin kuukauteen pelatakaan. Kaksi lapsuuden suosikkipeliä lisäherkuilla ja kylkiäisenä pari todella positiivisesti yllättänyttä spin-offia. Aika kovasti olen muutenkin viime aikoina innostunut näistä HD-uusintapainoksista, syksy meni hyvin pitkälti Final Fantasy X/X-2 HD Remasteredin parissa ja seuraavana varmaan tulee hankittua joko Silent Hill- tai Resident Evil-kokoelmasetit. Hyvin on kyllä huomannut, että ei se aika mitenkään kultaa muistoja vaan ne 10-20 vuoden takaiset suosikkipelit ovat kyllä edelleen ihan yhtä kovia kuin aina ennenkin. Se, minkä nykypelit voittavat grafiikassa ne lähes poikkeuksetta häviävät muilla osa-alueilla.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Ostin tänään Red Dead Redemptionin PS3 -koneelle. Muutaman vuoden, kun jaksaa odottaa niin säästää kymppejä. Eiku eilen...
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Tulipa ostettua Cities Skylines, suomalaisen pelifirman SimCity tyyppinen kaupungin rakentamispeli. Hinta ei oo ollenkaan paha, kun steamissä peli tais maksaa jotain 27 euroo ja ostamalla greenmangamingistä sain pelin vain parilla kympillä. Peli on kehuttu eikä syyttä. Neljässä päivässä on tullu tahkottuu peliä jo yli 14 tuntia. Siinä ajassa kaupunki on kasvanut jo yli 160000 asukkaan kokoiseksi. Tästä pelin kotisivuille.

Tuo greenmangaming vaatii rekisteröitymisen jos haluaa pelin ostaa tuohon 20,43 euron hintaan. Mikäli haluat ostaa sieltä jatkossa myös pelejä ja haluat tienata itselle sekä minulle kolme euroa ensimmäisen yli kahden euron oston jälkeen, niin voit rekisteröityä tämän referointilinkin kautta. Muussa tapauksessa greenmangamingiin pääset tästä. Rekisteröinnin jälkeen kannattaa suunnata vip puolelle tästä, josta löytyy pelejä halvemmalla. Mm tuo Cities Skylines 20,43 tai deluxe versio 27,00 (sama hinta kuin steamissä normaali versio).
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
En ostanut vaan ilmaiseksi latasin demon tulevasta Silent Hills pelistä ps4:lle.

Kantaa nimeä P.T eli playable teaser ja täytyy sanoa että voi perkeleen perkele mutta oli pelottava demo. Ongelman ratkaisu tosin meni yli oman hilseen joten oli pakko vakoilla ratkaisu netistä ja hyvä että tarkistin, ei tollasta ratkaisua voi keneltäkään normaalisti ajattelevalta vaatia. Ei siitä sen enempää kun en halua spoilata mutta suosittelen kaikille ps4:n omaavalle annos kauhua.
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Perjantaina pistin tilaukseen Dragon Ball Xenoversen ja alustana ps4. Ps2 olleet pääosin hyviä ja viihdyttäviä noi Dragon Ball pelit, joten odotukset nytkin korkealla.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tuli tossa tehtyä heräteostos kun ostin Saints Rown 4 kun se oli Anttilassa poistohintaan 15 egee. Täytyy sanoa että nyt on ollu kyllä hintalaatusuhde kohdillaan. GTA V jälkeen tämmöiset kreisit tehtävät maistuu ihan mukavalta ja peli on tavallaan monipuolisempi kuin GTA V. Aluksi luulin että ei toi avaruusolentoja ja supersankarina leikkiminen nappaa mutta kyllä tässä on nyt muutama ilta mukavasti vierähtänyt. Juuri sopivaa ajantappoa kun kerta oma suosikki jengin kesäloma alkoi aikasessa vaiheessa ja lätkän MM-kisoihin on vielä tovi.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Assassin's Creed Rogue (PS3) on viimeisin hankinta. En ole vielä aloittanut, mutta lähtee tulille heti kun Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriotsin uusintapeluu on ohi.

Edit. No, oikeastaan The Walking Dead Season 2 on viimeisin, nyt kun mietin.
 

HokiHero

Jäsen
Pelejä ei ehdi juuri pelaamaan ja PS4 pärjäsin lähes vuoden vain NHL14 ja BF4 avulla. Muutama viikko sitten kuitenkin tuli jostain syystä tarve ostaa uusi Borderlands joka sisältää siis kaksi kokonaista peliä ja olen tykännyt. Silloin harvoin kun sijoittaa haluaa saada rahoilleen vastinetta peliajan myötä ja tuossa sitä pitäisi riittää varmaan noin 100 tuntia. Sopivan aivotonta räiskintää jossa vihollisia, aseita ja "kenttiä" on uskomaton määrä ja jos jokin tehtävä tuntuu vaikealta on aina voi käydä tekemässä pari sivutehtävää ja kerätä sellaiset aseet että taatusti pärjää. Varmaan 200 asetta tullut vastaan vaikka olen vasta alkupuoliskolla. Suosittelen jos aikaansa peleihin tykkää käyttää.
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Metal Gear Rising: Revengeance - videopelien Fast & Furious 7. Juoni on vedetty överiksi, action vieläkin pahemmin. Kamera ei tahdo pysyä mukana, mutta muuten on kyllä ollut erittäin toimiva paketti.

