Vancouver Canucks 2009-2010

  • 128 418
  • 503

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
MON - VAN 3-2

Olihan paskaa peliä Montrealia vastaan, tai siis huonoa viimeistelyä ja turhaa jäähyilyä varsinkin kolmannessa erässä. Mielestäni peli oli kuitenkin suurimmaksi osaksi ihan voitettavissa mutta turpiin silti tuli. Laukaukset Vancouver vei 47 - 28.

Ehkä ottelun käännekohta oli toisen erän aikana, kun Canucks pääsi tulittaa varmaan 10 vetoa melkein peräjälkeen jotka kaikki joko blokattiin, torjuttiin tai oli muuten vaa hilkulla ettei uponnu verkon perille. Eli siinä kun ei sit saatu maalia niin "momentum" vaihtui vihollisen leiriin.

Salo teki 0+2, ainaki suomalaisittain jotain hyvääkin pelistä.

EDIT: joo joku ehtikin jo oman raporttinsa heittää matsista, mut olkoo tämä ny silti tässä.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Tietenkin olet. Montreal-matsin ensimmäisen erän innoittamana sanon tähän vain sen, että jos olisit yhtään katsonut Canucksin pelejä tietäisit tasan tarkkaan mistä puhun.

Nyt en taas ymmärrä mikä sua Chip oikein vituttaa - se että joku on erimieltä kanssasi? Ja joo, vaikka et usko että yhtään peliä olen katsonut niin kyllä niitä aika monta matsia ESPN:ltä on tullut katsottua.

Edelleen olen sitä mieltä, että Bernier on ihan hyvä kolmosen pelaaja ja häntä voidaan helposti käyttää ylemmissäkin kentissä. Toki hän voisi käyttää kroppaansa fyysisemminkin, mutta ei häntä "säkilliseen kiekkoja" kannata siltikään vaihtaa.

Seuraavaksi sitten vuodatusta Luongon paskuudesta? Nyt on sentään pari peliä mennyt vähän huonommin.
 

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
Nyt en taas ymmärrä mikä sua Chip oikein vituttaa - se että joku on erimieltä kanssasi? Ja joo, vaikka et usko että yhtään peliä olen katsonut niin kyllä niitä aika monta matsia ESPN:ltä on tullut katsottua.

Mistä päättelit että minua jokin ylipäänsä edes vituttaisi? Tai no, vitutti Bernier Habs-matsissa kuten mainitsin, mutta muuten aika neutraalisti mielestäni pyrin vastaamaan.

Etkä sitten ole katsonut tarpeeksi, koska jos olisit ja tietäisit jääkiekosta jotain (kuten voisin uskoa), maksaisit Bernierin lentokentälle vievän taksin puokkiin kanssani.

Edelleen olen sitä mieltä, että Bernier on ihan hyvä kolmosen pelaaja ja häntä voidaan helposti käyttää ylemmissäkin kentissä. Toki hän voisi käyttää kroppaansa fyysisemminkin, mutta ei häntä "säkilliseen kiekkoja" kannata siltikään vaihtaa.

En oikein tiedä miten omat fiilikseni selittäisi, koska periatteessahan sinä olet täysin oikeassa kun katsoo tilastoja ja Canucksin matseja/klippejä sieltä täältä.

Uskon kuitenkin, että kaikki paljon jääkiekkoa seuraavat ja jääkiekosta jotain tietävät fanit jotka ovat nähneet suurimman osan tämän kauden Canucks-peleistä ja Bernierin vaihdoista, vihaavat Bernieria yhtä paljon kuin minä. Hänen peliään on vain niin turhauttavaa ja itsetuhoista seurata, ettei kukaan muu pääse lähellekään. Ei lähellekään. Jokut Bieksat ja Bourdonit (vielä puolustajia) ovat/olivat Bernierin rinnalla Gretzkyja.

Tätä asiaa on aika vaikea selittää kun sanat ei oikein riitä kertomaan kuinka, ihan suoraan ja rehellisesti sanottuna, tyhmä Bernier on. Aivan täydellinen vastakohta Burrowsista (joka muuten todistaa jälleen kerran, peliäly > voima/koko jne). Ei ole olemassa yhtään perusasiaa jonka Bernier osaisi tehdä hyvin, luistelua lukuun ottamatta. Hän on täysi lapanen kaikessa muussa paitsi suoraluistelussa. Häviää kaikki kaksinkamppailut koostaan huolimatta, sählää joka saatanan tilanteessa, kiekolliset taidot huonommat kuin Hordichukilla, ei saa syöttöjä kiinni, ei saa laukauksia lähtemään, jos saa laukoo ihan vituilleen, 9/10 taklauksesta pamahtaa plekseihin ARRGGGHHHHHH.

Jokaista hyvää ratkaisua kohden häneltä nähdään vähintään 10 paskaa ratkaisua joillaisia saa hakemalla hakea joistain SM-liiga peleistäkin. Tässä muuten mielenkiintoinen ihan itse keksimä juomapeli: joka kerta kun Canucks-alueella on jonkinlainen painostus menossa jonka Canucks-pelaajat onnistuvat jossain vaiheessa katkaisemaan ja pelaamaan tämän jälkeen kiekon ränniin jossa Steve "can't get the puck out" Bernier on (joskus) odottelemassa jotta voisi kiekon keskialueelle dumpata MUTTA FAILAA eikä saa kiekkoa pois puolustusalueelta, ota juoma.

Riippuen Bernierin vaihtojen määrästä ei mene kauaa niin naurat hysteerisesti itkemisen sijaan sille miten tällainen sankari tienaa 2 milliä vuoteen.

Jos tämän jotenkin vielä tiivistäisi sitten. Periaatteessa Bernier on ihan ok kolmos/neloskentän pelaaja, mutta vain ja ainoastaan sillä ehdolla että laitat laput silmille joka kerta kun hän on jäällä. Ihan omaa mielenterveyttä suojellen. Jos et tee tätä, niin tulee käymään luultavasti niin ikävästi että päädyt samaan mielipiteeseen kuin minä.

Seuraavaksi sitten vuodatusta Luongon paskuudesta? Nyt on sentään pari peliä mennyt vähän huonommin.

Ei Luongo ole paska ollut. Torontoa vastaan aika huono, mutta muuten aika perussettiä. Ehkä V'n pitäisi vähän rajoittaa Luongon pelimääriä, sillä aika monta matsia putkeen Bobby on maalilla jo aloittanut. Ja ei, ei Luongon fysiikka petä, mutta se mentaalinen puolikin välillä tarvitsee vapaapäivän. Enkä oikein tiedä osaako Luongo itse sanoa milloin tällainen tilanne on, epäilen.
 

Ronning

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Vancouver Canucks, Cliff Ronning
Täytyypä oikein ottaa asiakseen katsoa yön Sens-pelissä Bernierin peliä. Itse kuulun nimenomaan tähän Chipin viittaamaan ryhmään joka ei ole tarpeeksi nähnyt pelejä jotta voisi kauhean tarkkaa mielipidettä tehdä oman silmän kautta. Ja noista mitä on nähnyt on enemmän iskenyt silmään pakisto ja tarkemmin SOB hyvyydellään ja Bieksa... no sanotaan vaikka SOB-maisuudellaan. Mutta tämän yön tarkkailussa on Steve Bernier.

Yleisesti ottaen jos Bernieriä arvioi niin voin ymmärtää pettymyksen hänen Canucks-uraansa. Lupaavana junnuna 16. sijalla 2003 San Joseen varattu Bernier oli monen mielestä selkeää TOP-6 materiaalia ja hänet varattiinkin ohi mm. Zach Parisen, Ryanien Getzlaf ja Kesler sekä Mike Richards. NHL-uransa Bernier aloitti varsin kohtuullisesti keräten 27 pistettä vaikka kauteen mahtui farmikomennus ja jalkavamma. Olennaisimman miehen urasta näytti tuon kauden puolikkaan (Bernier pelasi 39 peliä NHL:ssa ja 49 AHL:ssa) aikana hänen maalisarakkeensa: 14.

Sen enempää käymättä Steve Bernierin NHL-uraa kohta kohdalta läpi vedetään pikakelauksella toissakesään. Kohtuullisen isot oli koko Canukcs-universumin odotukset hänen kohdallaan. Bernierin katsottiin olevan kokonsa, maalivainunsa ja peliälynsä potentiaalin tähden optimaalinen pelaaja kaksosten viereen. Tämä ei sitten kätännössä koskaan tapahtunut ja hyvä niin koska siihen kolmanneksi löytyi eräs ECHL-rotta josta on riittänyt paljon iloa ja kalabaliikkia. Mutta Bernier löysi paikkansa joukkueesta, muodosti Wellwoodin kanssa hyvän parin ja jatkoi ennenkaikkea maalien tekoa piene(mmä)stä roolista. Tällä kaudella tuo koko kolmoskenttä on ollut enemmän tai vähemmän tuuliajolla eikä missään kohtaa kautta ole kokonaisuutena ollut yhtä ehjä kuin viime vuonna. Kuitenkin peli on pysynyt jollain tavalla kasassa ja Bernier sekä Wellwood ovat ymmärtääkseni väläytelleet aika ajoin kykyjään. Ja kolmosketjun pelaajiksi tulos on ollut, hyökkäyspäähän B- ja hyökkäyspäähän ehkä sitten C:n arvoista.

Vaikkei Bernierin peli olekaan ollut sitä mitä viime kaudella, eikä varsinkaan sitä mitä häneltä odotettiin uran alkuvaiheilla ja vielä tännekin siirtyessään( hauska lukea jälkikäteen tämäkin Jatkoajan artikkeli http://www.jatkoaika.com/nhl.php?sivu=kolumnit&id=4683 ), on Steve Bernier kuitenkin sen sortin pelaajatyyppi (isokokoinen, rightin pelaaja, nuori, maalintekijä jonka mieluusti näen Canucksissa vastaisuudessakin. That being said, 2milliä on kieltämättä turhan yläkanttiin mikäli osa tuosta potentiaalista ei realisoidu ja tason nostoa tämän ja ensi kauden aikana tapahdu.

Mutta nyt riittää. Tulen pois täältä koska tuolla on peli menossa. Pähkäillään lisää Stevestä jos virta vielä pelin jälkeen riittää.
 

orpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks, Kärpät
No mites Bernier & co. pelas yön pelissä? Takkiin tuli jo toistamiseen, tosin Ottawa on tällä hetkellä erittäin kuuma joukkue. Mietteitä pelistä?
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Mistä päättelit että minua jokin ylipäänsä edes vituttaisi?

Etkä sitten ole katsonut tarpeeksi, koska jos olisit ja tietäisit jääkiekosta jotain (kuten voisin uskoa), maksaisit Bernierin lentokentälle vievän taksin puokkiin kanssani.

Uskon kuitenkin, että kaikki paljon jääkiekkoa seuraavat ja jääkiekosta jotain tietävät fanit jotka ovat nähneet suurimman osan tämän kauden Canucks-peleistä ja Bernierin vaihdoista, vihaavat Bernieria yhtä paljon kuin minä.

Juuri noista ylläolevista lainauksista omaan silmään paistaa vitutus. Ja en ymmärrä miten voit Chip yrittää tukahduttaa muut mielipiteet tuolla "jos olisit ja tietäisit jääkiekosta jotain" ja "kaikki paljon jääkiekkoa seuraavat ja jääkiekosta jotain tietävät fanit".

Viimeksi en viitsinyt alkaa laittamaan sitä kuinka monta matsia on tullut katsottua, mutta kun taas väitetään ettei matseja ole tullut nähtyä niin laitetaan tietoa sitten siitäkin. Eli ehkäpä noin joka toinen - joka kolmas matsi on tullut nähtyä. Oisko se sitten luokkaa 15-25 matsia tähän mennessä.

Ainoaksi vaihtoehdoksi jää sitten näköjään se, etten ymmärrä jääkiekosta yhtään mitään. Näin ollen en myöskään vihaa Bernieriä. Olen edelleen samaa mieltä mitä olin edellisessä viestissäni eli ihan ok kauden Bernier on pelannut. Toki hän ei ole mitään kulmapalanen tämän kauden palapelissä, mutta oleellinen osa siitä huolimatta. Ja voin myöntää, että Bieksan otteet ovat minua huomattavasti enemmän tällä kaudella risoneet kuin Bernierin. Mutta meillä näköjään ymmärrys jääkiekosta on niin eri tasoa, etten tässä asiassa yllä millään tasollesi.
 

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
Juuri noista ylläolevista lainauksista omaan silmään paistaa vitutus. Ja en ymmärrä miten voit Chip yrittää tukahduttaa muut mielipiteet tuolla "jos olisit ja tietäisit jääkiekosta jotain" ja "kaikki paljon jääkiekkoa seuraavat ja jääkiekosta jotain tietävät fanit".

Ainoa asia mihin tuolla viittasin oli se, että katsojalla/fanilla joka seuraa aktiivisesti jääkiekkoa ja tietää lajista jotain on monia vertailukohtia. Ja jos tähän päälle on nähnyt 90% Bernierin vaihdoista tällä kaudella, on hyvinkin mahdollista että fiilikset hänestä on aika pitkälti samat kuin minulla ja samaan mielipiteeseen päätyminenkin on valitettavasti mahdollista. Mitä on tullut esimerkiksi HFää selailtua, on sielläkin jo vähitellen monella fanilla alkanut ranteet aukeilemaan Bernierin kunniaksi.

Ainoaksi vaihtoehdoksi jää sitten näköjään se, etten ymmärrä jääkiekosta yhtään mitään. Näin ollen en myöskään vihaa Bernieriä. Olen edelleen samaa mieltä mitä olin edellisessä viestissäni eli ihan ok kauden Bernier on pelannut. Toki hän ei ole mitään kulmapalanen tämän kauden palapelissä, mutta oleellinen osa siitä huolimatta. Ja voin myöntää, että Bieksan otteet ovat minua huomattavasti enemmän tällä kaudella risoneet kuin Bernierin. Mutta meillä näköjään ymmärrys jääkiekosta on niin eri tasoa, etten tässä asiassa yllä millään tasollesi.

Lue viestini miten haluat ja vedä johtopääksiä niin paljon kuin haluat jos kerran saat niistä jotain kiksejä. Fakta on, että mitä enemmän Bernierin peliä seuraat sitä turhauttavampaa se on. En usko että kukaan pystyy tuota kiistämään. Eri asia onkin miten se sitten vaikuttaa mielipiteeseen Bernierista. Omasta puolesta voin ainakin sanoa, että nostan todella hattua jos voit/joku voi edelleen sanoa nauttivansa/tykkäävänsä tai pitävänsä Bernieria edes "neutraalina" sen jälkeen, kun on suurimman osan hänen kauden otteistaan nähnyt, ja näitä pystyy ns. normaaliin NHL-tason pelaajaan rationaalisesti vertaamaan.
 

Ronning

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Vancouver Canucks, Cliff Ronning
No mites Bernier & co. pelas yön pelissä? Takkiin tuli jo toistamiseen, tosin Ottawa on tällä hetkellä erittäin kuuma joukkue. Mietteitä pelistä?

Kauheasti ei voi ottaa kantaa peliin koska streamin kanssa oli suuria ongelmia toisen ja kolmannen erän ajalta. Sissinä kuitenkin katselin matsin päivittelemällä 30sekunnin välein tulikettua. Matsi alkoi kylmällä kyydillä, Canucks jäi Ottawan jalkoihin lähestulkoon täydellisesti. Jason Spezza laukoi yhtä monta vetoa kuin Vancouver tuossa ensimmäisessä. Loppuerää kohden alettiin saamaan hieman juonesta kiinni, mutta yltiöpäinen hyökkäyspelaaminen kostautui ja Sens pääsi 4-1 vastahyökkäykseen jossa SOB:n hieman myöhästynyt heittäytyminen todennäköisesti sinetöi tuon 2-0 maalin. Tilanne ei sinällään ollut kummoinen ja Raycroft teki parhaansa mutta O'Brienin liuku näytti työntävän Andrewn sen verran tilanteesta ulos ettei reach enää reattaneut.

Tosiaan nuo kaksi muuta erää olivat tuskaista katsottavaa, paitsi justin.tv:n ongelmien, myös Vancouverin saamattomuuden takia. Näkyvimmin esiintyi mielestäni Burrows jolla oli erittäin suurta ratkaisun nälkää joka näkyi ottelun lopussa turhautumisena ja muutamana kahnauksena vihellyksen jälkeen. Toinen jonka otteet osuivat silmään oli Pavol Demitra. Demon peli on kyllä tuloillaan ja mies otti paljon henkilökohtaista roolia yrittäessään käytännössä mahdottomistakin paikoista maalia. Toisena päivänä, vähän maltillisemmin Pavol olisi saattanut osuakin.

Bernier kunnostautui lähinnä yhdessä puolittaisessa läpiajossa josta sai vielä reboundmahdollisuuden mutta kieltämättä aika hosumisen makua siinäkin. (Liekö koko seura juonut pari kuppia kahvia liikaa vai mistä moinen tärinä) Muuten Bernier vietti paljon aikaa ulkona pelistä. Varsinkin omassa päässä Steve tuntui kyttäävän aika paljon sinisen tuntumassa eikä omaan silmään osunut kuin ihan pari laidoilla käymistä. Sinänsä hän ei mitenkään ollut mielestäni sen huonompi kuin pelaaja Y tai Z, mutta kun tuli tavallaan negaatiolasien läpi seurattua niin tuollaisen "sivustaseuraamisen" bongasin ajoittain hänen tekemisistään.

Kuitenkin kuten viime kaudellakin, Wellwood ja Bernier (lisättynä tuloaan tekevällä Demolla) väläyttelivät varsinkin hyökkäyksessä juonikkuuttaan. Tämä realisoitui Kylen ja Demon kohdalla tuossa ottelun ainokaisessa kolmannen erän loppupuolella. Minusta tuo kolmonen on tavallaan niin lähellä hyvää ketjua että ei tarvitse isoa korjausliikettä tapahtua. Kemiat on olemassa, paineet kohtuu pienet kiitos laadukkaan TOP 6:sen ja ainakin viime kaudella oma pää tiivistyi mukavasti kevättä kohden.

En nyt mikään ekspertti ole, mutta tuossa omia päälimmäisiä ajatuksia tuosta matsista.

---------------------

Toinen asia minkä halusin nostaa esille on Cody Hodgson. Tämä Vancouverin tulevaisuus pääsi siis vihdoista viimein kentille tässä männä viikolla. Tämän nojalla olen ihmetellyt tätä Hodgsonin loukkaantumista ja sen vakavuutta kesällä. Tuntuu oudolta näin jälkikäteen miksi häntä ajettiin silloin niin aktiivisesti joukkueeseen kun (näin jälkikäteen tietysti helppo sanoa) Cody oli selvästi rikki, eikä ihan vähää. Tuntuu että training campilla otettiin aika tarpeetonta riskiä seuran suurimman lupauksen suhteen aika turhaan. Vancouver ei kuitenkaan ollut mikään Islanders joka tarvitsi talenttia heti. Meillä oli juuri sainatut kaksoset, Kesler, hyvin vielä silloin esiintynyt Wellwood.. Lisäksi Hodgson ei ole vielä sellaisessa iässä että hänen olisi pitänyt jo murtautua ammattilaisliigoihin. Nyt Codylta jäi yli puolet kaudesta väliin ja omissa kirjoissani elintärkeät juniorien MM-kisat. Toivotaan että tämä pelaamattomuus ei pitkässä juoksussa vaikuta hänen uraansa, mutta kyllähän tämä hänen kehitystään hidastaa ehdottomasti. Ainoa kasvu mikä tästä tulee on tietysti henkinen mutta aika iso hinta siitä tiedosta että ota loukkaantumisesta palautuminen vakavasti.

Erityisesti minua ihmetyttää Codyn kentille kiirehtiminen siinä mielessä ett Gilliksen Canucks tuntuu muuten olevan tekemisissään hyvin kärsivällinen. Demitran on esimerkiksi annettu tulla hyvin omaa tahtiaan takaisin, ja Sundinia odoteltiin viime kaudella kaikessa rauhassa. Samaten sopimusneuvotteluissa asioiden on annettu ennemmin venyä kuin että niitä olisi hoputeltu. Miksi siis Hodgson piti saada training campille kun olisi voinut rehellisesti todeta että sori mutta olet vielä keskenkuntoinen ja sun aikas tulee vielä? No, näihin on täältä käsin vaikea saada vastauksia, mutta toivottavasti viimeistään ensi kesänä Cody, AV tai kaikista mieluimmin Dave Gagner avaisi näitä visioita miksi Vancouver näki Codyn kentälle saamisen noin kiireellisenä.

------------------

Nopeasti vielä tähän loppuun case Kesleristä. Sopparineuvottelut on nyt sitten jäissä kauden loppuun asti. Joillekkin tämä kuulostaa oudolta ja kenties hälyttävältäkin. Täytyy kuitenkin muistaa että tässä on kyseessä nyky-Vancouverin normikäytännöstä. Luongon kanssa toimittiin samoin, kuten myös Sedinien. Burrowsin jatko taisi olla aika kivuton. Siinä kohden minusta tuntui että Burr koki olevansa niin hyvässä nosteessa että kannatti vääntää hyvähintainen sopimus ja Canucks totesi että Alexin käsitys hyvähintaisesta oli enemmän kuin kohtuullinen. Tuossa ei tavallaan ollut mitään väännettävää kun Burrows ei kuitenkaan ollut todistetusti ykkösketjun osastoa vaan laadukas Shutdown-pelaaja jolla oli sihti osunut kohdalleen.

Keslerin kohdalla meillä on lupaava nuorukainen joka on tasaisesti parantanut vuosi vuodesta ja on noussut liigan sentterihierarkiassa parhaiden kahden suunnan miesten joukkoon. Hän on Vancouverin johtajia, Olympiatason kiekkoilija, fanien suosikki ja tätä nykyä suuri osa BC:n yhteisöä. Lisäksi Kesler on useaan otteeseen todennut haluavansa pelata koko uransa Canucksissa. Tosin näiden viime käänteiden kohdalla on kuulunut (hänen agentilta vai Ryanilta itseltään, se oli jäänyt epäselväksi) että on hyväksynyt ajatuksen että ura saattaa jatkua muualla. Kesler tuntui olevan pettynyt että asiaa ei saatu ratkaistua kauden aikana. Sinänsä se on ymmärrettävää koska miehen jatko pitäisi olla yhtä itsestäänselvää kuin Janne Ojasen. Mutta joudun kallistumaan Gillisin suuntaan siinä mielessä että jos tilanne on avoin vielä tässä kohden niin paras on palata asiaan myöhemmin, varsinkin tilanteessa jossa molemmat osapuolet haluavat päästä yhteisymmärrykseen. Canucks on tällä hetkellä jatkuvasti tien päällä, kohta alkaa Olympialaiset jotka vievät Ryanin energiaa ja huomiota, siitä pieni matka ja ollaankin jo (koputa puuta) Play Offeissa. Sekä seuralla että Kessillä on tarpeeksi lautasellaan ilman sopimushärdellejäkin. Ja koska osapuolet eivät olleet käsittääkseni kauhean kaukana toisistaan, en usko että tähän mitään draamaakaan liittyy. Uskoisin Keslerin ymmärtävän miksi tällaiseen ratkaisuun päädyttiin.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Päivän hesarissa oli Sedineistä juttua, aika hyviä kehuja eikä kyllä suotta.
 

Roni Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, Scott Nichol
Tuli vaihteeksi Vancoverin peliä seurattua ja kyllä joukkue osoitti taas kerran miksi se on yksi suosikkiporukoistani.

Boston karkasi heti ensimmäisessä erässä kahden maalin karkumatkalle. Toisessa erässä Raymond kaventaa ottelun 1-2. Viimeinen erä onkin sitten todella näyttävää jääkiekkoa. Vancover näyttää, miten taistellaan joukkue voittoon. Pelataan riskillä, yliagressiivisesti ja Luongo hoitaa puolustamisen yksinään. Lopulta yritys palkitaan kun Demitra ohjaa sekavan tilanteen päätteeksi laukauksen Raskin ohi.

Jatkoajalla ei suurempia tilanteita nähdä, ja rangaistuslaukauksissa Vancover ottaa varmasti maukkaat kaksi pinnaa Demitran ja Luongon johdolla. Katsojan näkökulmasta mahtava ottelu, mutta pelillisesti Vancoverin alivoima oli melko heikkoa ja tänään ylivoimakaan ei ottanut toimiakseen. Ehkä ensi kerralla kun pelejä seurailen..
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Ensi yönä 2:30 suomen aikaa Tampa Bay isännöi vierasputkessa olevaa Vancouveria. Canucksilla on vuorossa viides matsi neljäntoista ottelun vieraskiertueelta ja mukaan on tarttunut tähän mennessä 4 pistettä.

Tampa on myös suht hyvässä vireessä, viimeiset 10 matsia joista 7 voittoa. Canucksilla puolestaan on 8 voittoa kymmenestä edellisestä matsista.
Tiukka vääntö on tulossa mutta kyllä tästä on pointsit otettava himaan, samoin ylihuomisesta Florida matsista koska vieraskiertueen loppupuoliskolla tulee vastaan Chicago, Detroit ja Colorado. Niistä piste per peli saldoon itse ainakin olisin tyytyväinen.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Canucksin vieraskiertue on nyt yli puolen välin, olympiatauko tuli hyvään saumaan. Tähän mennessä on saatu mukaan 8 pistettä, eli puolet siitä mitä on ollut mahdollista. Tyytyväinen pitää olla siinä mielessä että divarin piikkipaikka on edelleen hallussamme ja sen turvin ollaan konferenssin kolmantena, tosin Colorado on tasapisteissä.

Katselin tässä aamusella pikakelauksella eilis illan matsin Wildia vastaan, kun jostain kumman syystä eilinen livelähetys ei espn360:lla toiminut. Niin kyllähän me oltiin ihan altavastaajia loppupelissä vaikkakin pienellä hyvällä onnella oltais saatu ainakin piste. Luongon uskomattoman huono purku ja omat tyhmät jäähyt antoi liikaa siimaa vastustajalle.

Toinen erä oltiin kyllä ihan nesteessä mutta kolmannen erän alussa jos D Sedin ois saanut kiekon sisään eikä Wildin pelaaja olisi saanut viime tingassa mailaansa väliin maaliviivalla niin peli olis ehkä voinut vielä kääntyä. Luongo sekä Backström päästi molemmat yhden helpohkon taakseen.

Ja kyllä joukkue huutaa Mitchelliä puolustukseen ja kovasti, jopa Bieksa voisi auttaa joukkuetta jotenkuten.

Mitkä muuten on näiden pakkien toipumis ennusteet? Voisiko kumpikaan päästä tauon jälkeen pelaamaan?
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Niin kyllähän me oltiin ihan altavastaajia loppupelissä vaikkakin pienellä hyvällä onnella oltais saatu ainakin piste. Luongon uskomattoman huono purku ja omat tyhmät jäähyt antoi liikaa siimaa vastustajalle.

Nyt on pakko tulla sen verran huutelemaan vieraisiin pöytiin, että eihän Vancouverilla rehellisesti sanoen ollut oikein missään vaiheessa todellisia saumoja edes tasapeliin. Todella hyvällä tuurilla ja Luongon vieläkin paremmalla pelillä ehkä, mutta nytkin Luongo piti Canucksia koko toisen erän pystyssä lähes yksin. Tuo lisättynä Wildin heikolla viimeistelyllä niin saavat Vancouverin miehet kiittää onneaan ettei taululla ollut 5-1 jo toisen erän lopulla.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Nyt on pakko tulla sen verran huutelemaan vieraisiin pöytiin, että eihän Vancouverilla rehellisesti sanoen ollut oikein missään vaiheessa todellisia saumoja edes tasapeliin. Todella hyvällä tuurilla ja Luongon vieläkin paremmalla pelillä ehkä, mutta nytkin Luongo piti Canucksia koko toisen erän pystyssä lähes yksin. Tuo lisättynä Wildin heikolla viimeistelyllä niin saavat Vancouverin miehet kiittää onneaan ettei taululla ollut 5-1 jo toisen erän lopulla.

Joo, meinasin korjata lauseeni postauksen jälkeen mutta jätin kuitenkin tekemättä. Eli ehkä Vancouver olisi pienellä onnen avustuksella saanut just ja just se n pisteen.

Mutta mielestäni silti pelin kannalta 3. erän alussa oleva D Sedinin tilanne pistää peli 1-3 olisi voinut olla ratkaiseva maali Canucksille. Koska vaikka peli kavennettiin oikeasti 1-3 lukemiin muutamaa minuuttia myöhemmin, niin silti tuossa mainitussa tilanteessa jos meillä olisi ollut sitä hyvää onnea niin ehkä momentum olisi voinut siirtyä Canucksille ja peli oltais voitu jopa tasoittaa eikä jäähyillä ja sekoilla turhautuneena.

Eli tuo edellä mainittu tilanne oli Wildin onnea, Canucksin epäonnea mielestäni. Mutta näin tällä kertaa, parempi voitti.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Mitkä muuten on näiden pakkien toipumis ennusteet? Voisiko kumpikaan päästä tauon jälkeen pelaamaan?

Mitchellin pitäisi palata kisojen jälkeen, mutta Bieksan saikun piti ainakin jatkua pisempään.

Melkoista vuoristorataa on ollut vieraskiertua. Ihan ok tahtia tuo piste per matsi vieraskiertueelta on, mutta kotona pitää sitten voittoja tulla enemmänkin. Varsin oleelliset palikat (moke, ykkös- ja kakkossena, ykköslaituri, ykkös- ja kakkospakki) on kisoissa mukana, joten pitää toivoa ettei yksikään mene loukkaantumaan kisoissa.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Jos joku olisi sanonut minulle kuukausi sitten Pavol Demitran voittavan olympiakisojen pistepörssin, niin ajatus olisi tuntunut täysin mahdottomalta. 9 kuukauden sairasloman ja 11 NHL-ottelun tuntuman haun jälkeen Vancouverin olympiajäällä nähtiin ehkä uran parasta Demitraa. Ukko oli Slovakian tärkein pelaaja ja pitkälti hänen ansioksi voidaan laskea se, että maa selviytyi mitalipeleihin olympialaisissa. Edit-lisäyksenä vielä Demitran valinta olympiakisojen tähdistökentälliseen. Nyt onkin varsin mielenkiintoista nähdä, miten Canucks tulee rakentamaan ketjunsa NHL:n palatessa tauolta. Tuskin Demitrasta saadaan parasta hyötyä kolmosessa Bernierin ja Wellwoodin kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Nyt onkin varsin mielenkiintoista nähdä, miten Canucks tulee rakentamaan ketjunsa NHL:n palatessa tauolta. Tuskin Demitrasta saadaan parasta hyötyä kolmosessa Bernierin ja Wellwoodin kanssa.

Tuossa onkin positiivinen ongelma. Burrows on lähes varma ykkösessä, joten kakkosen laitureiden paikoista taistelee Demitra, Samuelsson ja Raymond. Sääliksi käy sitä joka kolmikosta joutuu kolmoseen, kun kavereiden taso tipahtaa melkoisesti. En tiedä sitten olisiko parempi jos kakkoseen laitettaisiin esimerkiksi Kesler ja Raymond ja siihen kolmanneksi esim Hansen tai Grabner (tai Bernier) ja sitten kolmoseen Demitra - Wellwood - Samuelsson. Näin saataisiin kaksi kohtuu hyvää "kakkosketjua".

Jos hyökkäyksessä on ihan positiivinen ongelma niin sitä se ei ole puolustuksessa. Willie Mitchell ei ilmeisesti pysty vieläkään treenaamaan, joten paluu viivästyy. Vastaavasti Bieksan paluu on joko tai lähellä tai kaukana, riippuen vähän lähteestä. Tähän sekavaan tilanteeseen lisätään vielä se, että Aaron Wardia on huhuttu Vancouveriin, niin soppa on valmis. Itse en Wardia halua nähdä lähellekään Vancouveria, vaikkakin hänen otteensa on ilmeisesti hivenen parantunut vuodenvaihteen jälkeen.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Puretaan vähän deadlinen muutoksia.

Vancouverista lähti:
Pierre-Cedric Labrie, LW
Mathieu Schneider, D
3rd round pick 2010

Vancouveriin tuli:
Yan Stastny, C
Sean Zimmerman, D
Andrew Alberts, D
6th round pick 2010

Farmipakit (Schneider - Zimmerman) voidaan poistaa suoraa yhtälöstä. Stastny saattaa juuri ja juuri taistella paikasta ylhäällä, mutta todennäköisesti löytää paikkansa alhaalta. Joten myös Stastny - Labrie oli farmihyökkääjien kesken. Jäljelle jää sitten 3rd round - Alberts, 6th round.

Alberts on toki kova, iso ja ilkeäkin puolustava puolustaja. Alberts johti selvästi Carolinan plusmiinuksia (+7) ja taklauksia (178 kpl), joten ihan hyvä lisä hän saattaa olla Vancouverin pakistoon. Aluksi maksu tuntui kovalta, mutta ehkäpä Alberts osoittautuukin hyväksi palaseksi palapelissä.

Hyvä juttu oli, että Vancouver ei lähtenyt tavoittelemaan kuuta taivaalta (Kaberle) uhraamalla tulevaisuutta. Nyt ei siis tullut oikeastaan kuin Alberts, mutta luotetaan tähän joukkueeseen ja katsotaan kuinka pitkälle sillä mennään.
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Bulls, Arsenal, Canucks ja Three Lions
Noniin pistetäämpä hieman yleis katsausta Canucks tilanteeseen tällä hetkellä, ettei ketju aivan kuihdu kasaan. Eli olympialaiset on nyt pelattu ja Road Trip From Hell on nyt kolmea ottelua vaille pulkassa ja saldona on tällä hetkellä 6 voittoa ja 4 tappiota. Olemme vieläkin divisioonamme kärjessä, kaksi pistettä Coloradoa edellä yksi peli vähemmän pelattuna. Jäljellä ovat vielä Chicago sekä back-to-back kohtaamiset Coloradoa ja Phoenixia vastaan. Jos saamme näistä otteluista kolme pistettä jää koko vieraskiertueen saldo yli piste per ottelu tahdiksi, joka olisi mielestäni aivan kelvollinen saavutus. Ja siirtorajalla joukkoihimme naarattiin Andrew Alberts, joka ainakin raporttien ja youtuben perusteella on fyysinen oman pään puolustaja. Alberts on puolustajien taklaustilastossa neljäntenä.

Albertsille lieneekin käyttöä, sillä Lukowich laitettiin waiwerssiin ja Baumer on alkanut aiheuttaa harmaita hiuksia kaikille Canucks-kiekkoa seuraaville. Fyysinen peruspakki on varmastikin juuri sitä mitä lääkäri valaspaidoille tällä kertaa määräsi. Toivottavasti Alberts pystyy täyttämään ruutunsa, sillä vaikka Kevin Bieksa lähestyy pelikuntoa nopeasti, on Willie Mitchellin tilanne huolestuttavampi. On jopa esitetty arvioita, että luottopuolustajamme kausi olisi ohitse. Itsehän en Albertsia tunne laisinkaan, mutta sanotaanko näin, että kunhan kaveri pystyisi pelaamaan fyysisesti ilman isompia virheitä se riittää minulle. Tällä hetkellä fyysisyys on jäänyt hyvin paljon O'Brienin harteille.

Viime aikoina Canucks on aloittanut otteluja varsin lepsusti ja vain kahdessa ottelussa edellisestä kahdestatoista Vancouver on onnistunut avausmaalin tekemisessä. Tosin vain kahdessa noista peleistä Canucks ei ole saanut peliä tasoitettua joissain vaihetta peliä.

Jos joku yksi nimi täytyisi viime aijoista nostaa esille, olisi se minulla vahvan olympia turnauksen pelannut Ryan Kesler. Hän on modernin sentterin prototyyppi. Tällä hetkelllä Kesler on Sedinien varjossa (itseasiassa juuri tällä hetkellä Ryan on kaksosia paremmassa vireessä) kahdeksan ottelun pisteputkessa. Nuori amerikkalais sentteri on itseasiassa pistepörssissä sijalla 27. Ja itseasiassa jos lähdetään tarkastelemaan, kuinka moni häntä edellä olevista on kakkosketjun miehiä? Minun laskujeni mukaan Kesleriä yllä olevista kakkosketjulaisia on vain joku Makin tai joku Pittsburghin jätkä ja eräs Semin pääkaupungista. Kuriositeettinä mainittakoon, että Keslerin kanssatasapisteissä (57 pistettä vain kaksi pistettä miehen ennätyksestä), ovat hieman paksumpaa tiliä nauttivat: Jarome Iginla, Rick Nash sekä Vincent Lecavalier. Ja kun vielä muistamme, että kyse on ennen kaikkea hyvin puolustavasta hyökkääjästä, joka on joukkueen paras aloittaja, voidaan kai puhua erinomaisesta hyökkääjästä. Toivottavasti ensi kesänä neuvotellaan Ryanille pitkä jatkosopimus, olisin jopa valmis tarjoamaan Keslerille kymmenvuotista pahvia, jolla säästettäisiin palkkakatosta rahaa (tyyliin Luongo). Ryanista todellakin tietää, että vaikka hänen hyökkäyspään tehot laskisivatkin olisi silti kyseessä joukkueelle arvokas pelaaja. Jos Cody Hodgsonin ura etenee jatkossa fanien toivomalla tavalla, voisi Canuckseilla olla kasassa melkoinen sentterikolmikko...

Hodgsonista puheen ollen, herran paluu kaukaloihin on sujunut ainakin tilastojen ja raporttien perusteella varsin mukavasti. 13 otteluun Cody on tehnyt 8 maalia ja syöttänyt 12 osumaa. Tämä on kyllä varsin vakuuttavaa, siihen nähden, että tätä ennen oli noin puolen vuoden huili. Kun ennen kautta tuli tieto, että Hodgson palaa farmiin, niin ajattelin, että parasta tässä on se, että nyt selkä saadaan rauhassa hoitaa kuntoon. Ja näinhän ainakin jälkikäteen ajateltuna kävi.

Mutta seuraavana onkin Canuckseilla edessä kaksi hyvin mielenkiintoista ottelua. Ensi yönä vastaan asettunee yksi liigan parhaista joukkueista Chicago Blackhawks, kun ottelu on vielä vieraskaukalossa odotettavissa lienee mitä kovin tasonmittari. Keskenäisissä otteluissa olemme tällä kaudella johdossa 2-1. Joka tapauksessa ensi yönä on terästäydyttävä ja viime aikoina sattuneisiin virheisiin ei juuri ole varaa, sillä Chicago pystyy rokottamaan, vaikkei virheitä tehtäisikään.

Sen jälkeen tärkeämmässä ottelussa on vastassa, divisioonan kärkipaikasta taisteleva Colorado Avalanche. Kolmessa edellisessä kohtaamisessa voitot ovat Canucksille 3-0 ja maalit 16-4. Edellisestä kohtaamisesta (marraskuu) on kuitenkin kulunut jo monta kuukautta, joten liian suuria johtopäätöksiä ei noista otteluista kannata vetää.

Vähän huonosti olen viime aikoina kerinnyt matseja katselemaan, joten viiltävät analyysit jäävät tällä kertaa väliin. Päätetään sekava kirjoitukseni toiveeseen: Jannik Hansenille lisää peliaikaa!
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Mutta seuraavana onkin Canuckseilla edessä kaksi hyvin mielenkiintoista ottelua. Ensi yönä vastaan asettunee yksi liigan parhaista joukkueista Chicago Blackhawks, kun ottelu on vielä vieraskaukalossa odotettavissa lienee mitä kovin tasonmittari. Keskenäisissä otteluissa olemme tällä kaudella johdossa 2-1. Joka tapauksessa ensi yönä on terästäydyttävä ja viime aikoina sattuneisiin virheisiin ei juuri ole varaa, sillä Chicago pystyy rokottamaan, vaikkei virheitä tehtäisikään.

Aikamoinen teurastushan tuosta tuli, ekan erän jälkeen tilanne oli 5-1 kotijoukkueelle. Mutta minä pistäisin osan maaleista Luongon piikkiin vaikka koko joukkueen peli olikin ekassa erässä huonoa.

Uusi mies Alberts tappeli kerran ja lämäs maalille propellikiekon minkä samuelsson sai ohjattua tuurilla sisään.

Ei tällä pelillä pitkälle pötkitä, ylivoimakaan ei toiminut vaikka saatiin koittaa 2 miehen YV:tä heti ottelun alussa, tosin ei onnistunut Hawkseillakaan vastaava tilanne ennen meidän tilannetta.
Joo romppeet vaan kasaan ja ylihuomenna NSH saa selkäänsä...
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Näin olympialaisten jälkihuumassa voisi liittyä Canucksien tilapäisfaniksi (aka gloryhunter). Yleensäkin olen ollut NHL-joukkueiden suhteen vähän kanadalaisten puolella, niin kokeillaan nyt Canucksiakin vaihteeksi.

Luongolle olisi melkoinen juttu voittaa olympiakultaa JA Stanley Cup samalla kaudella kotikaukalossa. Miksi unelmoida pienestä, jos suurestakin voi?

Voisihan Canucksin pullat huonomminkin olla uunissa. Kesler on ainakin liekeissä juuri nyt.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Voisihan Canucksin pullat huonomminkin olla uunissa. Kesler on ainakin liekeissä juuri nyt.

Kesler tosiaan on melkoisessa iskussa tällä hetkellä, mutta muu joukkue on vähän unessa. Hyökkäys kyllä tekee tehoja, mutta paketti ei pysy millään kasassa. Maalivahdit ailahtelevat ja päästävät vähän helppoja maaleja, pakit eivät pidä miehiä kiinni, otetaan liikaa jäähyjä...

Itselle ensimmäisenä tulee mieleen Willien puute pakistosta. Aluksi Rome, Lukowich ja Baumgartner paikkasivat Mitchellin ja Bieksan (sekä Salon) puuttumista varsin hyvin, mutta kaippa se jossain vaiheessa on taso paikkaajillakin laskea. Tässä mielessä Albertsin hankinta oli varsin hyvä veto. Saadaan vähän lisää oikeita NHL-pelaajia pakistoon. Ja aktiivisesti näytti Alberts uransa aloittavan Vancouverissa, kun matsi ja 7 taklausta kertyi heti.

Toinen mikä varmaan rassaa joukkuetta on tämä "ME vieraspelimatka". Kyllähän sen olympialaiset katkaisi, mutta silti ollaan oltu, ja ollaan vielä pari peliä, pitkään reissussa. Lopuista reissupeleistä Coloradosta pitäisi voitto ottaa vaikka väkisin ja sen lisäksi jos 1-2 pistettä saisi niin olisin tyytyväinen.
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Bulls, Arsenal, Canucks ja Three Lions
Kesler tosiaan on melkoisessa iskussa tällä hetkellä, mutta muu joukkue on vähän unessa. Hyökkäys kyllä tekee tehoja, mutta paketti ei pysy millään kasassa. Maalivahdit ailahtelevat ja päästävät vähän helppoja maaleja, pakit eivät pidä miehiä kiinni, otetaan liikaa jäähyjä...

Kyllä Canucksien viime aikojen pahin ongelma on ollut ailahtelevuus. Kliseen mukaisesti ehjää 60 minuuttista ei juurikaan olla viime aikoina nähty. Peli on ollut näennäisen hyvää ja maalit vastusjajille tulevat yht'äkkiä.

Ei tämä matsi Chicagoa vastaankaan alusta ollut niin huono kuin tilastot kertovat. Alussa Chicago sai käsittämättömästi joukkokähinöistä täyden kahden minuutin kahden miehen yv:n, muttei onnistunut hyödytämään tätä. Canucks sai oman kahden miehen yv:nsä aikana parempia maalipaikkoja mm. Demitran tolppa ja Huet'n loistotorjunta (oli Chicagollakin Kanen loistopaikka). Ja vieraat olisivat hyvinkin voineet mennä johtoon, mutta ei. Toisessa päässä taasen Hawks pääsi heppoisella tuuri maalilla johtoon. Toista maalia edelsi julmettu maalinedus ruuhka, jossa kotijoukkueen hyökkääjät olivat useamman miehen voimin maalivahdin alueella (taisi olla kyllä aivan Pohjois-Amerikkalaisen linjan mukaan tuomittu). Kun kolmas maalikin oli hieman säkäpompulla, oli ottelu lähes ohi ennen kuin se kunnolla alkoikaan.

Toki Hawks oli joukkueista parempi, mutta ei ottelun alku nyt mitenkään katastrofaalinen ollut (muuten kuin taululla). Chicago on vain sen tason joukkue, että kun se saa halvalla pari maalia eteen ei sieltä enää juuri nousta. Lähes hyvä esitys ei Chicagoa vastaan riitä. Jos nämä kaksi joukkuetta kohtaavat playoffseissa on takuulla luvassa viihdyttävä sarja. Hemmetin kova joukkue on kyseessä joka tapauksessa.

PS. Kuten varmasti huomasittekin edellisestä viestistäni oli päässyt tuo seuraava Nashville ottelu vallan unohtumaan. En nyt jaksa alkaa tuota viestiä editoimaan, mutta pahoittelut erheestäni...
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
COL-VAN 4-6

Huh mikä matsi, meinasin jo ekan erän jälkeen lähteä unten maille mutta onneksi en lähtenyt. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli siis jo 3-0 Coloradolle, mutta niin siitä vain noustiin ja mentiin vielä ohi. Peli kokonaisuudessaan oikeestaan muuttui VAN näköiseksi tuon 4-3 kavennuksen jälkeen.

Ottelun ratkaisija ja ylivoimaisesti kirkkain tähti oli Samuelsson joka teki hattutempun toisen erän aikana. Mutta 3-1 kavennusmaalin jälkeen COL teki 4-1 vain puoli minuuttia VAN maalin jälkeen, onneksi tämä ei lannistanut Canuckseja ja kolmanteen erään päästiin vain maalin takaa-ajo asemassa.

Burrows ohjasi ottelun tasoitusmaalin kun Ehrhoff laukoo ylivoimalla.

Samuelsson oli taas pääosissa kun hän kompuroi kolmannen erän puolessavälin omalla siniviivalla josta COL pääsi 2vs1 tilanteeseen, tämän Muellerin vedon kuitenkin Luongo paikkasi hienosti. Luongo otti kyllä muutaman muunkin "superseivin", vaikka ekassa erässä tuntui taas päästävän niitä "helppoja".

Hansen teki onnekkaasti voittomaalin kun Romen veto siniviivalta kimposi häneen maalin kulmalle ja siitä Hansen jatkoi kiekko "kainalossa" luistelua Andersonin ja maalin välistä jossa se tippui juuri sopivasti Andersoniin jonka kautta tietysti maaliin.

H Sedin 0+3 ja D Sedin 1+2, molemmat kilautti kertaalleen tolppaankin pelissä ja Danielin tekemä maali oli tyhjiin. Samuelson pelasi siis toisesta erästä lähtien Sedinien vierellä. Kesler ja Ehrhoff molemmat merkkauttivat tehot 0+2.
 

orpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks, Kärpät
Mukava kevätsää, Canucks pelaa hienoa kautta, nyt on hyvä fiilis! :)

Roadtrippi on mennyt kyllä paremmin kuin odotin, varsinkin tämä jälkimmäinen osuus. Joukkue on nyt koko liigassa jaetulla neljännellä sijalla, läntisen konfrenssin kolmantena sekä luonnollisesti johtaa omaa divisiionaansa. Jotenkin Canucks on varkain noussut liigan kärkijoukkueiden joukkoon tai tuntuu ainakin että joukkue pelaa paremmin kuin mitä luullaan?

Viime yön nousu kolmen maalin takaa kuullostaa hienolta ja harmittaa, etten peliä nähnyt. Canucks on muutenkin tainnut kunnostautua kolmannen erän pelaamisellaan, varsinkin jos viimeisen erään on lähdetty maalin tappioasemassa--> peli on yleensä kääntynyt Vancouverin eduksi? Luongo voi mielestäni päästää sen pari helppoa/matsi, kunhan hyökkäyspäässä janarit takoo maaleja samaan tahtiin ja Lui venyy tiukoilla hetkillä kiekon eteen.

Sitten vähän vähemmän asiaan liittyvä asia: Kävin tässä parin viikon reissun USA:ssa ja New Yorkissa pääsin isojen poikien karkkikauppaan eli NHL-shoppiin, josta mukaan tarttui erinäinen määrä Canucks-krääsää. Ostin myös Canucksin kolmospaidan (pitkään arvoin kotipaidan ja ton välillä). Selkään tuli Linden#16, joka mielestäni on Canucksin legendaarisin pelaaja kautta-aikain. Tuota nimeä mietin jonkin aikaa, sillä käsittääkseni Linden ei koskaan pelannut nykyisellä kolmospaidalla? Eikös paita esitelty seuraavalla kaudella kun Trevor oli uransa lopettanut? Toivottavasti tämä epäkohta ei palstaveljiä tai muitakaan haittaa? Jos mies kuitenki ehti kyseisellä paidalla pelata, niin kertokaa ihmeessä. Mutta tätä kauneusvirhettä tuskin kukaan muu kuin Canucks-fani tiedä/huomaa? Asia vaan rupesi nyt "painamaan" että jospa sittenkin olisi pitänyt ottaa ko. paita Salon/Keslerin nimellä ja myöhemmin tilata ESPN-America shopista kotipaita Lindenin nimellä...noh murheensa kullakin? :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös