Minulle on ihan sama, syönkö lihaa tai lihatonta ruokaa, kunhan se on hyvää. Kaikkeen ruuanlaittoon liittyy vaivannäkö, sitä suurempi mitä paremman lopputuloksen haluaa saada aikaiseksi. Toki helpostikin voi saada aikaan hyvää ruokaa, mutta ei nyt ruveta kiistelemään siitä. Mitenkään erityisen vaikeaa hyvän ja maistuvan ruuan tekeminen ei kyllä ole, oli raaka-aineena lihaa tai ei. Kunhan raaka-aineet ovat kunnollisia. Kukkakaali (yök en syö) ei kuulu ruokalistalleni, enkä muutenkaan tajua kukkakaaligratiinia synonyymiksi kasvisruualle.
Suosikkikasvisruokani on ehdottomasti munakoisolasagne. Sen jälkeen tulevat varmaan erilaiset keitot. Idästä löytyy runsaasti hyviä wok-reseptejä ja muuta sälää ilman lihaa. Ei sen ruokalistan vääntäminen vaadi yhtään enempää kuin lihansyöjilläkään. Vaihtoehtoja on enemmän kuin ehtii kokeilemaan.
Suosikkikasvisruokani on ehdottomasti munakoisolasagne. Sen jälkeen tulevat varmaan erilaiset keitot. Idästä löytyy runsaasti hyviä wok-reseptejä ja muuta sälää ilman lihaa. Ei sen ruokalistan vääntäminen vaadi yhtään enempää kuin lihansyöjilläkään. Vaihtoehtoja on enemmän kuin ehtii kokeilemaan.