...soundtrack on muuten aivan napakymppi
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
En ostanut vaan ilmaiseksi latasin demon tulevasta Silent Hills pelistä ps4:lle.

Kantaa nimeä P.T eli playable teaser ja täytyy sanoa että voi perkeleen perkele mutta oli pelottava demo.

Kiitos tästä, en nuku ainakaan viikkoon. Voi helvetti, mitään pelottavampaa ei ole tullut koettua. En päässyt läpi, katsoin viimeisen puzzlen Youtubesta ja täytyy sanoa että nero täytyy olla jotta sen itse saa keksittyä.

Bravo! 10/10. Täyttä peliä en tule ostamaan sillä sen luokan psykologista kauhua tuli juuri parin tunnin ajan koettua.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Bravo! 10/10. Täyttä peliä en tule ostamaan sillä sen luokan psykologista kauhua tuli juuri parin tunnin ajan koettua.

Joo vähän samoilla linjoilla että tuskin tulen varsinaista peliä ostamaan kun ei tollasesta kauhusta enää oikein edes nauti, vielä jos tehtävät ovat vaikeusasteeltaan tota luokkaa niin morjens vaan.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Bravo! 10/10. Täyttä peliä en tule ostamaan sillä sen luokan psykologista kauhua tuli juuri parin tunnin ajan koettua.

Tuskin tulee kukaan ostamaan, kun tekijällä meni sukset ristiin julkaisijan kanssa. Pelimoottori tekijän, mutta Silent Hill nimi julkaisijan.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viikon miniloman kunniaksi piti käydä vähän peliostoksilla, mukaan tarttuivat Bloodborne ja Dragon Age: Inquisition. Jälkimmäisellä aloitin, kun ensin mainittua tulee kuitenkin hakattua satoja tunteja, niin ei ole varsinaisesti mikään kiire. Toisaalta taitaa tähän Dragon Ageenkin upota melko rutosti aikaa, vajaat 10 tuntia taulussa ja tuntuu etten ole edes raapaissut pintaa tuosta maailmasta, pääjuonesta puhumattakaan. Mukavan samantyylistä menoa kuin Originsissa tietyiltä osin, mutta paljon on kyllä uuttakin. Tuo maailma on kyllä helvetin hienosti toteutettu, jatkuvasti löytyy kaikenlaista kiintoisaa kun samoilee pitkin korpia.

Juoni ei ole vielä kunnolla lähtenyt käyntiin, joten siihen en kommentoi, mutta sivutehtäviä on kyllä kerrankin pakko kehua. Homma ei ole ihan pelkästään sitä lajityypille uskollista "kerää 20 karhun tassua ja tuo ne paikkaan X" ja "tapa 30 mallin Y örkkiä", vaan tehtävissä tuntuu olevan suhteellisen hyvin vaihtelua. Toki tuon tyyppisiäkin tehtäviä on, mutta nekin on hyvin verhottu tarinan alle, jotta hommassa tuntuu olevan muutakin pointtia kuin juoksupoikana toimiminen.

Taistelusysteemi on ihan hyvä, ei mikään ihmeellinen mutta tämän tyyppiseen peliin toimiva. Hyvin pitkälti Originsin tyylinen mutta hiotumpi, tykkään tuosta taktisesta näkymästä oikein paljon. Tuo jo melkein vanhat kunnon Baldur's Gatet mieleen. Mukavasti kyllä löytyy haastettakin kun Hardilla aloitin ja friendly fire-täppään ruksi tottakai heti alkuun. Hahmoni tietty on vielä maagi, joten vähän saa varovaisuutta käyttää noiden loitsujen kanssa. Kuitenkin melkein alkuvaiheessa jo vastaan tuli tuommoinen rifti, josta tuli ulos jotain palavia elementaaleja, jotka listivät hahmoni alta aikayksikön. Ei muuta kun treeniä ja myöhemmin takaisin.
 

Höylis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Huomasin vasta eilen, että eastside hockey manager oli steamissa, ja olihan se pakko ostaa, vaikka kyseessä oli early acces peli.
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Eukko lähtee viikoksi Barcelonaan niin päätin hommata BF Hardlinen.
 

Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Steamin kesäalet tosiaan olivat ja menivät ja itselle sieltä tarttui tällä kertaa vain yksi peli, mutta sekin on kolmen episodin perusteella sitäkin loistavampi. Eli Life is Strange, joka on Telltalesin pelien tapaan hyvin pitkälti tarinaan ja pelaajan omiin valintoihin perustuva viiteen episodiin jaettu peli. Ymmärtääkseni episodit julkaistaan 1.5-2 kuukauden välein, joten vasta loppuvuodesta päästään pelin tarinan loppuun. Hintaa oli ~15 euroa ja suosittelen todellakin tsekkaamaan, mikäli esimerkiksi Telltalesin The Walking Dead-pelistä pidät.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuo Life is Strange on kyllä tarkotus ottaa tutustumisen kohteeksi. Nuo tuontyyppiset pelit on mieleeni, kun olen tykännyt Heavy Rainista, Beyond: Two Soulsista ja The Walking Deadista. Lisäksi tuossa taitaa olla aikamatkailuteemaa, mikä on lemppariaiheitani. Voisikin ottaa kesäpelailun kohteeksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös