Vedonlyönti

  • 3 965 893
  • 21 674

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
No perkule unohdin Ässät 36 % ja kaikki uusi informaatio (IFK:n kokoonpano, sekä Ässien juhlaottelu) nostaa sitä vielä pari yksikköä,ainaskin Expekti tarjoilee vielä Ässille kolmen kerrointa.
 

Old TJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Punalippu
No perkule unohdin Ässät 36 % ja kaikki uusi informaatio (IFK:n kokoonpano, sekä Ässien juhlaottelu) nostaa sitä vielä pari yksikköä,ainaskin Expekti tarjoilee vielä Ässille kolmen kerrointa.

Tottapa turiset - eli samoilla linjoilla ollaan. Itsellä ei Expektillä ole tiliä niin ei tule sen kertoimia niin katsottua. Kolmosen kertoimella Ässät alkaa olla ns. "hiinä ja hiinä", mutta pelattivissa juuri.

Old TJ
 

Old TJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
On kyllä niiiiin arvoituksellista tänään...

...kun SaiPa Hartwallille tulee. Centren ja Unibetin 5.50 SaiPalle on pelattavuuden rajoilla niin, että pitänee pienellä panoksella kokeilla.

Lauantain kertoimia ei vielä ulkomailla näkynyt (SM-liigan osalta) joten palataan niihin vielä.

Old TJ
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Juu kandee kokeilla ihmeessä, itse en ole tohon Sm-liigaan ehtinyt paneutua kun pusaan analyysihommelia vielä tuohon NBA:hankin, ihan kun tässä ei tarpeeksi yöunet menis muutenkin NHL:n kanssa, viime yönäkin heräsin neljän aikaan kattelemaan mikä on meininki, tuo sun ja mun Columbushan toi rahhoo, mut kun oli Tampan ja Galgaryn lisäksi iso petsi San Joseen ja tilanne oli 2-2 veti mietteliääksi, mutta pistin pään luottavaisesti tyynyyn ja niinhän siinä taas kävi että kolme byyriä oli tullut, jos sama tilanne olisi ollut liigassa ei ehkä näin kävisi.... Juu noista putkista, eli Jokereista mihinkäs se parissa yössä olisi muuttunut ja vaikka Saipa on ollut toinen maukas ohipelikohde viimeaikoina on heillä tuoreita kalavelkoja makseltavana 7-1 tappiosta lisäksi nämä Jokereiden ja Saipan kohteet ovat olleet erittäin tasaisia aina vaikka Jokerit olisi huippuiskussa joten pitäkää vaikka hulluna mutta kyllä Saipan prossat tähän matsiin on mun mielestä aikas lähellä 25 %:ttia. Niin näytti viikonloppuna ainakin HIFK:lla olevan yli kolmen kerroin mikä ehdottomasti on liikaa, riippuen tietysti IFK:n kokoonpanosta, mutta molemmat sekä Blues että IFK kuuluvat neljän liigassa pelaavan joukkueen sakkiin ja oma ilman minkäänlaisia punaisia laseja oleva analyyttinen mielipiteeni on että IFK on parempi näistä kahdesta joukkueesta, sillä IFK:lla onpi sellainen potentiaali että kun kaikki natsaa kohdalleen sitä on erittäin vaikea voittaa minkään joukkueen liigassa, kuuluupi mun mestaruussuosikkeihin, mikäli puolustuspäähän saadaan pari vahvistusta. Tasurivaarahan tässä matsissa on melkoinen, joten kandee varmaa enneminkin hakea tasoitusvetoja, ainakin suojaksi suorille vedoille.
 

jake

Jäsen
Suosikkijoukkue
hifk
Tämän päivän "isänmaallinen" vetovinkki

Känädä-Suomi centrellä 4,25. Tuotahan on suorastaan pakko pelata, vaikka turpiin tuleekin.
 

Old TJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Futikseen painottuu tänään

Nostellaas taas tätäkin ketjua ylemmäs, vaikka tämän päivän pelattavat liigakohteet tuntuukin vähän nihkeiltä. Kyllähän TPS on heikosti pelannut ja nytkin vierailulla sarjajohtajan luona, mutta silti 4,75 on pienen panostuksen arvoinen (Centre). Toinen mahdollinen pelikohde samalla firmalla tasuri Pelicansin ja Lukon peliin kertoimella 5,10.

Varsinaiset tämän päivän vetovinkit (vaikkakin vielä tarkemmin tutkimatta ja yksilöimättä) tulevat tuolta Brittein saarilta. Siellähän on tänään runsaasti FA-cupin pelejä. Niissä ensinnäkin on usein sattunut paljon ylläreitä ja varsinkin nyt kun sääolosuhtet ovat sielläkin vähän sitä sun tätä ja siitä johtuen kenttien kunto ei todellakaan ole paras mahdollinen. Se lisää potentiaalia yllätyksille. Eli sieltä vaan etsimään houkuttelevia jopa yli kymmenen olevia altavastaajakertoimia ja/tai hyviä isokertoimisia ristejä. Todella epävarmojahan ne ovat, mutta osuessaan.....

Old TJ

[EDIT: Vaikka yleensä en pahemmin NHL-pelejä veikkailekaan niin Centren Buffalolle Ottawaa vastaan tarjoamaa 4,80-kerrointa pitänee kokeilla.]
 
Viimeksi muokattu:

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Englannin Cupista löytyy tänään mehukkaita kohteita. Stoke-Wigan ottelussa Wigan on joukkueista parempi niin materiaaliltaan kuin tämän hetken vireeltään. Ihmisiä tuntuu yleisesti hämäävän joukkueiden eri sarjaportaat. Stoke on managerisekoilujen jälkeen hieman saanut viimeaikoina otetta, mutta tänään vastassa on erittäin kova yhdistelmä. Samanlainen tilanne on ottelussa Cardiff-Coventry. Cardiff on anteliaan omistajansa rahoilla koonnut kakkosen tasolle todellisen tähtisikermän, joka normaalitasollaan kaataa ailahtelevan Coventryn. 0-0 tasapelin vaara on tosin olemassa.

Leicester-Bristol City ottelussa vierasjoukkueen voitto ei olisi yllätys. Leicester on tottunut häviämään Cupissa aladivareiden joukkueille ja nyt vastassa on kaiken lisäksi tasokas yhdistelmä. Taisteluhenkeä vierailijoilta varmasti löytyy, kun puolestaan Leicesteriä painavat talousongelmat, jotka ovat harvinaisen vähän heijastuneet joukkueen tämän kauden otteisiin.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Eipä voi pahemmin pieleen mennä, mitä eilen meni. Englannin Cup osoitti taas kasvonsa. Kaikki etukäteen hyvät tärpit kusivat. Kuka olisi uskonut Shrewsburyn voittoon Evertonia vastaan? Itselleni tämä oli yksi lähivuosien kovimmista paukuista Wycomben välierätaistelun jälkeen....
 

Shane

Jäsen
Vetovuosi 2002 - tilinpäätös

Luonnollisestihan jokainen vähänkin tosissaan vetoa lyövä tilastoi jokaisen sijoituksensa ja voittonsa, joten kertokaapas huviksenne millaisen tuloksen saitte viime vuodelta aikaan.

Itse pidin vain pitkäveto- ja vakioveikkaustilastoa, koska kaikkia muita Veikkauksen pelejä pelaan selvästi vähemmän (eikä niitä 20 sentin monivetolappuja jaksa aina tietokoneelle näpytellä). Pitkävetoon sijoitin viime vuonna yhteensä 72,5 €, ja voittoja näistä sijoituksista kertyi 77,15 euron verran, eli juuri ja juuri plussan puolelle jäin. Hyvä tulos, kun mukana on kaikki hetken mielijohteesta kioskilla tehdyt "hupivedotkin".

Vakioihin meni rahaa 60,65 €, ja takaisin tuli 28,34 €. Huonosti meni, mutta kukapa nyt vakioveikkauksessa voitolla olisi..

Kaikki pelit huomioiden vuosi jäi varmasti selkeästi plussalle, siitä piti yksi reipas monivetovoitto huolen.
 

Old TJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Huonompi oli vuosi kuin edellinen...

Itse pelaan käytännössä kokonaan Centren ja Unibetin kautta ja Centren osalta palautusprosentti (puhun siitä mieluummin kuin euroista) oli 119% ja Unibetilta 115%. Veikalle olen pelaillut niin satunnaisesti ja niin pienillä panoksilla lähinnä muutaman pienen monivetoyritelmän, etten ole edes tilastoinut. Yksi pienellä panoksella tullut kohtuukertoiminen voitto piti tuonkin varmaan plussalla, mutta ei vaikutusta siis kokonaisuuteen.

Tänään onkin taas hiljaisempi päivä - kerroinvertailun perusteella vois vielä pikaisesti tutkia tarkemmin paria kohta alkavaa Italian futismatsia (Bari ja Siena) sekä NYR:n kotikerrointa Ottawaa vastaan joka on mielestäni aika mukava 3.15.

Old TJ
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Annan nyt tässä pienen esimerkin siitä, että pienelläkin panoksella voi voittaa. Itse pelaan yleensä 20-50 eurolla monivetoa, riippuen otteluista. Syksyllä oli ollut aika huonoa tuuria monivedossa, pieniä lunastuksia tuli muttei kunnon pottia.

Jouluaaton aattona tullessani viimeisiltä jouluostoksilta, muistin että nhl-moniveto on kohteena. Lähikioskini kohdalla pysähdyin ja ajattelin laittaa monivetoa normaaliin tapaan. Sinne ei kuitenkaan käynyt pankkikortti, joten katsoin lompakkoani ja siellä oli vain 10 euroa rahaa. Päätin sillä tehdä sitten pienen monivedon ja pitkävedon, koska en viitsinyt lähteä enää automaatille hakemaan lisää rahaa. Tein 3.20 euroa maksavan monivedon ja pienen pitkävedon loppurahoilla.

No, kinkkua paistaessa katselin teksti-tv:stä ja otteluiden tulosten kehittymistä. Ensimmäinen matsi montreal - ottawa päättyi 2-2, kuten olin lappuuni sen varmaksi tulokseksi laittanut. Toinen matsi Boston - San Jose päättyi 5-2, joka löytyi pienestä lapustani. Sitten vain odottelemaan viimeisen matsin tulosta, joka oli Colorado - Vancouver. Kahden erän jälkeen tilanne oli 5-1 ja mun lapustani löytyi tulokset 5-2 ja 5-3. No, siinä odottelin Vancouverin piristymistä, mutta pelkäsin Coloradon tekevän lisämaaleja. Onnekseni Vancouver piristyi ja ottelu päättyi 5-3.

Nhl-moniveto oli siis kiinni ja itse hieroin tyrmistyneenä silmiäni. Onkos totta, että tällaisella lapulla monari kiinni ja silloin kun satsaan, ei osu millään (pariin kuukauteen). No, uni ei tullut enää silmään vaikka yritin vielä mennä muijan viereen koisaamaan. Ajatuksissani vain laskeskelin mahdollista kerrointa ja pääsin haarukoinnissani minimikertoimeen 10000 ja maksimi 36000. Vihdoin kello 9.00 tekstitv kertoi toteutuneen kertoimen, mikä oli yli 22 000. Sain jouluaattona ylimääräisen 4513 euron lahjan veikkaukselta. Aika mukavalta tuntui.

Sitten varoittava esimerkki. Kaverini luuli viime sunnuntaina voittaneen monivedossa yli 5000 euroa. Oli palauttanut kupongin, jossa oli Wolvesin 3-2 voitto, Realin 4-1 voitto sekä Real Sociedadin 2-2 tasuri. Hän tarkasti yöllä lapun ja Real Sociedadin kohdalta puuttui maaliluku 2, vaikka hän oli merkinnyt kuponkiin Real Sociedadille maalit 1,2,3,4. Kone ei ollut lukenut tuota 2:sta kupongilta. Kaverini oli jättänyt tarkistamatta kupongin saatuaan sen takaisin online-myyjältä ja koska hänellä oli ollut muitakin pelejä/kuponkeja, ei yhteishinta ollut herättänyt huomiota. Aika kallis huolimattomuus kaverilleni tuli. Heppu oli eilen vihainen ja aikoi mennä sanomaan kioskin myyjälle suorat sanat viallisesta koneesta. Mutta mitä se enää auttaa, vahinko on tapahtunut.

Joten, TARKISTAKAA KUPONGIT , kun saatte ne takaisin online-myyjältä.
 

Old TJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mestiksen seuraajat...

Antakaas arvioita tuohon kun olen silmäni iskenyt KalPan vieraskertoimeen Sportia vastaan. Kerroin Centrellä 3,10.

Kiitos! Old TJ
 
Viimeksi muokattu:

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tänään Vermoon seuraavat voittaja-sijat (VS):
lähtö 4 #12 Korall Silas
lähtö 5 #5 Luonnos-Vilppi
lähtö 6 #8 Hans Pension
sitten meidän Rölli on lähellä voittoa 9. lähdössä, mutta kertoimet eivät ole pelattavia.

Monivetoon:
K-Vantaa 4,5,6,7,8
Hermes 2,3,4

Sport 3,4,5
Kalpa 2,3
 

Old TJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
SM-liiga - Elitserien - NHL

Kaikista kolmesta löytyy siinä-ja-siinä-rajoilla-olevaa pelattavaa. Tai ainakin pohdittavaa. Ja taas kerran altavastaajia ja muutenkin suurehkoja kertoimia eli voiton todennäköisyydet pieniä, mutta kenties kannattavia.

SM-liiga:
Ässät - HPK X 5,20 (Centre)
Ilves - HIFK X 5,20 (Centre) tai ehkä vielä parempi 1 3,20 (Unibet)

NHL:
Montreal - NYR 2 3,60 (Centre)
Dallas - Chicago 2 4,70 (Centre)
NYI - Philadelphia 2 2,60 (Centre)
Tampa Bay - Atlanta 2 3,85 (Unibet)

Elitserien:
Färjestad - Malmö 2 5,70 (Centre)

Kuten sanottu niin oikein mikään noista ei ole mikään todellinen huippukohde, mutta noista voi jokainen kaivaa mieleisensä mikäli keksii itse jotain hyviä lisäperusteita mainituille merkeille. Itselläkin vielä pohdinnassa mitkä noista loppujen lopuksi pelaan. Ehkä kuitenkin useimmat.

Old TJ
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Veikkaukselle tänään kaksi salettia runkokohdetta:
kohde 14 2 1.7 IFK
kohde 16 1 2.1 TPS,
jotka antavat kertoimen 3,57. Apukohteet voitte itse etsiä, jottei homma käy liian helpoksi. Itse en ole vielä saanut suosituksia Ruotsin agentilta, joten jätän ne kohteet vihjaamatta. Jollain lailla Lukon ja Ässien pelaaminen kiinnostaisi, mutta terve(?) järkeni sanoo, että älä koske noihin kohteisiin. Kuitenkin ovat harkinnassani, päätös kypsyy klo 18.00 mennessä.
 

TouchAndGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti Kempes
Veikkaukselle tänään kaksi salettia runkokohdetta:
kohde 14 2 1.7 IFK
kohde 16 1 2.1 TPS,
jotka antavat kertoimen 3,57. Apukohteet voitte itse etsiä, jottei homma käy liian helpoksi. Itse en ole vielä saanut suosituksia Ruotsin agentilta, joten jätän ne kohteet vihjaamatta. Jollain lailla Lukon ja Ässien pelaaminen kiinnostaisi, mutta terve(?) järkeni sanoo, että älä koske noihin kohteisiin. Kuitenkin ovat harkinnassani, päätös kypsyy klo 18.00 mennessä.

Jeps, saamaa mieltä, vedin itse isolla IFK:n 1.70 ja Tepsin 2.20 Unibetille. Tepsi on kuuma kohde piireissä nyt! Pienellä puolestaan Ässät 3.00 ja Lukko 3.50.

Harkinnassa vielä over 5.5 TPS-Blues peliin.

Taisit Kempes ottaa hyvät rahat eilen Vermon 9 lähdöstä. Onnittelut!
 

D4

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, futiksessa Tottenham
Ei, ei

Kyllähän se kuulkaas on sillä tavalla, että pelkästään kotiotteluihinsa panostava Ilves pitää tänään pisteet Tampereella. Siispä sijoitinkin Unibetille Ilveksen voittoon 3 euroa kertoimella 3,2 sekä tulosvetoon 4-0 (kerroin 130) ja 5-1 (kerroin 95) -tuloksille euron kumpaisellekin. Helppoa rahaa...
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
TouchandGo
No, tuli hieman harjattua. Kymmeneen lähtöön pelasin, 8:sta lunastin, joista 7:ssä lähdössä voitollinen peli. Bonuksena tietysti V5 kiinni ja päivän duoa isolla! Eniten kylläkin lämmitti Röllin voittamat 2000 euroa.

Mutta asiaan...
Ruotsin agenttini suositteli pelattavaksi Brynäsiä ja Södertäljeä. Joten Veikalle näitä apukohteiksi.
 

Jukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Mikä tuossa Tepsissä nyt teitä viehättää? Joukkueen pelihän on ollut ihan tukossa. 2,10 ei kai millään voi olla pelikelpoinen.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Jukka
Näin jälkikäteen ihmettelen itsekkin, miksi pelasin tepsiä. No, syitä oli useampiakin, voitto Saipasta vieraissa, blyysiltä miehiä pois ja tepsillä lähes paras kokoonpano. Lisäksi tepsillä oli ns. viimenen hetki ryhdistäytymiseen, muuten pleijarijuna menisi ohi. Taululla lukemat 2-4, ei aihetta jossitteluun. No, ei aina voi onnistua. Balsamia haavoihin tuli salibandyn tulosvetohasardista. Kun on putki päällä, silloin natsaa yllättävätkin asiat.
 

Pepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kiri, MuurLe
Ice hockey > Finnish SM-Liiga > SM-Liiga 02/03 - Winner > Winner | Live
Position Placed Last matched Bet ID Req. odds Avg. odds Stake Value Sell

_Ilves
Lay 2002-12-19 12:47 2003-01-08 22:43 79463 20 20 €3.00 €0.00

Mikähän olisi em. vedon (Ilves ei voita mestaruutta) todennäköisyys? Ehkäpä noin 99.9999%.

Tarinan opetus: Pörsseissä saa välillä läpi aivan uskomattomia vetoja. Kannattaa kokeilla.
 

TouchAndGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti Pepe
Tarinan opetus: Pörsseissä saa välillä läpi aivan uskomattomia vetoja. Kannattaa kokeilla.

Missä pörsseissä? Onko NYSE:kin ruvennut välittämään vetoja (vitsi vitsi).

Tälle päivälle pelataan yhtä kohdetta:

Hokki-Ahmat 2 ja kerroin 2.65 Unibetillä. Lievä ylikerroin jota pelataan pienellä. Vähän pelottaa kyllä Hokin hyvä kotivire, mutta toivotaan, että super-ketju värkkää tarvittavat maalit ja Heinonen pitää oman pään näteissä lukemissa.

Lauantaille pelataankin sitten isommalla HIFK:iä ja Saipa-Lukko under 5.5.
 

aaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Centrebetillä on yksi VARMA kohde jääpallossa JPS-HIFK on varma 2!kerroin ihan mukavasti 2,0.
 

Pepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kiri, MuurLe
Viestin lähetti TouchAndGo
Missä pörsseissä?

Vedonlyöntipörsseissä, kuten Betfair tai Betsson. Asiakkaat lyövät keskenään vetoa ja pulju ottaa nettovoitosta pienen siivun (2-5%). Betfair on ylivoimaisesti paras paikka lyödä vetoa jalkapallosta.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Pepe

Tarkennatko vielä mitä tuossa Ilvekseen viittaavassa vedossa oli tapahtunut, jäi epäselväksi tuon perusteella, tyhmä kun olen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös