Näin ex-kasvissyöjänä, nykyisenä sekasyöjänä, uskomuksesi ovat omiasi. Linssikeitto ja papuchili ovat vieläkin yksiä suosikeista, joita tulee tuettua aika useinkin. Ja jos ravintorikkaudesta puhutaan, ovat monipuolisempia kuin perus-jauhelihakastike tms. yleinen kotiruoka (kotiruokaa sikäli dissaamatta). Myöskin "grillin kautta himaan"-mentaliteetilla mentäessä falafel tarttuu helposti mukaan (ehdottoman paikkariippuvaista toki, voi olla hirveää kuraa random-kebaaneriassa). Liha-analogeista en hirveästi perustanut edes kasvissyöjänä, nyhtökauraa en ole maistanut, mutta vaikka näin konseptin tasolla miksei ja kannatettavaa, onhan pulled pork pieteetillä tehtynä aivan mahtavaa.En usko tuohon maittavaan ja hyvään kasvisruokaan. Ihmiselle on evoluution aikana nälkää vastaan taistellessa kehittynyt ominaisuus, että ravintorikas ruoka koetaan maittavaksi. Punainen liha on siis kärkivalintoja. Toki joku sokerikin on kasviksista "hyvää".
Toki ihmiset ovat hyviä selittelemään itselleen asioita ja pettämään itseään, eli varmasti tuo saadaan uskoteltua. Ei se varmasti sattumaa ole, että nyhtökaurat ja muut kasvissyöjien suosikit pyrkivät nimenomaan jäljittelemään lihaa.